Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36561 - 36580 Napsat příspěvek

kubqo

Ono se to zvedne. Já taky z Vikingů napoprvé nebyl bůhvíjak nadšenej, ale druhá sezona byla už mnohem lepší.

Bitvy jsou ve Vikings docela povedený, z toho skromnýho rozpočtu dokázali vytřískat asi maximum. Chápu, že pokud se na ně a GoT někdo dívá jenom kvůli mečování, tak je z Vikingů logicky nadšenej víc. Na druhou stranu, GoT má mnohem lepší scénáristy, desetkrát dražší výpravu a spoustu postav, kterým se dá fandit.

Nicméně i GoT pořád operuje v rámci televizního rozpočtu, a s podobně epickýma bitvama, jaký by si Axis asi přál, by měl problém i dvěstěmilionovej film. I tak se ale na konci minulý série dokázali vytáhnout, ať už šlo o bitvu a Castle Black nebo ty kostlivce.
631426
Ono se to zvedne. Já taky z Vikingů napoprvé nebyl bůhvíjak nadšenej, ale druhá sezona byla už mnohem lepší. Bitvy jsou ve Vikings docela povedený, z toho skromnýho rozpočtu dokázali vytřískat asi maximum. Chápu, že pokud se na ně a GoT někdo dívá jenom kvůli mečování, tak je z Vikingů logicky nadšenej víc. Na druhou stranu, GoT má mnohem lepší scénáristy, desetkrát dražší výpravu a spoustu postav, kterým se dá fandit. Nicméně i GoT pořád operuje v rámci televizního rozpočtu, a s podobně epickýma bitvama, jaký by si [b]Axis[/b] asi přál, by měl problém i dvěstěmilionovej film. I tak se ale na konci minulý série dokázali vytáhnout, ať už šlo o bitvu a Castle Black nebo ty kostlivce.
kubqo
0 0
reagovat
Tak ještě že to kubqo rozseknul. :+
631425
Tak ještě že to kubqo rozseknul. *:+*
0 0
reagovat
Ja som Vikingov videl len prvý diel. A jediné čo si pamätám je trápna bitka niekde na lúke a povedal som si že na seriál sa fakt nebudem pozerať kvôli béčkovej lacnej akcii

Tož toľko k tomu..
631424
Ja som Vikingov videl len prvý diel. A jediné čo si pamätám je trápna bitka niekde na lúke a povedal som si že na seriál sa fakt nebudem pozerať kvôli béčkovej lacnej akcii Tož toľko k tomu..
0 0
reagovat
Vikingové jsou hodně dobrý, ale GoT je prostě mnohem dál. A to říká čtenář :D

Už se nemůžu dočkat páté série.
631423
Vikingové jsou hodně dobrý, ale GoT je prostě mnohem dál. A to říká čtenář *:D* Už se nemůžu dočkat páté série.
0 0
reagovat

DarkSith

Takže jsem se chytil na lep :+ Dobře mi tak.
631419
Takže jsem se chytil na lep *:+* Dobře mi tak.
DarkSith
0 0
reagovat

Axis

To by mě nenapadlo. :D
631418
To by mě nenapadlo. *:D*
Axis
0 0
reagovat

RainMakeR

Musím říct že bych si s tebou o GoT docela rád pokecal na pivu a trochu ti poupravil to co si o této sérii myslíš. Bohužel by to znamenalo že bys musel být i čtenář a ne jen sledovač.
631417
Musím říct že bych si s tebou o GoT docela rád pokecal na pivu a trochu ti poupravil to co si o této sérii myslíš. Bohužel by to znamenalo že bys musel být i čtenář a ne jen sledovač.
RainMakeR
0 0
reagovat
Tábor TonyClifton (i když se cejtím trochu divně..ale za to může ta chřipka).

Gorecki - pozor operuji s tím že tu už tři serie GoT viděli všichni dál se neženu.
Akce v GoT o kterých pojednává kniha má i dalekosáhlé důsledky pro celou dějovou linku a není jen prvoplánová. Např z Trpaslíka dělá oprvadového geroje, který naprosto zesměšní mladého Krále, který se chytá cejch své matinky (jež ho taky vykopne ven bojovat). Podobně je to s Daenerys a celým střetem s Neumírajícími v knize je to jedna z části jež dotvoří její charakter spojení s "Drakem" v ní a pak na něm staví, seríál se k tomu postavil naprosto neutrálně a udělal z toho jakýsi psychotropní sen. Podobně je to s vyjednáváním okolo Bouřovrán, Druhými syny a obyvateli Yunkaie. Daario Naharis musí bojovat a bojuje tak aby svojí vyvolenou dračí královnu uchvátil (Deanerys je od té doby navždy jeho i když ví že si s ním nemůže víct začít, protože jre to bohužel jen hodně "zkaženej" žoldák)....seriál to naprosto skazí. A takových věcí je tam víc. Nejde mi o davové scény a epické bitvy, jde mi o to vyznění které oříznutím trpí a to opravdu hodně. Zase teď po prostřelení co se seriálem tvůrci zamýšlejí (plus posledních dvou Soap Operových knihách) je mi to fuk.. A to měla knižní séri našlápnuto se zařadit po bok Malazské knize padlých, bohužel zůstalo jen u zbožného přání.
631416
Tábor [b]TonyClifton[/b] (i když se cejtím trochu divně..ale za to může ta chřipka). [b]Gorecki[/b] - pozor operuji s tím že tu už tři serie GoT viděli všichni dál se neženu. Akce v GoT o kterých pojednává kniha má i dalekosáhlé důsledky pro celou dějovou linku a není jen prvoplánová. Např z Trpaslíka dělá oprvadového geroje, který naprosto zesměšní mladého Krále, který se chytá cejch své matinky (jež ho taky vykopne ven bojovat). Podobně je to s Daenerys a celým střetem s Neumírajícími v knize je to jedna z části jež dotvoří její charakter spojení s "Drakem" v ní a pak na něm staví, seríál se k tomu postavil naprosto neutrálně a udělal z toho jakýsi psychotropní sen. Podobně je to s vyjednáváním okolo Bouřovrán, Druhými syny a obyvateli Yunkaie. Daario Naharis musí bojovat a bojuje tak aby svojí vyvolenou dračí královnu uchvátil (Deanerys je od té doby navždy jeho i když ví že si s ním nemůže víct začít, protože jre to bohužel jen hodně "zkaženej" žoldák)....seriál to naprosto skazí. A takových věcí je tam víc. Nejde mi o davové scény a epické bitvy, jde mi o to vyznění které oříznutím trpí a to opravdu hodně. Zase teď po prostřelení co se seriálem tvůrci zamýšlejí (plus posledních dvou Soap Operových knihách) je mi to fuk.. A to měla knižní séri našlápnuto se zařadit po bok Malazské knize padlých, bohužel zůstalo jen u zbožného přání.
0 0
reagovat

GoT vs Vikingové

je to hlavně o postavách. V GoT mám oblíbenců mnohem více. Ve Vikings (jak se to sklonuje ? Vikinzích ?) mám akorát Ragnara a trochu i Bjorna. Floki se zbláznil už nadobro a Rollo je takovej nemastnej neslanej. Král ve Wesexu kuje pikle a docela mu to jde, tím mě baví, ale jeho čas taky příjde až Ragnar vyplení Paříž :-)
což je na seriál kterej má už 3 serie skoro za sebou docela málo. Ty vedlejší postavy tam prostě nejsou tak skvělý jako v GoT. Navíc je v GoT mnohem více děje a dějových línií. Spartacus byl taky dějove jednoduchej. Tam to bylo jen o rubanicích a prcání :D
631415
je to hlavně o postavách. V GoT mám oblíbenců mnohem více. Ve Vikings (jak se to sklonuje ? Vikinzích ?) mám akorát Ragnara a trochu i Bjorna. Floki se zbláznil už nadobro a Rollo je takovej nemastnej neslanej. Král ve Wesexu kuje pikle a docela mu to jde, tím mě baví, ale jeho čas taky příjde až Ragnar vyplení Paříž :-) což je na seriál kterej má už 3 serie skoro za sebou docela málo. Ty vedlejší postavy tam prostě nejsou tak skvělý jako v GoT. Navíc je v GoT mnohem více děje a dějových línií. Spartacus byl taky dějove jednoduchej. Tam to bylo jen o rubanicích a prcání *:D*
GoT vs Vikingové
0 0
reagovat
Ale no tak generický, tohle jsem vygooglil jako první z paměti

link
link

To má tak daleko k tomu být generický.

631414
Ale no tak generický, tohle jsem vygooglil jako první z paměti https://www.youtube.com/watch?v=t8kzpNsCWiw https://www.youtube.com/watch?v=icETCEjVmqU To má tak daleko k tomu být generický.
0 0
reagovat

DarkSith

Myslím že jsi byl právě vytrolen nekonformním konformistou non plus ultra GuidoA.
631413
Myslím že jsi byl právě vytrolen nekonformním konformistou non plus ultra GuidoA.
DarkSith
0 0
reagovat

GuidoA.

Vikings je historický seriál o Vikinzích a hlavním hrdinou je jejich nejslavnější král Ragnar Lodbrok. Je to podle mě hodně podařený seriál a pořádně krvaví. ;)
631412
Vikings je historický seriál o Vikinzích a hlavním hrdinou je jejich nejslavnější král Ragnar Lodbrok. Je to podle mě hodně podařený seriál a pořádně krvaví. *;)*
GuidoA.
0 0
reagovat

Tony

Nebere. To si len tak vysnivali fanusikovia a citatelia knih, kedze ide asi o najvacsiu kniznu bitku. Ten serial stoji na inych veciach.

A osobne, uz len taky suboj Hound vs. Brienne mal pre mna vacsie gule a naboj, ako vsetky genericke bitky vo Vikingoch, ktore som uz videl predtym milionkrat. Jedine co to dviha je vedomie, ze to bolo akoze v ramci televizneho rozpoctu.
631411
Nebere. To si len tak vysnivali fanusikovia a citatelia knih, kedze ide asi o najvacsiu kniznu bitku. Ten serial stoji na inych veciach. A osobne, uz len taky suboj Hound vs. Brienne mal pre mna vacsie gule a naboj, ako vsetky genericke bitky vo Vikingoch, ktore som uz videl predtym milionkrat. Jedine co to dviha je vedomie, ze to bolo akoze v ramci televizneho rozpoctu.
Tony
0 0
reagovat
co sou ti vikingove? to je nakej serial? je to dobry?
631410
co sou ti vikingove? to je nakej serial? je to dobry?
0 0
reagovat
Na tomhle je nejvtipnější, že se Blackwater bere jako málem vrchol celýho seriálu. I kdyby Vikingové s násobně nižším rozpočtem něměli v prvních dvou řadách x lepších bitek a fakt nejenom rozsahem, tak uvidíme příští týden Paříš-Drakkar (© duro):)
631409
Na tomhle je nejvtipnější, že se Blackwater bere jako málem vrchol celýho seriálu. I kdyby Vikingové s násobně nižším rozpočtem něměli v prvních dvou řadách x lepších bitek a fakt nejenom rozsahem, tak uvidíme příští týden Paříš-Drakkar (© duro)*:)*
0 0
reagovat

Axis

Chapem, ze keby som cital knihy, bol nadrzany a potom videl nejaku televiznu kastraciu, tak by som bol asi sklamany (ako som nadaval na Yatesa pri zavere Pottera). Ale ak sa tu ide porovnavat Vikingovia a GoT, tak mozno severania sa neboja do toho zapriet s tymi sekerami, ale inak je to sterilny choreograficky balet a celkovo ma viac bavi GoT.
631408
Chapem, ze keby som cital knihy, bol nadrzany a potom videl nejaku televiznu kastraciu, tak by som bol asi sklamany (ako som nadaval na Yatesa pri zavere Pottera). Ale ak sa tu ide porovnavat Vikingovia a GoT, tak mozno severania sa neboja do toho zapriet s tymi sekerami, ale inak je to sterilny choreograficky balet a celkovo ma viac bavi GoT.
Axis
0 0
reagovat

studo

I to všechno ostatní je tak trochu více či méně vykleštěno. Ale já vím že jsem zaujatej...
631407
I to všechno ostatní je tak trochu více či méně vykleštěno. Ale já vím že jsem zaujatej...
studo
0 0
reagovat

studo

nie si
631406
nie si
studo
0 0
reagovat
tak to som asi jediný, kto má tie veľké bitky totálne u prdele a zaujíma ma všetko ostatné?
631405
tak to som asi jediný, kto má tie veľké bitky totálne u prdele a zaujíma ma všetko ostatné?
0 0
reagovat

RainMakeR

To by mě zajímalo jakou, já to beru jako komorní dialogové dílko, kde se kašle na jakékoliv epické bitvy (a v knížkach jsou fakt epický to se musí nechat) a jen se o nich sem tam mluví. Asi jako když přinesou noviny z války a Švejk si nad mapou staví vojáčky.
První dvě série jsem byl opravdu nadšenej, pak to vzalo HBO i ten strejda co to píše za koule a ufiklo je.
631404
To by mě zajímalo jakou, já to beru jako komorní dialogové dílko, kde se kašle na jakékoliv epické bitvy (a v knížkach jsou fakt epický to se musí nechat) a jen se o nich sem tam mluví. Asi jako když přinesou noviny z války a Švejk si nad mapou staví vojáčky. První dvě série jsem byl opravdu nadšenej, pak to vzalo HBO i ten strejda co to píše za koule a ufiklo je.
RainMakeR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se