Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 33401 - 33420 Napsat příspěvek

duro

žebříček :+
644010
žebříček *:+*
duro
0 0
reagovat
1. Fargo
2. Justified
3. Rick and Morty
4. Man Seeking Woman
4. Game of Thrones
5. Archer
6. The Last Kingdom
7. South Park
8. Bojack Horseman
9. The Brink
10. Ash vs Evil Dead
644007
1. Fargo 2. Justified 3. Rick and Morty 4. Man Seeking Woman 4. Game of Thrones 5. Archer 6. The Last Kingdom 7. South Park 8. Bojack Horseman 9. The Brink 10. Ash vs Evil Dead
0 0
reagovat
Krome Umbre jsem videl vse co ma duro v seznamu a zebricek bude podobny u mne
644005
Krome Umbre jsem videl vse co ma duro v seznamu a zebricek bude podobny u mne
0 0
reagovat
To sú fakt úplne iné seriálové kruhy, Karle. Jedine Find me a Hero mi nedá pokoj, to musím asi dohnať. Inak ešte teraz pozerám Rivera so Skarsgaardom a to vyzerá na zápis do TOP 10 zatiaľ...
644001
To sú fakt úplne iné seriálové kruhy, Karle. Jedine Find me a Hero mi nedá pokoj, to musím asi dohnať. Inak ešte teraz pozerám Rivera so Skarsgaardom a to vyzerá na zápis do TOP 10 zatiaľ...
0 0
reagovat

duro

Viděl jsem z toho akorát dvě neprovařenější věci, shame on me. Nějak se pohybuju v jinejch seriálovejch kruzích, takže díky za inspiraci :) Za mě zhruba:

1) Najděte mi hrdinu
2) Mad Men - 7. sezóna
3) Justified - 6. sezóna
4) Documentary Now!
5) Banshee - 3. sezóna
6) The Brink
7) Master of None
8) Jessica Jones
9) Man Seeking Woman
10) Galavant
11) Brooklyn Nine-Nine
12) Hra o trůny - 5. sezóna
13) Daredevil
644002
Viděl jsem z toho akorát dvě neprovařenější věci, shame on me. Nějak se pohybuju v jinejch seriálovejch kruzích, takže díky za inspiraci :) Za mě zhruba: 1) Najděte mi hrdinu 2) Mad Men - 7. sezóna 3) Justified - 6. sezóna 4) Documentary Now! 5) Banshee - 3. sezóna 6) The Brink 7) Master of None 8) Jessica Jones 9) Man Seeking Woman 10) Galavant 11) Brooklyn Nine-Nine 12) Hra o trůny - 5. sezóna 13) Daredevil
duro
0 0
reagovat

duro

polovicu som nevidel (možno aj 2/3) ale za leftovers na prvom :+ :D
643998
polovicu som nevidel (možno aj 2/3) ale za leftovers na prvom *:+* *:D*
duro
0 0
reagovat

Sarger

Kniha je dobrá, ale má takové... "viktoriánské" tempo. Seriál je oproti ní svižnější, zábavnější. Stačí takto?
643996
Kniha je dobrá, ale má takové... "viktoriánské" tempo. Seriál je oproti ní svižnější, zábavnější. Stačí takto?
Sarger
0 0
reagovat
Takže by som konečne mohol dopozerať Narcos, Fargo, Broen, Strange and Norrell, Robota, Vikings, Last Kingdom. Uff, som to flákal minulý rok. :D

Má niekto možnosť porovnať knihu a seriál Jonathan Stragne & Mr. Norrell?
643995
Takže by som konečne mohol dopozerať Narcos, Fargo, Broen, Strange and Norrell, Robota, Vikings, Last Kingdom. Uff, som to flákal minulý rok. *:D* Má niekto možnosť porovnať knihu a seriál Jonathan Stragne & Mr. Norrell?
0 0
reagovat
Dával som na FB moju seriálovú topku za minulý rok, tak to pre srandu hodím aj sem:

1. THE LEFTOVERS – 2. sezóna
2. NARCOS
3. FARGO – 2. sezóna
4. BOSCH
5. BROEN – 3. sezóna
6. JONATHAN STRANGE & MR. NORRELL
7. MR. ROBOT
8. VIKINGS – 3. sezóna
9. UMBRE
10. TRUE DETECTIVE – 2. sezóna
11. GAME OF THRONES – 5. sezóna
12. THE LAST KINGDOM
13. PENNY DREADFUL – 2. sezóna
643994
Dával som na FB moju seriálovú topku za minulý rok, tak to pre srandu hodím aj sem: 1. THE LEFTOVERS – 2. sezóna 2. NARCOS 3. FARGO – 2. sezóna 4. BOSCH 5. BROEN – 3. sezóna 6. JONATHAN STRANGE & MR. NORRELL 7. MR. ROBOT 8. VIKINGS – 3. sezóna 9. UMBRE 10. TRUE DETECTIVE – 2. sezóna 11. GAME OF THRONES – 5. sezóna 12. THE LAST KINGDOM 13. PENNY DREADFUL – 2. sezóna
0 0
reagovat

Jessica Jones

Po tunajších reakciách som sa toho obával a dlho to odkladal, ale príchod Netflixu to urýchlil. Vysledok? Veľká spokojnosť. Iné ako Daredevil - pomalšie, ale rovnako dobré.
Na seriálovom poli je Marvel fakt inde ako pri filmoch. :+
643991
Po tunajších reakciách som sa toho obával a dlho to odkladal, ale príchod Netflixu to urýchlil. Vysledok? Veľká spokojnosť. Iné ako Daredevil - pomalšie, ale rovnako dobré. Na seriálovom poli je Marvel fakt inde ako pri filmoch. *:+*
Jessica Jones
0 0
reagovat

Marvel's Agents of S. H. I. E. L. D...

... dostane spin-off Marvel's Most Wanted; v hlavní roli Mockingbird s Hunterem.
643984
... dostane spin-off Marvel's Most Wanted; v hlavní roli Mockingbird s Hunterem.
Marvel's Agents of S. H. I. E. L. D...
0 0
reagovat

Expanse

Taky sleduji a zatím ok. Líbí se mi to a jsem zvědav, co se tam bude dít dál :)
643980
Taky sleduji a zatím ok. Líbí se mi to a jsem zvědav, co se tam bude dít dál :)
Expanse
0 0
reagovat
Ja cekam, kdy to tu nekdo vyhajpuje. Je to moc dobry. Takova BSG mixla s total recallem mi to prijde. Casting vybornej a stylizace taky. Jsem po 4 dilech pomerne nadsenej. Knizky neznam, ale prej jsou dobry.
643973
Ja cekam, kdy to tu nekdo vyhajpuje. Je to moc dobry. Takova BSG mixla s total recallem mi to prijde. Casting vybornej a stylizace taky. Jsem po 4 dilech pomerne nadsenej. Knizky neznam, ale prej jsou dobry.
0 0
reagovat
normálně to není žádná pecka, ale tahle epizoda jako by z oka vypadla nějakýmu špatnýmu dílu český sody, a to je mi Landa i Ortel celkem ukradenej
643807
normálně to není žádná pecka, ale tahle epizoda jako by z oka vypadla nějakýmu špatnýmu dílu český sody, a to je mi Landa i Ortel celkem ukradenej
0 0
reagovat
Jinak mě baví reakce. Dosud to byl super seriál, ale jakmile Tonda sáhnul na Landu a Ortel, tak najednou je to nejhorší díl. :D
643805
Jinak mě baví reakce. Dosud to byl super seriál, ale jakmile Tonda sáhnul na Landu a Ortel, tak najednou je to nejhorší díl. *:D*
0 0
reagovat
Zcela vážně doufám, že ten song vyjde jako samostatný singl. Fascinuje mě, jak dokonale Žížala napodobil ten Ortelův "zpěv". :D
643794
Zcela vážně doufám, že ten song vyjde jako samostatný singl. Fascinuje mě, jak dokonale Žížala napodobil ten Ortelův "zpěv". *:D*
0 0
reagovat

Disketa1

Pane bože! to je satirickej náhul, kterej se jen tak nevidí. Snad nejlepší epizoda Tondy. :D:D:D
643793
Pane bože! to je satirickej náhul, kterej se jen tak nevidí. Snad nejlepší epizoda Tondy. :D:D:D
Disketa1
0 0
reagovat

Disketa1

Tohle bylo trochu ve stylu South Park 8)
643789
Tohle bylo trochu ve stylu South Park *8)*
Disketa1
0 0
reagovat

Kancelář Blaník

Tentokrát to rozjede Žížala, to má tak neuvěřitelný grády, až jsem slzel smíchy. Kam to Najbrt a spol. chodí, netuším, ale je to fakt geniální matroš. :D:D:+ link
643787
Tentokrát to rozjede Žížala, to má tak neuvěřitelný grády, až jsem slzel smíchy. Kam to Najbrt a spol. chodí, netuším, ale je to fakt geniální matroš. *:D**:D**:+* http://www.stream.cz/blanik/10008721-zito
Kancelář Blaník
0 0
reagovat

Memphis

A já budu ten druhej, parádička!:+
643778
A já budu ten druhej, parádička!*:+*
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se