Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 33081 - 33100 Napsat příspěvek
To bola rečnícka otázka. :)
645596
To bola rečnícka otázka. *:)*
0 0
reagovat

Vikings trailer

Veliká nuda. To co na tom bylo dobrý se definitivně vytratilo s druhou sezónou. Trojka byla slabej odvar GoT a na čtyřku se třeba podívám někdy s dostatečným odstupem.
645594
Veliká nuda. To co na tom bylo dobrý se definitivně vytratilo s druhou sezónou. Trojka byla slabej odvar GoT a na čtyřku se třeba podívám někdy s dostatečným odstupem.
Vikings trailer
0 0
reagovat

duro

Nekoukal jsi na toho novýho Beowulfa? Já jsem to zabalil po dvou dílech.
645586
Nekoukal jsi na toho novýho Beowulfa? Já jsem to zabalil po dvou dílech.
duro
0 0
reagovat

xxendxx

informace = základ moderní společnosti :D
645583
informace = základ moderní společnosti *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

zahron

kdyby nahodou nechápal, co znamená čtvrtek a nepochopil datum z traileru? :D
645581
kdyby nahodou nechápal, co znamená čtvrtek a nepochopil datum z traileru? *:D*
zahron
0 0
reagovat

duro

04x01
A Good Treason
Premiéra: 18.2.2016 (za 4 dny)

645580
04x01 A Good Treason Premiéra: 18.2.2016 (za 4 dny)
duro
0 0
reagovat
645579
[link="https://www.youtube.com/watch?v=Bwre6mVhXoM"]To teda...[/link]
0 0
reagovat
Tak to abych si dal už pomalinku naložit maso a chladit pivo.
645578
Tak to abych si dal už pomalinku naložit maso a chladit pivo.
0 0
reagovat
ve čtvrtek
645577
ve čtvrtek
0 0
reagovat

Lucifer

Po tretej časti na to prdím. Tá ženská je neznesiteľná a lepšie to už asi nebude. Case of the week ma nebaví a Luciferove vycerené horné zuby ma tiež rýchlo omrzeli.

Agentka Carterová tiež žiadna veľká sláva, už sa na to fakt dívam iba kvôli nej.

X-Files e04 zatiaľ najlepšia, toto malo atmosféru starých dielov. Ale teda celkovo tiež slabotka...

Kedy začínajú Vikingovia? :)
645576
Po tretej časti na to prdím. Tá ženská je neznesiteľná a lepšie to už asi nebude. Case of the week ma nebaví a Luciferove vycerené horné zuby ma tiež rýchlo omrzeli. Agentka Carterová tiež žiadna veľká sláva, už sa na to fakt dívam iba kvôli nej. X-Files e04 zatiaľ najlepšia, toto malo atmosféru starých dielov. Ale teda celkovo tiež slabotka... Kedy začínajú Vikingovia? *:)*
Lucifer
0 0
reagovat

Rick and Morty

Valentýna neslavím, ale jedno z těchto přání jsem přítelkyni prostě poslat musel:D
645574
Valentýna neslavím, ale jedno z [link="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.956147337815422.1073741841.141676752595822&type=3"]těchto[/link] přání jsem přítelkyni prostě poslat musel*:D*
Rick and Morty
0 0
reagovat

100

Jako je to pořád další z těch řady young adult moderních kousků typu Hunger games a spol., takže o žádnou seriálovou extratřídu rozhodně nejde, ale v tom svým teen žánru mě to momentálně baví hodně. První řada je teda velký guilty pleasure, ale od druhý série je to celkem drsná hra o přežití, kde lidi umírají po desítkách a sem tam přijde i slušný zvrat. Navíc to i v aktuální třetí sérii pořád kvalitativně stoupá a sympaticky rozšiřuje svůj svět. Na druhou stranu, pořád je to CW, a i když se tomu tvůrci snaží co nejvíce vyhnout (nějaké love story a vztahy se tu řeší naprosto minimálně) ty dialogy jsou občas trochu hloupoučké a postavy se taky někdy chovají nelogicky. Ano, pořád je to možná tak trochu guilty pleasure, ale vlastně se za to ani nestydím 8)
645572
Jako je to pořád další z těch řady young adult moderních kousků typu Hunger games a spol., takže o žádnou seriálovou extratřídu rozhodně nejde, ale v tom svým teen žánru mě to momentálně baví hodně. První řada je teda velký guilty pleasure, ale od druhý série je to celkem drsná hra o přežití, kde lidi umírají po desítkách a sem tam přijde i slušný zvrat. Navíc to i v aktuální třetí sérii pořád kvalitativně stoupá a sympaticky rozšiřuje svůj svět. Na druhou stranu, pořád je to CW, a i když se tomu tvůrci snaží co nejvíce vyhnout (nějaké love story a vztahy se tu řeší naprosto minimálně) ty dialogy jsou občas trochu hloupoučké a postavy se taky někdy chovají nelogicky. Ano, pořád je to možná tak trochu guilty pleasure, ale vlastně se za to ani nestydím *8)*
100
0 0
reagovat

The 100

Teď zběžně projíždím díly třetí řady a je to hloupoučké a to CW pozadí se tam pořád dost cpe. Je to ale hodně oblíbený seriál u lesbické komunity :)
645568
Teď zběžně projíždím díly třetí řady a je to hloupoučké a to CW pozadí se tam pořád dost cpe. Je to ale hodně oblíbený seriál u lesbické komunity :)
The 100
0 0
reagovat

ne.po asi 10 dilech se to trochu zvedne, ale zadna hitparada to rozhodne neni. pokud te k tomu dokope stara, at koukas s ni, tak u toho asi neumres. Sam bych si to ale nepustil.

je to takova ordinace v ruzovy zahrade ve stylu Labyrintu
645567
ne.po asi 10 dilech se to trochu zvedne, ale zadna hitparada to rozhodne neni. pokud te k tomu dokope stara, at koukas s ni, tak u toho asi neumres. Sam bych si to ale nepustil. je to takova ordinace v ruzovy zahrade ve stylu Labyrintu
0 0
reagovat
Za mne fakt nešlo přelézt první dva díly. Přišlo mi to asi jako 10x méně kvalitnější Hunger Games s většími hereckými dřevy....
645566
Za mne fakt nešlo přelézt první dva díly. Přišlo mi to asi jako 10x méně kvalitnější Hunger Games s většími hereckými dřevy....
0 0
reagovat

The 100

Sestra mi strašne hypuje The 100. Na csfd som videl pár obrých hodnotení, no zaujíma ma naozaj názor ľudí, ktorí to sledujú. Je to fakt tak dobré, rozumej najlepší seriál CW? A oplatí sa dohnať tie 2 série a naskočiť na vagón tretej série? V čom ten seriál exceluje?
645564
Sestra mi strašne hypuje The 100. Na csfd som videl pár obrých hodnotení, no zaujíma ma naozaj názor ľudí, ktorí to sledujú. Je to fakt tak dobré, rozumej najlepší seriál CW? A oplatí sa dohnať tie 2 série a naskočiť na vagón tretej série? V čom ten seriál exceluje?
The 100
0 0
reagovat

Knick s2

tak dojíždím resty... Ke Knicku 2 jsem se nomohl dlouho dokopat, protože jednička byla dost pomalá a o dvojce tu kolovalo, že se to zhoršilo. Sjel jsem to ve 2 dnech celý a přijde mi, že se to naopak celkem dost zvedlo. Přestalo se pořád jen fetovat a operovat a začlo se dít dost zajímavejch věcí. Navíc, konec nakopnul spoustu potenciálně výživnejch témat.

10/10 pro tuhle sérii je víc desítkovatý, než těch 10, co jsem dal jedničce :)
645560
tak dojíždím resty... Ke Knicku 2 jsem se nomohl dlouho dokopat, protože jednička byla dost pomalá a o dvojce tu kolovalo, že se to zhoršilo. Sjel jsem to ve 2 dnech celý a přijde mi, že se to naopak celkem dost zvedlo. Přestalo se pořád jen fetovat a operovat a začlo se dít dost zajímavejch věcí. Navíc, konec nakopnul spoustu potenciálně výživnejch témat. 10/10 pro tuhle sérii je víc desítkovatý, než těch 10, co jsem dal jedničce :)
Knick s2
0 0
reagovat
a ja se to snazil rozlustit, ze je to nejaka mainstream pecka ve zkratce stylu HIMYM :D
645554
a ja se to snazil rozlustit, ze je to nejaka mainstream pecka ve zkratce stylu HIMYM :D
0 0
reagovat
Nikdo nesleduje?
645553
Nikdo [link="http://www.csfd.cz/film/362371-rwby/prehled/"]nesleduje[/link]?
0 0
reagovat
asi anime?
645552
asi anime?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se