Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 33061 - 33080 Napsat příspěvek

Axis

Jop, to je presne to, co som myslel.:)
645646
Jop, to je presne to, co som myslel.*:)*
Axis
0 0
reagovat

Loki

Martinovo krédo před možným dopsáním příběhu a jeho vlastní životní práce:
Beztak mam milion inych veci, ktore sa daju robit/citat/pozerat.
Daredevil
Ty Kráso!
645644
Martinovo krédo před možným dopsáním příběhu a jeho vlastní životní práce: Beztak mam milion inych veci, ktore sa daju robit/citat/pozerat. [b]Daredevil[/b] Ty Kráso!
Loki
0 0
reagovat
Punisher... weeee :)
645643
Punisher... weeee *:)*
0 0
reagovat

Daredevil

Jn, môže byť. :+
645642
Jn, môže byť. *:+*
Daredevil
0 0
reagovat
studo: Vypadá to naprosto skvěle. :+:+
645641
studo: Vypadá to naprosto skvěle. *:+**:+*
0 0
reagovat

Axis

Historicke znemozneni? Ale prd. Napriklad predomnou sa neznemoznuje, proste mu to ide pomaly, ziadna tragedia. Beztak mam milion inych veci, ktore sa daju robit/citat/pozerat.

Ked by mal podobne problemy pred 15 rokmi, tak by to vobec nebola issue. Trochu vyinternetovany problem.:D

Bez tak sa mi stale zda, ze fanusci, co pindaju maju pocit, ze im nieco dlzi.:D:D
645639
Historicke znemozneni? Ale prd. Napriklad predomnou sa neznemoznuje, proste mu to ide pomaly, ziadna tragedia. Beztak mam milion inych veci, ktore sa daju robit/citat/pozerat. Ked by mal podobne problemy pred 15 rokmi, tak by to vobec nebola issue. Trochu vyinternetovany problem.*:D* Bez tak sa mi stale zda, ze fanusci, co pindaju maju pocit, ze im nieco dlzi.*:D**:D*
Axis
0 0
reagovat
645638
[link="https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4"]Daredevil S2[/link]
0 0
reagovat

Axis

Tak tak. Erikson je pro mě bohem za to, že za 12 let dokázal vydat celou desetidílnou ságu, která svou kvalitou, provázaností a komplexností děje strká Martina tam, kde Slunce nesvítí.

#PaličiMostůDnesANavždy

Jinak já teď budu čekat při nejmenším 10 let na zbytek Archívu bouřné záře a vůbec bych se nedivil, kdyby většina těch knih vyšla dříve, než Sen jara. :D

Ale to je na diskuzi v bookzone.
645637
Tak tak. Erikson je pro mě bohem za to, že za 12 let dokázal vydat celou desetidílnou ságu, která svou kvalitou, provázaností a komplexností děje strká Martina tam, kde Slunce nesvítí. #PaličiMostůDnesANavždy Jinak já teď budu čekat při nejmenším 10 let na zbytek Archívu bouřné záře a vůbec bych se nedivil, kdyby většina těch knih vyšla dříve, než Sen jara. *:D* Ale to je na diskuzi v bookzone.
Axis
0 0
reagovat

Loki

Ne jenom mám doma dlouho řadu knížek (jedna z mála ság kde jsem se nechal rodinou a bejvalkou ukecát že si jí koupíme) a kterou budu mít nedopsánu nebo nedočtenu protože je spisovatel "trouba". A zrovna on do čtenářů kope a dělá si prdel neustále. Osobně se domnívám, že by to bez seriálu od HBO nikdy nedělal, aneb neznám žádného jiného žijícího či mrtvého autora, který by tak rád ničil svůj obraz u čtenářské obce.

Je to jeho dílo, jeho rozhodnutí a jeho historické znemožnění.

Zlatej Ericson.
645636
Ne jenom mám doma dlouho řadu knížek (jedna z mála ság kde jsem se nechal rodinou a bejvalkou ukecát že si jí koupíme) a kterou budu mít nedopsánu nebo nedočtenu protože je spisovatel "trouba". A zrovna on do čtenářů kope a dělá si prdel neustále. Osobně se domnívám, že by to bez seriálu od HBO nikdy nedělal, aneb neznám žádného jiného žijícího či mrtvého autora, který by tak rád ničil svůj obraz u čtenářské obce. Je to jeho dílo, jeho rozhodnutí a jeho historické znemožnění. [b] Zlatej Ericson.[/b]
Loki
0 0
reagovat

Axis

Ja nechapem ako na neho niekto moze pindat. Predsa si si od neho nekupil uz dopredu celu seriu. Pokial ide o mna, tak by mohol kludne ukazat prostrednik, na celu sagu sa uz vykaslat a jedine co by som mohol je sklopit usi a povedat, ze ok. Sklamanie nad tym, ze to nie je chapem(tiez som sklamany), ale taketo kecy typu nech sa zadusi vyzeraju, ze to robi preto, aby fanusikov trapil.
645635
Ja nechapem ako na neho niekto moze pindat. Predsa si si od neho nekupil uz dopredu celu seriu. Pokial ide o mna, tak by mohol kludne ukazat prostrednik, na celu sagu sa uz vykaslat a jedine co by som mohol je sklopit usi a povedat, ze ok. Sklamanie nad tym, ze to nie je chapem(tiez som sklamany), ale taketo kecy typu nech sa zadusi vyzeraju, ze to robi preto, aby fanusikov trapil.
Axis
0 0
reagovat
Naštěstí jsem knížky nečetl, takže pro mě se nic nemění. Ale bavilo mě sledovat ty reakce diváků na Red wedding, takhle jsem koukal taky. :)
645626
Naštěstí jsem knížky nečetl, takže pro mě se nic nemění. Ale bavilo mě sledovat ty reakce diváků na Red wedding, takhle jsem koukal taky. *:)*
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Já to mám na opak, na knihy už peču a dokoukám seroš. Snad to udělá víc lidí, nikdo si ty další nekoupí a Martin se třeba zadusí.
645633
Já to mám na opak, na knihy už peču a dokoukám seroš. Snad to udělá víc lidí, nikdo si ty další nekoupí a Martin se třeba zadusí.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Axis

Stejně mám trochu nutkání tuhle řadu vynechat. Kdybych měl aspoň tu jistotu, že kniha výjde letošní rok, tak bych to skipnul, koupil Vichry, vzal si 10 dní dovolené na přečtení a pak se vrhnul na seriál.:D
645631
Stejně mám trochu nutkání tuhle řadu vynechat. Kdybych měl aspoň tu jistotu, že kniha výjde [b]letošní[/b] rok, tak bych to skipnul, koupil Vichry, vzal si 10 dní dovolené na přečtení a pak se vrhnul na seriál.*:D*
Axis
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Tak ještě velká část toho co se v šesté bude dít je z posledních knížek (Arya; Greyjoyové a jejich bratranci, strýci, atd; velké část děje v Králově přistavišti). Spoilery sice budou ale spíš až později.
645632
Tak ještě velká část toho co se v šesté bude dít je z posledních knížek (Arya; Greyjoyové a jejich bratranci, strýci, atd; velké část děje v Králově přistavišti). Spoilery sice budou ale spíš až později.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Tím teaserem myslíte tohle?
645622
Tím teaserem myslíte [link="https://www.youtube.com/watch?v=l8b6t4VtEXk"]tohle[/link]?
0 0
reagovat
Já se na tu šestou řadu vůbec netěším... Chtěl jsem si to přečíst...
645621
Já se na tu šestou řadu vůbec netěším... Chtěl jsem si to přečíst...
0 0
reagovat

Sarger

Před chvílí jsem ho viděl...hrozně MEH a nějak nevím co tím sledujou...
645611
Před chvílí jsem ho viděl...hrozně MEH a nějak nevím co tím sledujou...
Sarger
0 0
reagovat
GoT teaser je vonku a je to strašne lame. :D
645605
GoT teaser je vonku a je to strašne lame. *:D*
0 0
reagovat

The 100

Podle mě jednoznačně nejlepší seriál od CW (The Flash promine ale tady se dějí skutečné osudové věci a nekompromisnost některých okamžiků je až mrazivá), protože se nebojí drsnosti a všechny postavy jsou stále ohroženy na životě a hlavní postavy jsou celkem zajímavé a divák se s nimi dokáže snadno ztotožnit. Podle mě to určitě není jen seriál pro děcka nebo pro holky ale může zaujmout i ostatní. 8/10
645603
Podle mě jednoznačně nejlepší seriál od CW (The Flash promine ale tady se dějí skutečné osudové věci a nekompromisnost některých okamžiků je až mrazivá), protože se nebojí drsnosti a všechny postavy jsou stále ohroženy na životě a hlavní postavy jsou celkem zajímavé a divák se s nimi dokáže snadno ztotožnit. Podle mě to určitě není jen seriál pro děcka nebo pro holky ale může zaujmout i ostatní. 8/10
The 100
0 0
reagovat
oproti dvojce byla trojka masterpiece
645601
oproti dvojce byla trojka masterpiece
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se