Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32781 - 32800 Napsat příspěvek
Alan Alda je nesmrtelný, stejně jako jeho hlášky...
646921
Alan Alda je nesmrtelný, stejně jako jeho hlášky...
0 0
reagovat
Alan Alda? Sold! :):+
646913
Alan Alda? Sold! *:)**:+*
0 0
reagovat
Hlášky Alana Aldy jsou tam totálně božé, neuvěřitelně boží, celý si to krade pro sebe. :+ Jak šla Rebecca Hall na scénu, tak jsem si říkal, na jeho dceru už je celkem sta... oh shit, to je kolík. :D
646909
Hlášky Alana Aldy jsou tam totálně božé, neuvěřitelně boží, celý si to krade pro sebe. *:+* Jak šla Rebecca Hall na scénu, tak jsem si říkal, na jeho dceru už je celkem sta... oh shit, to je kolík. *:D*
0 0
reagovat
Pockat, tam je bohyne Rebecca Hall? I am sold :o:+
646908
Pockat, tam je bohyne Rebecca Hall? I am sold *:o**:+*
0 0
reagovat
horace and pete s01e01
"fan theory: louis ck faked an entire show to kiss rebecca hall." mrtvolny tempo a louie si chcipa nekde vzadu aby zaril alan alda. doufam ze to tak bude porad. tady se oddeluje zrno od plev. naprosta parada.

master of none s01e05
na kontrast si dat tenhle diblikovskej humor je fajn. u tohodle dilu sem se konecne taky poradne zasmal. bavi me to na spouste levelech. az to dojedu je na rade ta druha serka broad city kdyz uz je tu ta treti.
646906
horace and pete s01e01 "fan theory: louis ck faked an entire show to kiss rebecca hall." mrtvolny tempo a louie si chcipa nekde vzadu aby zaril alan alda. doufam ze to tak bude porad. tady se oddeluje zrno od plev. naprosta parada. master of none s01e05 na kontrast si dat tenhle diblikovskej humor je fajn. u tohodle dilu sem se konecne taky poradne zasmal. bavi me to na spouste levelech. az to dojedu je na rade ta druha serka broad city kdyz uz je tu ta treti.
0 0
reagovat

Shameless

Strašně super poslední pětiminutovka. :)
646903
Strašně super poslední pětiminutovka. *:)*
Shameless
0 0
reagovat
Nikde se tam ale nepise, ze ty sceny budou hetero :D
646902
Nikde se tam ale nepise, ze ty sceny budou hetero :D
0 0
reagovat
Já myslím, že se bude líbit. :D link
646897
Já myslím, že se bude líbit. *:D* http://www.independent.ie/entertainment/television/tv-news/bbc-bodice-ripper-versailles-will-feature-most-graphic-sex-scenes-in-british-tv-history-34537698.html
0 0
reagovat
Athlestan vymenil seros s koulema za seros bez kouli..
646896
Athlestan vymenil seros s koulema za seros bez kouli..
0 0
reagovat
:D
646895
*:D*
0 0
reagovat

Disk

nechci, aby to vyznělo nějak sexysticky, ale nenapadá mě, jak jinak to popsat... ten trailer je strašně moc !!!!!!!
646893
nechci, aby to vyznělo nějak sexysticky, ale nenapadá mě, jak jinak to popsat... ten trailer je strašně moc [link="https://www.youtube.com/watch?v=pjC1r72hYgQ"]!!!!!!![/link]
Disk
0 0
reagovat

Shetland

Ok, je to fakt výborný. Načínám třetí sérii a jsem zvědavý jak se to posune. :)
646879
Ok, je to fakt výborný. Načínám třetí sérii a jsem zvědavý jak se to posune. *:)*
Shetland
0 0
reagovat

Versailles

Trailer není vůbec zlý, opatrně se docela těším. link :)
646873
Trailer není vůbec zlý, opatrně se docela těším. http://www.youtube.com/watch?v=cKitLlBgE0k *:)*
Versailles
0 0
reagovat
Studio je na stejny urovni, stejne jako Newsroom zeru i s tou omackou.
646832
Studio je na stejny urovni, stejne jako Newsroom zeru i s tou omackou.
0 0
reagovat
no, o tom by se dalo polemizovat... u studia jsem neprezil ani prvni epizodu do konce a newsroom se mi celkem libil
646831
no, o tom by se dalo polemizovat... u studia jsem neprezil ani prvni epizodu do konce a newsroom se mi celkem libil
0 0
reagovat
Studio 60 by sis mel presunout do seznamu "urcite co nejdriv" ;) MNOHEM lepsi verze Newsroomu, ze zajimavejsiho prostredi
646830
Studio 60 by sis mel presunout do seznamu "urcite co nejdriv" *;)* MNOHEM lepsi verze Newsroomu, ze zajimavejsiho prostredi
0 0
reagovat
Studio 60 mám na seznamu "někdy možná" a AHS jde totálně mimo můj záběr.

zahron
:D
646829
Studio 60 mám na seznamu "někdy možná" a AHS jde totálně mimo můj záběr. [b]zahron[/b] *:D*
0 0
reagovat

Memphis, studo

strašně nesympatická píča, nesnáším ji :D
646828
strašně nesympatická píča, nesnáším ji *:D*
Memphis, studo
0 0
reagovat
Nope
646826
Nope
0 0
reagovat
Nebo Studio 60
646825
Nebo Studio 60
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se