Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32761 - 32780 Napsat příspěvek

vikings

uz regulerne plavou ve srackach..neskutecny blato a ta silene nudna rezie kde momenty jako deti si "hrajou" nebo Lagertha a jeji slilb s clovekem vubec nehnou a sou spis na fejspalm, sjetej Ragnar totalni WTF

"we have moments when I feel so close to you especially when you are inside me:D:D todle uz fakt ne... a do Last kingdom jeste daleko..

647059
uz regulerne plavou ve srackach..neskutecny blato a ta silene nudna rezie kde momenty jako deti si "hrajou" nebo Lagertha a jeji slilb s clovekem vubec nehnou a sou spis na fejspalm, sjetej Ragnar totalni WTF "we have moments when I feel so close to you especially when you are inside me*:D**:D* todle uz fakt ne... a do Last kingdom jeste daleko..
vikings
0 0
reagovat
No mně se teda intro u True Blood nikdy nelíbilo. U Banshee jsem ho snad ještě nikdy nepřeskočil.
647058
No mně se teda intro u True Blood nikdy nelíbilo. U Banshee jsem ho snad ještě nikdy nepřeskočil.
0 0
reagovat
true blood měl znělku na uplně jinym levlu, spolu se spoustou dalších
647057
true blood měl znělku na uplně jinym levlu, spolu se spoustou dalších
0 0
reagovat

Banshee

Strašně se těším za dva týdny na závěrečnou řadu... Vzhledem k tomu, že má ten seriál snad nejlepší počáteční titulky, jaké jsem v seriálech viděl, tak mi stačilo si jedny pustit a velice rád si to celé dám ještě jednou...
Třeba se mezitím dodělají titulky na druhou řadu Daredevila:)
647054
Strašně se těším za dva týdny na závěrečnou řadu... Vzhledem k tomu, že má ten seriál snad nejlepší počáteční titulky, jaké jsem v seriálech viděl, tak mi stačilo si jedny pustit a velice rád si to celé dám ještě jednou... Třeba se mezitím dodělají titulky na druhou řadu Daredevila*:)*
Banshee
0 0
reagovat

JohnyD

Najel jsem na US remake, protože jsem si v poslední době hodně oblíbil Kinnamana. Stojí za to si pustit i dánský originál?
647053
Najel jsem na US remake, protože jsem si v poslední době hodně oblíbil Kinnamana. Stojí za to si pustit i dánský originál?
JohnyD
0 0
reagovat

Criminal Minds Beyond Borders

Gary Sinice delá rad spinoffy :D A namixovanej cast, od vseho trosku.. fajn prostredi ale jinak strasna tuctovka
647051
Gary Sinice delá rad spinoffy *:D* A namixovanej cast, od vseho trosku.. fajn prostredi ale jinak strasna tuctovka
Criminal Minds Beyond Borders
0 0
reagovat
Minuly tyden jsi k tomu nic nenapsal, proc? 8) Kazdopadne nejlepsi dil teto rady :+
647037
Minuly tyden jsi k tomu nic nenapsal, proc? *8)* Kazdopadne nejlepsi dil teto rady *:+*
0 0
reagovat

Kancelář Blaník

To by tak hrálo, aby poslanci na stará kolena chodili do sněmovny pěšky. :D:D:D

Tonda prostě nezklamal. link :D
647034
To by tak hrálo, aby poslanci na stará kolena chodili do sněmovny pěšky. *:D**:D**:D* Tonda prostě nezklamal. http://www.stream.cz/blanik/10009674-namesticko *:D*
Kancelář Blaník
0 0
reagovat

Daredevil S2

Úvodní díly do toho od začátku solidně buší, nicméně ten třetí - holy fucking shit :o zatím ještě lepší dojmy jak z první řady, uvidíme jak si to tentokrát pohlídá tempo až do finále.
647031
Úvodní díly do toho od začátku solidně buší, nicméně ten třetí - holy fucking shit *:o* zatím ještě lepší dojmy jak z první řady, uvidíme jak si to tentokrát pohlídá tempo až do finále.
Daredevil S2
0 0
reagovat

Lifty

Pozeráš dánsky originál, či US remake?
647030
Pozeráš dánsky originál, či US remake?
Lifty
0 0
reagovat

Hap And Leonard

(po prvnim dilu) Potencialni nahrada za Justified... :) Spousta stycnych ploch, akorat to nema takovy tah na branku... zas to ale ma Christinu Hendricks a hezke uvodni titulky.. :)
647015
(po prvnim dilu) Potencialni nahrada za Justified... :) Spousta stycnych ploch, akorat to nema takovy tah na branku... zas to ale ma Christinu Hendricks a hezke uvodni titulky.. :)
Hap And Leonard
0 0
reagovat

The Killing

Fringe pocka, tohle je pecka... A pry je Broen jeste lepsi... Nedovedu si to predstavit...
647012
Fringe pocka, tohle je pecka... A pry je Broen jeste lepsi... Nedovedu si to predstavit...
The Killing
0 0
reagovat

Bachy

Dobrá recenze a díky za připomenutí. :+
646999
Dobrá recenze a díky za připomenutí. *:+*
Bachy
0 0
reagovat

Of Kings and Prophets

Práve som to tu chcel hypovať, pretože prvá epizóda je najlepší pilot, čo som v poslednej dobe videl... a jeb, ABC to zaklalo po dvoch epizódach. :-
646998
Práve som to tu chcel hypovať, pretože prvá epizóda je najlepší pilot, čo som v poslednej dobe videl... a jeb, ABC to zaklalo po dvoch epizódach. *:-*
Of Kings and Prophets
0 0
reagovat

The Jinx

Před přelomem roku se tu někdo z vás zmínil o The Jinx,tak mu dodatečně děkuji..z toho, co jsem z loňské tvorby chytnul mě to sesekalo nejvíc.
646997
Před přelomem roku se tu někdo z vás zmínil o [link="https://www.youtube.com/watch?v=SAST6SgLmQg&feature=player_embedded"]The Jinx[/link],tak mu dodatečně [link="http://www.fullmoonzine.cz/clanky/do-mist-kam-true-detective-nedosel-the-jinx"]děkuji[/link]..z toho, co jsem z loňské tvorby chytnul mě to sesekalo nejvíc.
The Jinx
0 0
reagovat

Američtí bohové

Emily Browning jako Stínova manželka Laura.:+
646993
Emily Browning jako Stínova manželka Laura.*:+*
Američtí bohové
0 0
reagovat
Psycho-Pass: The Movie
Vcera jsem poprvy v zivote videl anime v kine, a byl to krasnej zazitek. Film navazuje na udalosti 2. rady serialu, takze kdyz nekdo nevidel prvni dve rady serialu, tak bude trosku zmatenej, ale celkove to je svezi mix akce (obcas krasne brutalni diky dominatorum), napeti, a osobnich vztahu, jak jsme si zvykli na televiznich obrazovkach.

Doufam, ze bude vic limitovanejch releasu anime v kinech :+
646988
[b]Psycho-Pass: The Movie[/b] Vcera jsem poprvy v zivote videl anime v kine, a byl to krasnej zazitek. Film navazuje na udalosti 2. rady serialu, takze kdyz nekdo nevidel prvni dve rady serialu, tak bude trosku zmatenej, ale celkove to je svezi mix akce (obcas krasne brutalni diky dominatorum), napeti, a osobnich vztahu, jak jsme si zvykli na televiznich obrazovkach. Doufam, ze bude vic limitovanejch releasu anime v kinech *:+*
0 0
reagovat
Rollo jako Bryan Mills? Vlastně proč ne, když to bude správně béčkové.... link
646984
Rollo jako Bryan Mills? Vlastně proč ne, když to bude správně béčkové.... http://www.tvzone.cz/clanek/31037-96-hodin-ma-noveho-hrdinu/
0 0
reagovat
link

HBO Comedy nahradí HBO3, kde: Nový kanál HBO3 - vlastní kultovní produkce a seriály 24 hodin...
Seriálům opravdu rozumíme a proto jim od 21. března věnujeme kanál HBO3, který nabídne to nejlepší ze současné seriálové tvorby a navíc také kultovní snímky z naší produkce.
646936
https://www.facebook.com/hbo.czsk/videos/vb.154879353800/10153708583158801/?type=2&theater HBO Comedy nahradí HBO3, kde: Nový kanál HBO3 - vlastní kultovní produkce a seriály 24 hodin... Seriálům opravdu rozumíme a proto jim od 21. března věnujeme kanál HBO3, který nabídne to nejlepší ze současné seriálové tvorby a navíc také kultovní snímky z naší produkce.
0 0
reagovat
Alan Alda je hlavne George Clooney filmove vzdelanych. Je to buh, film Same time, next year povinne pro vsechny...
646922
Alan Alda je hlavne George Clooney filmove vzdelanych. Je to buh, film Same time, next year povinne pro vsechny...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se