Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32581 - 32600 Napsat příspěvek

studo

U mne s přehledem vyhrál hudební podkres, když šla Svetlana do postele. :D
647581
U mne s přehledem vyhrál hudební podkres, když šla Svetlana do postele. *:D*
studo
0 0
reagovat

shameless

OK. Tá medzititulková Kevinova scéna bola ABSOLÚTNE BOŽIA :D :+

Daredevil
Druhá séria parádne tempo od začiatku do konca. O chlp lepšie ako už beztak výborná prvá séria.
647591
OK. Tá medzititulková Kevinova scéna bola ABSOLÚTNE BOŽIA *:D* *:+* [b]Daredevil[/b] Druhá séria parádne tempo od začiatku do konca. O chlp lepšie ako už beztak výborná prvá séria.
shameless
0 0
reagovat

Supergirl

Vy na to fakt čumíte jenom kvůli hlavní herečce ?? Źe se nesty ... Oooh Wait ? Proč jsem se já vlastně díval na Agent Carter ... :D

Daredevil
docela jsem se ještě nevypsal o druhé sérii Daredevila ... snad to tady někdy pověsím, ale zkráceně jsem spokojenej :+
647588
Vy na to fakt čumíte jenom kvůli hlavní herečce ?? Źe se nesty ... Oooh Wait ? Proč jsem se já vlastně díval na Agent Carter ... *:D* [b]Daredevil[/b] docela jsem se ještě nevypsal o druhé sérii Daredevila ... snad to tady někdy pověsím, ale zkráceně [b]jsem spokojenej[/b] *:+*
Supergirl
0 0
reagovat

do_Od

je tam něco jako "mob war rages on in hell's kitchen" aaand thats it. Je to jako takový ten pásek dole v tv reportáži a je tam asi půl sekundy :D
647571
je tam něco jako "mob war rages on in hell's kitchen" aaand thats it. Je to jako takový ten pásek dole v tv reportáži a je tam asi půl sekundy *:D*
do_Od
0 0
reagovat
Chápu to správně, že už v AoS konečně zmínili přítomnost postav z Netflix části světa?
647570
Chápu to správně, že už v AoS konečně zmínili přítomnost postav z Netflix části světa?
0 0
reagovat

AoS 13

Whoa, to bylo dobré. Ten konec byl něco tak neuvěřitelně vkusného... :+
myslím loučení v baru
647566
Whoa, to bylo dobré. Ten konec byl něco tak neuvěřitelně vkusného... *:+* [spoiler]myslím loučení v baru[/spoiler]
AoS 13
0 0
reagovat

AoS

Narážky na Daredevila, Agent Carter, Damage Control.:+

Shotgun-axe:D
647565
Narážky na Daredevila, Agent Carter, Damage Control.*:+* Shotgun-axe*:D*
AoS
0 0
reagovat

DarkSith

Jj, maximálně se k sobě hodí.:+
647562
Jj, maximálně se k sobě hodí.*:+*
DarkSith
0 0
reagovat
Kdo by to byl rekl, ze nekteri budou vic nadseni ze spolecny epizody Flashe a Supergirl misto spolecnyho filmu Batmana a Supermana :D
647561
Kdo by to byl rekl, ze nekteri budou vic nadseni ze spolecny epizody Flashe a Supergirl misto spolecnyho filmu Batmana a Supermana *:D*
0 0
reagovat

Supergirl

Tak tento díl bylo něco tak kouzelného, že to předčilo i trailer! Supergirl a Flash společně tvořili naprosto dokonalou dvojici a z celé epizody byla cítit tak neuvěřitelná pozitivní energie, že bych hned dal cokoliv za to, aby ti dva byli už napořád spolu v jednom seriálu! ;) :+ :)) :D
647560
Tak tento díl bylo něco tak kouzelného, že to předčilo i trailer! Supergirl a Flash společně tvořili naprosto dokonalou dvojici a z celé epizody byla cítit tak neuvěřitelná pozitivní energie, že bych hned dal cokoliv za to, aby ti dva byli už napořád spolu v jednom seriálu! *;)* *:+* *:))* *:D*
Supergirl
0 0
reagovat

Supergirl

Haha, novodobi Strazci vesmiru! :+:D Ale Melisse ta sukynka slusi :+
647559
Haha, novodobi Strazci vesmiru! *:+**:D* Ale Melisse ta sukynka slusi *:+*
Supergirl
0 0
reagovat

Supergirl

Tak tvorcovia maju problem. V druhej serii bude musiet byt Flash asi tak 20krat. Neviem ako zvladnu a je mi to jedno, ale je potrebne aby sa to stalo :D Je to srandovny serial. Som proste cielovka :+
647543
Tak tvorcovia maju problem. V druhej serii bude musiet byt Flash asi tak 20krat. Neviem ako zvladnu a je mi to jedno, ale je potrebne aby sa to stalo *:D* Je to srandovny serial. Som proste cielovka *:+*
Supergirl
0 0
reagovat

The Catch 1x01

Typově blízký k White Collar, hudebně našláplý, celkem fajn oddychovka, ale...

...fakt, že je Mireille Enos vlastně docela kost, považuju za zatím nejzásadnější zjištění roku. :o
647470
Typově blízký k White Collar, hudebně našláplý, celkem fajn oddychovka, ale... ...fakt, že je Mireille Enos vlastně docela kost, považuju za zatím nejzásadnější zjištění roku. *:o*
The Catch 1x01
0 0
reagovat
Connelly bol pravidelne na place, čo tak sledujem jeho FB.
647423
Connelly bol pravidelne na place, čo tak sledujem jeho FB.
0 0
reagovat

duro

Tak co jsem četl se na tom Connelly podílel docela dost a kecal jim i do hudby, tak si to asi pohlídal a je to jenom dobře.
647422
Tak co jsem četl se na tom Connelly podílel docela dost a kecal jim i do hudby, tak si to asi pohlídal a je to jenom dobře.
duro
0 0
reagovat
Pro lidi co koukaj na 11.22.63. Není ta Sadie prostě úžasná? ?)
647421
Pro lidi co koukaj na 11.22.63. Není ta Sadie prostě úžasná? *?)*
0 0
reagovat

Bosch

je špička, aj podľa mňa si to s inými detektívkami dosť prudko vytiera riť. Ale čo sa týka DNA, tak tam bola k tomu najlepšia hláška:

- Ty predsa nemáš rád moderné veci.
- Niektoré áno. Napríklad testy DNA.

Keďže som čítal všetky tri knihy, z ktorých to čerpá, je veľmi zaujímavé sledovať, ako ich scenáristi použili a skombinovali a musím povedať, že je to veľmi pekná prácička.
647408
je špička, aj podľa mňa si to s inými detektívkami dosť prudko vytiera riť. Ale čo sa týka DNA, tak tam bola k tomu najlepšia hláška: - Ty predsa nemáš rád moderné veci. - Niektoré áno. Napríklad testy DNA. Keďže som čítal všetky tri knihy, z ktorých to čerpá, je veľmi zaujímavé sledovať, ako ich scenáristi použili a skombinovali a musím povedať, že je to veľmi pekná prácička.
Bosch
0 0
reagovat
Já měl v plánu schovávat si díl na týden, naplánoval jsem to minulý týden. Ještě včera jsem si říkál po pátém dílu, že aspoň díl na den....:D
647416
Já měl v plánu schovávat si díl na týden, naplánoval jsem to minulý týden. Ještě včera jsem si říkál po pátém dílu, že aspoň díl na den....*:D*
0 0
reagovat

Tony

Už sa neviem dočkať. Ja začínam dnes. Dúfam, že si to rozložím na 10 dní ako naposledy a bude to pekne vo mne dozrievať ako naposledy. 8)
647415
Už sa neviem dočkať. Ja začínam dnes. Dúfam, že si to rozložím na 10 dní ako naposledy a bude to pekne vo mne dozrievať ako naposledy. *8)*
Tony
0 0
reagovat

Bosch s02

Podle mne celá série ještě o fous lepší jak první. Hlavně potěší, že se řeší uplně jiný typ případu, přitom jak se dneska kopírují v rámci fan servisu úspěšné řady jak se dá. Výborná je neortodoxnost ve smyslu epizodnosti, tohle si prostě jede vlastním tempem. Deset třičtvrtěhodinových dílů uteče jako voda, ideální na pohodové večery se skleničkou něčeho kvalitního. Nejlepší díly: 5,6,7,8,10. Jsem strašně rád, že dneska ještě někdo dokáže natočit kvalitní kriminálku bez 3 twistů za díl, hackování a analýz DNA. Jasně, je to z velký části ohromně kvalitně napsanou předlohou, ale i tka se to pánům z Amazonu neskutečně povedlo. Čistě za mne si obě řady dávají nějaký True Detective k snídani. :)
647414
Podle mne celá série ještě o fous lepší jak první. Hlavně potěší, že se řeší uplně jiný typ případu, přitom jak se dneska kopírují v rámci fan servisu úspěšné řady jak se dá. Výborná je neortodoxnost ve smyslu epizodnosti, tohle si prostě jede vlastním tempem. Deset třičtvrtěhodinových dílů uteče jako voda, ideální na pohodové večery se skleničkou něčeho kvalitního. Nejlepší díly: 5,6,7,8,10. Jsem strašně rád, že dneska ještě někdo dokáže natočit kvalitní kriminálku bez 3 twistů za díl, hackování a analýz DNA. Jasně, je to z velký části ohromně kvalitně napsanou předlohou, ale i tka se to pánům z Amazonu neskutečně povedlo. Čistě za mne si obě řady dávají nějaký True Detective k snídani. *:)*
Bosch s02
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se