Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32561 - 32580 Napsat příspěvek

American Crime Story S01E09

Fuhrmanovi nahrávky a drama v soudní síni... dnešek mi emocemi připomněl tu proslulou pasáž z Few Good Man. Hrozně moc dobrý. :+
647727
Fuhrmanovi nahrávky a drama v soudní síni... dnešek mi emocemi připomněl tu proslulou pasáž z Few Good Man. Hrozně moc dobrý. *:+*
American Crime Story S01E09
0 0
reagovat

Gonzi, Axis

Diky!:+
647723
Diky!*:+*
Gonzi, Axis
0 0
reagovat

Axis

Chtěli toho dělat vícero, ale pokud vím, tak se na tom nepracuje. V létě se ale objeví něco nového, neví se jestli to bude anime,ova či film a doufá se, že to bude pokračovat za golden age děj...
Fakt by mi nevadilo, kdyby už někdo začal vydávat Berserka, který jde dál... *sigh*
647721
Chtěli toho dělat vícero, ale pokud vím, tak se na tom nepracuje. V létě se ale objeví něco nového, neví se jestli to bude anime,ova či film a doufá se, že to bude pokračovat za golden age děj... Fakt by mi nevadilo, kdyby už někdo začal vydávat Berserka, který jde dál... *sigh*
Axis
0 0
reagovat

Gonzi

Nevíš náhodou zda a kdy se konečně dočkáme pokračování? Chvíli jsem kvůli ději četl i mangu, ale nakonec jsem to vzdal.
647719
Nevíš náhodou zda a kdy se konečně dočkáme pokračování? Chvíli jsem kvůli ději četl i mangu, ale nakonec jsem to vzdal.
Gonzi
0 0
reagovat

Spazz

Jsem na opačný straně polokoule, seriál mě moc nebavil (někdy jsou ty vysvětlovačky fak dooooooouhý) zatímco filmy jo, ty jsou jako takové best off.
647718
Jsem na opačný straně polokoule, seriál mě moc nebavil (někdy jsou ty vysvětlovačky fak dooooooouhý) zatímco filmy jo, ty jsou jako takové best off.
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Mají jakože stačít Golden Age arc filmy, ale seriál vše buduje déle a dělá to celkem hmatatelný rozdíl. V Golden Age je to vše jakoby "odfláknuté" a nebýt toho, že jsem žral Berserka z toho seriálu, tak si nejsem jistý, že by mě to extra bavilo.
647708
Mají jakože stačít Golden Age arc filmy, ale seriál vše buduje déle a dělá to celkem hmatatelný rozdíl. V Golden Age je to vše jakoby "odfláknuté" a nebýt toho, že jsem žral Berserka z toho seriálu, tak si nejsem jistý, že by mě to extra bavilo.
Spazz
0 0
reagovat

Berserk

Je treba mit zhlednuty serial nebo se da zacit Golden Age Arc filmy?
Pripadne kdyby chtel nekdo rozvest nejake malicke srovnani i v pripade, ze se da zacit filmy...
647705
Je treba mit zhlednuty serial nebo se da zacit Golden Age Arc filmy? Pripadne kdyby chtel nekdo rozvest nejake malicke srovnani i v pripade, ze se da zacit filmy...
Berserk
0 0
reagovat
horace and pete s01e03
aldovi staci par vterin, aby to zabil. perfektni dil
647694
horace and pete s01e03 aldovi staci par vterin, aby to zabil. perfektni dil
0 0
reagovat

Sigi

:+
647677
*:+*
Sigi
0 0
reagovat

Bosch S2

Aahh, ten seriál tak perfektně pracuje s postavama i vedlejšíma .. stačí aby řekli tři čtyři repliky, hezky nenuceně a sympatie (nebo antipatie) jsou hned na světě. :) V tomhle mi to trochu připomíná The Good Wife. Každopádně pecka, Titus je chodící reklama na charisma. Knihy jsem zatím nečetl ale asi to budu muset napravit.
647676
Aahh, ten seriál tak perfektně pracuje s postavama i vedlejšíma .. stačí aby řekli tři čtyři repliky, hezky nenuceně a sympatie (nebo antipatie) jsou hned na světě. *:)* V tomhle mi to trochu připomíná The Good Wife. Každopádně pecka, Titus je chodící reklama na charisma. Knihy jsem zatím nečetl ale asi to budu muset napravit.
Bosch S2
0 0
reagovat

mkubalikova

Ten pocit mám taky, ale doufám že je to jen ticho před bouří.
647664
Ten pocit mám taky, ale doufám že je to jen ticho před bouří.
mkubalikova
0 0
reagovat
Agents
Jo. Bohuzel musim souhlasit, ze uterni dil byl velmi prumernej. Bobbi a Hunter tomu budou dost chybet.
647663
[b]Agents[/b] Jo. Bohuzel musim souhlasit, ze uterni dil byl velmi prumernej. [spoiler]Bobbi a Hunter tomu budou dost chybet.[/spoiler]
0 0
reagovat

Gonzi

Chápu:D

Nicméně mi to krom toho silného momentu přijde jak přešlapování na místě. Jak to bylo do pauzy našlapané, tak teď absolutně netuším, kam to směřuje.
A Bobbi s Hunterem chyběli už v aktuálním dílu.
647659
Chápu*:D* Nicméně mi to krom toho silného momentu přijde jak přešlapování na místě. Jak to bylo do pauzy našlapané, tak teď absolutně netuším, kam to směřuje. [spoiler]A Bobbi s Hunterem chyběli už v aktuálním dílu.[/spoiler]
Gonzi
0 0
reagovat

mkubalikova

Já ne, já jsem tvrďák... Akorát by mi u toho příště sousedi nemuseli krájet tolik cibule :D
647652
Já ne, já jsem tvrďák... Akorát by mi u toho příště sousedi nemuseli krájet tolik cibule *:D*
mkubalikova
0 0
reagovat

Gonzi

AoS 13
to bylo tak dojemné, že i slza ukápla, a to normálně u seriálů nebrečím :D
647635
AoS 13 [spoiler]to bylo tak dojemné, že i slza ukápla, a to normálně u seriálů nebrečím *:D*[/spoiler]
Gonzi
0 0
reagovat
Lucifer
Tak jsem konecne dohnal resty a musim rict, ze me to bavi stale vic a vic s kazdou epizodou. Kdyz jsem zjistil, ze uz zbejvaj jen 3 epizody v prvni rade, tak jsem byl z toho trochu smutnej. Doufam, ze obvnovi a daji Luciferovi sanci s druhou radou. Je videt, ze v tom ma prsty Tom Kapinos, protoze mi to vzdalene pripomina Hanka Moodyho :+
647615
[b]Lucifer[/b] Tak jsem konecne dohnal resty a musim rict, ze me to bavi stale vic a vic s kazdou epizodou. Kdyz jsem zjistil, ze uz zbejvaj jen 3 epizody v prvni rade, tak jsem byl z toho trochu smutnej. Doufam, ze obvnovi a daji Luciferovi sanci s druhou radou. Je videt, ze v tom ma prsty Tom Kapinos, protoze mi to vzdalene pripomina Hanka Moodyho *:+*
0 0
reagovat

the night manager

poslední epizoda nabídne krom skvělé atmosféry, herců atd. i docela vymazlenou ekapádu s pár zvratama. Dobrý to bylo. Geniální ne.

647612
poslední epizoda nabídne krom skvělé atmosféry, herců atd. i docela vymazlenou ekapádu s pár zvratama. Dobrý to bylo. Geniální ne.
the night manager
0 0
reagovat

Bosch 2

Ti reči o tom, ako si to dáva (minimálne druhú sezónu) True Detective, nie sú kec.
647611
Ti reči o tom, ako si to dáva (minimálne druhú sezónu) True Detective, nie sú kec.
Bosch 2
0 0
reagovat

Tony, studo

Hoši, Shameless totálně válí každým dílem :+
647603
Hoši, Shameless totálně válí každým dílem *:+*
Tony, studo
0 0
reagovat

tony

:D
647598
*:D*
tony
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se