Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32101 - 32120 Napsat příspěvek

Daredevil s02

To bola také strašne dobré! Ale strašne!

Toto si z hľadiska scenára (ale aj atmosférou či akčnými scénami) tak neuveriteľne vytiera zadok so všetkými filmovými marvelovkami, až to nie je pekné. Fantasticky napísané postavy, skvelé dialógy, o hercoch ani nehovorím. Punisher a Electra super! Parádne vystavaná ústredná kríza. A veľmi ma to bavilo aj v tých pokojnejších pasážach, kde to prechádzalo do súdnej drámy či väzenského thrilleru. Navyše je tam výživné mäso a hrdinov fakt bolí každé zranenie. A ešte tam aj dobre fungujú emócie a romantické línie sú tiež presvedčivé. Mimoriadne plnotučný seriálový zážitok. Snáď jediná výhrada - vzhľadom na vynikajúcu gradáciu som predsa len čakal bombastickejšie finále. Ale uvidíme v ďalšej sezóne.
649439
To bola také strašne dobré! Ale strašne! Toto si z hľadiska scenára (ale aj atmosférou či akčnými scénami) tak neuveriteľne vytiera zadok so všetkými filmovými marvelovkami, až to nie je pekné. Fantasticky napísané postavy, skvelé dialógy, o hercoch ani nehovorím. Punisher a Electra super! Parádne vystavaná ústredná kríza. A veľmi ma to bavilo aj v tých pokojnejších pasážach, kde to prechádzalo do súdnej drámy či väzenského thrilleru. Navyše je tam výživné mäso a hrdinov fakt bolí každé zranenie. A ešte tam aj dobre fungujú emócie a romantické línie sú tiež presvedčivé. Mimoriadne plnotučný seriálový zážitok. Snáď jediná výhrada - vzhľadom na vynikajúcu gradáciu som predsa len čakal bombastickejšie finále. Ale uvidíme v ďalšej sezóne.
Daredevil s02
0 0
reagovat

okkac

Dead Again a Hell Pays patříli mezi nejlepší epky Castla :D
649437
Dead Again a Hell Pays patříli mezi nejlepší epky Castla *:D*
okkac
0 0
reagovat
A konci i Castle, coz se po dochodu Stany dalo tak trovhu cekat. Jeste natocili 2 konce, jeden ktery by nas presnesl do dalsi serie a druhy, ktery by mel dej vicemene uzavrit.

Jinak posledni "skorohororova" epizode byla vynikajici.
649433
A konci i Castle, coz se po dochodu Stany dalo tak trovhu cekat. Jeste natocili 2 konce, jeden ktery by nas presnesl do dalsi serie a druhy, ktery by mel dej vicemene uzavrit. Jinak posledni "skorohororova" epizode byla vynikajici.
0 0
reagovat
Carterová oficiálně končí a spinoff Most Wanted zase jednou not wanted at all. Tomu se říká kosmická rovnováha, aspoň že Defenders se zatím celkem daří. :)
649430
Carterová oficiálně končí a spinoff Most Wanted zase jednou not wanted at all. Tomu se říká kosmická rovnováha, aspoň že Defenders se zatím celkem daří. *:)*
0 0
reagovat
#doritisenerika
649416
#doritisenerika
0 0
reagovat

tony

Tak by si mal prestať urážať Diska pri každej príležitosti :D
649414
Tak by si mal prestať urážať Diska pri každej príležitosti *:D*
tony
0 0
reagovat

Tony

to bys mel nakoukat Sense8, Looking, Outlandera... oh wait... 8)
649411
to bys mel nakoukat Sense8, Looking, Outlandera... oh wait... *8)*
Tony
0 0
reagovat
já bych si vybral doriti
649410
já bych si vybral doriti
0 0
reagovat
#it

:D
649409
#it *:D*
0 0
reagovat
Skúška je zajtra.
HoC vyhralo.
#worth
649408
Skúška je zajtra. HoC vyhralo. #worth
0 0
reagovat

kubqo

Všichni víme jak podobné dilema dopadne, tak doufám že se ti ty díly líbily....
649407
Všichni víme jak podobné dilema dopadne, tak doufám že se ti ty díly líbily....
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Je zkouska zitra?
ANO -> ucit se
NE -> kouknout HoC a pak se ucit
:)
649406
Je zkouska zitra? ANO -> ucit se NE -> kouknout HoC a pak se ucit *:)*
kubqo
0 0
reagovat
doriti, pozreť si posledné dve časti House of Cards alebo sa učiť na skúšky? :D
649405
doriti, pozreť si posledné dve časti House of Cards alebo sa učiť na skúšky? *:D*
0 0
reagovat
Podle všeho jo, no :(
649399
Podle všeho jo, no :(
0 0
reagovat

verbst

Já jsem ve skuzu u GW asi 10 dílů, to už je konec uplně? :o:-
649398
Já jsem ve skuzu u GW asi 10 dílů, to už je konec uplně? *:o**:-*
verbst
0 0
reagovat

verbst telegraficky

Jessica Jones
Docela fajn. Rozhodně slabší, než Daredevil a přišlo mi, že se Netflix tady snažil co nejvíc naplnit těch třináct epizod. Deus Ex Machina každej třetí díl... Škoda. Ale druhou řadu určitě uvidím a na Defenders se nemůžu dočkat. Luke Cage borec. 7/10

Daredevil Season Two
Pecka všech pecek. Punisher úplně naprosto geniální, a vůbec mi nevadila ani Elektra. Netočilo se to v kuzích jako Jessica, a odsejpalo to. Několik dojemnejch, emocionálních scén. 10/10

The Good Wife
To mám nejčerstvěji za sebou. Asi pět minut. Nejlepší drama neKabelovce dostálo všemu, co slibovalo. Strašnej náter. Fakt, že jo. Emoce úplně všude. Linka táhnoucí se celou řadou, skvělý scény a já-nevím-co-ještě.
Konec bych si asi představoval jinak. A vůbec, ani trochu bych se nezlobil, kdyby to pokračovalo dál. A dál. A dál. Tohle mi emocema a feelingem "života a vývoje postav" hrozně připomnělo Parks and Recreation a bude mi to šíleně chybět. 10/10

Laters.
649397
Jessica Jones Docela fajn. Rozhodně slabší, než Daredevil a přišlo mi, že se Netflix tady snažil co nejvíc naplnit těch třináct epizod. Deus Ex Machina každej třetí díl... Škoda. Ale druhou řadu určitě uvidím a na Defenders se nemůžu dočkat. Luke Cage borec. 7/10 Daredevil Season Two Pecka všech pecek. Punisher úplně naprosto geniální, a vůbec mi nevadila ani Elektra. Netočilo se to v kuzích jako Jessica, a odsejpalo to. Několik dojemnejch, emocionálních scén. 10/10 The Good Wife To mám nejčerstvěji za sebou. Asi pět minut. Nejlepší drama neKabelovce dostálo všemu, co slibovalo. Strašnej náter. Fakt, že jo. Emoce úplně všude. Linka táhnoucí se celou řadou, skvělý scény a já-nevím-co-ještě. Konec bych si asi představoval jinak. A vůbec, ani trochu bych se nezlobil, kdyby to pokračovalo dál. A dál. A dál. Tohle mi emocema a feelingem "života a vývoje postav" hrozně připomnělo Parks and Recreation a bude mi to šíleně chybět. 10/10 Laters.
verbst telegraficky
0 0
reagovat

Gonzi

Presne. Mel ho dorazit a potom se o ni starat. Jako fakt WTF
649394
Presne. Mel ho dorazit a potom se o ni starat. Jako fakt WTF
Gonzi
0 0
reagovat

Agents

well, tak tohle byl podstatně slabší kousek
Lash ho mohl xkrát zabít a místo toho ji nese... a nedívá se kolem sebe ani nic podobného... prostě wtf? Tohle bylo scénaristicky monumentálně odfláknuté a autorovi bych dal na místě facku.
649393
well, tak tohle byl podstatně slabší kousek [spoiler]Lash ho mohl xkrát zabít a místo toho ji nese... a nedívá se kolem sebe ani nic podobného... prostě wtf? Tohle bylo scénaristicky monumentálně odfláknuté a autorovi bych dal na místě facku.[/spoiler]
Agents
0 0
reagovat
Nova show Clarksona, Hammonda a Maya ma konecne svoj nazov:

The Grand Tour

Za mna velky palec hore, chvalabohu nesli cestou niecoho pubertalneho. Pekny dvojzmysel aj v ramci (predpokladaneho) noveho konceptu.
649371
Nova show Clarksona, Hammonda a Maya ma konecne svoj nazov: [spoiler]The Grand Tour[/spoiler] Za mna velky palec hore, chvalabohu nesli cestou niecoho pubertalneho. Pekny dvojzmysel aj v ramci (predpokladaneho) noveho konceptu.
0 0
reagovat

Spazz

Jsem ti to nechtěl říkat, aby tě to příliš nešokovalo. :)
649364
Jsem ti to nechtěl říkat, aby tě to příliš nešokovalo. *:)*
Spazz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se