Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32081 - 32100 Napsat příspěvek
*Tony
649475
*Tony
0 0
reagovat

Gorecki

Nepamatuju se, že by to bylo kvůli nicku, ale že v tom hrál roli Tomy, to mě zase nepřekvapuje ;) co jsme si, to jsme si. Zrovna ty bys to měl znát.
649474
Nepamatuju se, že by to bylo kvůli nicku, ale že v tom hrál roli Tomy, to mě zase nepřekvapuje *;)* co jsme si, to jsme si. Zrovna ty bys to měl znát.
Gorecki
0 0
reagovat
Na Agentku Carterovú serie svorka psov. Tá druhá sezóna s nehmotným černochom bol pekelná, som to zabalil asi v polovici.
649473
Na Agentku Carterovú serie svorka psov. Tá druhá sezóna s nehmotným černochom bol pekelná, som to zabalil asi v polovici.
0 0
reagovat

okkac

Mnemotechnicka pomucka. Qo jako kvok.
649472
Mnemotechnicka pomucka. Qo jako kvok.
okkac
0 0
reagovat

Tony

Tusim ze od-do, alebo do-do, do-bo?
649470
Tusim ze od-do, alebo do-do, do-bo?
Tony
0 0
reagovat
kubgo - tim jak je nick podtrzeny, tak opravdu nejde poznat jestli Q nebo G
649469
kubgo - tim jak je nick podtrzeny, tak opravdu nejde poznat jestli Q nebo G
0 0
reagovat
Castlea taky zrusili.
649468
Castlea taky zrusili.
0 0
reagovat
Tomy moc nechápe, jak někomu může vadit zkomolení anonymní přezdívky na netu. I když tohle je ještě slabé, pamatuju, jak kvůli tomu byl někdo v kecárně solidně vytočenej. :D
649467
Tomy moc nechápe, jak někomu může vadit zkomolení anonymní přezdívky na netu. I když tohle je ještě slabé, pamatuju, jak kvůli tomu byl někdo v kecárně solidně vytočenej. *:D*
0 0
reagovat
pozri sa kde sú na klávesnici Q a G, a kde sú M a N
649466
pozri sa kde sú na klávesnici Q a G, a kde sú M a N
0 0
reagovat
Já se musím pokaždé smát když to Samovi někdo takhle zkomolí, obzvlášť protože jsem to dřív takhle taky psal. Připomíná mi to ze nejsem jedinej kdo má lehce nešťastný nickname. :))
649458
Já se musím pokaždé smát když to Samovi někdo takhle zkomolí, obzvlášť protože jsem to dřív takhle taky psal. Připomíná mi to ze nejsem jedinej kdo má lehce nešťastný nickname. *:))*
0 0
reagovat

kubqo

Je to Sam.Vimes, s M, myslel bych si že zrovna ty, kubgo, s tím nebudeš mít problém :)):D
Se zkouškou je to blbý, no, ale Spacey je Spacey, #worthit :D
649456
Je to Sam.Vimes, s M, myslel bych si že zrovna ty, kubgo, s tím nebudeš mít problém *:))**:D* Se zkouškou je to blbý, no, ale Spacey je Spacey, #worthit *:D*
kubqo
0 0
reagovat

Sam.Vines

Skouška nic no :))
#stillworthit :D
649455
Skouška nic no *:))* #stillworthit *:D*
Sam.Vines
0 0
reagovat
zalezi, jestli se chces koukat na bloumajiciho fetujiciho ragnara, kterej jen blbe cumi, nebo na vyfetlyho blaboliciho detektiva, kterej blbe cumi a sem tam do toho je namontovanej zaber na les a parohy. Je nespocet starsich serialu, ktery jsou O TOLIK MOC LEPSI
649453
zalezi, jestli se chces koukat na bloumajiciho fetujiciho ragnara, kterej jen blbe cumi, nebo na vyfetlyho blaboliciho detektiva, kterej blbe cumi a sem tam do toho je namontovanej zaber na les a parohy. Je nespocet starsich serialu, ktery jsou O TOLIK MOC LEPSI
0 0
reagovat

LeKnight

Spíš než Vikingy bych asi dal Hannibala. Nebo The Last Kingdom, nebo nevim, je toho hodně... :)
649452
Spíš než Vikingy bych asi dal Hannibala. Nebo The Last Kingdom, nebo nevim, je toho hodně... *:)*
LeKnight
0 0
reagovat
Vikings
...
...
všechny ostatní seriály na světě ...
...
..
..
..
Hannibal
649451
Vikings ... ... všechny ostatní seriály na světě ... ... .. .. .. Hannibal
0 0
reagovat
Tak já nevim. Snad mi poradíte tady... nemám se na co dívat:Dnebo spíš, nevím, na se začít dívat. Rozhoduju se mezi Vikingy a Hannibalem. Co by jste doporučili? ...a neříkejte že oboje najednou8)
(nebo něco jiného...?)
649449
Tak já nevim. Snad mi poradíte tady... nemám se na co dívat*:D*nebo spíš, nevím, na se začít dívat. Rozhoduju se mezi Vikingy a Hannibalem. Co by jste doporučili? ...a neříkejte že oboje najednou*8)* (nebo něco jiného...?)
0 0
reagovat
duro, myslime na tebe tento smutny den.

#RIPAgentCarter
649445
duro, myslime na tebe tento smutny den. #RIPAgentCarter
0 0
reagovat

kubqo

Druhá sezóna Agentky Carterové byla dost slabá, zbytek nevím.
Co zkouška? :D
649442
Druhá sezóna Agentky Carterové byla dost slabá, zbytek nevím. Co zkouška? *:D*
kubqo
0 0
reagovat
Tak keď už mám konečne HoC za sebou, rozmýšľam medzi 2 seonou agentky Carterovej alebo dám druhú šancu tej poslednej sezóne hannibala. Dopozeral to niekto, zlepšilo sa to? Ja som to opustil asi po 3-4 častiach, a to som bol z predchádzajúcej sezóny nadšený. A potom do toho asi primiešam New Girl ktorá má teraz niekedy skončiť tuším.
649441
Tak keď už mám konečne HoC za sebou, rozmýšľam medzi 2 seonou agentky Carterovej alebo dám druhú šancu tej poslednej sezóne hannibala. Dopozeral to niekto, zlepšilo sa to? Ja som to opustil asi po 3-4 častiach, a to som bol z predchádzajúcej sezóny nadšený. A potom do toho asi primiešam New Girl ktorá má teraz niekedy skončiť tuším.
0 0
reagovat

duro

Příští zastávka jsou Defenders, třetí sérii začnou chystat až po nich :)
649440
Příští zastávka jsou Defenders, třetí sérii začnou chystat až po nich :)
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se