Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31921 - 31940 Napsat příspěvek

GoT

Až na linku Aryi (ikdyž neskutečný herecký výkon Richarda E. Granta to tahal hodně nahoru) mě to bavilo nehorázně. :) A koncovka hodně silná. Málem jsem měl taky na krajíčku .. naštěstí mi kluci ze severu nebrečíme .. nikdy .. fakt 8)
649972
Až na linku Aryi (ikdyž neskutečný herecký výkon Richarda E. Granta to tahal hodně nahoru) mě to bavilo nehorázně. *:)* A koncovka hodně silná. Málem jsem měl taky na krajíčku .. naštěstí mi kluci ze severu nebrečíme .. nikdy .. fakt *8)*
GoT
0 0
reagovat

mkubalikova

Taky.
649969
Taky.
mkubalikova
0 0
reagovat

GoT

Jako jsem už za ty roky zvyklá na hodně, ale poslední scéna mě rozbrečela.
649968
Jako jsem už za ty roky zvyklá na hodně, ale poslední scéna mě rozbrečela.
GoT
0 0
reagovat

Memphis

Najprv som sa potesil, ked som ho uvidel a ked mi doslo, ze to bolo od neho asi vsetko, vybuchol som smiechom:)
649965
Najprv som sa potesil, ked som ho uvidel a ked mi doslo, ze to bolo od neho asi vsetko, vybuchol som smiechom:)
Memphis
0 0
reagovat

GoT

Mimochodem, kdo zaregistroval Richarda E. Granta a jeho "There are no small parts." :D
649963
[spoiler]Mimochodem, kdo zaregistroval Richarda E. Granta a jeho "There are no small parts." *:D*[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

studo

tvl jen to ne ! to už tady bylo tuším že v LOST ? a pak i v nějakých filmech např. Návrat do buoucnosti atd. :-)
to by fakt posrali
649962
tvl jen to ne ! to už tady bylo tuším že v LOST ? a pak i v nějakých filmech např. Návrat do buoucnosti atd. :-) to by fakt posrali
studo
0 0
reagovat

studo

Jsou to spekulace. Částečně na základě knih, ale furt spekulace.
649958
[spoiler]Jsou to spekulace. Částečně na základě knih, ale furt spekulace.[/spoiler]
studo
0 0
reagovat

studo

Snad ne, to zní šíleně brakově:-
649956
Snad ne, to zní šíleně brakově*:-*
studo
0 0
reagovat

GoT

inak teda na hollywood reporterovi tam davaju do suvislosti strasne veci z knihy (tie som necital) ale tak napr ze UPOZORNUJEM NA SPOILERE Bran teraz bude menit veci v minulosti - ze to bude on, kto postavi Wall, ze on pomoze Eddardovi pomenovat Jona Snowa a ine
649955
inak teda na hollywood reporterovi tam davaju do suvislosti strasne veci z knihy (tie som necital) ale tak napr ze UPOZORNUJEM NA SPOILERE [spoiler]Bran teraz bude menit veci v minulosti - ze to bude on, kto postavi Wall, ze on pomoze Eddardovi pomenovat Jona Snowa a ine [/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Hra o trůny

Je to pořád super. :+

Hold the door.
649954
Je to pořád super. *:+* [spoiler]Hold the door.[/spoiler]
Hra o trůny
0 0
reagovat

GoT

Wow. A příště fakt bacha s těma spoilerama tvl...

Preacher - dobrý. Fakt hodně brzo na závěry, nesedí mi casting, ale jinak dobrý.
649953
Wow. A příště fakt bacha s těma spoilerama tvl... Preacher - dobrý. Fakt hodně brzo na závěry, nesedí mi casting, ale jinak dobrý.
GoT
0 0
reagovat

Tony

Plebs: jo, tieto cisto satiricke diely mam najradsej :D:+
649952
Plebs: jo, tieto cisto satiricke diely mam najradsej *:D**:+*
Tony
0 0
reagovat

Banshee

Když tak nad tím přemýšlím, tak ta řada mohla mít klidně jen čtyři díly... Začátek, dva na nastolení konfliktů a závěr.
I přes to všechno jsem ale u posledního dílu občas nedýchal a cítil jsem tam závan toho starého, dobrého Banshee... Hlavně jsem rád, že nedošlo k přeslazenému odchodu Lucase a Carrie ruku v ruce...
649941
Když tak nad tím přemýšlím, tak ta řada mohla mít klidně jen čtyři díly... Začátek, dva na nastolení konfliktů a závěr. I přes to všechno jsem ale u posledního dílu občas nedýchal a cítil jsem tam závan toho starého, dobrého Banshee... Hlavně jsem rád, že nedošlo k [spoiler]přeslazenému odchodu Lucase a Carrie ruku v ruce...[/spoiler]
Banshee
0 0
reagovat

KarelR

jako dočasný opatření to chápu, ale obávám se, že tomu hlavnímu spoileru se brzy člověk nevyhne ani ve vysokohorské pastušce...
649938
jako dočasný opatření to chápu, ale obávám se, že tomu hlavnímu spoileru se brzy člověk nevyhne ani ve vysokohorské pastušce...
KarelR
0 0
reagovat
Tím bych si nebyl tak jistej ze zlovlka asi moc nezbylo, jestli oživí Hodora, tak to bude docela krutý :-.
649929
Tím bych si nebyl tak jistej [spoiler]ze zlovlka asi moc nezbylo, jestli oživí Hodora, tak to bude docela krutý *:-*[/spoiler].
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

ten prvni je na kasi
649928
ten prvni je na kasi
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

GoT

Teď jsem uvědomil, že to bude mít zajímavý dopad. Kdo neviděl nečíst!

Noční král bude mít k dispozici zlovlka i poloobra. Not bad.
649911
Teď jsem uvědomil, že to bude mít zajímavý dopad. Kdo neviděl nečíst! [spoiler]Noční král bude mít k dispozici zlovlka i poloobra. Not bad.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat
Trochu jsem to tu promáznul (i náznaky), omluva všem, který to postihlo. Spoilertagujte pls důkladnějc než obvykle, když to uteklo takhle předem.
649916
Trochu jsem to tu promáznul (i náznaky), omluva všem, který to postihlo. Spoilertagujte pls důkladnějc než obvykle, když to uteklo takhle předem.
0 0
reagovat
Druha pulka tretich agentu strasna slabota, limonada, otrepana zapletka, blby moralizovani a nuda. Lepsi nez zacatek prvni serie, ale to neni zrovna pochvala
649927
Druha pulka tretich agentu strasna slabota, limonada, otrepana zapletka, blby moralizovani a nuda. Lepsi nez zacatek prvni serie, ale to neni zrovna pochvala
0 0
reagovat
GoT letos jede fantasticky. A to jsem nad tim seriálem po minulejch dvou řadách skoro lámal hůl.
649926
GoT letos jede fantasticky. A to jsem nad tim seriálem po minulejch dvou řadách skoro lámal hůl.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se