Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31881 - 31900 Napsat příspěvek

Memphis

Tak jsem si to v hlavě omylem prohodil. To co jsem napsal bylo jen o hráčích.
655006
Tak jsem si to v hlavě omylem prohodil. To co jsem napsal bylo jen o hráčích.
Memphis
0 0
reagovat

Axis

Já jen, že seriál tak označuje pokud vím pouze roboty, tak se mi to plete. :D

mkubalikova
Už mi to došlo, děravá paměť. :D
655005
Já jen, že seriál tak označuje pokud vím pouze roboty, tak se mi to plete. *:D* [b]mkubalikova[/b] Už mi to došlo, děravá paměť. *:D*
Axis
0 0
reagovat

mkubalikova

Jak to čtvrtej díl naboural? Mě se myšlenka, že MiB je robot, pořád drží. Při vstupu do parku nemusí probíhat žádná kontrola, jestli je návštěvník skutečně živej, a jakmile je jednou robot označenej za návštěvníka, budou se na něj vztahovat stejný pravidla jako na lidi.Jinak je ale myslím celkem jasný, že Arnold se v nějaký fázi a v nějaký formě do parku vrátí.
655004
[spoiler]Jak to čtvrtej díl naboural? Mě se myšlenka, že MiB je robot, pořád drží. Při vstupu do parku nemusí probíhat žádná kontrola, jestli je návštěvník skutečně živej, a jakmile je jednou robot označenej za návštěvníka, budou se na něj vztahovat stejný pravidla jako na lidi.[/spoiler][spoiler]Jinak je ale myslím celkem jasný, že Arnold se v nějaký fázi a v nějaký formě do parku vrátí.[/spoiler]
mkubalikova
0 0
reagovat

Memphis

Dají se i titulovat jako hráči.

The Joker

No jo ale proč by ho lidské postavy, co nejsou lidé poznaly, ze skutečného světa a ještě by si s ním o tom co se v něm dělo povídaly.

Tak začíná to bejt zmatený o tom žádná, snad se dočkáme co nejdřív nějakého vodítka a nedostaneme další vizi galaxie s černou dírou (True Detective).
655003
Dají se i titulovat jako hráči. [b]The Joker[/b] [spoiler]No jo ale proč by ho lidské postavy, co nejsou lidé poznaly, ze skutečného světa a ještě by si s ním o tom co se v něm dělo povídaly.[/spoiler] Tak začíná to bejt zmatený o tom žádná, snad se dočkáme co nejdřív nějakého vodítka a nedostaneme další vizi galaxie s černou dírou (True Detective).
Memphis
0 0
reagovat

joker

Tuhle teorii naboural už konec třetího dílu, kde Dolores vběhla do náručí Billovi. Takže jsem z teorie MiB = Billy přešla na teorii MiB = Arnold, to zas naboural čtvrtý díl. Já fakt nevím :(
655002
[spoiler]Tuhle teorii naboural už konec třetího dílu, kde Dolores vběhla do náručí Billovi. Takže jsem z teorie MiB = Billy přešla na teorii MiB = Arnold, to zas naboural čtvrtý díl.[/spoiler] Já fakt nevím *:(*
joker
0 0
reagovat

Axis

Hosti jako hosti nebo hosti jako hosti? :D
655001
Hosti jako hosti nebo hosti jako hosti? *:D*
Axis
0 0
reagovat
Axis: Je taky otázka, jestli všechny lidské postavy jsou skutečně lidi...
655000
Axis: Je taky otázka, jestli všechny lidské postavy jsou skutečně lidi...
0 0
reagovat

The Joker

Do třetí epizody jsem si to taky myslel.

Čtvrtá tuhle možnost zásadně nabourala. V konečné přestřelce jsou ti samí hosti jako ti co si pokecali u táboráku s Harrisem a hlavně to celý diriguje stejný šéf ostrahy. Luke Hemsworth v jedný scéně povolí Harrisovi hrátky s výbušninama a pak v další nechá nájezdníkům v městě zaseknout zbraně aby část z nich umřela a hosti šli do báně.
654999
Do třetí epizody jsem si to taky myslel. [spoiler]Čtvrtá tuhle možnost zásadně nabourala. V konečné přestřelce jsou ti samí hosti jako ti co si pokecali u táboráku s Harrisem a hlavně to celý diriguje stejný šéf ostrahy. Luke Hemsworth v jedný scéně povolí Harrisovi hrátky s výbušninama a pak v další nechá nájezdníkům v městě zaseknout zbraně aby část z nich umřela a hosti šli do báně. [/spoiler]
The Joker
0 0
reagovat

Westworld

Třetí díl byl dobrej, ale ten čtvrtej je vyloženě super. Dívám se, že na scénáři k němu dělal comicsový autor Ed Brubaker. Jinak jaká je šance, že William = Man in Black v budoucnosti? Asi dost velká, co?
654998
Třetí díl byl dobrej, ale ten čtvrtej je vyloženě super. Dívám se, že na scénáři k němu dělal comicsový autor Ed Brubaker. Jinak jaká je šance, že [spoiler]William = Man in Black v budoucnosti? Asi dost velká, co?[/spoiler]
Westworld
0 0
reagovat

RM

Píchání Thandie Newton ti nestačí?
654994
Píchání Thandie Newton ti nestačí?
RM
0 0
reagovat

Westworld

Já to furt nechapu, vo co to tam jde. Soundtrack opět super, střílečky taky. chybí kozy....
654993
Já to furt nechapu, vo co to tam jde. Soundtrack opět super, střílečky taky. chybí kozy....
Westworld
0 0
reagovat
westworld s01e04
8/10 - entropie. konecne se zacina ryt v ty suchy pude.
654992
westworld s01e04 8/10 - entropie. konecne se zacina ryt v ty suchy pude.
0 0
reagovat
Přišlo mi to jméno povědomý...
654991
Přišlo mi to jméno povědomý...
0 0
reagovat
He, on ten ctvrtej dil Westworldu reziroval Vincenzo Natali? To sou veci...
654988
He, on ten ctvrtej dil Westworldu reziroval Vincenzo Natali? To sou veci...
0 0
reagovat

westworld

Já se ztrácím v časových linkách a na to, že to byl čtvrtý díl, tak o fungování WW vím ještě míň, než na začátku. Už jsem vzdala jakékoliv teoretizování ohledně muže v černém, Arnolda, bludiště atd., protože se není čeho chytit. Prostě jen doufám, že Nolan ví, kam jde a do desátého dílu tam dojde.
654986
Já se ztrácím v časových linkách a na to, že to byl čtvrtý díl, tak o fungování WW vím ještě míň, než na začátku. Už jsem vzdala jakékoliv teoretizování ohledně muže v černém, Arnolda, bludiště atd., protože se není čeho chytit. Prostě jen doufám, že Nolan ví, kam jde a do desátého dílu tam dojde.
westworld
0 0
reagovat

Westworld 1x4

Prostě wow :):o .. tahle epizoda neskutečně šlapala .. no a Hopkins a jeho mrazivá scéna :))
654983
Prostě wow *:)**:o* .. tahle epizoda neskutečně šlapala .. no a Hopkins a jeho mrazivá scéna *:))*
Westworld 1x4
0 0
reagovat

Sarger

Pokud ti nevadí mladý cast a high school prostředí.
654981
Pokud ti nevadí mladý cast a high school prostředí.
Sarger
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Takže safe to watch?
654979
Takže safe to watch?
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Class S01E01, 02

Celkem zajímavá podívaná, pro Whoviany určitě náhrada za to, že letos není Doktor (kromě vánočního speciálu). Taková trochu temnější doktorovina bez Doktora. Sice bych raději viděl nový Torchwood, ale i tohle potěší.
654977
Celkem zajímavá podívaná, pro Whoviany určitě náhrada za to, že letos není Doktor (kromě vánočního speciálu). Taková trochu temnější doktorovina bez Doktora. Sice bych raději viděl nový Torchwood, ale i tohle potěší.
Class S01E01, 02
0 0
reagovat

TWD

jop JDM jako Negan je skvělej, příjemný oživení série :-)
654976
jop JDM jako Negan je skvělej, příjemný oživení série :-)
TWD
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se