Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31061 - 31080 Napsat příspěvek

duro

Ja to po prvnim dile vzdal a tvuj post me nici.
653732
Ja to po prvnim dile vzdal a tvuj post me nici.
duro
0 0
reagovat

duro

Hozeno do netflixovýho seznamu :+
653731
Hozeno do netflixovýho seznamu *:+*
duro
0 0
reagovat

Happy Valley - prvá sezóna

Jeden z najlepších televíznych seriálov, ako som kedy videl, v prvotnom nadšení dokonca asi zápis do osobnej TOP 10. Sarah Lancashire podáva asi najlepší herecký výkon v TV projekte vôbec, takto hrať vo filme, tak zbiera všetky Oscary, Glóbusy a Bafty. Brilantný scenár s dokonale psychologicky vystavanými postavami. Začne to ako mierne vtipné "anglické Fargo", ale postupne sa to premení na nesmierne brutálnu a drásavú policajnú drámu, vedľa ktorej sú veci ako True Detective alebo The Night Of večerníčky na dobrú noc.
653730
Jeden z najlepších televíznych seriálov, ako som kedy videl, v prvotnom nadšení dokonca asi zápis do osobnej TOP 10. Sarah Lancashire podáva asi najlepší herecký výkon v TV projekte vôbec, takto hrať vo filme, tak zbiera všetky Oscary, Glóbusy a Bafty. Brilantný scenár s dokonale psychologicky vystavanými postavami. Začne to ako mierne vtipné "anglické Fargo", ale postupne sa to premení na nesmierne brutálnu a drásavú policajnú drámu, vedľa ktorej sú veci ako True Detective alebo The Night Of večerníčky na dobrú noc.
Happy Valley - prvá sezóna
0 0
reagovat
653729
[link="https://soundcloud.com/prom-queen-1/stranger-peaks"]stranger peaks[/link]
0 0
reagovat
Martin :-( Jedna z mých nejoblíbenějších seriálových postav vůbec...
653635
Martin :-( Jedna z mých nejoblíbenějších seriálových postav vůbec...
0 0
reagovat

Broen S4 - updates

Niekoľko noviniek, keďže sa začne točiť o 2 mesiace

- SVT a DR oficiálne potvrdili, že pôjde o poslednú sériu
- zistíme odkiaľ má Saga svoje Poršátko
- máme sa tešiť na najviac disturbing opening scene, akú Broen ponúkla vo svojej histórii
- nepočíta sa s návratom Martina a ani cameo (aspoň zatiaľ)
- túto sezónu si obzrieme viac ulice Kodane, keďže vyšetrovanie sa presunie práve tam
- okrem naháňania ďalšieho sériového vraha si Saga s Henrikom budú riešiť aj svoje osobné problémy, ktoré nastali na konci tretej sérky
- premiéra v Škandinávii je naplánovaná na rok 2018
- dánsky producent povedal, že finále neumožní pokračovanie série aj keby fanúšikovia veľmi chceli, takže nás čaká pravdepodobne tragické finále a Hans sa do toho vraj poriadne obul.

No teším sa veľmi 8)
653634
Niekoľko noviniek, keďže sa začne točiť o 2 mesiace - SVT a DR oficiálne potvrdili, že pôjde o poslednú sériu - zistíme odkiaľ má Saga svoje Poršátko - máme sa tešiť na najviac disturbing opening scene, akú Broen ponúkla vo svojej histórii - nepočíta sa s návratom Martina a ani cameo (aspoň zatiaľ) - túto sezónu si obzrieme viac ulice Kodane, keďže vyšetrovanie sa presunie práve tam - okrem naháňania ďalšieho sériového vraha si Saga s Henrikom budú riešiť aj svoje osobné problémy, ktoré nastali na konci tretej sérky - premiéra v Škandinávii je naplánovaná na rok 2018 [spoiler]- dánsky producent povedal, že finále neumožní pokračovanie série aj keby fanúšikovia veľmi chceli, takže nás čaká pravdepodobne tragické finále a Hans sa do toho vraj poriadne obul.[/spoiler] No teším sa veľmi *8)*
Broen S4 - updates
0 0
reagovat

Narcos s02

Ano, o malinko slabší než jednička, ale stále skvělé. Prostě se čekalo na konec. Těch přemýšlivých pohledů do dáli od Pabla bylo až moc.
653604
Ano, o malinko slabší než jednička, ale stále skvělé. Prostě se čekalo na konec. Těch přemýšlivých pohledů do dáli od Pabla bylo až moc.
Narcos s02
0 0
reagovat
ten vanocni special black mirror mi snad prijde nejlepsi. na druhym miste mam the entire history of you
653595
ten vanocni special black mirror mi snad prijde nejlepsi. na druhym miste mam the entire history of you
0 0
reagovat

Black Mirror

V októbri príde na netflix pokračovanie s 3.sériou, navyše som to mal na HDD stiahnuté aspoň rok a pol, tak som k tomu konečne dokopal zatiaľ prvá, trojdielna séria po 40-60 minút na časť. Kto nevidel, nech okamžite napraví. Absurdné, občas až groteskné nápady a vízia budúcnosti, pretvorené do 40 minútového celku, po ktorom si absolútne začnete klásť otázky a nie, že nie.

Ak náhodou niekto váha, tak môžem len hooknuť, prvý diel je o britskom PM, ktorý sa ráno zobudí, zistí, že uniesli princeznú a požiadavka od únoscov je len jedna aby sa do 4. hodiny poobede pred kamerami všetkých televizii vytrtkal s prasaťom
653593
V októbri príde na netflix pokračovanie s 3.sériou, navyše som to mal na HDD stiahnuté aspoň rok a pol, tak som k tomu konečne dokopal zatiaľ prvá, trojdielna séria po 40-60 minút na časť. Kto nevidel, nech okamžite napraví. Absurdné, občas až groteskné nápady a vízia budúcnosti, pretvorené do 40 minútového celku, po ktorom si absolútne začnete klásť otázky a nie, že nie. Ak náhodou niekto váha, tak môžem len hooknuť, prvý diel je o britskom PM, ktorý sa ráno zobudí, zistí, že uniesli princeznú a požiadavka od únoscov je len jedna [spoiler]aby sa do 4. hodiny poobede pred kamerami všetkých televizii vytrtkal s prasaťom[/spoiler]
Black Mirror
0 0
reagovat

do_Od

Tož, vitaj!
653569
Tož, vitaj!
do_Od
0 0
reagovat
:+
653576
*:+*
0 0
reagovat

Narcos S2

O něco slabší než S1, přece jen je to dějově až moc řídké. Ale herci, kamera, hudba atd. pořád super.

8.5/10

A letošní seriálový žebříček zatím asi takhle: 1. American Crime Story: The People v. O.J. Simpson (v combu s O.J.: Made in America). 2. Stranger Things 3. The Night Of 4. Narcos S2 5. Daredevil S2
653578
O něco slabší než S1, přece jen je to dějově až moc řídké. Ale herci, kamera, hudba atd. pořád super. [b]8.5/10[/b] A letošní seriálový žebříček zatím asi takhle: 1. American Crime Story: The People v. O.J. Simpson (v combu s O.J.: Made in America). 2. Stranger Things 3. The Night Of 4. Narcos S2 5. Daredevil S2
Narcos S2
0 0
reagovat
Vypadá to jako polovtipnej sequel ke Californications.
653568
Vypadá to jako polovtipnej sequel ke Californications.
0 0
reagovat
kurva neco sem vynechal
653559
kurva neco sem v[link="https://youtu.be/UivyT8nZVx8"]ynechal[/link]
0 0
reagovat

Outlander s01

Netuším jestli jsem viděl něco tak bizarního jako finále Outlandera a motivaci hlavního záporáka. Ten seriál mám rád, hodně, ale tohle bylo fakt moc. :D
653557
Netuším jestli jsem viděl něco tak bizarního jako finále Outlandera a motivaci hlavního záporáka. Ten seriál mám rád, hodně, ale tohle bylo fakt moc. *:D*
Outlander s01
0 0
reagovat
how stranger things got its retro title sequence
653549
how [link="https://youtu.be/_a1lp_ygGB4"]stranger things[/link] got its retro title sequence
0 0
reagovat

Brooklyn 99

Kdysi jsem viděl pilot a bavilo, akorát nebyl zrovna čas, včera jsem nicméně sjel první sérii a jo, pecka. Prakticky první sitcom, kterej mě po skončení Himym zase chytl. :+
653548
Kdysi jsem viděl pilot a bavilo, akorát nebyl zrovna čas, včera jsem nicméně sjel první sérii a jo, pecka. Prakticky první sitcom, kterej mě po skončení Himym zase chytl. *:+*
Brooklyn 99
0 0
reagovat
nejspis: south park, westworld, black mirror, easy, the hollow crown
mozna: atlanta, the crown
resty: narcos, transparent
653545
nejspis: south park, westworld, black mirror, easy, the hollow crown mozna: atlanta, the crown resty: narcos, transparent
0 0
reagovat

The Young Pope

Sorrentino+Law+HBO/Sky a ohlasy z Benátek na první dva díly moc dobré. A tady je zrovna zveřejněný trailer: link
653543
Sorrentino+Law+HBO/Sky a ohlasy z Benátek na první dva díly moc dobré. A tady je zrovna zveřejněný trailer: http://www.youtube.com/watch?v=N2ZFdepTu-w
The Young Pope
0 0
reagovat
Když koukám na ten seznam a vidím tam věci jako Bull, nový seriál Hayley, Joeyho, ten mladiství miliardář, to je v podstatě všechno co se mi na seriálech hnusí a papírově by se mi mělo hnusit i Smrtonosná Zbraň, ale něco je mi na tom hrozně sympatické a svěží....
653540
Když koukám na ten seznam a vidím tam věci jako Bull, nový seriál Hayley, Joeyho, ten mladiství miliardář, to je v podstatě všechno co se mi na seriálech hnusí a papírově by se mi mělo hnusit i Smrtonosná Zbraň, ale něco je mi na tom hrozně sympatické a svěží....
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se