Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31001 - 31020 Napsat příspěvek
emmy sem nesledoval, ale sarah paulson v zelenym bude to jediny, co mi utkvi v pameti. vona ma celkove styl.
654140
emmy sem nesledoval, ale [link="http://www.mercurynews.com/wp-content/uploads/2016/09/2016primetimeemmyawards-16.jpg?w=810"]sarah[/link] [link="http://www.slate.com/content/dam/slate/blogs/xx_factor/2016/09/19/emmys_fashion_red_carpet_2016_the_weird_the_velvet_and_the_cutouts/607638164-sarah-paulson-poses-with-the-emmy-for-outstanding-lead.jpg.CROP.promo-xlarge2.jpg"]paulson[/link] v [link="http://www.denverpost.com/wp-content/uploads/2016/09/emmy_awards_037.jpg?w=810"]zelenym[/link] bude to jediny, co mi utkvi v pameti. vona ma celkove [link="http://tomandlorenzo.com/wp-content/uploads/2016/08/Sarah-Paulson-Television-Academy-Performers-Peer-Group-Celebratio-Red-Carpet-Fashion-Marc-Jacobs-Tom-Lorenzo-Site-1.jpg"]styl[/link].
0 0
reagovat
Ray Fucking Donovan
Dalsi rada za nama, a uz se tesim na dalsi. Ray proste nikdy neomrzi :+
654120
[b]Ray Fucking Donovan[/b] Dalsi rada za nama, a uz se tesim na dalsi. Ray proste nikdy neomrzi *:+*
0 0
reagovat
Ja porad ziju ce stufu, ze jsem to po tom hypu jeste nevidel a kdyz jsem se dokopal o vikendu k 1*02, tak jsem se celkem solidne nudil. Cernoch jezdici na rotopedu by byla slaba zapletka i na 20 minut, natoz na hodinu. Potesila jen ta barbina z misfits. Prvbi dil byl zajimavy wtf, tohle bylo spatny cely. Ten vseobecnej hype moc nechapu
654112
Ja porad ziju ce stufu, ze jsem to po tom hypu jeste nevidel a kdyz jsem se dokopal o vikendu k 1*02, tak jsem se celkem solidne nudil. Cernoch jezdici na rotopedu by byla slaba zapletka i na 20 minut, natoz na hodinu. Potesila jen ta barbina z misfits. Prvbi dil byl zajimavy wtf, tohle bylo spatny cely. Ten vseobecnej hype moc nechapu
0 0
reagovat

Black Mirror S1+S2+speciál

Jsem docela zklamán. Jo, náměty jsou to zajímavé, ale nadšený jsem byl pouze z toho prvního dílu s britským PM. 7/10
654108
Jsem docela zklamán. Jo, náměty jsou to zajímavé, ale nadšený jsem byl pouze z toho prvního dílu s britským PM. [b]7/10[/b]
Black Mirror S1+S2+speciál
0 0
reagovat

Happy Valley - 2. sezóna

Tentoraz aj namakaná kriminálna línia. Plus ďalší rozklad vzťahov.

Najintenzívnejšie finále, aké si z posledných rokov pamätám. Vy-ni-ka-jú-ca vec!
654105
Tentoraz aj namakaná kriminálna línia. Plus ďalší rozklad vzťahov. Najintenzívnejšie finále, aké si z posledných rokov pamätám. Vy-ni-ka-jú-ca vec!
Happy Valley - 2. sezóna
0 0
reagovat

South Park 20

Prislo mi to ako Marvelovka, ktora len predstavuje dej a postavy a musite cakat do dalsich dielov aby sa nieco dialo. Toto bolo bohuzial slabsie, hadam sa to s dalsimi dielmi zlepsi.
654101
Prislo mi to ako Marvelovka, ktora len predstavuje dej a postavy a musite cakat do dalsich dielov aby sa nieco dialo. Toto bolo bohuzial slabsie, hadam sa to s dalsimi dielmi zlepsi.
South Park 20
0 0
reagovat
Eheh, troufnu si tvrdit, že Constance Zimmer má v UnREAL větší koule, jak většina chlapů tady :)) telenovela my ass ;)
654100
Eheh, troufnu si tvrdit, že Constance Zimmer má v UnREAL větší koule, jak většina chlapů tady *:))* telenovela my ass *;)*
0 0
reagovat

dood

pusť si telenoveličku, ňuňuňu :D
654099
pusť si telenoveličku, ňuňuňu *:D*
dood
0 0
reagovat

South Park 20

Bozi rozjezd, tesim se na dalsi vyvoj:+
654098
Bozi rozjezd, tesim se na dalsi vyvoj*:+*
South Park 20
0 0
reagovat
:D enjoy guys.

Meanwhile, maratonuju UnREAL S2 a OMG to je teprv televize. :+
654097
*:D* enjoy guys. Meanwhile, maratonuju UnREAL S2 a OMG to je teprv televize. *:+*
0 0
reagovat

Quarry 1x02

jedeme dál a po chvilce ploužení na začátku sprintujeme k atmosferickýmu finiši.

Baví mě to víc a víc.
"To se vám to takhle sere pořád, nebo jsem se přidal ve špatnej čas?"
bylo už jen třešničkou na dortu.

dooda neberte nikdo vážně a okamžitě šup koukat.
654094
jedeme dál a po chvilce ploužení na začátku sprintujeme k atmosferickýmu finiši. Baví mě to víc a víc. "To se vám to takhle sere pořád, nebo jsem se přidal ve špatnej čas?" bylo už jen třešničkou na dortu. dooda neberte nikdo vážně a okamžitě šup koukat.
Quarry 1x02
0 0
reagovat

TedGeorge

Indubitably :D
654086
Indubitably *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
:D
654084
*:D*
0 0
reagovat

Axis

Na takovyhle inside veci neni na MZ nikdo zvedavej.
654083
Na takovyhle inside veci neni na MZ nikdo zvedavej.
Axis
0 0
reagovat

Axis

Mlčím!:D
654081
Mlčím!*:D*
Axis
0 0
reagovat

Godlike

Tohle je vtípek jen pro do_Oda. On ví proč 8)
654080
Tohle je vtípek jen pro do_Oda. On ví proč *8)*
Godlike
0 0
reagovat

Axis

Mlčíš!
654079
Mlčíš!
Axis
0 0
reagovat

do_Od

Ta se ti nebude líbit ;)
654078
Ta se ti nebude líbit *;)*
do_Od
0 0
reagovat
U Stranger Things není žádný hype přehnaný :D #cantwaitforseason2
654077
U Stranger Things není žádný hype přehnaný *:D* #cantwaitforseason2
0 0
reagovat

Stranger Things

S křížkem po funuse, ale přece.
Přehnaný hype mě málem odradil, naštěstí se vážně dostavila pecka a zkouknul jsem všechno na jeden zátah. Lahůdka. :+:+
654074
S křížkem po funuse, ale přece. Přehnaný hype mě málem odradil, naštěstí se vážně dostavila pecka a zkouknul jsem všechno na jeden zátah. Lahůdka. *:+**:+*
Stranger Things
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se