Dal jsem tomu šanci když to vyšlo a zůstal jsem u jednoho dílu... Dal jsem tomu pak druhou šanci (hlavně kvůli druhé řadě) a prokopával jsem se tím dá se říct dva měsíce. Ve výsledku by tomu seriálu slušelo deset napráskaných dílů, třináct bylo moc - spousta vaty a k usínání nucených scén... Dost jsem měl problém taky s Foggym, který byl pro mě totálně nesympatický blbeček a celá ta zápletka se starou lady byla hrozně dementní, stejně jako jeho do prázdna vyšuměná lovestory. Do toho ty šílené logické lapsy, které mi dost kazily poslední díly - Do té doby silně inteligentní Wesley položí na stůl nabitou zbraň tak aby na ni druhá osoba dosáhla a nechal se zabít... Murdock má dost specifický hlas, ale sečtělý novinář ho po hlase v masce nepozná. Šílené eskapády, které Murdock nejenom přežije, ale dokonce je dokonale maskuje v civilním životě...
Poslední díl byl ale jiné kafe, jakoby celá ta vata směřovala jen k tomu. Tohle byl jeden z TOP závěrečných dílů a zrodů hrdiny jako takového.
Herci jako takový tak půl na půl. Murdock výborný, o Foggym už jsem se rozepsal, blondýnka tuctová, novinář mě bavil, Stick skvělý (snad se ještě objeví) a záporáci bez výjimky moc dobří škoda tak brzkého odstranění Rusů.
Co se týká druhé řady, mám za sebou první dva díly a stálo to za to si tu první řadu přetrpět. Tohle je jiné kafe a jak se mi v první řadě nestalo, že bych si honem musel jít pustit další díl, tak u druhé bych nebýt práce rozjel maratón.
Daredevil s01
|
reagovat
|
Jinak ale CGI té postavy maj celkem zmáknuté a na úrovni (na seriál).

, just