Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30981 - 31000 Napsat příspěvek

Daredevil s01

Dal jsem tomu šanci když to vyšlo a zůstal jsem u jednoho dílu... Dal jsem tomu pak druhou šanci (hlavně kvůli druhé řadě) a prokopával jsem se tím dá se říct dva měsíce. Ve výsledku by tomu seriálu slušelo deset napráskaných dílů, třináct bylo moc - spousta vaty a k usínání nucených scén... Dost jsem měl problém taky s Foggym, který byl pro mě totálně nesympatický blbeček a celá ta zápletka se starou lady byla hrozně dementní, stejně jako jeho do prázdna vyšuměná lovestory. Do toho ty šílené logické lapsy, které mi dost kazily poslední díly - Do té doby silně inteligentní Wesley položí na stůl nabitou zbraň tak aby na ni druhá osoba dosáhla a nechal se zabít... Murdock má dost specifický hlas, ale sečtělý novinář ho po hlase v masce nepozná. Šílené eskapády, které Murdock nejenom přežije, ale dokonce je dokonale maskuje v civilním životě...
Poslední díl byl ale jiné kafe, jakoby celá ta vata směřovala jen k tomu. Tohle byl jeden z TOP závěrečných dílů a zrodů hrdiny jako takového.
Herci jako takový tak půl na půl. Murdock výborný, o Foggym už jsem se rozepsal, blondýnka tuctová, novinář mě bavil, Stick skvělý (snad se ještě objeví) a záporáci bez výjimky moc dobří škoda tak brzkého odstranění Rusů.

Co se týká druhé řady, mám za sebou první dva díly a stálo to za to si tu první řadu přetrpět. Tohle je jiné kafe a jak se mi v první řadě nestalo, že bych si honem musel jít pustit další díl, tak u druhé bych nebýt práce rozjel maratón.
654186
Dal jsem tomu šanci když to vyšlo a zůstal jsem u jednoho dílu... Dal jsem tomu pak druhou šanci (hlavně kvůli druhé řadě) a prokopával jsem se tím dá se říct dva měsíce. Ve výsledku by tomu seriálu slušelo deset napráskaných dílů, třináct bylo moc - spousta vaty a k usínání nucených scén... Dost jsem měl problém taky s Foggym, který byl pro mě totálně nesympatický blbeček a celá ta zápletka se starou lady byla hrozně dementní, stejně jako jeho do prázdna vyšuměná lovestory. Do toho ty šílené logické lapsy, které mi dost kazily poslední díly - [spoiler]Do té doby silně inteligentní Wesley položí na stůl nabitou zbraň tak aby na ni druhá osoba dosáhla a nechal se zabít... Murdock má dost specifický hlas, ale sečtělý novinář ho po hlase v masce nepozná. Šílené eskapády, které Murdock nejenom přežije, ale dokonce je dokonale maskuje v civilním životě... [/spoiler] Poslední díl byl ale jiné kafe, jakoby celá ta vata směřovala jen k tomu. Tohle byl jeden z TOP závěrečných dílů a zrodů hrdiny jako takového. Herci jako takový tak půl na půl. Murdock výborný, o Foggym už jsem se rozepsal, blondýnka tuctová, novinář mě bavil, Stick skvělý (snad se ještě objeví) a záporáci bez výjimky moc dobří [spoiler]škoda tak brzkého odstranění Rusů.[/spoiler] Co se týká druhé řady, mám za sebou první dva díly a stálo to za to si tu první řadu přetrpět. Tohle je jiné kafe a jak se mi v první řadě nestalo, že bych si honem musel jít pustit další díl, tak u druhé bych nebýt práce rozjel maratón.
Daredevil s01
0 0
reagovat
Má něco tmavost obličeje toho herce společného s tím, že mu hoří hlava? Zbytek sazí nebo tak?
654185
Má něco tmavost obličeje toho herce společného s tím, že mu hoří hlava? Zbytek sazí nebo tak?
0 0
reagovat
Spoiler? Veď majú veľkú horiacu lebku na plagátoch k tejto sezóne.
654183
Spoiler? Veď majú veľkú horiacu lebku na plagátoch k tejto sezóne.
0 0
reagovat

xxendxx

ten flip toho auta mě rozsekal taky - oheň vypadal luxusně, ale auto samotné bylo jak z plastu :D Jinak ale CGI té postavy maj celkem zmáknuté a na úrovni (na seriál).
654182
ten flip toho auta mě rozsekal taky - oheň vypadal luxusně, ale auto samotné bylo jak z plastu *:D* Jinak ale CGI té postavy maj celkem zmáknuté a na úrovni (na seriál).
xxendxx
0 0
reagovat
Loool, to je naprosto příšerný.:D
654181
Loool, to je naprosto příšerný.*:D*
0 0
reagovat

xxendxx

Nesouhlasím s tebou podle mě to bylo na seriál hodně povedené a mělo to dobrou atmosféru. ;)
654179
Nesouhlasím s tebou podle mě to bylo na seriál hodně povedené a mělo to dobrou atmosféru. *;)*
xxendxx
0 0
reagovat
Tohle cgi bylo jeste jaks taks, ale u toho auta na zacatku, to jsem se musel smat
654178
Tohle cgi bylo jeste jaks taks, ale u toho auta na zacatku, to jsem se musel smat
0 0
reagovat
Nejhnusnější cgi široko daleko by xxendxx: link (spoiler ve smyslu že tam ta postava je a o koho jde)
A Daredevil je o několik levelů jen někdy. Jindy zase kope ligu s Arrowem (ninjové střílející šípy na taxík, finální fackovaná na střeše... )
654180
Nejhnusnější cgi široko daleko by [b]xxendxx[/b]: http://gfycat.com/ShrillBitterFox (spoiler ve smyslu že tam ta postava je a o koho jde) A Daredevil je o několik levelů jen někdy. Jindy zase kope ligu s Arrowem (ninjové střílející šípy na taxík, finální fackovaná na střeše... )
0 0
reagovat

Peaky Blinders

Začal jsem třetí sérku a po dvou epizodách mi bylo opět připomenuto, že je to fakt kurevský dobrý. Ale moc.
654176
Začal jsem třetí sérku a po dvou epizodách mi bylo opět připomenuto, že je to fakt kurevský dobrý. Ale moc.
Peaky Blinders
0 0
reagovat

South Park

Ten konec. Ta hudba z Black Hawk Down. RIP Cartman.
654175
Ten konec. [spoiler]Ta hudba z Black Hawk Down. RIP Cartman.[/spoiler]
South Park
0 0
reagovat

Agents of shit 4*01

Hodina zvaneni o Daisy, vkvcka sedej v koute a zavidej. A do toho vseho jeste stacili vzit jednu z nejikonictejsich postav marvelu a udelat z drsone pricmoudlyho socialniho pracovnika s nejhnusnejsim cgi siroko daleko. Bylo mi az trapne, kdyz jsem to videl a marne jsem si predstavoval, jak super by to mohlo bejt, kdyby to delal nekdo svepravnej.krasnej priklad toho jak je datedevil o nekolik levlu jinde, kdyz srovnam punishera a " tohle"
654172
Hodina zvaneni o Daisy, vkvcka sedej v koute a zavidej. A do toho vseho jeste stacili vzit jednu z nejikonictejsich postav marvelu a udelat z drsone pricmoudlyho socialniho pracovnika s nejhnusnejsim cgi siroko daleko. Bylo mi az trapne, kdyz jsem to videl a marne jsem si predstavoval, jak super by to mohlo bejt, kdyby to delal nekdo svepravnej.krasnej priklad toho jak je datedevil o nekolik levlu jinde, kdyz srovnam punishera a " tohle"
Agents of shit 4*01
0 0
reagovat
o duvod vic na to nekoukat, protoze ona v nicem dobrym jeste nehrala :D a aby byla hlavni lakadlo, na to je tam moc oblecena
654169
o duvod vic na to nekoukat, protoze ona v nicem dobrym jeste nehrala :D a aby byla hlavni lakadlo, na to je tam moc oblecena
0 0
reagovat

xxendxx

Maggie Q tam hraje sexy FBI agentku. Pořád nic? :D
654166
Maggie Q tam hraje sexy FBI agentku. Pořád nic? *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
viděl jsem trailer a ten byl dost zoufalej, takže těžko uvěřit
654158
viděl jsem trailer a ten byl dost zoufalej, takže těžko uvěřit
0 0
reagovat

Designated Survivor 1.01

Kiefer je zpet! Velmi slusnej a nadejnej pilot serialu s hodne, hodne HODNE velkejma ambicema. Doufam, ze ho ty ambice nepohrbi. Na pilot se rozhodne mrknete. Jo, a pokud jste o tom dosud vubec nic neslyseli, nic si nezjistujte a jdete do toho jako nepopsanej list. Budete velmi prijemne prekvapeni, na co Paul McGuigan nasel koule :)
654150
Kiefer je zpet! Velmi slusnej a nadejnej pilot serialu s hodne, hodne HODNE velkejma ambicema. Doufam, ze ho ty ambice nepohrbi. Na pilot se rozhodne mrknete. Jo, a pokud jste o tom dosud vubec nic neslyseli, nic si nezjistujte a jdete do toho jako nepopsanej list. Budete velmi prijemne prekvapeni, na co Paul McGuigan nasel koule :)
Designated Survivor 1.01
0 0
reagovat
BLACK BOOKS! :+
654147
BLACK BOOKS! *:+*
0 0
reagovat

GuidoA.

Až se děsím (v dobrým) kolik toho máme společnýho 8)
Co narozky MZet, jdeš?
654146
Až se děsím (v dobrým) kolik toho máme společnýho *8)* Co narozky MZet, jdeš?
GuidoA.
0 0
reagovat
axis
mam nove smartphone, takze na nem ted sleduju adventure time. pak do toho davam bojacka, u kteryho sem si dal po patym dile pauzu. daria nakonec do toho taky pribude. dokonce se chytam dolnit ty nejvetsi resty neboli black books a the it crowd.
654145
axis mam nove smartphone, takze na nem ted sleduju adventure time. pak do toho davam bojacka, u kteryho sem si dal po patym dile pauzu. daria nakonec do toho taky pribude. dokonce se chytam dolnit ty nejvetsi resty neboli black books a the it crowd.
0 0
reagovat

GuidoA.

Až tak pozdě....sakra hned se cejtím víc za Hipstera než ty :D
654144
Až tak pozdě....sakra hned se cejtím víc za Hipstera než ty *:D*
GuidoA.
0 0
reagovat
bojack horseman s01e08
13515/10 - just :o, just :o
654143
bojack horseman s01e08 13515/10 - just *:o*, just *:o*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se