Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30541 - 30560 Napsat příspěvek

WW

Ak je Will mladsi MiB, ako si vysvetlujete toto?

MiB dava transfuziu Teddovi a hovori mu, ze ked prisiel do parku, hostovia boli mechanicke bytosti a teraz su "flesh and bone". Hovori to v spojitosti s krvou. Aspon to je pre divaka logicke. Ze v zaciatkoch to skratka boli mechanicki roboti a dnes krvacaju a su na nerozoznanie od cloveka.

Preco potom hostovia krvacaju ako ludia v casovej linke Willa? Jeho suboj ked zachrani Clementine alebo ked Logan prepichne ruku tomu dedkovi v restauracii.

Nie je to matuce? Proste serial neustale divakovi podsuva, ze kedysi, povedzem pred tymi 30 rokmi boli hostovia mechanicki a nedokonali (ako Old Bill s ktorym chlasce Ford) a az neskor boli upgradovani na "ludi". A odrazu, pri spatnom pozerani serialu, uz s vedomim "twistu" by to skratka nedavalo zmysel.

Alebo mi nieco uniklo?
655465
[spoiler]Ak je Will mladsi MiB, ako si vysvetlujete toto? MiB dava transfuziu Teddovi a hovori mu, ze ked prisiel do parku, hostovia boli mechanicke bytosti a teraz su "flesh and bone". Hovori to v spojitosti s krvou. Aspon to je pre divaka logicke. Ze v zaciatkoch to skratka boli mechanicki roboti a dnes krvacaju a su na nerozoznanie od cloveka. Preco potom hostovia krvacaju ako ludia v casovej linke Willa? Jeho suboj ked zachrani Clementine alebo ked Logan prepichne ruku tomu dedkovi v restauracii. Nie je to matuce? Proste serial neustale divakovi podsuva, ze kedysi, povedzem pred tymi 30 rokmi boli hostovia mechanicki a nedokonali (ako Old Bill s ktorym chlasce Ford) a az neskor boli upgradovani na "ludi". A odrazu, pri spatnom pozerani serialu, uz s vedomim "twistu" by to skratka nedavalo zmysel. Alebo mi nieco uniklo? [/spoiler]
WW
0 0
reagovat

okkac

Dobre, že hovoríš. Moje bežné zdroje o tom ešte netušili. Ale zdá sa, že je to fakt vonku.
655462
Dobre, že hovoríš. Moje bežné zdroje o tom ešte netušili. Ale zdá sa, že je to fakt vonku.
okkac
0 0
reagovat
Ona uz pred 2 tydny byla vypustena 5. a posledni serie Ripper Street? Jsem jeste nenakoukal ani tu ctvrtou ze zacatku roku, jelikoz z Amazonu nikde nebyl dobry zdroj nebo v mensi kvalite. Na BBC zase serial bezi ve zkracenych epizodach. Kazda epizoda je na Amazonu asi cca o 8 minut delsi, nez je pak odvysilana v BBC o par mesicu pozdeji.
655461
Ona uz pred 2 tydny byla vypustena 5. a posledni serie Ripper Street? Jsem jeste nenakoukal ani tu ctvrtou ze zacatku roku, jelikoz z Amazonu nikde nebyl dobry zdroj nebo v mensi kvalite. Na BBC zase serial bezi ve zkracenych epizodach. Kazda epizoda je na Amazonu asi cca o 8 minut delsi, nez je pak odvysilana v BBC o par mesicu pozdeji.
0 0
reagovat

MarvinP

Zajímavé. Aneb sere mě, že jsi možnost nás vzdělat před časem vzdal a teď jen pohazuješ drobty.
655447
Zajímavé. Aneb sere mě, že jsi možnost nás vzdělat před časem vzdal a teď jen pohazuješ drobty.
MarvinP
0 0
reagovat
655446
[link="https://i.ytimg.com/vi/M7Vb37mMfR8/maxresdefault.jpg"]pope[/link]
0 0
reagovat
uvedomeni si ze neni na nekterou otazku jednoznacne odpovedi i presto ze sem chodici encyklopedie mi jako dukaz muze prijit.
655426
uvedomeni si ze neni na nekterou otazku jednoznacne odpovedi i presto ze sem chodici encyklopedie mi jako dukaz muze prijit.
0 0
reagovat

Westworld - z rozhovoru o posl. části

Nitpicky question though: Couldn’t the body shop guys just jack down Maeve’s levels to knock her out, and make some lobotomizing so-called “mistake” to take out her memory? We’ve been shown over and over the humans have so much control, it’s hard to believe they couldn’t get the upper hand on a rogue host.

Nolan: I will point you toward episode 8.

(zdroj: link

¯\_(ツ)_/¯

655425
[spoiler] Nitpicky question though: Couldn’t the body shop guys just jack down Maeve’s levels to knock her out, and make some lobotomizing so-called “mistake” to take out her memory? We’ve been shown over and over the humans have so much control, it’s hard to believe they couldn’t get the upper hand on a rogue host. Nolan: I will point you toward episode 8. (zdroj: http://www.ew.com/article/2016/11/06/westworld-adversary-interview) [/spoiler] ¯\_(ツ)_/¯
Westworld - z rozhovoru o posl. části
0 0
reagovat

GuidoA.

s tou reportabilitou to nějak nesedí... to, že hosts jsou schopni reportovat a neschopnost podat report tam figuruje jako přísnak vědomí, není moc v souladu s Jaynesovou teorií, v níž nabytí vědomí souvisí s tím, že mysl začne chápat své povely jako své vlastní - tedy věrnost jejích self-reportů se zvýší. Dokonce se dá říct, že Jaynesovo pojetí vědomí je v tomhle ohledu blízké Dennettovi, který vědomí ztotožňuje s reportabilitou. Z Dennettova hlediska by vlastně Dolorez o vědomí přicházela :D

655423
s tou reportabilitou to nějak nesedí... to, že hosts jsou schopni reportovat a neschopnost podat report tam figuruje jako přísnak vědomí, není moc v souladu s Jaynesovou teorií, v níž nabytí vědomí souvisí s tím, že mysl začne chápat své povely jako své vlastní - tedy věrnost jejích self-reportů se zvýší. Dokonce se dá říct, že Jaynesovo pojetí vědomí je v tomhle ohledu blízké Dennettovi, který vědomí ztotožňuje s reportabilitou. Z Dennettova hlediska by vlastně Dolorez o vědomí přicházela *:D*
GuidoA.
0 0
reagovat
655422
[link="https://youtu.be/Y50nsmUVeVU"]what is the bicameral mind? westworld's secret philosophy[/link]
0 0
reagovat

kubqo

je to porad stejne hrozny... ty postavy jsou fakt na pest. vsechny, bez vyjimky... dobre se u toho usina
655421
je to porad stejne hrozny... ty postavy jsou fakt na pest. vsechny, bez vyjimky... dobre se u toho usina
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Sleduju a je to docela fajn, když si člověk zvykne na postavy. Takže pro 90% samozřejmě peklo, netřeba naskakovat :)
655420
Sleduju a je to docela fajn, když si člověk zvykne na postavy. Takže pro 90% samozřejmě peklo, netřeba naskakovat *:)*
kubqo
0 0
reagovat
Inak sleduje niekto Last Man on Earth? či je to furt v takých sračkách jak to končilo
655419
Inak sleduje niekto Last Man on Earth? či je to furt v takých sračkách jak to končilo
0 0
reagovat

Gorecki

Tak jsem to vůbec nevzal. A věřej protože je to baví.
655418
Tak jsem to vůbec nevzal. A věřej protože je to baví.
Gorecki
0 0
reagovat

Axis

Ved ja netvrdim, ze ty si ten co sa hra na mudrejsieho. Kladiem si otazku, preco tej teorii ludia tak vehementne veria, ze su schopni sa o nej do krvi hadat. To som teraz nemyslel na MZ, ale vsade na webe. Si si to nemusel brat tak osobne:)
655416
Ved ja netvrdim, ze ty si ten co sa hra na mudrejsieho. Kladiem si otazku, preco tej teorii ludia tak vehementne veria, ze su schopni sa o nej do krvi hadat. To som teraz nemyslel na MZ, ale vsade na webe. Si si to nemusel brat tak osobne:)
Axis
0 0
reagovat

WW

Mě celou dobu asi jako jediného znepokojuje jedna věc.

Ta ramena. Can't unsee.
655415
Mě celou dobu asi jako jediného znepokojuje jedna [link="http://static4.businessinsider.com/image/57fd03d2dd0895eb338b46d5-1920/william%20host%20westworld%20orientation.png"]věc[/link]. Ta ramena. Can't unsee.
WW
0 0
reagovat

Gorecki

Chceme si prostě jen zapochybovat, pohrát s vlastní fantazií a hlavně se pobavit s ostatními. Proč asi jinak lidé splétají vlastí teorie.

PS: Status "moudřejšího" či člobrdy co si myslí že vidí za oponu je v podobných diskuzích mezi MZet přáteli minimum.
655414
Chceme si prostě jen zapochybovat, pohrát s vlastní fantazií a hlavně se pobavit s ostatními. Proč asi jinak lidé splétají vlastí teorie. PS: Status "moudřejšího" či člobrdy co si myslí že vidí za oponu je v podobných diskuzích mezi MZet přáteli minimum.
Gorecki
0 0
reagovat

duro

Jo, navyse o tom probleme v minulosti hovoria aj postavy, ktore uz maju byt v minulosti (Will a Logan). Proste ak chce nejaky tvorca serialu, aby mi jeho pribeh daval zmysel jedine s tuzkou a papierom, no tak nech ide do riti.
Jeden Lost mi stacil.
655413
Jo, navyse o tom probleme v minulosti hovoria aj postavy, ktore uz maju byt v minulosti (Will a Logan). Proste ak chce nejaky tvorca serialu, aby mi jeho pribeh daval zmysel jedine s tuzkou a papierom, no tak nech ide do riti. Jeden Lost mi stacil.
duro
0 0
reagovat

WW

Dve dejové línie by tam boli zaujímavé nie ako twist, ale ako od začiatku priznaný koncept. V dnešnej línii sa hovorí niečo o prúseri a v minulej postupne sledujeme, ako k nemu došlo a ako sa menili hosti i návštevníci (keby bol William naozaj MiB). To by bol rozprávačský prvok, ktorý normálne dáva zmysel a mohol by fungovať, takto to začína byť zbytočný guláš...
655412
Dve dejové línie by tam boli zaujímavé nie ako twist, ale ako od začiatku priznaný koncept. V dnešnej línii sa hovorí niečo o prúseri a v minulej postupne sledujeme, ako k nemu došlo a ako sa menili hosti i návštevníci (keby bol William naozaj MiB). To by bol rozprávačský prvok, ktorý normálne dáva zmysel a mohol by fungovať, takto to začína byť zbytočný guláš...
WW
0 0
reagovat

Axis

Ale ten zahradnik ma aspon spatne tu motivaciu:)

A ja nikomu neberiem jeho chut na tom seriali spriadat rozne teorie. Len ma zaujima, ako prave tento twist tak ludi pritahuje, co na nom vidia zaujimave (citia sa mudrejsi, lebo ho "prekukli"?) a ako kluckuju resp. ignoruju veci, ktore do toho moc nezapadaju. Proste ma to bavi:)
655411
Ale ten zahradnik ma aspon spatne tu motivaciu:) A ja nikomu neberiem jeho chut na tom seriali spriadat rozne teorie. Len ma zaujima, ako prave tento twist tak ludi pritahuje, co na nom vidia zaujimave (citia sa mudrejsi, lebo ho "prekukli"?) a ako kluckuju resp. ignoruju veci, ktore do toho moc nezapadaju. Proste ma to bavi:)
Axis
0 0
reagovat

Gorecki

Tak je to celé o tom co si z toho jako diváci vezmeme, když to vezmu kolem a kolem tak je to jedna z mála věcí co se tomu seriálu po posledním díle daří. Možná je to násilné roubování, ale tak je to zatím se všemi teoriemi. Snad neskončíme s tou nejhloupější ze všech.

PS: Kdo by u první řady True Detectiva podezíral zahradníka.
655410
Tak je to celé o tom co si z toho jako diváci vezmeme, když to vezmu kolem a kolem tak je to jedna z mála věcí co se tomu seriálu po posledním díle daří. Možná je to násilné roubování, ale tak je to zatím se všemi teoriemi. Snad neskončíme s tou nejhloupější ze všech. PS: Kdo by u první řady True Detectiva podezíral zahradníka.
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se