Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30481 - 30500 Napsat příspěvek

'Westworld' Renewed for Second Season at HBO, May Not Return Until 2018

The $100 million Warner Bros. Television drama's sophomore season will again consist of 10 episodes.
HBO has booked a return ticket to Westworld.

The premium cable network has renewed the freshman drama for a second season of 10 episodes to air in either fall 2017 or 2018, The Hollywood Reporter has learned. (Also scoring sophomore seasons are comedies Divorce and Insecure.)

"Westworld is such a big, ambitious show. I don't know if it will be fall of 2017 or into '18," HBO programming president Casey Bloys told THR. "That will depend as we get up and running. With Westworld, because the production is such a big endeavor, I don't exactly know when [it will premiere] yet. I can't speculate other than to say it'll either be '17 or '18. Probably more like '18 and half-hours [Insecure and Divorce] in '17 but we're a year away so let's see how it goes." link
655619
The $100 million Warner Bros. Television drama's sophomore season will again consist of 10 episodes. HBO has booked a return ticket to Westworld. The premium cable network has renewed the freshman drama for a second season of 10 episodes to air in either fall 2017 or 2018, The Hollywood Reporter has learned. (Also scoring sophomore seasons are comedies Divorce and Insecure.) "Westworld is such a big, ambitious show. I don't know if it will be fall of 2017 or into '18," HBO programming president Casey Bloys told THR. "That will depend as we get up and running. With Westworld, because the production is such a big endeavor, I don't exactly know when [it will premiere] yet. I can't speculate other than to say it'll either be '17 or '18. Probably more like '18 and half-hours [Insecure and Divorce] in '17 but we're a year away so let's see how it goes." http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/westworld-renewed-second-season-at-hbo-may-not-return-2018-937868
'Westworld' Renewed for Second Season at HBO, May Not Return Until 2018
0 0
reagovat

Westworld

Abych řekl pravdu, tak mě to už začíná nějak nudit. Twist fajn, ale Bernarda jsem tipoval po druhém díle, i když jsem si myslel, že je přešitý Arnold, což asi není pravda.
655618
Abych řekl pravdu, tak mě to už začíná nějak nudit. [spoiler]Twist fajn, ale Bernarda jsem tipoval po druhém díle, i když jsem si myslel, že je přešitý Arnold, což asi není pravda.[/spoiler]
Westworld
0 0
reagovat
kubqo: Já viděl první čtyři díl a ty jsou super. Stejně tak i Pustina po prvních třech.
655617
kubqo: Já viděl první čtyři díl a ty jsou super. Stejně tak i Pustina po prvních třech.
0 0
reagovat
Je tu samý spam o WW tieto dni tak nečítam príspevky, ale aký je miestny konsenzus o Young Pope zatiaľ?
655616
Je tu samý spam o WW tieto dni tak nečítam príspevky, ale aký je miestny konsenzus o [b]Young Pope[/b] zatiaľ?
0 0
reagovat
tiez som to bral tak, ze ten sexbot je jasny, este ked jej Ford zdoraznil, ze vie o vsetkom v parku
655615
[spoiler]tiez som to bral tak, ze ten sexbot je jasny, este ked jej Ford zdoraznil, ze vie o vsetkom v parku[/spoiler]
0 0
reagovat

do_Od

Ty vole, sexrobot je docela dobrej postřeh. To by taky šlo.
655613
[spoiler]Ty vole, sexrobot je docela dobrej postřeh. To by taky šlo.[/spoiler]
do_Od
0 0
reagovat

Gorecki

Ano, ale ten termín použily ty dvě v soukromí, Ford u toho nebyl. Takže buď má všude kamery a nebo si to nahrával pomocí toho sexrobota v posteli, nebo už to slyšel někdy předtím.
655611
[spoiler]Ano, ale ten termín použily ty dvě v soukromí, Ford u toho nebyl. Takže buď má všude kamery a nebo si to nahrával pomocí toho sexrobota v posteli, nebo už to slyšel někdy předtím.[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Jo, ale že by tu samou frázi použili oba dva? Jak buchta tak Ford?
655610
[spoiler]Jo, ale že by tu samou frázi použili oba dva? Jak buchta tak Ford?[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat

WW

Ta "blood sacrifice" sa imho vztahovala na Bernarda a jeho vykopnutie. Potrebovali zamienku, podporenu odstavenim hlavneho vyvojara, aby mohli nasledne odstavit Forda a dostat sa k zdrojovemu kodu. Myslel som, ze toto bolo jasne.
655609
[spoiler]Ta "blood sacrifice" sa imho vztahovala na Bernarda a jeho vykopnutie. Potrebovali zamienku, podporenu odstavenim hlavneho vyvojara, aby mohli nasledne odstavit Forda a dostat sa k zdrojovemu kodu. Myslel som, ze toto bolo jasne.[/spoiler]
WW
0 0
reagovat
the young pope s01e05
7/10 - peknej proslov
655608
the young pope s01e05 7/10 - peknej proslov
0 0
reagovat
What the fuck?! OK. Ty vole. Nene :o

Se posrali, ne?! :D Rada o tom musí vědět, "blood sacrifice" použila jak černoška, tak Ford. Podle mě to musí být nějaká hra mezi nimi, přesně jak Ford říkal (proč by taky kecal v tu chvíli). Nicméně pořád to nechápu, jak se jim povedlo mě takhle svézt z té myšlenky, že je Bernard postavenej a pak v tom nechat takhle se vymlít. Odteď už nevěřím nikomu a ničemu a nechtějte abych začal s Dolores, která namalovala něco, o čem si myslela, že předtím nikdy neviděla. Fuck.

Každopádně Hopkins je démon. A já ho ku*va žeru :+
655606
What the fuck?! OK. Ty vole. Nene *:o* [spoiler]Se posrali, ne?! *:D* Rada o tom musí vědět, "blood sacrifice" použila jak černoška, tak Ford. Podle mě to musí být nějaká hra mezi nimi, přesně jak Ford říkal (proč by taky kecal v tu chvíli). Nicméně pořád to nechápu, jak se jim povedlo mě takhle svézt z té myšlenky, že je Bernard postavenej a pak v tom nechat takhle se vymlít. Odteď už nevěřím nikomu a ničemu a nechtějte abych začal s Dolores, která namalovala něco, o čem si myslela, že předtím nikdy neviděla. Fuck.[/spoiler] Každopádně Hopkins je démon. A já ho ku*va žeru *:+*
0 0
reagovat

Godlike

Imho o tom nevie nikto, iba Ford, toboz nie rada. Je sranda, že sa zo začiatku všetci sústredili na to, kto je kto v parku human/robot a pritom tu máme jedného (možno viac) rovno pod nosom :D
655605
[spoiler]Imho o tom nevie nikto, iba Ford, toboz nie rada. Je sranda, že sa zo začiatku všetci sústredili na to, kto je kto v parku human/robot a pritom tu máme jedného (možno viac) rovno pod nosom *:D*[/spoiler]
Godlike
0 0
reagovat

Westworld

Yes, please!:+

Pochopil jsem správně, že rada (dominantní černoška) o té závěrečné scéně ví a toleruje to v rámci nejmenované důležitější spolupráce než je park? A nebo ne a na stole se rýsovala nová Dánka?
655603
Yes, please!*:+* [spoiler]Pochopil jsem správně, že rada (dominantní černoška) o té závěrečné scéně ví a toleruje to v rámci nejmenované důležitější spolupráce než je park? A nebo ne a na stole se rýsovala nová Dánka?[/spoiler]
Westworld
0 0
reagovat
uz je konec? po pilotu jsem to zabalil a cekam na celou serku
655601
uz je konec? po pilotu jsem to zabalil a cekam na celou serku
0 0
reagovat
asi by som to už mal začať pozerať, čo? :D
655590
asi by som to už mal začať pozerať, čo? *:D*
0 0
reagovat

WW

Silne:D
655588
Silne*:D*
WW
0 0
reagovat

WW

O.M.G. :o:o
655586
O.M.G. *:o**:o*
WW
0 0
reagovat

Westworld

HOOOOOLY FUCKING SHIT :+
655585
HOOOOOLY FUCKING SHIT *:+*
Westworld
0 0
reagovat

do_Od

Taky jsem na to čučel. Po těch vlažnejch reakcích jsem to docela i odkládal a nakonec fakt nehraný, nefalšovaný nadšení.
A ten soundtrack! Kurnikšopa! :o:+
655583
Taky jsem na to čučel. Po těch vlažnejch reakcích jsem to docela i odkládal a nakonec fakt nehraný, nefalšovaný nadšení. A ten soundtrack! Kurnikšopa! *:o**:+*
do_Od
0 0
reagovat

And Then There Were None (2015)

Perfektne sa mi to včera večer trafilo do nálady. Ideálna miniséria, kde sa človek zabalí do deky s čajom/vínom v tomto sychravom počasí a užíva si klasiku a skvelú detektívku od Agáty. 9/10
655582
Perfektne sa mi to včera večer trafilo do nálady. Ideálna miniséria, kde sa človek zabalí do deky s čajom/vínom v tomto sychravom počasí a užíva si klasiku a skvelú detektívku od Agáty. 9/10
And Then There Were None (2015)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se