Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30461 - 30480 Napsat příspěvek

Godlike, Sam.Vines

Každý má něco, mě stačí úvodní znělka a jsem v rauši :D8)
655686
Každý má něco, mě stačí úvodní znělka a jsem v rauši *:D**8)*
Godlike, Sam.Vines
0 0
reagovat

Pustina 04

Tech 50 minut vzdycky tak neskutecne utece... Je to moc dobre, ale ty posledni zabery jsou vrazedne... Tyden cekani byva kruty...
655685
Tech 50 minut vzdycky tak neskutecne utece... Je to moc dobre, ale ty posledni zabery jsou vrazedne... Tyden cekani byva kruty...
Pustina 04
0 0
reagovat

Sam.Vines

Pravda. Ale slyšel jsi někdy někoho lépe říci jméno Michelangelo?
655684
Pravda. Ale slyšel jsi někdy někoho lépe říci jméno Michelangelo?
Sam.Vines
0 0
reagovat

Westworld 1x07

Jasně, nejvýraznější vrcholy epizody jsou někde jinde (Hopkins)... ale mě vyloženě dostalo, jak Dolores řekne Williamovi že "není žádnej klíč". On (návštěvník) si vylívá srdíčko monologem jak od scenáristy DELOSu a ona (hostitel) ho utře asi nejreálnější větou celýho dílu.
655681
[spoiler]Jasně, nejvýraznější vrcholy epizody jsou někde jinde (Hopkins)... ale mě vyloženě dostalo, jak Dolores řekne Williamovi že "není žádnej klíč". On (návštěvník) si vylívá srdíčko monologem jak od scenáristy DELOSu a ona (hostitel) ho utře asi nejreálnější větou celýho dílu.[/spoiler]
Westworld 1x07
0 0
reagovat

Godlike

Cital som to jeho hlasom:D
655680
Cital som to jeho hlasom*:D*
Godlike
0 0
reagovat

Bojack Horseman Season 3

Jdu s křížkem po funuse, ale ty vole, ten díl pod vodou.
655679
Jdu s křížkem po funuse, ale ty vole, ten díl pod vodou.
Bojack Horseman Season 3
0 0
reagovat

Gorecki

"... free, here... under my control" a "Did you really think I would let you ....... take it from me?"
OMFG! Furt dokola. Pro mě zatím dva vrcholy seriálu vždy mezi Hopkinsem a Dánkou.

655678
[spoiler]"... free, here... under my control" a "Did you really think I would let you ....... take it from me?" OMFG! Furt dokola. Pro mě zatím dva vrcholy seriálu vždy mezi Hopkinsem a Dánkou.[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat

WW7

U mna zaver s Hopkinsom je lepsi ako cely ten serial dokopy. Ten jeho preslov som si uz vychutnal aspon 15 krat, je neskutocne kolko charizmy a cireho magnetizmu je ten clovek schopny dostat do svojho prejavu. Cisty orgazmus. Dikcia, vyraz, timing, falosne desive usmevy, ja by som sa tam na mieste Teresy asi dosral. Uplne sa tu znovu nasiel a chcem ho co najskor v nejakom filme ako stavnateho zaporaka s dobrym scenarom. Milujem ho. Koniec lovesongu:)
655677
U mna zaver s [spoiler]Hopkinsom je lepsi ako cely ten serial dokopy. Ten jeho preslov som si uz vychutnal aspon 15 krat, je neskutocne kolko charizmy a cireho magnetizmu je ten clovek schopny dostat do svojho prejavu. Cisty orgazmus. Dikcia, vyraz, timing, falosne desive usmevy, ja by som sa tam na mieste Teresy asi dosral. Uplne sa tu znovu nasiel a chcem ho co najskor v nejakom filme ako stavnateho zaporaka s dobrym scenarom. Milujem ho. Koniec lovesongu:)[/spoiler]
WW7
0 0
reagovat
westworld s01e07
7/10 - presneji 65% a ctvrtej dil je furt neprekonan. titanik a vysoka hra patriotu. laska az za hrob ani boj o moc me nebavi.
655675
westworld s01e07 7/10 - presneji 65% a ctvrtej dil je furt neprekonan. titanik a vysoka hra patriotu. laska az za hrob ani boj o moc me nebavi.
0 0
reagovat

Pustina E4

No, skoro mě to z těch podzimních seriálů baví snad nejvíc, jen by každý díl nemusel končit možným "nálezem" a záběry na zoufalé / šokované obličeje. To be continued. :(
655663
No, skoro mě to z těch podzimních seriálů baví snad nejvíc, jen by každý díl nemusel končit možným "nálezem" a záběry na zoufalé / šokované obličeje. To be continued. *:(*
Pustina E4
0 0
reagovat

Westworld

To je prostě tak strašně dobré
Jsem si teď proklikal 6. a 7. epizodu, scény v místnosti. v 6. epizodě se v tom místě magicky zjeví Hopkins, když zachrání Bernarda před svým otcem? A v 7. epizodě přes tu stěnu kamera projede a nic tam není, pak kamera trochu uhne, Theresa se zeptá a najednou tam dveře jsou. S takovým účelným záběrem a takovým citem pro detail jsem se zatím setkal jen ve věcech typu Prestige. :+
655644
To je prostě tak strašně dobré [spoiler]Jsem si teď proklikal 6. a 7. epizodu, scény v místnosti. v 6. epizodě se v tom místě magicky zjeví Hopkins, když zachrání Bernarda před svým otcem? A v 7. epizodě přes tu stěnu kamera projede a nic tam není, pak kamera trochu uhne, Theresa se zeptá a najednou tam dveře jsou.[/spoiler] S takovým účelným záběrem a takovým citem pro detail jsem se zatím setkal jen ve věcech typu Prestige. *:+*
Westworld
0 0
reagovat

KarelR

ok, tož ten druhý gif, ve stejné místnosti o které Bernard neví mě teda solidně nahlodává. :+
655641
[spoiler]ok, tož ten druhý gif, ve stejné místnosti o které Bernard neví mě teda solidně nahlodává. *:+*[/spoiler]
KarelR
0 0
reagovat

WW

Uz druhe dvere po Hre o truny, ktere me rozsekaly... Od "Which door" otevrena huba az do konce dilu... Neskutecne! A Hopkins je nadherne Hannibalovsky bad evil motherfucker.
655642
[spoiler]Uz druhe dvere po Hre o truny, ktere me rozsekaly... Od "Which door" otevrena huba az do konce dilu... Neskutecne! A Hopkins je nadherne Hannibalovsky bad evil motherfucker.[/spoiler]
WW
0 0
reagovat
Karel: Pekne. :+ Navic jak Bernard dela jenom to, co chce Ford, tak ty rozhovory muzou byt jedine s Arnoldem no.
655629
Karel: Pekne. *:+* [spoiler]Navic jak Bernard dela jenom to, co chce Ford, tak ty rozhovory muzou byt jedine s Arnoldem no.[/spoiler]
0 0
reagovat

KarelR

Okay, začínám tomu věřit. :DA zase ty dveře... :+
655628
Okay, začínám tomu věřit. *:D*[spoiler]A zase ty dveře... *:+*[/spoiler]
KarelR
0 0
reagovat

Westworld

#dverebylynejvic!!! 8) Jinak za mě jasná podpora teorie, že jsou debaty Bernard a Dolores v reálu Arnold a Dolores před 35 lety. link A ve stejný místnosti! :) link
655631
[spoiler]#dverebylynejvic!!! *8)* Jinak za mě jasná podpora teorie, že jsou debaty Bernard a Dolores v reálu Arnold a Dolores před 35 lety. http://media.vanityfair.com/photos/5829030a7d9aa14f739fa2d9/master/w_690,c_limit/ww-three-timelines.gif A ve stejný místnosti! *:)* http://media.vanityfair.com/photos/5828e82fca6f7ee00ec28d5c/master/w_690,c_limit/ww-the-room-where-it-happens.gif [/spoiler]
Westworld
0 0
reagovat

Gorecki

Teda zajímavej artefakt, nad tím bych nepřemýšlel, ale proč ne dalo by to smysl.
655626
Teda zajímavej artefakt, nad tím bych nepřemýšlel, ale proč ne dalo by to smysl.
Gorecki
0 0
reagovat

WW

Tá finálna scéna je herecký koncert, aký sa vidí málokedy. Hlavne Hopkins, ale aj tá ženská. Rozkoš to sledovať.

Celkovo tento diel vynikajúci, hlavne v porovnaní s tým predchádzajúcim.

Gorecki: Heuréka pri dverách jasná. :):+
655625
Tá finálna scéna je herecký koncert, aký sa vidí málokedy. Hlavne Hopkins, ale aj tá ženská. Rozkoš to sledovať. Celkovo tento diel vynikajúci, hlavne v porovnaní s tým predchádzajúcim. Gorecki: Heuréka pri dverách jasná. *:)**:+*
WW
0 0
reagovat
Gorecki: A jo vlastně. Paměť už vynechává no. :)
655623
Gorecki: A jo vlastně. Paměť už vynechává no. *:)*
0 0
reagovat

Joker

Ze je Bernard Arnold vyzera byt uz velmi pravdepodobne. Toto Bernard uvidel vo Fordovej pracovni, fotka zakladatelov. No a v kontexte toho, ze hosti nevidia co by im mohlo ublizit, ta chybajuca postava teraz uz dava zmysel.

Kto mal tiez ten "heureka" pocit, ked sa tam zrazu objavili tie predtym neexistujuce dvere a Bernard sa opytal "Which door?"
:))
655622
[spoiler]Ze je Bernard Arnold vyzera byt uz velmi pravdepodobne. [link="http://www.qpic.ws/images/westworld11.jpg"]Toto[/link] Bernard uvidel vo Fordovej pracovni, fotka zakladatelov. No a v kontexte toho, ze hosti nevidia co by im mohlo ublizit, ta chybajuca postava teraz uz dava zmysel. Kto mal tiez ten "heureka" pocit, ked sa tam zrazu objavili tie predtym neexistujuce dvere a Bernard sa opytal "Which door?" *:))*[/spoiler]
Joker
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se