Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30321 - 30340 Napsat příspěvek

Agents of Shield 4x05 - 4x07

herecky "Vykony"nikdy nebyly nejlepší, Coulson, Jemma a třepavka jsou ochotníci jako prase, ale to co v posledním díle předváděl Mac, to jsem se musel smát.
656199
herecky "Vykony"nikdy nebyly nejlepší, Coulson, Jemma a třepavka jsou ochotníci jako prase, ale to co v posledním díle předváděl Mac, to jsem se musel smát.
Agents of Shield 4x05 - 4x07
0 0
reagovat

Vikings 4x11

porad je to stejne uchcana nuda, jako cela prvni pulka serie:-
656192
porad je to stejne uchcana nuda, jako cela prvni pulka serie*:-*
Vikings 4x11
0 0
reagovat

Black Mirror S03

Tak třetí sérka Black Mirror je naprsoto super, v podstatě se mi líbilo všech 6 dílů, kde bych níže, než 7-8/10 nešel. Taky to připomíná, že šťastné konce většinou nečekejte :) Vždy zajímavé sci-fi prvky, kromě třetího dílu Shut Up And Dance, který byl v podstatě velmi realitický, že něco takového se klidně může stát (i.e. You have just been trolled)
656186
Tak třetí sérka Black Mirror je naprsoto super, v podstatě se mi líbilo všech 6 dílů, kde bych níže, než 7-8/10 nešel. Taky to připomíná, že šťastné konce většinou nečekejte *:)* Vždy zajímavé sci-fi prvky, kromě třetího dílu Shut Up And Dance, který byl v podstatě velmi realitický, že něco takového se klidně může stát (i.e. You have just been trolled)
Black Mirror S03
0 0
reagovat

The Grand Tour

No tak třetí díl sice lepší než minule, ale opět nic extra.
656185
No tak třetí díl sice lepší než minule, ale opět nic extra.
The Grand Tour
0 0
reagovat

MarvinP

To ti neviem povedať. Na mňa ako laika, ktorý chodí do kostola len občas a mám kamoša kňaza, to všetko pôsobilo dosť presvedčivo.

Ale je to tak trochu katolícka fantasy, takže je dosť nepodstatné, nakoľko je to realistické.
656175
To ti neviem povedať. Na mňa ako laika, ktorý chodí do kostola len občas a mám kamoša kňaza, to všetko pôsobilo dosť presvedčivo. Ale je to tak trochu katolícka fantasy, takže je dosť nepodstatné, nakoľko je to realistické.
MarvinP
0 0
reagovat
v tom pripade to muze byt od superpecky az po supersragoru cokoli :) jen ne 6/10 :D
656174
v tom pripade to muze byt od superpecky az po supersragoru cokoli :) jen ne 6/10 :D
0 0
reagovat

verbst

Jo, uz to vidim a DoOda ctu link
656173
Jo, uz to vidim a DoOda ctu http://serial.tvzone.cz/shooter-serial/recenze/
verbst
0 0
reagovat
Zahlídl jsem to na TVZone, ale myslím, že se to moc nelíbilo...
656170
Zahlídl jsem to na TVZone, ale myslím, že se to moc nelíbilo...
0 0
reagovat
Kouka tu nekdo na Shootera? Z hecu sem kouknul na pilot a prislo mi to az podezrele slusny...
656169
Kouka tu nekdo na Shootera? Z hecu sem kouknul na pilot a prislo mi to az podezrele slusny...
0 0
reagovat

MarvinP

Vůbec. Ten seriál o tom vůbec není a je to fakt pecka.

Druhá série bude, ale zatím se myslím neví, jestli to bude pokračování.
656168
Vůbec. Ten seriál o tom vůbec není a je to fakt pecka. Druhá série bude, ale zatím se myslím neví, jestli to bude pokračování.
MarvinP
0 0
reagovat
větší hype už asi není možný :D
ale ok, rád se podívám, jen doufám, že to končí u jedné série, nemám rád nastavované kaše :-
656148
větší hype už asi není možný *:D* ale ok, rád se podívám, jen doufám, že to končí u jedné série, nemám rád nastavované kaše *:-*
0 0
reagovat
:D
656141
*:D*
0 0
reagovat

duro

budu hodně trpět kvůli nezvládnutejm katolickejm reáliím?
656140
budu hodně trpět kvůli nezvládnutejm katolickejm reáliím?
duro
0 0
reagovat

duro

ok
656129
ok
duro
0 0
reagovat

The Young Pope

Zďaleka najlepší seriál roka a možno nielen roka 2016. Začne to ako prvoplánové "vatikánske House of Cards", ale postupne to získava ďalšie úchvatné vrstvy. Dokáže to byť kontroverzné aj hlboko tradičné, rúhavo cynické i nesmierne ľudské, vtipné i dojímavé, sexy aj predchnuté duchovnom. Jude Law v životnej úlohe, scenár a dialógy ako z inej reality a Sorrentino sa usmieva. K tomu geniálna hudba a skvostná úvodná znelka. Absolútne famózna záležitosť.

10/10

Všetci povinne!!!
656128
Zďaleka najlepší seriál roka a možno nielen roka 2016. Začne to ako prvoplánové "vatikánske House of Cards", ale postupne to získava ďalšie úchvatné vrstvy. Dokáže to byť kontroverzné aj hlboko tradičné, rúhavo cynické i nesmierne ľudské, vtipné i dojímavé, sexy aj predchnuté duchovnom. Jude Law v životnej úlohe, scenár a dialógy ako z inej reality a Sorrentino sa usmieva. K tomu geniálna hudba a skvostná úvodná znelka. Absolútne famózna záležitosť. 10/10 Všetci povinne!!!
The Young Pope
0 0
reagovat
Pro mě WD stále v pohodě.

Ale teď hlavně běží crossover Supergirl, Flash, Arrow, Legends a je to boží :+:D
656115
Pro mě WD stále v pohodě. Ale teď hlavně běží crossover Supergirl, Flash, Arrow, Legends a je to boží *:+**:D*
0 0
reagovat
Pustina je herecky strašně dobrá a v posledních dvou dílech byla super Eliška Křenková. :+
656099
Pustina je herecky strašně dobrá a v posledních dvou dílech byla super Eliška Křenková. *:+*
0 0
reagovat
Cína je populární díky pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde předváděl občas neskutečné věci (je to moje GP:D) A pokud se nepletu, tak taky hraje ve Streamovém Semestru.
656095
Cína je populární díky pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde předváděl občas neskutečné věci (je to moje GP*:D*) A pokud se nepletu, tak taky hraje ve Streamovém Semestru.
0 0
reagovat
ad Westworld: Strašně mě překvapuje, jak moc mě tam baví Ben Barnes. Společně s Hopkinsem a Dánkou rozhodně nejvíc.

To samé u těch (ne)herců děcáku v Pustině plus ten jejich vychovatel. Ale úplně nejlepší mi tam připadá ten, který hraje jeho bráchu / vařiče drog / příležitostného řidiče destruction derby. Až dneska jsem se dozvěděl, že je v rámci české scény nějak známý. :)
656088
ad Westworld: Strašně mě překvapuje, jak moc mě tam baví Ben Barnes. Společně s Hopkinsem a Dánkou rozhodně nejvíc. To samé u těch (ne)herců děcáku v Pustině plus ten jejich vychovatel. Ale úplně nejlepší mi tam připadá ten, který hraje jeho bráchu / vařiče drog / příležitostného řidiče destruction derby. Až dneska jsem se dozvěděl, že je v rámci české scény nějak známý. :)
0 0
reagovat

Gonzi

:+
656083
*:+*
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se