Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29561 - 29580 Napsat příspěvek

Gorecki

Trevor Noah uz to trosku probral :D
659812
[url=http://on.cc.com/2pj1Elv]Trevor Noah[/url] uz to trosku probral *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
Bill O'Riley dostal padaka:o
Tesim sa na Johna Olivera:D
659810
Bill O'Riley dostal padaka*:o* Tesim sa na Johna Olivera*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

No do řitě, to už zase začínáme? :o:D:+
659809
No do řitě, to už zase začínáme? *:o**:D**:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Fargo 3x01

Neviem, ako to Hawley robi, ale znovu to dokazal:o 

Winsteadka sexy ako nikdy predtym, Carrie Coon ta serifka strasne sekne a Ewan ma nejaku cenu uz teraz istu.:+
659808
Neviem, ako to Hawley robi, ale znovu to dokazal*:o*  Winsteadka sexy ako nikdy predtym, Carrie Coon ta serifka strasne sekne a Ewan ma nejaku cenu uz teraz istu.*:+*
Fargo 3x01
0 0
reagovat

The Last Kingdom...

...samozrejme sledujem a je to zábava. Má to tempo, ktoré Vikingovia nemali ani v tých fakt dobrých sezónach. 
659802
...samozrejme sledujem a je to zábava. Má to tempo, ktoré Vikingovia nemali ani v tých fakt dobrých sezónach. 
The Last Kingdom...
0 0
reagovat

Memphis

Kouká na to ségra a chválí si to. Až si odškrtám všechny resty (a že jich je), vrhnu se na to.
659799
Kouká na to ségra a chválí si to. Až si odškrtám všechny resty (a že jich je), vrhnu se na to.
Memphis
0 0
reagovat

The Last Kingdom

Neříkejte mi prosím, že jsem jedinej, kdo to sleduje. Má to pořád stejnej drive a je to pořád stejná zábava jako první sezona. Každá epizoda je napěchovaná dějem, postavy přicházejí a odcházejí, uprostřed sezony se jen tak mimochodem přeskakuje o roky dopředu... A líbí se mi, že si to narozdíl od Vikingů na nic nehraje.

Není to seriál, kterej by někdy vyhrával nějaký ceny, a možná kvůli tomu pluje trochu pod radarem, ale to je velká škoda. Mě to strašně baví.
659798
Neříkejte mi prosím, že jsem jedinej, kdo to sleduje. Má to pořád stejnej drive a je to pořád stejná zábava jako první sezona. Každá epizoda je napěchovaná dějem, postavy přicházejí a odcházejí, uprostřed sezony se jen tak mimochodem přeskakuje o roky dopředu... A líbí se mi, že si to narozdíl od Vikingů na nic nehraje. Není to seriál, kterej by někdy vyhrával nějaký ceny, a možná kvůli tomu pluje trochu pod radarem, ale to je velká škoda. Mě to strašně baví.
The Last Kingdom
0 0
reagovat

13 reasons why

seriously messed up 8/10
659797
seriously messed up 8/10
13 reasons why
0 0
reagovat

Doctor Who

Ako wow, ono to fakt bolo dobré a nie práve typická Moffatovina. Plus nejaké to hranie na city. *Promise*
659791
Ako wow, ono to fakt bolo dobré a nie práve typická Moffatovina. Plus nejaké to hranie na city. *Promise*
Doctor Who
0 0
reagovat

Vincent

mam za sebou 8 dielov a Hannah je dost hlupucka od zaciatku, horsie je, ze vsetko to vyuzivaju jej spoluziaci a ako sa blizim k finale, stale viac mi jej skor pride luto. asi mozem ale len dufat, ze ti jej spoluciaci pojdu za to vsetko do basy, ci?
659785
mam za sebou 8 dielov a Hannah je dost hlupucka od zaciatku, horsie je, ze vsetko to vyuzivaju jej spoluziaci a ako sa blizim k finale, stale viac mi jej skor pride luto. asi mozem ale len dufat, ze ti jej spoluciaci pojdu za to vsetko do basy, ci?
Vincent
0 0
reagovat
end: :D:D:+
659780
end: *:D**:D**:+*
0 0
reagovat
13 Reasons Why taky momentalne zacinam, zatim jen 2 epizody mam za sebou, ale Hannah je otravna uz ted :D
659777
[b]13 Reasons Why[/b] taky momentalne zacinam, zatim jen 2 epizody mam za sebou, ale Hannah je otravna uz ted *:D*
0 0
reagovat
včera jsem dojel Taboo a rozhodl jsem se, že dám Leftovers další (kolikátou už?) šanci. Minule jsem to zapíchnul po 2x01, tak jsem pustil 2x02 a hurá na to. Režie Berg? Něco mi uteklo? Nic moc se tam nedělo (což by mi ani tak nevadilo), vypadá to moc pěkně. Na konci epická hudba, když Liv Tyler kácí strom... hmmm. Ale i přes ty všechny pozitiva jsem se musel nahlas smát pokaždý, když se na scéně objevila šerifova stará, protože vypadá jak Willem Dafoe v paruce :D
659773
včera jsem dojel Taboo a rozhodl jsem se, že dám Leftovers další (kolikátou už?) šanci. Minule jsem to zapíchnul po 2x01, tak jsem pustil 2x02 a hurá na to. Režie Berg? Něco mi uteklo? Nic moc se tam nedělo (což by mi ani tak nevadilo), vypadá to moc pěkně. Na konci epická hudba, když Liv Tyler kácí strom... hmmm. Ale i přes ty všechny pozitiva jsem se musel nahlas smát pokaždý, když se na scéně objevila šerifova stará, protože vypadá jak Willem Dafoe v paruce *:D*
0 0
reagovat
13 reasons why jedu taky, jsem u šestého dílu. Big Little Lies mám v přípravě hned potom, hypuje mi je hrozně kamarádka a máma.:D
659733
13 reasons why jedu taky, jsem u šestého dílu. Big Little Lies mám v přípravě hned potom, hypuje mi je hrozně kamarádka a máma.*:D*
0 0
reagovat
Stale som nevidel prvy diel Leftovers :(, ale momentalne zjizdim 13 reasons why. Myslel som, ze uz ma nemaju tieto teenagerske veci ako oslovit, ale mozem povedat, ze som sa mylil. Skvelo natocene. :+
659732
Stale som nevidel prvy diel Leftovers *:(*, ale momentalne zjizdim 13 reasons why. Myslel som, ze uz ma nemaju tieto teenagerske veci ako oslovit, ale mozem povedat, ze som sa mylil. Skvelo natocene. *:+*
0 0
reagovat
Fajn fajn, jesus! :) možná je to fakt dobrý .. každopádně Big Little Lies .. to je zase můj šálek kávy .. fakt výborný a nikdy bych nevěřil, že mě může banda ženských a jejich problémů, takhle emocionálně dostat. 
659729
Fajn fajn, jesus! :) možná je to fakt dobrý .. každopádně Big Little Lies .. to je zase můj šálek kávy .. fakt výborný a nikdy bych nevěřil, že mě může banda ženských a jejich problémů, takhle emocionálně dostat. 
0 0
reagovat

Leftovers

Já už jsem si z toho stihnul stříknout do gatí na Tvzone, je to prostě jedinečná záležitost.
659725
Já už jsem si z toho stihnul stříknout do gatí na Tvzone, je to prostě jedinečná záležitost.
Leftovers
0 0
reagovat

Leftovers

3. rada pokracuje v krasojizde z predchozich udalosti. Tohle bude jeste hodne divoky :+
659723
3. rada pokracuje v krasojizde z predchozich udalosti. Tohle bude jeste hodne divoky *:+*
Leftovers
0 0
reagovat
Mne prisla prvni rada rozporuplna a v podstate zadupana uz jen tim prologem druhy
659720
Mne prisla prvni rada rozporuplna a v podstate zadupana uz jen tim prologem druhy
0 0
reagovat

Leftovers

Patrím k tým, čo to dosť žerú. Ono ten dej je tam skoro irelevantný, ale spôsob, akým ma to dokáže takmer každou časťou emocionálne rozobrať, ma fascinuje. Ale o tom ten seriál je - o mimoriadnej, nevysvetliteľnej udalosti, ktorá všetkých emocionálne rozobrala.

Úvod s odrazom v okuliaroch krutý.
659719
Patrím k tým, čo to dosť žerú. Ono ten dej je tam skoro irelevantný, ale spôsob, akým ma to dokáže takmer každou časťou emocionálne rozobrať, ma fascinuje. Ale o tom ten seriál je - o mimoriadnej, nevysvetliteľnej udalosti, ktorá všetkých emocionálne rozobrala. Úvod s odrazom v okuliaroch krutý.
Leftovers
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se