Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29501 - 29520 Napsat příspěvek

13 reasons why

Co to doprdele jako je todleto ? :D

Včera jsem stihl dojít ke čtvrté pásce a nevím jestli má cenu dále pokračovat, protože to jde naprosto mimo mě, jasně scénář a každá humorná pointa je vypilovaná až do konce, ale neják jsem jim neskočil na tohle prvoplánové klišé.

Pořád čekám kdy Hanka vyběhne ze skryté kamery s hláškou "surprise motherfucker" ale to se asi nestane a klišé to bude asi čím dál tím větší ... nebo se snad mýlím ?
660020
Co to doprdele jako je todleto ? *:D* Včera jsem stihl dojít ke čtvrté pásce a nevím jestli má cenu dále pokračovat, protože to jde naprosto mimo mě, jasně scénář a každá humorná pointa je vypilovaná až do konce, ale neják jsem jim neskočil na tohle prvoplánové klišé. Pořád čekám kdy Hanka vyběhne ze skryté kamery s hláškou "surprise motherfucker" ale to se asi nestane a klišé to bude asi čím dál tím větší ... nebo se snad mýlím ?
13 reasons why
0 0
reagovat

OITNB

Tak koukám, že někdo předčasně vypustil pátou sérii. To Netflix nebude mít radost.
A zítra American Gods na Amazonu :+
660019
Tak koukám, že někdo předčasně vypustil pátou sérii. To Netflix nebude mít radost. A zítra American Gods na Amazonu *:+*
OITNB
0 0
reagovat
14.7.2016. Cerstvy
660017
14.7.2016. Cerstvy
0 0
reagovat
sakra, on ten trailer bude asi fake ...
660016
sakra, on ten trailer bude asi fake ...
0 0
reagovat

GoT promo na 7. sérii

660015
https://www.youtube.com/watch?v=mg2xtVYgQhI
GoT promo na 7. sérii
0 0
reagovat

Doctor Who

druhej díl měl opět úplně výborný retro feeling, strašně mi to připomínalo starý epizody s Hartnellem, asi i tím, jak to město bylo prázdný (protože v 60. letech neměli prachy na komparz). Po Capaldim se mi stýská už teď.
659996
druhej díl měl opět úplně výborný retro feeling, strašně mi to připomínalo starý epizody s Hartnellem, asi i tím, jak to město bylo prázdný (protože v 60. letech neměli prachy na komparz). Po Capaldim se mi stýská už teď.
Doctor Who
0 0
reagovat

Archer

Bože,

ten twist Krieger - Schindler... :D 

Zatím spíš slabší sezona, ale jde to nahoru.
659974
Bože,[spoiler] ten twist Krieger - Schindler... *:D*  [/spoiler]Zatím spíš slabší sezona, ale jde to nahoru.
Archer
0 0
reagovat
To sice šlo, ale i tak to byla škoda. 24 tím taky utrpěla, ne? A scrubs mega - sedmá řada nejhorší a už se to pak moc nevzpamatovalo (a to mám osmičku hodně rád).
A pak ještě Reapera to zařízlo?
Letos to imo bude jinak, ale o ikonku se nevsadím :D
659926
To sice šlo, ale i tak to byla škoda. 24 tím taky utrpěla, ne? A scrubs mega - sedmá řada nejhorší a už se to pak moc nevzpamatovalo (a to mám osmičku hodně rád). A pak ještě Reapera to zařízlo? Letos to imo bude jinak, ale o ikonku se nevsadím *:D*
0 0
reagovat
BSG a Heroes to postihlo docela dost, i když v té době šlo Heroes už do sraček.
659927
BSG a Heroes to postihlo docela dost, i když v té době šlo Heroes už do sraček.
0 0
reagovat
Zařízlo to spoustu menších věcí, z hlavy třeba Men in trees, kteří měli sledovanost na třetí sérii, ale díky velikému zpoždění se jí nedočkali.
Letos to ale bude imo fakt jiné. I díky minulé stávce, kdy studia ví, že se scénáristi nebojí stávkovat dlooouho.
659925
Zařízlo to spoustu menších věcí, z hlavy třeba Men in trees, kteří měli sledovanost na třetí sérii, ale díky velikému zpoždění se jí nedočkali. Letos to ale bude imo fakt jiné. I díky minulé stávce, kdy studia ví, že se scénáristi nebojí stávkovat dlooouho.
0 0
reagovat
No co si vybavuju, tak naposled to pošramotilo LOSTy, trochu BSG, HEROES a já nevím co jsem v tý době sledoval. Možná Veronica Mars trochu. Ale to bych asi kecal a nechce se mi to hledat. Každopádně mi přijde, že naposledy si studia právě hrála na tvrďáky a docela se jim to vymstilo...
659924
No co si vybavuju, tak naposled to pošramotilo LOSTy, trochu BSG, HEROES a já nevím co jsem v tý době sledoval. Možná Veronica Mars trochu. Ale to bych asi kecal a nechce se mi to hledat. Každopádně mi přijde, že naposledy si studia právě hrála na tvrďáky a docela se jim to vymstilo...
0 0
reagovat

stuo, Kamy

Díky moc!
659923
Díky moc!
stuo, Kamy
0 0
reagovat

EX-Soldier

V skratke: scenáristi žiadajú iné platové podmienky aby mohli zaplátať dieru v health funde + prerokovať niektoré body zmlúv, keďže doba sa mení a treba tomu prispôsobiť aj kontrakty(ako každé tri roky)

Čo sa týka pauzy, to čo už má scenár a buď sa točí, alebo je v postprodukcii - na to to bude mať zero impact. Na všetko čo sa sa ešte len pripravuje - bude znamenať delay. Streamingové platformy vďaka binge modelu majú toho ešte dosť v zálohe ale samozrejme onedlho sa to dotkne aj ich (Netflix sa vraj snažil rokovať s WGA mimo veľkých štúdii ale nepochodil) Networkové seriály sa začínajú točiť až v druhej polke júla, scenáre sa pripravujú od júna. Takže štúdia majú zhruba mesiac na to, aby to zaplatili a nehrali tvrďasov, pretože za každý týždeň štrajku trebars od augusta stratia toľko, koľko by mali dať scenáristom na rok...
659922
V skratke: scenáristi žiadajú iné platové podmienky aby mohli zaplátať dieru v health funde + prerokovať niektoré body zmlúv, keďže doba sa mení a treba tomu prispôsobiť aj kontrakty(ako každé tri roky) Čo sa týka pauzy, to čo už má scenár a buď sa točí, alebo je v postprodukcii - na to to bude mať zero impact. Na všetko čo sa sa ešte len pripravuje - bude znamenať delay. Streamingové platformy vďaka binge modelu majú toho ešte dosť v zálohe ale samozrejme onedlho sa to dotkne aj ich (Netflix sa vraj snažil rokovať s WGA mimo veľkých štúdii ale nepochodil) Networkové seriály sa začínajú točiť až v druhej polke júla, scenáre sa pripravujú od júna. Takže štúdia majú zhruba mesiac na to, aby to zaplatili a nehrali tvrďasov, pretože za každý týždeň štrajku trebars od augusta stratia toľko, koľko by mali dať scenáristom na rok...
EX-Soldier
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

659919
[url=http://www.pajiba.com/tv_reviews/what-shows-will-be-affected-by-the-writers-strike-.php]Dnes som o tom akurát čítal tento článok, ktorý to myslím celkom dobre opisuje link[/url]
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

(Nejen) seriálovým odborníkům

Co může znamenat ta chystaná stávka scénáristů? Pauzy, zpoždění, rušení?

Co si jen tak pamatuju z minulosti, že došlo na nějaké půlení Ztracených, ale to už je hodně let zpátky. Bude o tom když tak nějaký článek?
659916
Co může znamenat ta chystaná stávka scénáristů? Pauzy, zpoždění, rušení? Co si jen tak pamatuju z minulosti, že došlo na nějaké půlení Ztracených, ale to už je hodně let zpátky. Bude o tom když tak nějaký článek?
(Nejen) seriálovým odborníkům
0 0
reagovat

13 reasons why

Dobrý to bylo. Není to zázrak, ale určitě to stojí za vidění, už jen kvůli fundamentálnímu tématu. Postavy jsou super, několik scén je přímo mrazivých. Prospělo by tomu tak o 3 díly méně a jít ještě o něco víc na dřeň a bylo by to hodně vysoko v daném žánru. 7/10
659908
Dobrý to bylo. Není to zázrak, ale určitě to stojí za vidění, už jen kvůli fundamentálnímu tématu. Postavy jsou super, několik scén je přímo mrazivých. Prospělo by tomu tak o 3 díly méně a jít ještě o něco víc na dřeň a bylo by to hodně vysoko v daném žánru. 7/10
13 reasons why
0 0
reagovat

do_Od

Ad znelka, to su tie mladsie rocniky ktore to nepoznaju:) Predpokladam, ze len pre tento diel, v ktorom sa ten serial btw aj spomina.
hudba
659907
Ad znelka, to su tie mladsie rocniky ktore to nepoznaju:) Predpokladam, ze len pre tento diel, v ktorom sa ten serial btw aj spomina. [url=https://youtu.be/8vbnLYROCj8]hudba[/url]
do_Od
0 0
reagovat

15 minutovy format

Tak nase nejvetsi internetova televize se vytasila s Pestirnou a svete div se, zaujme to i na plose prvnich patnacti minut. Jeji nezdatna kopirka Playtvak se vytasil se Single lady a svete div se... je to vtipne a trefne. Prechod z 8-10 minutoveho formatu do delsiho se zda se vydaril.
659906
Tak nase nejvetsi internetova televize se vytasila s Pestirnou a svete div se, zaujme to i na plose prvnich patnacti minut. Jeji nezdatna kopirka Playtvak se vytasil se Single lady a svete div se... je to vtipne a trefne. Prechod z 8-10 minutoveho formatu do delsiho se zda se vydaril.
15 minutovy format
0 0
reagovat

Labyrint II

Tak závěrečná pointa byla ještě absurdnější než závěr minulé série. :D Viktor Preiss si tu přestřelku v hradním sklepení vyloženě užíval. :D:D:D
659905
Tak závěrečná pointa byla ještě absurdnější než závěr minulé série. *:D* [spoiler]Viktor Preiss si tu přestřelku v hradním sklepení vyloženě užíval. *:D**:D**:D*[/spoiler]
Labyrint II
0 0
reagovat
U znělky sme se se ženou řehtali na celý kolo, to se jim povedlo. Krásná facka divákům :D
659904
U znělky sme se se ženou řehtali na celý kolo, to se jim povedlo. Krásná facka divákům *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se