Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 11441 - 11460 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
Já teď na tvůj popud taky, to je ještě větší píp než jsem myslel :o
872473
Já teď na tvůj popud taky, to je ještě větší píp než jsem myslel *:o*
872467
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Našel jsem si jeho Facebook. Nepřekvapivě sdílí šílené nesmysly s dezinformačních webů... :D
872467
Našel jsem si jeho Facebook. Nepřekvapivě sdílí šílené nesmysly s dezinformačních webů... *:D*
872464
4 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jirka Neuberg není jen hňup tady, ale podle účtu na Seznamu dokonce i proruská špína? Ach ty internety ... :D
872464
Jirka Neuberg není jen hňup tady, ale podle účtu na Seznamu dokonce i proruská špína? Ach ty internety ... *:D*
872376
5 0
reagují: DarkSith
reagovat

Titanic

Včera jsem si všiml, že na Disney+ je dostupný Titanic. Tak jsem neodolal a musel jsem si ho pustit. A musím říct, že je neskutečné jak ten film i po letech skvělé funguje. Cameron dokázal stvořit jedinečné dílo, která nejenže nestárne, ale ve srovnání s dnešními blockbustery působí doslova jako zjevení. Ostatně to platí o všech jeho filmech. ;) 
872456
Včera jsem si všiml, že na Disney+ je dostupný Titanic. Tak jsem neodolal a musel jsem si ho pustit. A musím říct, že je neskutečné jak ten film i po letech skvělé funguje. Cameron dokázal stvořit jedinečné dílo, která nejenže nestárne, ale ve srovnání s dnešními blockbustery působí doslova jako zjevení. Ostatně to platí o všech jeho filmech. *;)* 
Titanic
23 0
reagovat

Úsvit planety opic (2014)

Platí totéž co u prvního dílu. Poprvé viděno v kině před devíti lety, podruhé viděno až dnes. Ani druhý díl opičí trilogie nezestárnul, taktéž dozrál a celý úvod o neznámém viru z laboratoře, který nakazil celosvětovou populaci, má po covidové době úplně jiný - a děsivější - rozměr. Režijní změna kvality nijak nepoznamenala. Jsem zvědavý na třetí díl, který jsem v kině už nestihl a bude pro mě tak premiérou.
872439
Platí totéž co u prvního dílu. Poprvé viděno v kině před devíti lety, podruhé viděno až dnes. Ani druhý díl opičí trilogie nezestárnul, taktéž dozrál a celý úvod o neznámém viru z laboratoře, který nakazil celosvětovou populaci, má po covidové době úplně jiný - a děsivější - rozměr. Režijní změna kvality nijak nepoznamenala. Jsem zvědavý na třetí díl, který jsem v kině už nestihl a bude pro mě tak premiérou.
Úsvit planety opic (2014)
6 -1
reagovat
reaguje na: Slaaneth
Ale tak už, stačilo ...
872417
Ale tak už, stačilo ...
872415
6 0
reagovat
tal era io a quella vista nova:
veder voleva come si convenne
l’imago al cerchio e come vi s’indova;

Jak tak průměrný film, může mít tak úžasný a podhodnocený ost...
Dante's Eternal Flame - Melissa Kaplan & Graeme Revell
872415
[i]tal era io a quella vista nova: veder voleva come si convenne l’imago al cerchio e come vi s’indova; [/i]Jak tak průměrný film, může mít tak úžasný a podhodnocený ost...[i] [/i][url=https://www.youtube.com/watch?v=XNxas2vko88]Dante's Eternal Flame - Melissa Kaplan & Graeme Revell[/url]
872391
1 -2
reagují: esmo
reagovat
Ty reaguješ na mne. Měj se.
872413
Ty reaguješ na mne. Měj se.
872411
1 -3
reagovat

Star Wars: New Jedi Order

Ah ku*va... je to čím dál tím horší:(
872412
Ah ku*va... je to čím dál tím [url=https://www.gamesradar.com/star-wars-rey-james-mangold-movies-linked-kathleen-kennedy-interview/?utm_content=total-film&utm_source=twitter.com&utm_campaign=socialflow&utm_medium=social]horší[/url]. *:(*
Star Wars: New Jedi Order
2 -1
reagovat
Hele ty magore, opravdu si tím znovu procházet nebudeme. Takže sbohem a šáteček. :+
872411
Hele ty magore, opravdu si tím znovu procházet nebudeme. Takže sbohem a šáteček. *:+*
872406
1 0
reagují: Slaaneth
reagovat
Můžeš mne prozradit, proč mne píšeš do vzkazu hlouposti? Jsi v pořádku? Předem upozorňuji že jsou zcela zbytečné a bezzubé.
872406
Můžeš mne prozradit, proč mne píšeš do vzkazu hlouposti? Jsi v pořádku? Předem upozorňuji že jsou zcela zbytečné a bezzubé.
872391
1 0
reagovat

Morálka paní Dulské (1958)

Nadčasová a dokonale nemilosrdná studie pokryteckého maloměšťáctví a pseudomorálky, kterou nám dnes velmi názorně předvádějí ctihodní lidé - např. křesťanští demokraté. Zdenka Baldová je ve své poslední roli famózní a zúročuje zde všechny své dosavadní herecké zkušenosti.
872395
Nadčasová a dokonale nemilosrdná studie pokryteckého maloměšťáctví a pseudomorálky, kterou nám dnes velmi názorně předvádějí ctihodní lidé - např. křesťanští demokraté. Zdenka Baldová je ve své poslední roli famózní a zúročuje zde všechny své dosavadní herecké zkušenosti.
Morálka paní Dulské (1958)
2 -1
reagovat
Ani tuhle verzi ?link
872391
Ani tuhle verzi ?https://profil.moviezone.cz/DanteAlighieri
872382
7 0
reagují: Slaaneth, Slaaneth
reagovat
To zní hodně zajímavě. ;) Martu Kent by ještě mohla hrát Rachel Weisz. To by teprve bylo cool. 8)
872385
To zní hodně zajímavě. *;)* Martu Kent by ještě mohla hrát Rachel Weisz. To by teprve bylo cool. *8)*
872373
7 0
reagovat
Jde o autentickou a velmi vzácnou fotografii z listopadu 1985. Fantoma opery jsem neviděl žádnou verzi.
872382
Jde o autentickou a velmi vzácnou fotografii z listopadu 1985. Fantoma opery jsem neviděl žádnou verzi.
872376
1 -10
reagovat
Super nápad to sem dávat. :+

Tohle je třeba Fantom opery
872376
Super nápad to sem dávat. *:+* Tohle je třeba [url=https://profil.moviezone.cz/cain.pullo]Fantom opery[/url]
872375
16 0
reagují: esmo, Slaaneth
reagovat
872375
[url=https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/353427863_24004891312443622_4620628420524648233_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=rljak-g7fQAAX8Fc7y7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCIwYwGjPdQkt8DyniDfhzdV-Kvrygy74aWCl1RFtbgPQ&oe=64A73D70]Toto je velmi vzácná fotografie.[/url]
2 -3
reagovat
872374
[url=https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/anzDrNo_700bwp.webp]Krásná fotografie z narozenin Carrie Henn[/url]
2 -2
reagovat
Koluje rumour, že by měl hrát Brendan Fraser Jonathana Kenta. 
872373
Koluje rumour, že by měl hrát Brendan Fraser Jonathana Kenta. 
7 0
reagují: DarkSith
reagovat
872365
[url=https://i.pinimg.com/originals/f5/df/ce/f5dfcea1d90e080a87c4e04a8994905b.jpg]Premiéra Aliens.[/url]
4 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se