Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33641 - 33660 Napsat příspěvek
who deserves to win at the 2016 oscars - argumenty dobry. s oscary sem vcelku spokojenej. ze world of tomorrow nema sanci bylo jasny. dokumentarni kratas byl zas diky louiemu nejvtipnejsi a prekvapive ani ali g nebyl spatnej. make up sem pral revenantovi. ex makina fakt zaslouzene. dost me mrzi carol - original score, kameru, scenar a hlavne rooney mara to chtelo. dekovacka marka rylance byla famozni.
646357
[link="http://blogs.indiewire.com/theplaylist/watch-7-video-essays-determine-who-deserves-to-win-best-picture-best-actor-and-more-at-the-2016-oscars-20160218"]who deserves to win at the 2016 oscars[/link] - argumenty dobry. s oscary sem vcelku spokojenej. ze world of tomorrow nema sanci bylo jasny. dokumentarni kratas byl zas diky louiemu nejvtipnejsi a prekvapive ani ali g nebyl spatnej. make up sem pral revenantovi. ex makina fakt zaslouzene. dost me mrzi carol - original score, kameru, scenar a hlavne rooney mara to chtelo. dekovacka marka rylance byla famozni.
0 0
reagovat

Kung fu panda 3

Nekoukatelna debilita :( Jsem v pulce, musim se na to divat s manzelkou a fakt se to neda vydrzet...
Ma to super hudbu, porad tam jsou obcas remeslne super sceny, ale pribehove to slo fakt do hajzlu a docela by me zajimalo, do jake miry to je kvuli Cinanum...tentokrat meli mit i kreativni podil, ne?
646356
Nekoukatelna debilita :( Jsem v pulce, musim se na to divat s manzelkou a fakt se to neda vydrzet... Ma to super hudbu, porad tam jsou obcas remeslne super sceny, ale pribehove to slo fakt do hajzlu a docela by me zajimalo, do jake miry to je kvuli Cinanum...tentokrat meli mit i kreativni podil, ne?
Kung fu panda 3
0 0
reagovat
646351
[link="https://vimeo.com/156684127"]remakes[/link]
0 0
reagovat
Jop, jeden z tech filmu, ktery vam prdel prikova do sedacky, prestoze se tam zdanlive nic nedeje...
646342
Jop, jeden z tech filmu, ktery vam prdel prikova do sedacky, prestoze se tam zdanlive nic nedeje...
0 0
reagovat
Jobs byl nehorázně super :+
646341
Jobs byl nehorázně super *:+*
0 0
reagovat
Jobs bol akcnejsi ako Avengers 2 a stvrte Transky dokopy.
646338
Jobs bol akcnejsi ako Avengers 2 a stvrte Transky dokopy.
0 0
reagovat
stejně jako Jobs... SHOTS FIRED!
646337
stejně jako Jobs... SHOTS FIRED!
0 0
reagovat

popik

The Walk je nudná pí*ovina, možná proto neměla diváky ani obrat.
646322
The Walk je nudná pí*ovina, možná proto neměla diváky ani obrat.
popik
0 0
reagovat

pepo

:+ velka pravda. Je to take hrave a kvoli zaveru velmi lutujem, ze som nakoniec na to nesiel do IMAXu. Co uz.
646320
*:+* velka pravda. Je to take hrave a kvoli zaveru velmi lutujem, ze som nakoniec na to nesiel do IMAXu. Co uz.
pepo
0 0
reagovat
Navíc kdo si nedal The Walk v IMAXu, tak víceméně přišel o většinu show.
646318
Navíc kdo si nedal The Walk v IMAXu, tak víceméně přišel o většinu show.
0 0
reagovat
Nejbližší blůčkový chvalozpěvy: The Walk a Steve Jobs.

Každej rok se v kinech nechytí pár super filmů a tohle jsou imho jasný loňský nešťastníci.
646316
Nejbližší blůčkový chvalozpěvy: The Walk a Steve Jobs. Každej rok se v kinech nechytí pár super filmů a tohle jsou imho jasný loňský nešťastníci.
0 0
reagovat

pepo

:+
646315
*:+*
pepo
0 0
reagovat

The Walk

Za mňa jeden z najlepších filmov roku 2015 . Zemeckis je opäť takmer v starej forme na ten film je radosť sa pozerať. Hollywood pre masy v tej najklasickejšej a v rukách majstra aj najlepšej podobe. Je to vtipné, napínavé, dojímavé, fantasticky natočené, príjemne zahrané a dohromady výborné. Absenciu divákov v kinách a oscarových nominácií nechápem. 9/10
646314
Za mňa jeden z najlepších filmov roku 2015 . Zemeckis je opäť takmer v starej forme na ten film je radosť sa pozerať. Hollywood pre masy v tej najklasickejšej a v rukách majstra aj najlepšej podobe. Je to vtipné, napínavé, dojímavé, fantasticky natočené, príjemne zahrané a dohromady výborné. Absenciu divákov v kinách a oscarových nominácií nechápem. 9/10
The Walk
0 0
reagovat

Jersey Girl

Skvelé, nevedel som čo to vlastne je a bol som milo prekvapený. :+
Najlepší Smith spolu s Dogmou a Clerks 2.
646305
Skvelé, nevedel som čo to vlastne je a bol som milo prekvapený. *:+* Najlepší Smith spolu s Dogmou a Clerks 2.
Jersey Girl
0 0
reagovat

Big Short

Skvelé. S obrovskou chuťou natočený, napísaný a zahraný film so super drivom. A ani mi nevadilo, že tým finančným bullshitom čo sa tam riešili som nerozumell a ani po filme im nerozumiem. A je jedno, že mi ich vysvetľovala Margot Robbie vo vani. 8/10
646287
Skvelé. S obrovskou chuťou natočený, napísaný a zahraný film so super drivom. A ani mi nevadilo, že tým finančným bullshitom čo sa tam riešili som nerozumell a ani po filme im nerozumiem. A je jedno, že mi ich vysvetľovala Margot Robbie vo vani. 8/10
Big Short
0 0
reagovat
Pořád je ale šance, že to bude vypadat líp než Singerova verze. ?)
646280
Pořád je ale šance, že to bude vypadat líp než Singerova verze. *?)*
0 0
reagovat
Jezisi... Finchera vystrida takove hovado neschopne... No nazdar.
646273
Jezisi... Finchera vystrida takove hovado neschopne... No nazdar.
0 0
reagovat
646264
[link="https://vimeo.com/156224700"]the oscars promo[/link]
0 0
reagovat

Komu hulí brabce?

646229
[link="http://www.slashfilm.com/captain-nemo-movie-director-james-mangold/"]To snad ne[/link]
Komu hulí brabce?
0 0
reagovat
nikdy jsem o něm neslyšel
646212
nikdy jsem o něm neslyšel
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se