Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 25221 - 25240 Napsat příspěvek
reaguje na: earthworm
Trailer je dost možnej viník, když to v něm nijak nevyužili :)
708746
Trailer je dost možnej viník, když to v něm nijak nevyužili *:)*
708741
2 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Tak to mi asi uniklo nebo jsem to vypustil z hlavy po tom traileru...:D
708741
Tak to mi asi uniklo nebo jsem to vypustil z hlavy po tom traileru...*:D*
708737
0 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: KarelR
:D
708739
*:D*
708737
1 -1
reagovat
reaguje na: earthworm
Teď to tu nepadlo, protože byl Hellboy oznámenej jako eRko už na začátku ;)
708737
Teď to tu nepadlo, protože byl Hellboy oznámenej jako eRko už na začátku *;)*
708732
1 -1
reagují: earthworm, TedGeorge
reagovat
Nevim jestli to tu uz nekde nepadlo, ale Hellboy bude Rko
708732
Nevim jestli to tu uz nekde nepadlo, ale [url=https://www.vitalthrills.com/2019/02/26/hellboy-the-kitchen-shaft-r-ratings/]Hellboy bude Rko[/url]
0 -1
reagují: KarelR
reagovat
najdi deset rozdilu :D
708460
[url=https://pmcvariety.files.wordpress.com/2019/02/alfonso-cuaron-2.jpg?w=1000]najdi[/url] deset [url=https://cdn.audubon.org/cdn/farfuture/z1fkyO0N79IswsRO4SiLgArl_Vcu9zlYJqFAhHanEgo/mtime:1521135090/sites/default/files/styles/article_hero_inline/public/koala.jpg?itok=wk_aIKZy]rozdilu[/url] *:D*
4 -1
reagovat

Anon

Strasna sracka, kterou sem pustil jenom kvuli reziserovi.

4/10
708450
Strasna sracka, kterou sem pustil jenom kvuli reziserovi. 4/10
Anon
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Nejlepsi fck je porad pouzite ve First Class, ale tady to sedlo taky:+
708150
Nejlepsi fck je porad pouzite ve First Class, ale tady to sedlo taky*:+*
708142
2 -1
reagovat
Jop. Ta sadla :D
link
708146
Jop. Ta sadla *:D* https://youtu.be/m5v3x_L4ZV8?t=89
708142
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A jako ve hře od Cimrmana- když už se jó v tomhle případě jednou použije sprostý slovo, tak krásně sedlo :D
708142
A jako ve hře od Cimrmana- když už se jó v tomhle případě jednou použije sprostý slovo, tak krásně sedlo *:D*
708137
3 0
reagují: (=LIFTY=), SteKi
reagovat
Bozi je, jak se to neboji nasili... Z fleku si to dam znovu, jako pred rokem RPO:+
708137
Bozi je, jak se to neboji nasili... Z fleku si to dam znovu, jako pred rokem RPO*:+*
708135
8 0
reagují: Ash_Black
reagovat

Alita

Přeju tomu každej dukát. Líbí se mi, že se to nějak od začátku nezdržuje, mínusem snad jen finále - je to takový přešlapování, jestli to skončí tady, nebo tady, nebo ... tady. Ale jinak super, těšim se na blu :+
708135
Přeju tomu každej dukát. Líbí se mi, že se to nějak od začátku nezdržuje, mínusem snad jen finále - je to takový přešlapování, jestli to skončí tady, nebo tady, nebo ... tady. Ale jinak super, těšim se na blu *:+*
Alita
10 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Zelená kniha

Sedlo mi to. Hodně dobrý feel-good film, který nenuceně dokáže vykouzlit úsměv na tváři, a i perfektně dojmout, a ke všemu poučit o problému(něco podobného se povedlo Černobílému světu, akorát tam se šlo o trochu více na dřeň). Je to sice předvídatelné, ale to je asi tak jediné co bych filmu vytknul. Po herecké stránce super a Mortensenovi budu fandit. Ali je zde taky výborný a je vidět, že má čich na dobré role(Moonlight, True Detective S03), a jestli získá druhého Oscara, tak s tím nebudu mít problém. Film krásnou atmosféru, dobré tempo, a hezky se na něj kouká. Z mé strany velká spokojenost. 8,5-9/10
708119
Sedlo mi to. Hodně dobrý feel-good film, který nenuceně dokáže vykouzlit úsměv na tváři, a i perfektně dojmout, a ke všemu poučit o problému(něco podobného se povedlo Černobílému světu, akorát tam se šlo o trochu více na dřeň). Je to sice předvídatelné, ale to je asi tak jediné co bych filmu vytknul. Po herecké stránce super a Mortensenovi budu fandit. Ali je zde taky výborný a je vidět, že má čich na dobré role(Moonlight, True Detective S03), a jestli získá druhého Oscara, tak s tím nebudu mít problém. Film krásnou atmosféru, dobré tempo, a hezky se na něj kouká. Z mé strany velká spokojenost. 8,5-9/10
Zelená kniha
6 0
reagovat

Mrazivá pomsta

Parádní oddechová černá komedie. Hodně krát jsem se nahlas zasmál, dobře se pobavil a celkově jsem z kina odcházel velmi spokojený. Je to místy přepálené, ale mě to sedlo. Delší stopáž tomu místy trochu podráží nohy, ale jinak to má dobré tempo, zábavné postavy a příjemnou a vtipnou brutalitu. 7,5-8/10

PS: Původní verzi jsem neviděl.
PPS: Písničky ve filmu jsou velmi vtipně použité.
708078
Parádní oddechová černá komedie. Hodně krát jsem se nahlas zasmál, dobře se pobavil a celkově jsem z kina odcházel velmi spokojený. Je to místy přepálené, ale mě to sedlo. Delší stopáž tomu místy trochu podráží nohy, ale jinak to má dobré tempo, zábavné postavy a příjemnou a vtipnou brutalitu. 7,5-8/10 PS: Původní verzi jsem neviděl. PPS: Písničky ve filmu jsou velmi vtipně použité.
Mrazivá pomsta
1 -1
reagovat
kumiko the treasure hunter (2014)
85% - dal bych to jako double feature s  it follows (85%). oboji ma skvelej soundtrack. v jednom pripade disasterpeace a v druhym the octopus project.
708061
kumiko the treasure hunter (2014) 85% - dal bych to jako double feature s  it follows (85%). oboji ma skvelej soundtrack. v jednom pripade disasterpeace a v druhym the octopus project.
1 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
ps: nesnasim film mary and max a cyefm? mam jako jeho nahrazku. 
708034
ps: nesnasim film [url=https://www.csfd.cz/film/253387-mary-a-max/galerie/strana-4/?type=1]mary and max[/url] a cyefm? mam jako jeho nahrazku. 
708033
0 -2
reagovat
can you ever forgive me? (2018)
80% - asi...

45 years (2015)
80% - ...starnu
708033
can you ever forgive me? (2018) 80% - asi... 45 years (2015) 80% - ...starnu
0 -3
reagují: GuidoA.
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Ty si fakt typek
708032
Ty si fakt typek
708027
3 -1
reagovat
the oscars 2019 :
best picture:
blackkklansman (85%)
a star is born  (65%)
the favourite (60%)
roma (55%)
vice (?%)
bohemian rhapsody (50%)
black panther (45%)
green book (?%)

spike lee > pawel pawlikowski > yorgos lanthimos > alfonso cuaron
lady gaga 
emma stone
paul schrader
isle of dogs
cold war 
robbie ryan
avengers: infinity war
708027
the oscars 2019 : best picture: blackkklansman (85%) a star is born  (65%) the favourite (60%) roma (55%) vice (?%) bohemian rhapsody (50%) black panther (45%) green book (?%) spike lee > pawel pawlikowski > yorgos lanthimos > alfonso cuaron lady gaga  emma stone paul schrader isle of dogs cold war  robbie ryan avengers: infinity war
2 -8
reagují: Gorecki
reagovat
708021
dva peti* trailery: [url=https://youtu.be/2p5pdWyyZoc]dragged across concrete[/url] [url=https://youtu.be/t9Al2nC0vzY]the souvenir[/url]
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se