Pokud je někdo nedočkavý ohledně nového spideyho...
- Mysterio je (samozřejmě) záporák. Celý multiverse si (samozřejmě) vymyslel. Býval to Starkův zaměstnanec, ale vyhodili ho. Teď po Tonyho smrti ho chce s ukradenou technologií nahradit a (samozřejmě) předstírá, že je hrdina z jiného světa.
- Elementálové jsou kombinace technologie a projekce z dronů. Na celý podvod přijdou Ned s Michelle a pár dronů zničí.
- Mysterio na konci filmu "umírá." V potitulkové scéně se ale upravené video dostává do rukou Johna Jonaha Jamesona (kterého opět hraje J. K. Simmons z Raimiho trilogie)! Vyplývá z něj, že za celou "invazi" elementálů byl Spider-Man a odkrývá se jeho totožnost jako Petera Parkera.
- Ve filmu jsou celkem 4 SM obleky.
- Fury a Hillová... jsou ve skutečnosti Skrullové (jeden z nich je Talos)! Praví agenti jsou "na dovolené."
- Ve filmu není žádný Osborn (:(), Pepper ani Morgan, Sup, Chameleon ani Shocker a Scorpion.
Spider-Man: FFH highlighty
|
reagovat
|
S novým Jarmuschem jsi mě však nepotěšil, přitom mi nepřipadalo, že by v nových filmech úplně ztrácel dech. 
tak střežený letiště jako to v Antalayi jsem ještě neviděl.. na každým rohu typci se sapikama