Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 10581 - 10600 Napsat příspěvek
ani ja, pivo sux, slivovica rulez :+
650143
ani ja, pivo sux, slivovica rulez *:+*
0 0
reagovat
Nemám rád pivo
650142
Nemám rád pivo
0 0
reagovat
Koho pivo piješ...
650141
Koho pivo piješ...
0 0
reagovat
Na dobré pivo si jezdím (když opouštím Prahu) do Hostivaru nebo si zajdu do Kastrolu, kde mají luxusní 11ku z Chotěboře :+

Nicméně na velikány nadávat nebudu, zrovna Prazdroj, Staropramen, Heineken nebo i to Starobrno mě jako jedni z mnoha živí :D
650140
Na dobré pivo si jezdím (když opouštím Prahu) do Hostivaru nebo si zajdu do Kastrolu, kde mají luxusní 11ku z Chotěboře *:+* Nicméně na velikány nadávat nebudu, zrovna Prazdroj, Staropramen, Heineken nebo i to Starobrno mě jako jedni z mnoha živí *:D*
0 0
reagovat
Pravda je, ze pred deset rokama jsem byl tusim na moji druhy Pohode a pivo super.. Trava, extaze atd uz min ;)))
650139
Pravda je, ze pred deset rokama jsem byl tusim na moji druhy Pohode a pivo super.. Trava, extaze atd uz min ;)))
0 0
reagovat

MarvinP

To určitě není pravda, Bernard, Svijany, Černá Hora, Březňák, jsou výborný piva. ;)
650138
To určitě není pravda, Bernard, Svijany, Černá Hora, Březňák, jsou výborný piva. *;)*
MarvinP
0 0
reagovat
to zas je čo toto? Neutíkáme od tématu, laskavě, jo? Vidím 8 nových příspěvků, tak nachystám kapesníčky, povolím pásek... a teď abych se místo toho obul a běžel pro lahváče....

jinak "celoplošná" česká piva jsou hrozná více-méně všechna a plzeň podlední dobou vůbec nemůžu (nevím kdy se naposledy reálně zhoršila, ale poslední roky mi prostě chutná, jakoby do ní bylo nablito).
650137
to zas je čo toto? Neutíkáme od tématu, laskavě, jo? Vidím 8 nových příspěvků, tak nachystám kapesníčky, povolím pásek... a teď abych se místo toho obul a běžel pro lahváče.... jinak "celoplošná" česká piva jsou hrozná více-méně všechna a plzeň podlední dobou vůbec nemůžu (nevím kdy se naposledy reálně zhoršila, ale poslední roky mi prostě chutná, jakoby do ní bylo nablito).
0 0
reagovat
10 let zpátky byl Bažant výborný...
650136
10 let zpátky byl Bažant výborný...
0 0
reagovat

Gorecki

To je dobra zprava... :+
650135
To je dobra zprava... *:+*
Gorecki
0 0
reagovat
Tento rok vymenili partnera a budes mat moznost zhodou okolnosti ochutnat spominany Urpiner.

Bazant je naozaj nepitny a je to to spominane europivo, navyse ho na festivale capovali este slabsie ako 10°, z preventivnych dovodov:)

Aj ked predpokladam, ze aj ten Urpiner bude nieco ine ako to co normalne kupis vo flaske.
650134
Tento rok vymenili partnera a budes mat moznost zhodou okolnosti ochutnat spominany Urpiner. Bazant je naozaj nepitny a je to to spominane europivo, navyse ho na festivale capovali este slabsie ako 10°, z preventivnych dovodov:) Aj ked predpokladam, ze aj ten Urpiner bude nieco ine ako to co normalne kupis vo flaske.
0 0
reagovat

Gorecki

Na Pohode sem vzdycky nucenej pit vaseho Bazanta a ke konci se vzdycky modlim za dvanactku Plzen z tanku.
650133
Na Pohode sem vzdycky nucenej pit vaseho Bazanta a ke konci se vzdycky modlim za dvanactku Plzen z tanku.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Já piju domovskýho náchodskýho Primátora černou 16ctku (mají ho u nás na Hůrce v Albertu) ....jinak piva moc nepiju. TVZone potvrdí.
650128
Já piju domovskýho náchodskýho Primátora černou 16ctku (mají ho u nás na Hůrce v Albertu) ....jinak piva moc nepiju. TVZone potvrdí.
Gorecki
0 0
reagovat

Axis

Jasne, preto taky nas Urpiner tym vasim na odbornych sutaziach nakopal rit:)
Ked nabuduce prides, skus nieco ine ako europivo;)
650124
Jasne, preto taky nas Urpiner tym vasim na odbornych sutaziach nakopal rit:) Ked nabuduce prides, skus nieco ine ako europivo*;)*
Axis
0 0
reagovat

Gorecki

Vraj to bylo slovenské pivo...tož sa nečudujem.
650123
Vraj to bylo slovenské pivo...tož sa nečudujem.
Gorecki
0 0
reagovat
Ceskym bratom davam do pozornosti zacinajucu Mariu Havranovu, na nu sa este minie vela kapesnikov.8)

Doesn't swallow:-
650122
Ceskym bratom davam do pozornosti zacinajucu [link="https://www.facebook.com/VACULIKADVERTISING/videos/1153764508008394/"]Mariu Havranovu[/link], na nu sa este minie vela kapesnikov.*8)* [spoiler]Doesn't swallow*:-*[/spoiler]
0 0
reagovat
Na ten titul by se naslo dost kandidatek :)
650085
Na ten titul by se naslo dost kandidatek :)
0 0
reagovat
Ktora?
650084
Ktora?
0 0
reagovat

studo

Nejprotivnejsi hracka na okruhu.
650083
Nejprotivnejsi hracka na okruhu.
studo
0 0
reagovat
tak ty si čakaj ted, ostatní si užívajú kurty už teraz ;) ana Genie 8)
650082
tak ty si čakaj ted, ostatní si užívajú kurty už teraz *;)* [link="http://talentmanagement.abpasea.com/wp-content/uploads/2015/06/ana-ivanovic-at-bnp-paribas-wta-finals-previews-in-singapore_1.jpg"]ana[/link] [link="http://www.ambwallpapers.com/wp-content/uploads/2015/06/Eugenie-Bouchard-2014-Tennis-Wallpaper-download.jpg"]Genie[/link] *8)*
0 0
reagovat
Tu si nech; ja beru radsi tuhle slecnu :)
650033
Tu si nech; ja beru radsi [link="https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/13277807_131884903886470_2103398081_n.jpg"]tuhle slecnu[/link] :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se