Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 10561 - 10580 Napsat příspěvek
studo: Co s tim ma spolecny Hra o Jablko a Newton? Prosim vysvetlit, nejak se v tom ztracim :D
Axis: Meooow
Disketa: Pritulna kocicka, neni se ceho bat :D
650191
studo: Co s tim ma spolecny Hra o Jablko a Newton? Prosim vysvetlit, nejak se v tom ztracim *:D* Axis: [link="http://vignette2.wikia.nocookie.net/batman/images/9/95/Michael_keaton4.jpg/revision/latest?cb=20140718155047"]Meooow[/link] Disketa: [link="http://media.theiapolis.com/d4/hJQ/i25HV/k4/l26C4/u1/wZ9/michelle-pfeiffer-as-catwoman-in-batman-returns.jpg"]Pritulna kocicka[/link], neni se ceho bat *:D*
0 0
reagovat
Mně teda Catwoman spíš naháněla strach než cokoli jiného. :D
650190
Mně teda Catwoman spíš naháněla strach než cokoli jiného. *:D*
0 0
reagovat

Vincent

Jsme na tom stejně. :+:+:+ Hodná kočička, či či či či.
650184
Jsme na tom stejně. *:+**:+**:+* Hodná kočička, či či či či.
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

ty si teda uz v rannom veku musel vidiet Hru o jablko, alebo ta musel nadchnut newton, inak si to vysvetlit neviem :D
650183
ty si teda uz v rannom veku musel vidiet Hru o jablko, alebo ta musel nadchnut newton, inak si to vysvetlit neviem *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Gorecki
Samozrejme to je jina. Ale kdyz nekdo neni alergicky, tak nevi o co prichazi :) To je holt tezky, kdyz v 7 letech vidis Batman Returns, asi to s tebou udela neco na zbytek zivota, if you know what I mean :D
650182
[b]Gorecki[/b] Samozrejme to je jina. Ale kdyz nekdo neni alergicky, tak nevi o co prichazi :) To je holt tezky, kdyz v 7 letech vidis Batman Returns, asi to s tebou udela neco na zbytek zivota, if you know what I mean *:D*
0 0
reagovat
Niekto je nanho alergicky
650180
Niekto je nanho alergicky
0 0
reagovat
Jo kazdej jsme jinej. Kdyz se nekomu nelibi latex, muzou si za to sami, nevi o co prichazi :D
650179
Jo kazdej jsme jinej. Kdyz se nekomu nelibi latex, muzou si za to sami, nevi o co prichazi *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Jsou divný, pijou slovenský pivo, ještě mají za pasem jablko a oboje jim chutná :)
650166
Jsou divný, pijou slovenský pivo, ještě mají za pasem jablko a oboje jim chutná *:)*
Gonzi
0 0
reagovat
TIL: existují lidi, kterým se nelíbí latex.
650164
TIL: existují lidi, kterým se nelíbí latex.
0 0
reagovat
O duvod vic, proc ho z ni strhat...
650158
O duvod vic, proc ho z ni strhat...
0 0
reagovat
Latex jsem taky nikdy moc nepochopil...
650155
Latex jsem taky nikdy moc nepochopil...
0 0
reagovat
Mě ty latexové kůže nebaví. To fakt neexistuje video, kde je v obyčejném běžném civilu? :-
650154
Mě ty latexové kůže nebaví. To fakt neexistuje video, kde je v obyčejném běžném civilu? *:-*
0 0
reagovat
Sam
S navratem k tematu muzu jedine souhlasit.
Kdyz uz mame ten #TBT, tak tady je jedno video s Olivii Munn z dob minulych :)
650153
[b]Sam[/b] S navratem k tematu muzu jedine souhlasit. Kdyz uz mame ten #TBT, tak tady je jedno video s [link="https://www.youtube.com/watch?v=YBS4AK3a6hk"]Olivii Munn[/link] z dob minulych *:)*
0 0
reagovat

Vincent

Co ty o tom víš, když se válíš někde na pláži v Miami :))

Ale jinak ano, ten průměr bude někde trošku jinde, já chtěl hlavně decentně navést diskuzi zpátky k titulnímu tématu.
650152
Co ty o tom víš, když se válíš někde na pláži v Miami *:))* Ale jinak ano, ten průměr bude někde trošku jinde, já chtěl hlavně decentně navést diskuzi zpátky k titulnímu tématu.
Vincent
0 0
reagovat
Sam
Average Czech girl tak nevypada, tak proto asi Cesi vypijou nejvic piva na hlavu z celyho sveta :)
650151
[b]Sam[/b] Average Czech girl tak nevypada, tak proto asi Cesi vypijou nejvic piva na hlavu z celyho sveta :)
0 0
reagovat
Mám rád Plzeň, Svijany a Staropramen. Nejhnusnější je Gambrinus a Starobrno.
650149
Mám rád Plzeň, Svijany a Staropramen. Nejhnusnější je Gambrinus a Starobrno.
0 0
reagovat
Pivo? Já mezi nimi nepoznám rozdíl. ;)
650147
Pivo? Já mezi nimi nepoznám rozdíl. *;)*
0 0
reagovat
650146
http://creativecriminals.com/pictures/hq/2502/budweiserbudva3.jpg
0 0
reagovat
Najzivsia diskusia v Bitvach za dlhu dobu a o pive. Nuz, tvrda chlapska realita..

A to som tu navnadil mladuckou zrzkou s krasnym usmevom, velkymi ocami a kozami. Ani ten Ted sa nechytil:-
650145
Najzivsia diskusia v Bitvach za dlhu dobu a o pive. Nuz, tvrda chlapska realita.. A to som tu navnadil mladuckou zrzkou s krasnym usmevom, velkymi ocami a kozami. Ani ten Ted sa nechytil*:-*
0 0
reagovat
Radšej pomstu z lesa :D
650144
Radšej pomstu z lesa *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se