Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8821 - 8840 Napsat příspěvek
Fuj, kdo může polykat zubní pastu? 
713052
Fuj, kdo může polykat zubní pastu? 
6 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To, ze ses buransky hovado ten spoiler bohuzel neskryl
713051
To, ze ses buransky hovado ten spoiler bohuzel neskryl
713050
8 -6
reagovat

Emilia vs Jennifer

jsou pouze 2 typy holek, ty co polykají a ty co plivou
zajímalo by mě jaký typ jsou tyhle dvě. :))8):D:+
713050
jsou pouze 2 typy holek, [spoiler]ty co polykají a ty co plivou[/spoiler] zajímalo by mě jaký typ jsou tyhle dvě. *:))**8)**:D**:+*
Emilia vs Jennifer
3 -13
reagují: TedGeorge
reagovat

Emilia vs Jennifer

713033
[url=https://m.youtube.com/watch?v=XPvJATUL0I4]Tímto u mě bude navždy vítěz Emilka[/url]
Emilia vs Jennifer
4 -1
reagovat

Emilia vs Jennifer

Obe jsou v rozhovorech imho dost prirozene a sve (mysleno, obe jsou nervozni, ale tim ukazuji sve prave ja). Obe jsou fajn, hrozne rad bych si povidal s kazdou z nich. Pocit z Jen mam, ze na opile party toho vedle sebe pokresli fixkou; Emilia mu zavola taxika. Jen je hlucna a chlapska; Emilia hlucna a zenska. Ani jedno neni spatne. Za ruku chci ale drzet Emilii; takove slunicko proste projasni kazdy den. 8)
713015
Obe jsou v rozhovorech imho dost prirozene a sve (mysleno, obe jsou nervozni, ale tim ukazuji sve prave ja). Obe jsou fajn, hrozne rad bych si povidal s kazdou z nich. Pocit z Jen mam, ze na opile party toho vedle sebe pokresli fixkou; Emilia mu zavola taxika. Jen je hlucna a chlapska; Emilia hlucna a zenska. Ani jedno neni spatne. Za ruku chci ale drzet Emilii; takove slunicko proste projasni kazdy den. *8)*
Emilia vs Jennifer
7 -2
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
tak jistě, samozřejmě, určitě ... :D No každý to má jinak a jak tady napsal DarkSith, Emilia je prostě přirozená a vždycky veselá, vtipná, proto jí mám hodně rád. Už je docela hodně slavná, peníze jí nechybí ale pro sebe si taky nikdy nehrábne a hlavně se nevyjadřuje se ke každé píč***** jak ostatní rádobyhvězdy.
713012
tak jistě, samozřejmě, určitě ... *:D* No každý to má jinak a jak tady napsal [b]DarkSith, [/b]Emilia je prostě přirozená a vždycky veselá, vtipná, proto jí mám hodně rád. Už je docela hodně slavná, peníze jí nechybí ale pro sebe si taky nikdy nehrábne a hlavně se nevyjadřuje se ke každé píč***** jak ostatní rádobyhvězdy.
713007
6 0
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
Jennifer mi k srdci nikdy nepřirostla, protože jí chybí přirozenost jakou má právě Emilia. Jennifer má sice Oskara ale k čemu to je když mám pocit, že si i v reálu pořád na něco hraje? 8)
713011
Jennifer mi k srdci nikdy nepřirostla, protože jí chybí přirozenost jakou má právě Emilia. Jennifer má sice Oskara ale k čemu to je když mám pocit, že si i v reálu pořád na něco hraje? *8)*
713007
2 -1
reagovat
Já kupříkladu  v tomhle vidím pokrok. Snad za čas budou mazlírny pro všechny. Každý přeci potřebuje někdy pomazlit, pak diskuze v bitvách hned nebudou tak deprimující link :))
713010
Já kupříkladu  v tomhle vidím pokrok. Snad za čas budou mazlírny pro všechny. Každý přeci potřebuje někdy pomazlit, pak diskuze v bitvách hned nebudou tak deprimující https://www.campusreform.org/?ID=12086 *:))*
0 -2
reagovat
Emilia je sice fajn, ale herecky na Jennifer nemá, to sorry jako.
Emilia je taková panenka, kdežto Jennifer ženská.
Hartigan to se svými zkušenostmi vždycky rozhodne..?)
713007
Emilia je sice fajn, ale herecky na Jennifer nemá, to sorry jako. Emilia je taková panenka, kdežto Jennifer ženská. Hartigan to se svými zkušenostmi vždycky rozhodne..*?)*
2 -4
reagují: zahron, DarkSith
reagovat
Emilia je skvělá v talkshow, strašně přirozená, trhlá a vtipná. CO by za tuhle přirozenost J.Law. dala, která tu pečlivě tu budovanou image holky od vedle nedělá uplně nejlépe...
713006
Emilia je skvělá v talkshow, strašně přirozená, trhlá a vtipná. CO by za tuhle přirozenost J.Law. dala, která tu pečlivě tu budovanou image holky od vedle nedělá uplně nejlépe...
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
U Emilie mi ani nevadí, že není dokonalá herečka, mě vlastně baví se na ní jen dívat (podobně jako na Melissu Benoist) a kochat se tím jak je roztomilá. Prostě taková pohodová holka, která má ráda pořádný táborák. :D
712999
U Emilie mi ani nevadí, že není dokonalá herečka, mě vlastně baví se na ní jen dívat (podobně jako na Melissu Benoist) a kochat se tím jak je roztomilá. Prostě taková pohodová holka, která má ráda pořádný táborák. *:D*
712923
6 0
reagovat
Další Meryl Streep. Ok, dno nalezeno.:D
712984
Další Meryl Streep. Ok, dno nalezeno.*:D*
3 -5
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To mám v plánu už hezky dlouho, Wrestler a Black Swan byly skvělé filmy, takže i když zbytek věcí od Aronofského moc nemusím, tak tomuhle chci dát šanci.
712944
To mám v plánu už hezky dlouho, Wrestler a Black Swan byly skvělé filmy, takže i když zbytek věcí od Aronofského moc nemusím, tak tomuhle chci dát šanci.
712943
0 -1
reagovat

HAL

Doporučil bych ti podívat se matka!, ale vlastně tě mám rád :D
712943
Doporučil bych ti podívat se matka!, ale vlastně tě mám rád *:D*
HAL
712938
2 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
Další Meryl Streep? Proboha :D
Její vrchol byl v Silver Linings Playbook, kde byla aspoň snesitelná - což vyniklo tedy asi hlavně tím že zbytek filmu byl úplně blbý a zbytečný. V čemkoli jiném byla mizerná, dívat se na ni v X-Menech vyloženě bolí.
712938
Další Meryl Streep? Proboha :D Její vrchol byl v Silver Linings Playbook, kde byla aspoň snesitelná - což vyniklo tedy asi hlavně tím že zbytek filmu byl úplně blbý a zbytečný. V čemkoli jiném byla mizerná, dívat se na ni v X-Menech vyloženě bolí.
712924
3 -6
reagují: TedGeorge
reagovat
Odkdy Jennifer Lawrence vypadá dobře bez oblečení? A za pár let si nikdo nevzpomene na oscarovou herečku, která má nakročeno k tomu stát se další Meryl Streep? :D Ještě něco nám povíš?
712924
Odkdy Jennifer Lawrence vypadá dobře bez oblečení? A za pár let si nikdo nevzpomene na oscarovou herečku, která má nakročeno k tomu stát se další Meryl Streep? *:D* Ještě něco nám povíš?
712923
6 -8
reagují: HAL
reagovat
Emilia je něco jako Jeniffer Lawrence - hrozně sympatické holky které vypadají velice dobře bez oblečení, ale hrát moc dobře neumí a "udělaly" je v podstatě jediné role v adaptacích populárních knižních sérií. Za pár let si na ně nikdo nevzpomene... což je mi vlastně vzhledem k jejich sympatičnosti i docela dost líto.
712923
Emilia je něco jako Jeniffer Lawrence - hrozně sympatické holky které vypadají velice dobře bez oblečení, ale hrát moc dobře neumí a "udělaly" je v podstatě jediné role v adaptacích populárních knižních sérií. Za pár let si na ně nikdo nevzpomene... což je mi vlastně vzhledem k jejich sympatičnosti i docela dost líto.
0 -6
reagují: DarkSith, do_Od
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Podle mě je Emilia super. 8)
712916
Podle mě je Emilia super. *8)*
712910
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ok, budou ti stačit mínusy?
712910
Ok, budou ti stačit mínusy?
712788
0 -3
reagují: DarkSith
reagovat
Jeste jednou Emilia link a odpustte si ty reci :D
712788
Jeste jednou Emilia https://www.youtube.com/watch?v=vJFLi8BPe9Y a odpustte si ty reci :D
5 -6
reagují: BlackAdder
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se