Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8801 - 8820 Napsat příspěvek
A ja som sa stretlo s Madlom keď bola predpremiéra snowboardakov. Podľa mňa som vyhral 8) :D
713179
A ja som sa stretlo s Madlom keď bola predpremiéra snowboardakov. Podľa mňa som vyhral *8)* *:D*
2 -2
reagovat
Na Teda se nechytám, ale pár známých lidí jsem díky práce také potkala. Nejbizarnější bylo, když jsem si Heidi Klum spletla s hosteskou, která přišla na casting. Vzala to celkem s humorem, ale já jsem se v tu chvíli chtěla jít zabít. :D:D
713169
Na Teda se nechytám, ale pár známých lidí jsem díky práce také potkala. Nejbizarnější bylo, když jsem si Heidi Klum spletla s hosteskou, která přišla na casting. Vzala to celkem s humorem, ale já jsem se v tu chvíli chtěla jít zabít. *:D**:D*
5 -3
reagovat
Hmm, a já tak maximálně potkal na Stodolní Tarru White. :(
713151
Hmm, a já tak maximálně potkal na Stodolní Tarru White. :(
5 -1
reagovat
Hele já do toho nechci rýt, ale není moc profesionální tohle ventilovat. ;)
713147
Hele já do toho nechci rýt, ale není moc profesionální tohle ventilovat. *;)*
2 -11
reagovat
reaguje na: KARLOS
713145
[url=https://1843magazine.static-economist.com/sites/default/files/nightmanager1.jpg]Skor toto:)[/url]
713143
3 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
713143
[url=https://filmserver.cz/img/38228ts.jpg]Hádej...[/url]
713132
2 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Co si to dělal za boží povolání? Napiš paměti! To bude hit. ;):D
713132
Co si to dělal za boží povolání? Napiš paměti! To bude hit. *;)**:D*
713079
1 -2
reagují: KARLOS
reagovat
Já jsem si kdysi strašně dobře po besedě pak pokecal s Christopherem Lee a to je asi můj jedinej "Hollywood" zážitek. Ten chlap byl úplně jak můj děda (RIP oběma) a i teď když si na to vzpomenu, tak se mi derou slzy do očí.

Ted si na sebe teď upletl bič - TOP11 hollywoodských setkání aneb hovory s TeďJirkou. 
Protože tyvole, Palpatine v županu a pak Carson - must read a závist jaxviň. :D Plus ta Natasha... 

Jo, a P.S.: J-Law all the way. 
713131
Já jsem si kdysi strašně dobře po besedě pak pokecal s Christopherem Lee a to je asi můj jedinej "Hollywood" zážitek. Ten chlap byl úplně jak můj děda (RIP oběma) a i teď když si na to vzpomenu, tak se mi derou slzy do očí. Ted si na sebe teď upletl bič - TOP11 hollywoodských setkání aneb hovory s TeďJirkou.  Protože tyvole, Palpatine v županu a pak Carson - must read a závist jaxviň. *:D* Plus ta Natasha...  Jo, a P.S.: J-Law all the way. 
1 -2
reagovat
Já viděl kousek od Václaváku Bartošku s nákupem. A v zimě Geislerovou.. a to nebydlím v Praze :D a asi 2 roky zpátky Zindulku (budiž mu země lehká)
713124
Já viděl kousek od Václaváku Bartošku s nákupem. A v zimě Geislerovou.. a to nebydlím v Praze *:D* a asi 2 roky zpátky Zindulku (budiž mu země lehká)
2 -1
reagovat
Já potkávám Kubelkovou a Cardu, počítá se to taky? :D

Počkám si, až mi Gorecki ty historky přepošle.
713114
Já potkávám Kubelkovou a Cardu, počítá se to taky? *:D* Počkám si, až mi Gorecki ty historky přepošle.
1 -1
reagovat
Ja som stretol v Irsku Jacka Reynora, este predtym ako boli v kinach Tranformery. V pohode typek, potesilo ho, ze som videl What Richard did. 
713107
Ja som stretol v Irsku Jacka Reynora, este predtym ako boli v kinach Tranformery. V pohode typek, potesilo ho, ze som videl What Richard did. 
3 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Pusu na tvar mi nedal ani ten Nikolaj, kteryho sem telefonicky budil kazde rano slovy: "Hi man, driver waiting again, sorry for this". Na konci sveho "serialoveho" pobytu mi kazdopadne prisel podekovat a potrasl rukou. Porad cekam na tu slibenou flasku :D
713092
Pusu na tvar mi nedal ani ten Nikolaj, kteryho sem telefonicky budil kazde rano slovy: "Hi man, driver waiting again, sorry for this". Na konci sveho "serialoveho" pobytu mi kazdopadne prisel podekovat a potrasl rukou. Porad cekam na tu slibenou flasku :D
713090
3 -1
reagovat
Popravdě, tyhle historky mě docela zajímají .. a myslím že nejenom mě :D Kam mám poslat flašku dobrého vína aby ses víc rozkecal?
Já zažil akorát Millu Jovovich, od které jsem dostal pusu na tvář a rozdělil se s ní o svačinu (natáčení Johanky z Arku) a pak se srazil v bruntálském kině ve dveřích s nasraným Lucem Bessonem :D:D joo, to byly časy 
713090
Popravdě, tyhle historky mě docela zajímají .. a myslím že nejenom mě *:D* Kam mám poslat flašku dobrého vína aby ses víc rozkecal? Já zažil akorát Millu Jovovich, od které jsem dostal pusu na tvář a rozdělil se s ní o svačinu (natáčení Johanky z Arku) a pak se srazil v bruntálském kině ve dveřích s nasraným Lucem Bessonem *:D**:D* joo, to byly časy 
713079
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Hartigan: Jasne
Gorecki: Wait for it, the night is young :D
713084
[b]Hartigan:[/b] Jasne [b]Gorecki:[/b] Wait for it, the night is young *:D*
1 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Presne! Nevedel som ako to vyjadrit, ale to je asi to jej caro, ktore ma tak dostalo. Ani neslo tak velmi o to, ze to bola "slavna herecka", ale vyzarovalo z nej nieco "royal" a pritom na prvy pohlad vyzerala a spravala sa uplne "normalne" a ten kontrast bol uplne odzbrojujuci. Proste ako ked si princezna Anna urobila prazdniny v Rime:)

Ted
Ja si pockam, ked budes viac intoxikovany Veverkou a ty mi tie stories urcite napises do vzkaznika;)
713082
Presne! Nevedel som ako to vyjadrit, ale to je asi to jej caro, ktore ma tak dostalo. Ani neslo tak velmi o to, ze to bola "slavna herecka", ale vyzarovalo z nej nieco "royal" a pritom na prvy pohlad vyzerala a spravala sa uplne "normalne" a ten kontrast bol uplne odzbrojujuci. Proste ako ked si princezna Anna urobila prazdniny v Rime:) [b]Ted[/b] Ja si pockam, ked budes viac intoxikovany Veverkou a ty mi tie stories urcite napises do vzkaznika*;)*
713076
1 -1
reagovat
To ti ho dala sama Kristen Stewart? :o
713081
To ti ho dala sama Kristen Stewart? *:o*
713079
0 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
JJ, clovek potka nejakou hollywoodskou hvezdicku, je starstruck, neni schopnej si rict o blbou fotku ( i když my sme to meli prisne zakazany) a pak mu samozrejme nikdo neveri "jeho moment".

I feel your pain :D Hlavně, že mám pořád ten zapalovač, kterej si Kristen koupila za 10 kaček v nějaký trafice.... :D

U me teda jeste Paul Rudd ve fitku, Natasha Bedingfield a jeji Tour de Prague, par slavnejch rapperu, syn jednoho ultra-slavnyho herce, se kterym sem se asi 5x vozral a uz tejden mi neodepsal, Nikolaj Lie Kaas (nejvetsi sympatak vubec), Sean Bean (i tedka po letech, kdy uz pracuju jinde, no comment), par hercu z Harryho Pottera, nasranej cisar Palpatine v zupanu, Carson z Downton Abbey (gentleman), hafo slavnejch sportovcu v cele s Fabregasem (Hi again, Jiri, I dont want this room :D ) No, zapominam na plno lidi, ale kdyz se podivate, co se v Praze za posledni roky tocilo, budete vedet.

Kazdopadne muj nadrizenej zazil Jacksona. Proti nemu jsem troskar a jeho historky by byly game changer v globalnim meritku. Doufam, ze to pisu dostatecne obecne a po tech letech jsou nejaky veci promlceny. Pokud ne, tak to jsou samozrejme vsechno jenom ozralecke stories, ktere se nezakladaji na pravde a nekdo mi jenom ukradnul moje prihlasovaci udaje.
713079
JJ, clovek potka nejakou hollywoodskou hvezdicku, je starstruck, neni schopnej si rict o blbou fotku ( i když my sme to meli prisne zakazany) a pak mu samozrejme nikdo neveri "jeho moment". I feel your pain *:D* Hlavně, že mám pořád ten zapalovač, kterej si Kristen koupila za 10 kaček v nějaký trafice.... *:D* U me teda jeste Paul Rudd ve fitku, Natasha Bedingfield a jeji Tour de Prague, par slavnejch rapperu, syn jednoho ultra-slavnyho herce, se kterym sem se asi 5x vozral a uz tejden mi neodepsal, Nikolaj Lie Kaas (nejvetsi sympatak vubec), Sean Bean (i tedka po letech, kdy uz pracuju jinde, no comment), par hercu z Harryho Pottera, nasranej cisar Palpatine v zupanu, Carson z Downton Abbey (gentleman), hafo slavnejch sportovcu v cele s Fabregasem (Hi again, Jiri, I dont want this room :D ) No, zapominam na plno lidi, ale kdyz se podivate, co se v Praze za posledni roky tocilo, budete vedet. Kazdopadne muj nadrizenej zazil Jacksona. Proti nemu jsem troskar a jeho historky by byly game changer v globalnim meritku. Doufam, ze to pisu dostatecne obecne a po tech letech jsou nejaky veci promlceny. Pokud ne, tak to jsou samozrejme vsechno jenom ozralecke stories, ktere se nezakladaji na pravde a nekdo mi jenom ukradnul moje prihlasovaci udaje.
713070
7 -3
reagovat

Tým JLaw

Je to asi o tom kontrastu. Ta holka je všechno co napsal Gorecki + ale především je na tom jejím vzhledu něco velice "classy", což je velmi v kontrastu s (předstíranou?) persónou holky od vedle, což mě permanentně vyvádí z míry... v tom dobrým slova smyslu.

Emilka je fajn a její obočí je úžasný, ale jak sundá blonďatou paruku, dost se to zkazí (v tom videu od Colberta vypadá dost děsně) a vůbec. JLaw je jinde ?)
713076
Je to asi o tom kontrastu. Ta holka je všechno co napsal Gorecki + ale především je na tom jejím vzhledu něco velice "classy", což je velmi v kontrastu s (předstíranou?) persónou holky od vedle, což mě permanentně vyvádí z míry... v tom dobrým slova smyslu. Emilka je fajn a její obočí je úžasný, ale jak sundá blonďatou paruku, dost se to zkazí (v tom videu od Colberta vypadá dost děsně) a vůbec. JLaw je jinde *?)*
Tým JLaw
3 -2
reagují: Gorecki
reagovat

J-Law

Dlho som ju mal len za fajn holku od vedla, ale nijak ma nevzrusovala. A dobru herecku.

Postastilo sa mi ju vsak stretnut osobne (ked sa tu tocil Red Sparrow) a vyzaruje z nej neskutocne silna charizma a sexappeal, hoci nie je prvoplanovo pekna. Stacil vsak jeden usmev a okamzite som sa do nej zabuchol, starstruck jak hovado, rozklepane kolena jak 12ka na koncerte Luneticu.
Ani na spolocnu fotku som sa neodvazil, aby som nebol akoze trapny.:D

Emilia je zlata, ale isla by hned do friendzone. ?)
713070
Dlho som ju mal len za fajn holku od vedla, ale nijak ma nevzrusovala. A dobru herecku. Postastilo sa mi ju vsak stretnut osobne (ked sa tu tocil Red Sparrow) a vyzaruje z nej neskutocne silna charizma a sexappeal, hoci nie je prvoplanovo pekna. Stacil vsak jeden usmev a okamzite som sa do nej zabuchol, starstruck jak hovado, rozklepane kolena jak 12ka na koncerte Luneticu. Ani na spolocnu fotku som sa neodvazil, aby som nebol akoze trapny.*:D* Emilia je zlata, ale isla by hned do friendzone. *?)*
J-Law
2 -5
reagují: TedGeorge
reagovat

Emilia vs Jennifer

U mě vyhrává Emilia, jelikož mě připadá sympatičtější a milejší. Jennifer bude holka do nepohody, se kterou bych zašel na pivo, a dobře se s ní pobavil a vůbec nic bychom neřešili, pili a prděli k tomu. Jennifer hodně nasazuje masku, aby si o ní lidi mysleli, že je nad věcí, a přitom je hodně citlivá a snadno se zamiluje, a chlapy jí pak lámou srdce, a proto se chová občas tak jak se chová. To Emilia tenhle problém mít nebude, protože je na první pohled přirozenější, milejší a sálá z ní pozitivní energie.

Co se týče hereckých schopností, tak tam vítězí Jen, protože když má dobrý scénář, a skvělé režisérské vedení, tak dokáže hrát skvěle(Terapie láskou, X-Men: První třída, matka!, Joy). Emilia ještě pořádnou hereckou příležitost nedostala, když nebudeme počítat Dany(až skončí GoT, tak se teprve ukáže jaká je herečka).

Nicméně, obě jsou to nádherné ženy, a většina z nás by pozvánku na jídlo, drink nebo něco jiného neodmítla, i když tady tvrdíte něco jiného.
713066
U mě vyhrává Emilia, jelikož mě připadá sympatičtější a milejší. Jennifer bude holka do nepohody, se kterou bych zašel na pivo, a dobře se s ní pobavil a vůbec nic bychom neřešili, pili a prděli k tomu. Jennifer hodně nasazuje masku, aby si o ní lidi mysleli, že je nad věcí, a přitom je hodně citlivá a snadno se zamiluje, a chlapy jí pak lámou srdce, a proto se chová občas tak jak se chová. To Emilia tenhle problém mít nebude, protože je na první pohled přirozenější, milejší a sálá z ní pozitivní energie. Co se týče hereckých schopností, tak tam vítězí Jen, protože když má dobrý scénář, a skvělé režisérské vedení, tak dokáže hrát skvěle(Terapie láskou, X-Men: První třída, matka!, Joy). Emilia ještě pořádnou hereckou příležitost nedostala, když nebudeme počítat Dany(až skončí GoT, tak se teprve ukáže jaká je herečka). Nicméně, obě jsou to nádherné ženy, a většina z nás by pozvánku na jídlo, drink nebo něco jiného neodmítla, i když tady tvrdíte něco jiného.
Emilia vs Jennifer
8 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se