Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8681 - 8700 Napsat příspěvek
reaguje na: CAPS_LOCK
"OBECNÉ INFO
Hrdý soy boy. Bolševický hippie hipster. Mám silný názor. Etický vegan, který si nedokáže představit, že by někdy v životě vložil do úst maso. Myslím si, že nebýt torrentů a pirátění, není ani tohoto webu. Mými oblíbenými státy jsou Chiapas, Kuba a Severní Korea. Oázy lidského štěstí! Doufám v poklidné stáří, až bude vše vyřízeno."

Jo, Disk je ve skvělé společnosti. ;)
723056
"OBECNÉ INFO Hrdý soy boy. Bolševický hippie hipster. Mám silný názor. Etický vegan, který si nedokáže představit, že by někdy v životě vložil do úst maso. Myslím si, že nebýt torrentů a pirátění, není ani tohoto webu. Mými oblíbenými státy jsou Chiapas, Kuba a Severní Korea. Oázy lidského štěstí! Doufám v poklidné stáří, až bude vše vyřízeno." Jo, Disk je ve skvělé společnosti. *;)*
723054
10 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Dal jsem ti palce nahoru, protože to, co tu někteří netolerantní jedinci dlouhodobě předvádějí vůči tobě je na hraně kyberšikany. Vy ostatní se pak raději sami rovnou propleskněte, nic jiného už vám nepomůže.
723054
Dal jsem ti palce nahoru, protože to, co tu někteří netolerantní jedinci dlouhodobě předvádějí vůči tobě je na hraně kyberšikany. Vy ostatní se pak raději sami rovnou propleskněte, nic jiného už vám nepomůže.
723045
1 -18
reagují: do_Od
reagovat
Jen ty tvé jsou zkrátka pro místní většinu heterosexuálů nevkusné. Tolerance je jedna věc, ale tohle už je čistá provokace.
723052
Jen ty tvé jsou zkrátka pro místní většinu heterosexuálů nevkusné. Tolerance je jedna věc, ale tohle už je čistá provokace.
723045
3 -6
reagovat
reaguje na: SteKi
Klid prosím. Jsme v Bitvách, tady si to můžu dovolit. Ostatní tu mívají podobné příspěvky, takže tím nijak nevybočuji. :)
723045
Klid prosím. Jsme v Bitvách, tady si to můžu dovolit. Ostatní tu mívají podobné příspěvky, takže tím nijak nevybočuji. *:)*
723039
1 -13
reagují: CAPS_LOCK, Clavius
reagovat
Ani to by nebylo až tak patetický ?)
723042
Ani to by nebylo až tak patetický *?)*
723039
1 -1
reagovat
Mě nasrala ta část "za svého přítele bych ho nevyměnil" :D

a) who cares
b) who cares
c) lies
d) who cares
723041
Mě nasrala ta část "za svého přítele bych ho nevyměnil" *:D* a) who cares b) who cares c) lies d) who cares
723039
17 -1
reagovat
Tebe uz ozaj jebe :D Citame to uz 60ty krat tento tyzden. Prisaham bohu ze si sem dam fotku margot robbie hore bez do profilovky a kazdy druhy den vam budem pripominat, jak strasne by som ju vyjebal. A vzdy v inej diskusii :D
723039
Tebe uz ozaj jebe *:D* Citame to uz 60ty krat tento tyzden. Prisaham bohu ze si sem dam fotku margot robbie hore bez do profilovky a kazdy druhy den vam budem pripominat, jak strasne by som ju vyjebal. A vzdy v inej diskusii *:D*
723036
23 -1
reagují: Disketa1, HAL, do_Od
reagovat
Koukal jsem zase na Spider-Mana a Tom Holland je nádherný zajíček. Ale za svého přítele bych ho nikdy nevyměnil.
723036
Koukal jsem zase na Spider-Mana a Tom Holland je nádherný zajíček. Ale za svého přítele bych ho nikdy nevyměnil.
1 -27
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Yop, z té jsem nemohl.
722450
Yop, z té jsem nemohl.
722439
2 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Dislikeři nemají srdce
722440
Dislikeři nemají srdce
722439
2 -7
reagovat
Madison Ryann Ward link
722439
Madison Ryann Ward https://www.youtube.com/watch?v=roluIS1_K3c
4 -9
reagují: verbst, Snipsley
reagovat
reaguje na: do_Od
Film je dobrej :+
722215
Film je dobrej *:+*
721727
1 -1
reagovat

Peyton list

Hmm v cobra kai je boží. Moc povedená holka  :D8):+:+:+:+:))
722134
Hmm v cobra kai je boží. Moc povedená holka  *:D**8)**:+**:+**:+**:+**:))*
Peyton list
1 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
samozřejmě to byla ironie, ale ve své podstatě ať si lidé dělají co chtějí ;)
721874
samozřejmě to byla ironie, ale ve své podstatě ať si lidé dělají co chtějí *;)*
721858
1 -1
reagovat
reaguje na: zahron
Čo je na tom cooool? Je to hnoj :-:-:-
721858
Čo je na tom cooool? Je to hnoj *:-**:-**:-*
721456
1 -1
reagují: zahron
reagovat
Kdyz jsme zacali chodit se zenou pred lety, tak ji bylo 20. Nevidim na tom nic spatnyho :D
721842
Kdyz jsme zacali chodit se zenou pred lety, tak ji bylo 20. Nevidim na tom nic spatnyho *:D*
2 -5
reagovat
Uplně v pohodě.:D:+
721792
Uplně v pohodě.*:D**:+*
2 -2
reagovat
reaguje na: Izanagi
Za par mesicu ji bude 22 - to uz je imho relativne unosne a ospravedlnitelne.
721783
Za par mesicu ji bude 22 - to uz je imho relativne unosne a ospravedlnitelne.
721782
6 -2
reagovat
Sydney Sweeney

ten jistý gif z té jisté scény v Euphorii je nástupcem Alexandry Daddario z True Detective. Mamma mia... Škoda, že je taková mladičká. Přijdu si jako starej prasák.
721782
[url=https://images-cdn.9gag.com/photo/arG823V_460s.jpg]Sydney Sweeney[/url] ten jistý gif z té jisté scény v Euphorii je nástupcem Alexandry Daddario z True Detective. Mamma mia... Škoda, že je taková mladičká. Přijdu si jako starej prasák.
0 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Vincent
Jo, na ten film se těším.
721727
Jo, na ten film se těším.
721724
3 -2
reagují: Vincent
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se