Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8661 - 8680 Napsat příspěvek
reaguje na: Godlike
Neříkám, že to tak bude. Spíš mám o ni strach, aby nezůstala jen Harley Quinn.
752571
Neříkám, že to tak bude. Spíš mám o ni strach, aby nezůstala jen Harley Quinn.
752570
0 -3
reagovat
reaguje na: Cinefil
Margot tam vedle Harley má zářez v jednom z nejlepších a nejdůležitějších Tarantinových filmů, kolem kterého bylo víc než dost humbuku. K tomu si vyzkoušela dobové drama, fajn životopis, metoo drama, slušnej heist movie a perfektní cameo v ekonomickým dramatu. Zatím se nikde neutápí, myslím. Nicméně souhlasím, že na Harley je jí určitě škoda (v tomto uťápnutém a nepovedeném podání), ale šeky jsou určitě slušný.:D

JLaw je nesympatická, nepříliš dobrá herečka, která bude mít (dle mého) i o něco méně v hlavě. Takže zatím bych s tim počkal. 
752570
Margot tam vedle Harley má zářez v jednom z nejlepších a nejdůležitějších Tarantinových filmů, kolem kterého bylo víc než dost humbuku. K tomu si vyzkoušela dobové drama, fajn životopis, metoo drama, slušnej heist movie a perfektní cameo v ekonomickým dramatu. Zatím se nikde neutápí, myslím. Nicméně souhlasím, že na Harley je jí určitě škoda (v tomto uťápnutém a nepovedeném podání), ale šeky jsou určitě slušný.*:D* JLaw je nesympatická, nepříliš dobrá herečka, která bude mít (dle mého) i o něco méně v hlavě. Takže zatím bych s tim počkal. 
752568
0 -3
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: HAL
Konečně pořádnej komentář skrz diskuzi.:+
752569
Konečně pořádnej komentář skrz diskuzi.*:+*
752559
1 -2
reagovat
Margot jsem myslel v porovnání s JLaw, kdy měli obě spoustu oceněných snímků, než se začaly utápět v komiksových adaptacích, které šly od desíti k pěti.
752568
Margot jsem myslel v porovnání s JLaw, kdy měli obě spoustu oceněných snímků, než se začaly utápět v komiksových adaptacích, které šly od desíti k pěti.
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
Místo, aby byli všichni happy, zase je debata.
752563
Místo, aby byli všichni happy, zase je debata.
4 -3
reagovat
Ana de Armas má mnohem blíž k Evě Green než k Jennifer Lawrence, a právě karieru Evy může snadno následovat - vypadá nekonečně líp než JLo, od mládí se před kamerou ráda svléká, vybírá si zábavné role, a zvládne zahrát roztomilou holku i pořádnou mrchu.

A přirovnat Megan Fox k Margot Robbie? No tak to už vůbec bez komentáře.
752559
Ana de Armas má mnohem blíž k Evě Green než k Jennifer Lawrence, a právě karieru Evy může snadno následovat - vypadá nekonečně líp než JLo, od mládí se před kamerou ráda svléká, vybírá si zábavné role, a zvládne zahrát roztomilou holku i pořádnou mrchu. A přirovnat Megan Fox k Margot Robbie? No tak to už vůbec bez komentáře.
17 -3
reagují: Godlike
reagovat
Ach, to jsou kecy. ?)
752558
Ach, to jsou kecy. *?)*
3 -2
reagovat
Tohle potkává většinu hereček, které obsazují kvůli hezké tvářičce. Kde je např. Megan Fox? Mohla hrát novou Laru Croft, na kterou by se skvěle hodila, ale místo toho někde zachraňuje želvy. Podobný osud může potkat i Margot Robbie (obvzlášť po BoP). Vtip je v tom užít si je dokud hrají a vypadají k světu. Viď, Leo?
752556
Tohle potkává většinu hereček, které obsazují kvůli hezké tvářičce. Kde je např. Megan Fox? Mohla hrát novou Laru Croft, na kterou by se skvěle hodila, ale místo toho někde zachraňuje želvy. Podobný osud může potkat i Margot Robbie (obvzlášť po BoP). Vtip je v tom užít si je dokud hrají a vypadají k světu. Viď, Leo?
2 -5
reagovat
Přesně jak píše HAL. To samý se stane s Anou, podle mne. Teď je to haló jen kvůli bulváru, protože začala chodit s Benem. Jinak by to byla herečka, která hraje tam, kde je potřeba, jako každý herec. Rok a opadne to. 
752548
Přesně jak píše HAL. To samý se stane s Anou, podle mne. Teď je to haló jen kvůli bulváru, protože začala chodit s Benem. Jinak by to byla herečka, která hraje tam, kde je potřeba, jako každý herec. Rok a opadne to. 
3 -4
reagovat
No prosim a takhle ty zlatokopky z Kozičky vypadat nemůžou :-(
752543
No prosim a takhle ty zlatokopky z Kozičky vypadat nemůžou :-(
0 -3
reagovat
752542
[url=https://www.instagram.com/p/BrKvddUBDjS/]Alina[/url] [url=https://www.instagram.com/p/Bq8WuNzBBJY/]Kovalenko[/url]
8 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Za mne byly nejlepší ty nudes, jakože fakt dobrý :D:+

V talkshow působila uměle a tu holku od vedle jsem jí nežral. Jako herečka se mi líbila v jednom filmu. Jinak to byla takový imitace Meryl Streep ze školní hry. 
752536
Za mne byly nejlepší ty nudes, jakože fakt dobrý *:D**:+* V talkshow působila uměle a tu holku od vedle jsem jí nežral. Jako herečka se mi líbila v jednom filmu. Jinak to byla takový imitace Meryl Streep ze školní hry. 
752532
1 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zbytku světa došlo že je to dost mizerná herečka a jen na sympatičnost v talk shows a pár leaknutých nudes tu slávu neutáhne. 
752532
Zbytku světa došlo že je to dost mizerná herečka a jen na sympatičnost v talk shows a pár leaknutých nudes tu slávu neutáhne. 
752528
6 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
Naposledy jsem o ní slyšel nedávno, když v reálu zužitkovala filmový trénink link A jinak se vdala, přestěhovala a dala si od Hollywoodu pauzu, imdb pak napovídá, že aktuálně už chystá tři nové projekty link
752530
Naposledy jsem o ní slyšel nedávno, když v reálu zužitkovala filmový trénink https://www.fandimefilmu.cz/clanek/22171-jennifer-lawrence-s-manzelem-zpacifikovali-zenu-co-jim-vtrhla-domu A jinak se vdala, přestěhovala a dala si od Hollywoodu pauzu, imdb pak napovídá, že aktuálně už chystá tři nové projekty https://www.imdb.com/name/nm2225369/
752528
0 0
reagovat
Co se vůbec stalo s JLaw? Měla během 6 let 4 nominace na Oscary, 2 velké rozjeté blockbusterové série. Byla prakticky všude. A naposledy byla nějak rozumně v Rudé Volavce, která se točila před 3 lety. 
752528
Co se vůbec stalo s JLaw? Měla během 6 let 4 nominace na Oscary, 2 velké rozjeté blockbusterové série. Byla prakticky všude. A naposledy byla nějak rozumně v Rudé Volavce, která se točila před 3 lety. 
2 0
reagují: HAL, CAPS_LOCK
reagovat
reaguje na: departed
Pffff. Součástí těch couple goals je i ta Ana :D a tu fakt nikdo jinej nemá. A srovnání s JLawrence teda vůbec nechápu, ta se snad nikdy nebrala jako taková bohyně, ostatně jako bond girl bych si ji nikdy představit nedovedl.
752525
Pffff. Součástí těch couple goals je i ta Ana *:D* a tu fakt nikdo jinej nemá. A srovnání s JLawrence teda vůbec nechápu, ta se snad nikdy nebrala jako taková bohyně, ostatně jako bond girl bych si ji nikdy představit nedovedl.
752511
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jmenuje se Elvis. :):D
752514
Jmenuje se Elvis. *:)**:D*
752499
2 -1
reagovat
Navíc já osobně na Aně nic extra, kromě výrazných oči, nevidím. To bude něco podobnýho jako overhype před pár lety s Jennifer Lawrence. Každý z ní byl na větvi (nevěděl jsem proč) a dneska už to tak horký není. 
752512
Navíc já osobně na Aně nic extra, kromě výrazných oči, nevidím. To bude něco podobnýho jako overhype před pár lety s Jennifer Lawrence. Každý z ní byl na větvi (nevěděl jsem proč) a dneska už to tak horký není. 
5 -9
reagovat
Jestli jsou couple goals vzít přítelkyni na vycházku s čoklama, tak to je tak minimálně miliarda dalších lidí, kteří mají tyhle cíle splněny. Nedávám jim moc dlouho. Ana se Hollywoodem teprve začíná otrkávat, Ben má svoji minulost a obecně u hvězd to až na výjimečný případy nikdy netrvá dlouho. 
752511
Jestli jsou couple goals vzít přítelkyni na vycházku s čoklama, tak to je tak minimálně miliarda dalších lidí, kteří mají tyhle cíle splněny. Nedávám jim moc dlouho. Ana se Hollywoodem teprve začíná otrkávat, Ben má svoji minulost a obecně u hvězd to až na výjimečný případy nikdy netrvá dlouho. 
5 -1
reagují: do_Od
reagovat
Ty budes na macky, pes je fakt cool.

A ta fotka je jak z obalu Boba Dylana Freewheelin.:+
752503
Ty budes na macky, pes je fakt cool. A ta fotka je jak z obalu Boba Dylana Freewheelin.*:+*
752500
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se