|
reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 8661 - 8680
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 433
- 434
- 435
- .
- 670
- 671
reaguje na:
CAPS_LOCK
Její kouzlo je v tom, že nepotřebuje chirurgické tělo k tomu, aby dokázala okouzlit. Tomu se pak dá říkat šarm sexappeal. Kdo z Kardashianek to má? 

|
reagovat
|
Ana de Armas byla celkem dobrá v Knives Out, ale pořád mi uniká, co na ní všichni vidí, podle mě není ani moc hezká a ani taková, no jak to říct, prostě ani normální holka, Affleck pak měl krásnou manželku a prožíval středostavovský americký sen než se z něj stala stárnoucí alkoholická troska, takže je možná nakonec dobře, že skončili spolu 

|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Snad jí Affleck moc nezneřádí nádobíčko než bude s Cinefilem.
|
reagují:
Disketa1
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Sadisticky mě těší fakt, že se z toho chlastu úplně nevyhrabal.
Na druhou stranu si to po tom všem zaslouží. Naprosto ho odpoutá od jiný závislostí. Starej Ben ulovil kubánskou Catwoman.
Na druhou stranu si to po tom všem zaslouží. Naprosto ho odpoutá od jiný závislostí. Starej Ben ulovil kubánskou Catwoman.

|
reagovat
|
reaguje na:
Vincent
Na IMDB je uvedena její účast u všech 30ti epizod, ale seriál jsem neviděl.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
37První dojmy: Star Wars: Mandalorian a Grogu 32Shrek: V.I.M. 32Peter Jackson se vrací k režii. Co natočí? 27Casting na nového Bonda oficiálně započal 22Hope: Teaser 15První reakce: Jak se povedly Star Wars: Mandalorian a Grogu? 12Víkendový výplach #872 o Mortal Kombat a Punisherovi 12Hororová Posedlost porazila Mortal Kombat, Guy Ritchie si připisuje další propadák 11Wildwood: Teaser 10Letní nářez 2026: Černí koně