|
reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 8241 - 8260
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 412
- 413
- 414
- .
- 678
- 679
|
reagovat
|
Asiazone
|
reagovat
|
reaguje na:
Cinefil
Ta bola hnusna furt.
Len by som chcel uviest na pravu mieru, tiez si myslim, ze ine by mohli este aj dnes JLH zavidiet, tie fotky som sem dal len pre zaujimavost, kedze sa uz dlho nikde neobjavila a uz je aj trochu jasnejsie preco. Proste dve deti sa na niekom podpisu horsie, na inom lepsie. Genetiku neoklames.
Len by som chcel uviest na pravu mieru, tiez si myslim, ze ine by mohli este aj dnes JLH zavidiet, tie fotky som sem dal len pre zaujimavost, kedze sa uz dlho nikde neobjavila a uz je aj trochu jasnejsie preco. Proste dve deti sa na niekom podpisu horsie, na inom lepsie. Genetiku neoklames.
|
reagovat
|
Každý stárne líp, než Tara Raid...
Hugh Jackman by mohl mít kazdou druhou a je šťastný se starší paní...
Hugh Jackman by mohl mít kazdou druhou a je šťastný se starší paní...
|
reagovat
|
Jo, imho zestarla uplne normalne. Samozrejme srovnani s cute twenties JLoHew je trochu smutny, ale staly se mnohem horsi vrazdy
|
reagují:
Cinefil
|
reagovat
|
reaguje na:
Spazz
Yep. A takovej Pierce Brosnan má taky ženu co má boky jako skříň a je stále zamilovanej. 

|
reagovat
|
Taky jsem chtel zrovna rict, ze je porad v obliceji pekna natolik, ze by se za ni normalni clovek doma rozhodne nestydel ani v tehle oplacanejsi verzi.
|
reagují:
RainMakeR
|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
IMo furt je na tom dobře. Některé krásky ze seriálu Baywatch jsou na tom hůř (myslím na tebe Yasmine a Nicole!)
Na Alenku Šeredovou ale nemají ani náhodou

Na Alenku Šeredovou ale nemají ani náhodou

|
reagovat
|
TOP Diskuze
111První reakce: Epická Odyssea je Nolanův triumf, kritici nešetří superlativy 54Duna: Část třetí: Trailer 38Mimoni poprvé zklamali, Supergirl je ještě zoufalejší propadák než Morbius 97Odyssea: Final Trailer 20Víkendový výplach #888 o Evil Dead a Posedlosti 9Téma: Co prozradil trailer na Eggersova Werwulfa aka Vlkodlaka? 7Terminátor 2: Den zúčtování: Re-Release Trailer po 35 letech 7Odvážná Vaiana: Recenze 8Citizen Vigilante: Trailer 4Milovník, ne bojovník: Trailer