Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8221 - 8240 Napsat příspěvek
reaguje na: GuidoA.
Vás je víc? :o
752633
Vás je víc? *:o*
752632
10 -1
reagují: Cinefil, TedGeorge
reagovat
to byla sranda jak sme se jednou s brachou divali na the informer a on si postezoval ze uz se vlastne na filmy moc nediva protoze sou stejne vsechny deleny pro pubertaky ktery vsechno zaplatej z kapes rodicu a on fakt slintat nad patnactkou nehodla. on si vsimal svy oblibeny rosamundy kterou taky muzu a pak sem mu rek co rikas na de armas? to je jako kdo prosimte? mi chces rict ze tohle pometlo bych mel znat? :D 
752632
to byla sranda jak sme se jednou s brachou divali na the informer a on si postezoval ze uz se vlastne na filmy moc nediva protoze sou stejne vsechny deleny pro pubertaky ktery vsechno zaplatej z kapes rodicu a on fakt slintat nad patnactkou nehodla. on si vsimal svy oblibeny rosamundy kterou taky muzu a pak sem mu rek co rikas na de armas? to je jako kdo prosimte? mi chces rict ze tohle pometlo bych mel znat? *:D* 
2 -7
reagují: (=LIFTY=), Joker_George
reagovat
reaguje na: GuidoA.
No a od té doby už nikdy žádnou roli co by stála za zmínku neměla a její sláva nepřesáhla jejích pětadvacet. De Armas je na tom už teď líp.
752631
No a od té doby už nikdy žádnou roli co by stála za zmínku neměla a její sláva nepřesáhla jejích pětadvacet. De Armas je na tom už teď líp.
752630
3 -3
reagovat
sean young hrala jak v blade runnerovi tak dune akorat armas se snazili vytriskat uz v blade runnerovi :D 
752630
sean young hrala jak v blade runnerovi tak dune akorat armas se snazili vytriskat uz v blade runnerovi *:D* 
1 -3
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Spazz
Ovšem je zábavné sledovat, jak je Harry frustrovaný z chování Francesky. :D
752628
Ovšem je zábavné sledovat, jak je Harry frustrovaný z chování Francesky. *:D*
752614
1 -3
reagovat
claude jade
752626
claude jade
1 -2
reagovat
armas a green sou osklivky 
752624
armas a green sou osklivky 
1 -20
reagovat
reaguje na: departed
Zrovna se nám připomenula Cameron Diaz, která opustila showbyznys příliš brzo. 
752615
Zrovna se nám připomenula [url=https://www.super.cz/697772-cameron-diaz-promluvila-o-manzelstvi-a-materstvi-prvniho-ditete-se-dockala-ve-47-letech.html?seq_no=5&source=hp&dop_ab_variant=100&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null]Cameron Diaz[/url], která opustila showbyznys příliš brzo. 
752608
0 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Vypada, jako by Chalamet zacal chodit do fitka s jidelnickem od kulturisty z Hrochova Tynce. (©Mr.Hlad)
752614
Vypada, jako by Chalamet zacal chodit do fitka s jidelnickem od kulturisty z Hrochova Tynce. (©Mr.Hlad)
752613
2 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: HAL
Tak hloupí jsou tam vesměs všichni, ale Harry je prostě nádhernej. :o:+
752613
Tak hloupí jsou tam vesměs všichni, ale [url=https://www.refinery29.com/images/9699107.jpg]Harry[/url] je prostě nádhernej. *:o**:+*
752609
1 -4
reagují: (=LIFTY=), Spazz
reagovat
reaguje na: Disketa1
Haha. Ne, není, jen spousta blbů od pohledu ;) 
(nezkoumal jsem to moc podrobně, ale na těch fotkách tady jsem ještě hezkou holku neviděl) 
752609
Haha. Ne, není, jen spousta blbů od pohledu ;)  (nezkoumal jsem to moc podrobně, ale na těch fotkách tady jsem ještě hezkou holku neviděl) 
752606
1 -2
reagují: Disketa1
reagovat
"užít si je dokud hrají a vypadají k světu" - Cinefil

Jo, touhle filozofií se snažím řídit. List hereček, který byly jeb*telný a jakmile šly přes třicítku, začaly bojovat za práva zvířat a za práva všeho, co existuje, udělaly coming out, začaly mít děti apod je dost dlouhý. Smutná pravda, že to čeká každou, nehledě na popularitu. 
752608
"užít si je dokud hrají a vypadají k světu" - Cinefil Jo, touhle filozofií se snažím řídit. List hereček, který byly jeb*telný a jakmile šly přes třicítku, začaly bojovat za práva zvířat a za práva všeho, co existuje, udělaly coming out, začaly mít děti apod je dost dlouhý. Smutná pravda, že to čeká každou, nehledě na popularitu. 
1 -7
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: pepo
Koukej se na Too Hot To Handle, tam toho je. ;):D
752606
Koukej se na Too Hot To Handle, tam toho je. *;)**:D*
752594
1 -3
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: pepo
Tak teda něco pro tebe. IG ;)
752603
Tak teda něco pro tebe. [url=https://www.instagram.com/p/B_X0MPqn84R/?igshid=u1v265qkocha]IG[/url] *;)*
752594
0 -2
reagovat
Mrte upozornení a nie je nad čím honiť. Fuck you chalani. :D

btw. JLaw je perfektná herečka (najlepšia zo svojej generácie). Teším sa na jej ďalší film. 

Margot má nábeh na parádnu kariéru. Je veľmi dobrá herečka a ľudia ju majú radi. Snád to nedojebe
752594
Mrte upozornení a nie je nad čím honiť. Fuck you chalani. *:D* btw. JLaw je perfektná herečka (najlepšia zo svojej generácie). Teším sa na jej ďalší film.  Margot má nábeh na parádnu kariéru. Je veľmi dobrá herečka a ľudia ju majú radi. Snád to nedojebe
11 -4
reagují: Disketa1, Cinefil
reagovat
reaguje na: Godlike
Neříkám, že to tak bude. Spíš mám o ni strach, aby nezůstala jen Harley Quinn.
752571
Neříkám, že to tak bude. Spíš mám o ni strach, aby nezůstala jen Harley Quinn.
752570
0 -3
reagovat
reaguje na: Cinefil
Margot tam vedle Harley má zářez v jednom z nejlepších a nejdůležitějších Tarantinových filmů, kolem kterého bylo víc než dost humbuku. K tomu si vyzkoušela dobové drama, fajn životopis, metoo drama, slušnej heist movie a perfektní cameo v ekonomickým dramatu. Zatím se nikde neutápí, myslím. Nicméně souhlasím, že na Harley je jí určitě škoda (v tomto uťápnutém a nepovedeném podání), ale šeky jsou určitě slušný.:D

JLaw je nesympatická, nepříliš dobrá herečka, která bude mít (dle mého) i o něco méně v hlavě. Takže zatím bych s tim počkal. 
752570
Margot tam vedle Harley má zářez v jednom z nejlepších a nejdůležitějších Tarantinových filmů, kolem kterého bylo víc než dost humbuku. K tomu si vyzkoušela dobové drama, fajn životopis, metoo drama, slušnej heist movie a perfektní cameo v ekonomickým dramatu. Zatím se nikde neutápí, myslím. Nicméně souhlasím, že na Harley je jí určitě škoda (v tomto uťápnutém a nepovedeném podání), ale šeky jsou určitě slušný.*:D* JLaw je nesympatická, nepříliš dobrá herečka, která bude mít (dle mého) i o něco méně v hlavě. Takže zatím bych s tim počkal. 
752568
0 -3
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: HAL
Konečně pořádnej komentář skrz diskuzi.:+
752569
Konečně pořádnej komentář skrz diskuzi.*:+*
752559
1 -2
reagovat
Margot jsem myslel v porovnání s JLaw, kdy měli obě spoustu oceněných snímků, než se začaly utápět v komiksových adaptacích, které šly od desíti k pěti.
752568
Margot jsem myslel v porovnání s JLaw, kdy měli obě spoustu oceněných snímků, než se začaly utápět v komiksových adaptacích, které šly od desíti k pěti.
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
Místo, aby byli všichni happy, zase je debata.
752563
Místo, aby byli všichni happy, zase je debata.
4 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se