|
reagují:
Ash_Black
|
reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 6801 - 6820
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 340
- 341
- 342
- .
- 670
- 671
No ty fotky teda... Na každé druhé mi přijde, že je ta hlava přifotošopovaná 

|
reagovat
|
Mně přijde jak Lady Gaga s prsama. Ale Lady Gaga se hodně spravila, Billie se mi nějak líbí míň a míň...
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
To je v obličeji něco mezi Hanou Lipovskou a Cilianem Murphy
|
reagují:
Ex-SOLDIER
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Abych si půjčil květnatý literární obrat z Alabaster Girl: The French have a lovely word for the small of a woman’s back: ensellure. This is, to me, the greatest curve of all. I suspect that entire novels have been written, entire mountains climbed, entire villages razed, because of the madness induced by the curvilinear sensuousness of the small of a woman’s back. 

|
reagovat
|
reaguje na:
mkubalikova
Mě třeba zprávy ze sportu nebaví, ale zase miluju zprávy ze světa železnice, protože miluju cestování vlakem.
A samozřejmě sleduju dění ze světa naší komunity. Miluju pořádné lidské příběhy.
A samozřejmě sleduju dění ze světa naší komunity. Miluju pořádné lidské příběhy.|
reagují:
miroslav.kellne
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1

Mně je tady dobře, i když bych papírově neměla být cílovka. Chtěla jsem Tedovi napsat nějaké rady, jak by se mohlo MZ otevřít více ženám, ale já nějak nevím co. Já si radši přečtu MZ nebo sportovní rubriku, než sekci pro ženy... Jsem divná, to bude tím dopingem v mládí. 
|
reagují:
Disketa1
|
reagovat
|
To je hezké, jak se na jednu parodii na Haika, rozjela taková přátelská diskuze

|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Pro mě je důležité, aby měla výrazné oči. Nezáleží ani tak na barvě, ale spíše na tom jak na mě působí. Některým ženám a holkám sluší kratší vlasy, ale úplně krátké také nemusím. A pak samozřejmě prsa, boky, zadek, nohy a celkově postava. Nevíce se mi líbí postavou a výškou takové ty drobnější na první pohled křehčí typu.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
32Shrek: V.I.M. 30Peter Jackson se vrací k režii. Co natočí? 26Casting na nového Bonda oficiálně započal 19Planeta opic se vrátí, sequel ale nečekejte 41Trója: V.I.M. 12Hope: Teaser 12Hororová Posedlost porazila Mortal Kombat, Guy Ritchie si připisuje další propadák 12Víkendový výplach #872 o Mortal Kombat a Punisherovi 11Wildwood: Teaser 9Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour: Recenze