|
reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 6761 - 6780
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 338
- 339
- 340
- .
- 693
- 694
reaguje na:
AndyKaufman
Nemůžeš se mi divit. To, jak ses ke mně ze začátku choval, mě naplnilo velkou nedůvěrou k tobě.
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Díky, já se ti tu snažil roky vysvětlit, že jsem uplně normální a ne žádný satan. :)
|
reagovat
|
Jsem s Tonym ve FB přátelství. Stále si k němu hledám cestu, ale poté, co vidím jeho tvář, tak už k němu necítím takovou zlost jako dřív. Vlastně se mi docela líbí.
|
reagovat
|
reaguje na:
Milosh
Jako jo, ale dává pak špatný příklad mladým blbým holkám. Ale víš co, serme na to

|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
mě se líbila i tlustá. Spíš bych jí rád viděl ve dvoudílných plavkách (sakra žádnej fapening u ní nebyl), jak je na tom s povislou kůží, nebo jestli si to už nechala "upravit" .
každopádně jí ty její krásný velký oči daleko více vynikají když má hubenej xicht

každopádně jí ty její krásný velký oči daleko více vynikají když má hubenej xicht

|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Good for her
Feministický bachyně zas určitě budou prskat jako u Adelle.
Feministický bachyně zas určitě budou prskat jako u Adelle.|
reagují:
(=LIFTY=)
|
reagovat
|
Mně je strašně sympatická její osobnost, je správně trhlá a přitom její vyjádření mají hlavu a patu a nešablonovitou osobnost, bude to kočka :)
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 42TOP 15 nezapomenutelných filmů z roku 2006 34Bude Spider-Man jedničkou všech dob? Je to blízko! Odyssea letí přes miliardu a půl, Insidious vydělá 31Posedlost je nejúspěšnějším originálním filmem a hororem dekády, na záda jí dýchá bizarní čínský animák 31Dočkáme se překvapivého obsazení Bonda? 29Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 22Lovci pokladů hlásí návrat 22Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 20Návrat Pirátů z Karibiku je možná konečně na spadnutí 38Téma: Co čeká X-Meny v Marvel Cinematic Universe?