Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Titánský nástup Spider-Mana

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

RainMakeR

ty vogo, tos to prirovnal fakt skvele, protoze CZ hymna je neředěné peklo:)
16811
ty vogo, tos to prirovnal fakt skvele, protoze CZ hymna je neředěné peklo:)
RainMakeR
0 0
reagovat
no jo podle mě byla nejslabší(alespoň myšlenkou) dvojka!

16810
no jo podle mě byla nejslabší(alespoň myšlenkou) dvojka!
0 0
reagovat
fingolfincz: jak jsem napsal, neúměrně protahované scény v závěru, které na mě dělaly dojem nastavované kaše. Celé to pohřbilo skvělé první dva díly. 3x fuj, dneska si Návrat krále nechám s klidem ujít, na Dvě věže nebo Společenstvo se rád podívám. Samozřejmě ti nevnucuji, že to tak má každý, je to můj názor, který jsem chtěl vyjádřit.

RainMakeR: Zajímavá teorie, líbila se mi například Skrytá identita, ale nikdy bych neoznačil redakci MZ za filmové tragédy jen proto, že ten film hromadně sepsuli ?)
16809
fingolfincz: jak jsem napsal, neúměrně protahované scény v závěru, které na mě dělaly dojem nastavované kaše. Celé to pohřbilo skvělé první dva díly. 3x fuj, dneska si Návrat krále nechám s klidem ujít, na Dvě věže nebo Společenstvo se rád podívám. Samozřejmě ti nevnucuji, že to tak má každý, je to můj názor, který jsem chtěl vyjádřit. RainMakeR: Zajímavá teorie, líbila se mi například Skrytá identita, ale nikdy bych neoznačil redakci MZ za filmové tragédy jen proto, že ten film hromadně sepsuli *?)*
0 0
reagovat
Já bych to viděl tak že příští víkend budou tržby poloviční s celého světa. Spider-man má přece jenom větší diváckou základnu než X-men. Ale Pirátům imho věřím víc. A ne King Konga nešahejte mám ho rád i když ho většina zatracuje
16808
Já bych to viděl tak že příští víkend budou tržby poloviční s celého světa. Spider-man má přece jenom větší diváckou základnu než X-men. Ale Pirátům imho věřím víc. A ne King Konga nešahejte mám ho rád i když ho většina zatracuje
0 0
reagovat

deiwi

no...já si rád nechám vysvětlit, co je na ROTK "neředěné peklo". Protože já sem byl nadšenej, narozdíl od TTT, kde mi pár věcí nesedělo. Ale i s TTT sem byl nakonec spokojenej.
16807
no...já si rád nechám vysvětlit, co je na ROTK "neředěné peklo". Protože já sem byl nadšenej, narozdíl od TTT, kde mi pár věcí nesedělo. Ale i s TTT sem byl nakonec spokojenej.
deiwi
0 0
reagovat

deiwi

souhlas, konečně někdo, kdo tomu trochu rozumí...
16805
souhlas, konečně někdo, kdo tomu trochu rozumí...
deiwi
0 0
reagovat
asinus: dovolím si nesouhlasit. Nejsem nekritický fanda Tolkiena až za hrob, jsem obyčejný divák, který šel do kina na film. Společenstvo a Dvě věže mě uchvátily, ale Návrat krále bylo IMHO neředěné peklo (místní terminus technicus :). Takhle jsem v kině ještě netrpěl a modlil jsem se, ať už to skončí. Zejména v závěru, když se snad každá scéna neúměrně natahovala, čekal jsem jen, kdy se tam začnou líbat i chlapi.

Troufám si tvrdit že úspěch celé trilogie přišel zejména díky obrovské oblibě předlohy ve světě a skvělé výpravě. Za co dostal Návrat krále Oskara, fakt nechápu a beru to spíš jako ocenění za celou trilogii. Na King Konga jsem radši ani nešel.
16804
asinus: dovolím si nesouhlasit. Nejsem nekritický fanda Tolkiena až za hrob, jsem obyčejný divák, který šel do kina na film. Společenstvo a Dvě věže mě uchvátily, ale Návrat krále bylo IMHO neředěné peklo (místní terminus technicus :). Takhle jsem v kině ještě netrpěl a modlil jsem se, ať už to skončí. Zejména v závěru, když se snad každá scéna neúměrně natahovala, čekal jsem jen, kdy se tam začnou líbat i chlapi. Troufám si tvrdit že úspěch celé trilogie přišel zejména díky obrovské oblibě předlohy ve světě a skvělé výpravě. Za co dostal Návrat krále Oskara, fakt nechápu a beru to spíš jako ocenění za celou trilogii. Na King Konga jsem radši ani nešel.
0 0
reagovat
X-Men 3 je pravda že měli jen přecpaný premiérový víkend a pak šli ukrutně dolů. Spidey 3 půjde také dolů a při tomhle víkendu bude ten další tak o 60% níže, ale tak rychle jako X-Men 3 zase dolů nepoletí... :)
16803
X-Men 3 je pravda že měli jen přecpaný premiérový víkend a pak šli ukrutně dolů. Spidey 3 půjde také dolů a při tomhle víkendu bude ten další tak o 60% níže, ale tak rychle jako X-Men 3 zase dolů nepoletí... *:)*
0 0
reagovat
So Spideym to môže (ale nemusí) dopadnúť ako pri X-Menoch 3. Fandovia na film nabehnú hneď pri prvom víkende (aj u nás je to tak, či nie :)) a nasledovať budú prudké prepady. Spider-Man 3 tiež nemá tú výhodu, ktorú mali Piráti 2 --- t.j. dlho po ich premiére nešlo do kina NIČ podobného formátu, čo pomohlo ich výdrži. Spidey nemá ani tri týždne a už je tu Shrek. Potom Piráti. Potom Oceans Thirteen, Fantastic Four, Ratatouille, Die Hard 4 -- a to som sa dostal len po jún...K tej miliarde sa možno priblíži, ale ja zatiaľ budem zdržanlivý a poviem, že ju nedosiahne.8)
16801
So Spideym to môže (ale nemusí) dopadnúť ako pri X-Menoch 3. Fandovia na film nabehnú hneď pri prvom víkende (aj u nás je to tak, či nie *:)*) a nasledovať budú prudké prepady. Spider-Man 3 tiež nemá tú výhodu, ktorú mali Piráti 2 --- t.j. dlho po ich premiére nešlo do kina NIČ podobného formátu, čo pomohlo ich výdrži. Spidey nemá ani tri týždne a už je tu Shrek. Potom Piráti. Potom Oceans Thirteen, Fantastic Four, Ratatouille, Die Hard 4 -- a to som sa dostal len po jún...K tej miliarde sa možno priblíži, ale ja zatiaľ budem zdržanlivý a poviem, že ju nedosiahne.*8)*
0 0
reagovat
aby další díly neskončily jako kameňák ;]
16800
aby další díly neskončily jako kameňák ;]
0 0
reagovat
Jhershaw: "Především když předchozí úspěch není až tak jeho zásluha.":o to teda nevím čí to byla zásluha, když ne Peterova. Neříkám, že King Kong je nějak úchvatnej, ale spojení Jackson-LOTR je jedna z nejlepších věcí, jaká se za poslední léta v kinematografii urodila. Nikdo by to nezvládl tak dobře jako on.
16799
Jhershaw: "Především když předchozí úspěch není až tak jeho zásluha."*:o* to teda nevím čí to byla zásluha, když ne Peterova. Neříkám, že King Kong je nějak úchvatnej, ale spojení Jackson-LOTR je jedna z nejlepších věcí, jaká se za poslední léta v kinematografii urodila. Nikdo by to nezvládl tak dobře jako on.
0 0
reagovat
Pavoucek ma miliardu doma jak vysitou. Jeden jediny vikend mu stacil, aby poradne rozhodil sve site a vsem ukazal, jak se poradne kasuje. Takze nepochybuji ani na chvili, ze jako 4 prelezu onu miliardovou hranici a i po jejim zdolani nezustane na 4 pozici...
A k tem dalsim blockbusterum : pirati jiste zase zaboduji, ale s tim 3letym hypem dle me nedokazi udrzet krok. A vzhledem k tomu, ze od dob Shreka 2 se na platno vali animaky rychlosti kulometu, tak Shrek 3 si asi neosaha 920M metu, jako jeho starsi bratricek...
16798
Pavoucek ma miliardu doma jak vysitou. Jeden jediny vikend mu stacil, aby poradne rozhodil sve site a vsem ukazal, jak se poradne kasuje. Takze nepochybuji ani na chvili, ze jako 4 prelezu onu miliardovou hranici a i po jejim zdolani nezustane na 4 pozici... A k tem dalsim blockbusterum : pirati jiste zase zaboduji, ale s tim 3letym hypem dle me nedokazi udrzet krok. A vzhledem k tomu, ze od dob Shreka 2 se na platno vali animaky rychlosti kulometu, tak Shrek 3 si asi neosaha 920M metu, jako jeho starsi bratricek...
0 0
reagovat
myslim si, ze vysledek mluvi sam za sebe a Jack Sparrow se muze jit klidne nekam klepat do rohu, protoze nyni nadchazi vlada Spider-Mana:Djedine,co muzu rict je obrovske wow........treti dil nastavil latku tak vysoko, ze ani moje vestecka koule takovy megauspech necekala...............dneska jdu na Spidu znovu, tak jsem zvedavy, jak to na me zapusobi - jestli lepsim dojmem, nebo naopak horsim......ale v mem pripade je 10/10 neotresitelnych.....mam uz skoro rude palce, jak fandim, takze doufam, ze miliarda tentokrat Spidu nemine....:D:+:+;)
16797
myslim si, ze vysledek mluvi sam za sebe a Jack Sparrow se muze jit klidne nekam klepat do rohu, protoze nyni nadchazi vlada Spider-Mana*:D*jedine,co muzu rict je obrovske wow........treti dil nastavil latku tak vysoko, ze ani moje vestecka koule takovy megauspech necekala...............dneska jdu na Spidu znovu, tak jsem zvedavy, jak to na me zapusobi - jestli lepsim dojmem, nebo naopak horsim......ale v mem pripade je 10/10 neotresitelnych.....mam uz skoro rude palce, jak fandim, takze doufam, ze miliarda tentokrat Spidu nemine....*:D**:+**:+**;)*
0 0
reagovat
King Kong flame: Přijde mi zcestné si myslet, že jen proto, že to byl film režiséra Pána prstenů, měl vydělat miliardu dolarů. Nemyslím si, že by jméno režiséra hrálo takovou roli v tržbách. Především když předchozí úspěch není až tak jeho zásluha. A to platí nejen pro King Konga, ale i pro Supermana nebo Potomky lidí. /King Kong flame

Spider-manův raketový nástup je IMHO dílo jen mohutné reklamní kampaně. Stále doufám, že po týdnu se rozkřikne, že se Spidey moc nepovedl a lidi chodit přestanou. Ale těch 900mil. dá.
16796
King Kong flame: Přijde mi zcestné si myslet, že jen proto, že to byl film režiséra Pána prstenů, měl vydělat miliardu dolarů. Nemyslím si, že by jméno režiséra hrálo takovou roli v tržbách. Především když předchozí úspěch není až tak jeho zásluha. A to platí nejen pro King Konga, ale i pro Supermana nebo Potomky lidí. /King Kong flame Spider-manův raketový nástup je IMHO dílo jen mohutné reklamní kampaně. Stále doufám, že po týdnu se rozkřikne, že se Spidey moc nepovedl a lidi chodit přestanou. Ale těch 900mil. dá.
0 0
reagovat
Tranformers vydělaj za 1. víkend podle mě tak 60-70 milionů s tim, že skončej někde mezi 200 miliony.
16794
Tranformers vydělaj za 1. víkend podle mě tak 60-70 milionů s tim, že skončej někde mezi 200 miliony.
0 0
reagovat
Jakoby záleželo na tom, kolik kterej film stál. Pořád nechápu, proč se do toho cpou takový neuvěřitelný peníze, když se to dá natočit i se skromnějším rozpočtem. Zrovna případ S-M 3 (dle zdejších ohlasů) ilustruje, že peníze nejsou všechno a starou dobrou poctivou filmařinu stále nenahradí.

Dneska na S-M 3 jdu poprvé, tak uvidíme, k jakému názoru se přikloním. Zatím se mi ale nějak nepozdává, že by to po prvních dvou filmech Raimi mohl nějak zásadně podělat.
16792
Jakoby záleželo na tom, kolik kterej film stál. Pořád nechápu, proč se do toho cpou takový neuvěřitelný peníze, když se to dá natočit i se skromnějším rozpočtem. Zrovna případ S-M 3 (dle zdejších ohlasů) ilustruje, že peníze nejsou všechno a starou dobrou poctivou filmařinu stále nenahradí. Dneska na S-M 3 jdu poprvé, tak uvidíme, k jakému názoru se přikloním. Zatím se mi ale nějak nepozdává, že by to po prvních dvou filmech Raimi mohl nějak zásadně podělat.
0 0
reagovat
v USA možná Piráti možná ne. Ale nejvetěí otevírací víkend všech dob bude mít asi Harry Potter 5, jelikož otevírá všude do 15.7. kromě Japonska. Takže i s Amerikou tipuji naprosto nepředstavitelných 400 milionů dolarů do 15.7.!!! Ale pak samozřejmě půjde opět pořád jen a jen dolů s výjimkou až otevře v Japonsku...
16791
v USA možná Piráti možná ne. Ale nejvetěí otevírací víkend všech dob bude mít asi Harry Potter 5, jelikož otevírá všude do 15.7. kromě Japonska. Takže i s Amerikou tipuji naprosto nepředstavitelných 400 milionů dolarů do 15.7.!!! Ale pak samozřejmě půjde opět pořád jen a jen dolů s výjimkou až otevře v Japonsku...
0 0
reagovat
No Spideyho uz tezko nekdo letos prekona. Ze bych na nej teda fakt zasel?8)
16790
No Spideyho uz tezko nekdo letos prekona. Ze bych na nej teda fakt zasel?*8)*
0 0
reagovat
King Kong je jedna z největších strašností jakou jsem kdy viděl! Ale nebudu tady rozdělávat flame, jelikož ten jsme si zde po premiéře Konga užili až až! :D
16789
King Kong je jedna z největších strašností jakou jsem kdy viděl! Ale nebudu tady rozdělávat flame, jelikož ten jsme si zde po premiéře Konga užili až až! *:D*
0 0
reagovat
Smekám klobouk! Ještě jsem to tedy neviděl, ale s tímhle nástupem by mohl takových 850-890 melonů Spidey 3 dát! A to už je sakra hromada peněz! Bohužel si nejsem jistý, jestli celosvětový start je dobrý tah. Teď vydělal nejvíc a půjde už jen a jen dolů. Ale jinak 375 melounů celosvětově to je KURVA dobrá prácička! Já to říkal že 2007 bude první rok, ve kterém se v hollywoodu vydělá poprvé v historii přes 10 miliard dolarů! A to je teprve začátek! Spidey3 a nyní budou Shrek 3, Piráti 3, Danyho Parťáci 3, Harry Potter 5, Ratatouille, Die Hard 4.0, I am Legend, Bourne a samozřejmě mega vymazlený TRANSFORMERS, kteří 4 července zlomí všechny pomyslné rekordy a nastolí za pouho pouhých 150 mega nejúžasnější podívanou všech dob!!!

Už to vidím zcela jasně:

"TransFormers breaks Wednesday record!!!"
"TransFormers grabed 45 milion dollars on the Independence Day!"
"TransFormers opens with estimate 105 million!"

:+ :+ :+

Já se tak strašně nemůžu těch Transformerů dočkat! PaneBože to bude jízda!!!
16788
Smekám klobouk! Ještě jsem to tedy neviděl, ale s tímhle nástupem by mohl takových 850-890 melonů Spidey 3 dát! A to už je sakra hromada peněz! Bohužel si nejsem jistý, jestli celosvětový start je dobrý tah. Teď vydělal nejvíc a půjde už jen a jen dolů. Ale jinak 375 melounů celosvětově to je KURVA dobrá prácička! Já to říkal že 2007 bude první rok, ve kterém se v hollywoodu vydělá poprvé v historii přes 10 miliard dolarů! A to je teprve začátek! Spidey3 a nyní budou Shrek 3, Piráti 3, Danyho Parťáci 3, Harry Potter 5, Ratatouille, Die Hard 4.0, I am Legend, Bourne a samozřejmě mega vymazlený TRANSFORMERS, kteří 4 července zlomí všechny pomyslné rekordy a nastolí za pouho pouhých 150 mega nejúžasnější podívanou všech dob!!! Už to vidím zcela jasně: "TransFormers breaks Wednesday record!!!" "TransFormers grabed 45 milion dollars on the Independence Day!" "TransFormers opens with estimate 105 million!" *:+* *:+* *:+* Já se tak strašně nemůžu těch Transformerů dočkat! PaneBože to bude jízda!!!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se