Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Useknutá hlava nikoho nezabije

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

Gorecki

Vcelku logické, snažíme se držet Německo v šachu a dělat z nich hodné lidičky, aby jim zase neruplo v bedně;)
14885
Vcelku logické, snažíme se držet Německo v šachu a dělat z nich hodné lidičky, aby jim zase neruplo v bedně*;)*
Gorecki
0 0
reagovat
necital som celu diskusiu, mozno to uz niekto spominal, ale v Nemecku je ZAKONOM zakazane zobrazovanie akejkolvek destrukcie ludskeho tela (odtrhavanie ci mrzacenie roznych casti tela a podobne).
Krvi moze byt na hektolitre, ale nemozete skratka ukazat ze niekomu odtrhlo malicek;))
14884
necital som celu diskusiu, mozno to uz niekto spominal, ale v Nemecku je ZAKONOM zakazane zobrazovanie akejkolvek destrukcie ludskeho tela (odtrhavanie ci mrzacenie roznych casti tela a podobne). Krvi moze byt na hektolitre, ale nemozete skratka ukazat ze niekomu odtrhlo malicek;))
0 0
reagovat
Nemci jsou hlavne ve hrach citlivi na krev (Carmageddon smel vyjit jen ve chvili, kdy byla SW upravou barva krve zmenena z cervene na zelenou a z lidi se tak stali zombie... zabijet zombie je zdrave ;). O hrach s nacistickou tematikou ani nemluve. Autori Wolfensteina zrejme nikdy nedostanou do sve pasu nemecke razitko...

Vetsina brutalnich her je v Nemecku prodavana podpultove. Prodejci je maji, ale nejsou v regalech. Musite rict prodavaci, aby vam ji "sehnal"... on se rozhledne, udela na vas pohled "jsem tajnej agent", rekne do vysilacky "ptacek priletel do hnizda, solim vejce" a da vam tu vytouzenou placku... Zkratka mnoho povyku pro nic. ;)
14883
Nemci jsou hlavne ve hrach citlivi na krev (Carmageddon smel vyjit jen ve chvili, kdy byla SW upravou barva krve zmenena z cervene na zelenou a z lidi se tak stali zombie... zabijet zombie je zdrave ;). O hrach s nacistickou tematikou ani nemluve. Autori Wolfensteina zrejme nikdy nedostanou do sve pasu nemecke razitko... Vetsina brutalnich her je v Nemecku prodavana podpultove. Prodejci je maji, ale nejsou v regalech. Musite rict prodavaci, aby vam ji "sehnal"... on se rozhledne, udela na vas pohled "jsem tajnej agent", rekne do vysilacky "ptacek priletel do hnizda, solim vejce" a da vam tu vytouzenou placku... Zkratka mnoho povyku pro nic. ;)
0 0
reagovat
MPAA je vskutku smiesna ale posledne ma dorazilo to Nemecko. Zo sledovania TV viem, ze Nemci dost ostro cenzuruju filmy ale bral som to ako sucast TV vysielania pred 22 atd. Ze to robia vsade vratane PC hier to som netusil (ano videl som game ratingy ale nie do takehoto extremu). Posledny priklad Command & Conquer 3 ma v Nemeckej rated verzii premenenu animaciu suicide bombera. Nemoze byt ukazane ako sa niekto vyhodi dovzduchu to, ze polozi bombu, ujde prec a nasledne zmizne z obrazovky uz nevadi.
Atomova zbran musela byt premenovana na Aurora weapon ajked animacia zostala taze stale je jasne, ze sa ostreluju atomovkou.

BTW strasne sa mi paci nalepka fantasy violence, kde sa moze diat cokolvek kedze sa sekaju neludske bytosti.
14882
MPAA je vskutku smiesna ale posledne ma dorazilo to Nemecko. Zo sledovania TV viem, ze Nemci dost ostro cenzuruju filmy ale bral som to ako sucast TV vysielania pred 22 atd. Ze to robia vsade vratane PC hier to som netusil (ano videl som game ratingy ale nie do takehoto extremu). Posledny priklad Command & Conquer 3 ma v Nemeckej rated verzii premenenu animaciu suicide bombera. Nemoze byt ukazane ako sa niekto vyhodi dovzduchu to, ze polozi bombu, ujde prec a nasledne zmizne z obrazovky uz nevadi. Atomova zbran musela byt premenovana na Aurora weapon ajked animacia zostala taze stale je jasne, ze sa ostreluju atomovkou. BTW strasne sa mi paci nalepka fantasy violence, kde sa moze diat cokolvek kedze sa sekaju neludske bytosti.
0 0
reagovat
Vypomínám si, jak kdysi na českých komerčních TV úderem desáté hodiny verčerní začali jít bloky reklam typu "zavolej mi do klubu" a podobně. Dneska už v televizích erotické reklamy nejsou vůbec.
Stejně tak některé filmy, které kdysi šli v osm večer, dnes uvidíte nejdříve od 10 večer.
14881
Vypomínám si, jak kdysi na českých komerčních TV úderem desáté hodiny verčerní začali jít bloky reklam typu "zavolej mi do klubu" a podobně. Dneska už v televizích erotické reklamy nejsou vůbec. Stejně tak některé filmy, které kdysi šli v osm večer, dnes uvidíte nejdříve od 10 večer.
0 0
reagovat

zábavná

je i cenzura anime v německých televizích. Na našem Jetixu například běží z německa převzatý Naruto a těch pár opravdu krvavých scén vystřihli nebo vyretušovali. A tak lidé padají na záda při klasickém nosebleedu bez krve, nebo Naruto zkusí, jak je v místnosti vytřeno, sevře pěst a přísahá něco o pomstě (v originále je na zemi krev, on ji nabere na prsty a zkrvavenou pěstí přísahá :D)
Když Kakashi prorve týpkovi ruku skrz hrudník, pro jistotu to vůbec vidět není, protože tam by se ta krev retušovala fakt blbě ;)

Díky bohu za japonské ripy s eng titlema..
14880
je i cenzura anime v německých televizích. Na našem Jetixu například běží z německa převzatý Naruto a těch pár opravdu krvavých scén vystřihli nebo vyretušovali. A tak lidé padají na záda při klasickém nosebleedu bez krve, nebo Naruto zkusí, jak je v místnosti vytřeno, sevře pěst a přísahá něco o pomstě (v originále je na zemi krev, on ji nabere na prsty a zkrvavenou pěstí přísahá :D) Když Kakashi prorve týpkovi ruku skrz hrudník, pro jistotu to vůbec vidět není, protože tam by se ta krev retušovala fakt blbě ;) Díky bohu za japonské ripy s eng titlema..
zábavná
0 0
reagovat
Smrtonosný zbraně jsou mám pocit taky prostříhaný
14879
Smrtonosný zbraně jsou mám pocit taky prostříhaný
0 0
reagovat
Německý Mad Max 2 je prostrihany komplet - od usekutých prstů přes sledování znasilnovani dalekohledem az po konecnou honicku... A ta vypadá opravdu desive...
14878
Německý Mad Max 2 je prostrihany komplet - od usekutých prstů přes sledování znasilnovani dalekohledem az po konecnou honicku... A ta vypadá opravdu desive...
0 0
reagovat
Jo Kill Bill 1 byl na Pro7 vystříhaný :). Pokud si vzpomínám tak asi 3 scény (Gogo první a poslední a boss Tanka). Žádný jiný film jsem ale nezaregistroval?)
14876
Jo Kill Bill 1 byl na Pro7 vystříhaný *:)*. Pokud si vzpomínám tak asi 3 scény (Gogo první a poslední a boss Tanka). Žádný jiný film jsem ale nezaregistroval*?)*
0 0
reagovat

sohaj

Ano, ano, proto je Německo jedna ze zemí kde se sdílí nejvíce (filmy, hry, hudba) :).
Člověk si to vždycky sežene, ale je to takové jiné, když ti ve tvém státě není nabízen přístup k originálu. Kdybych to bral s pohledu Němce, tak bych byl na jednu stranu spokojený, že se přehnané násilí občas vystřihne apod., aby mé děti nekoukali na každou zrůdnost, ale na druhou stranu jakým právem mě omezují jako dospělého občana a znemožňují mi v kinech vidět film tak jak je natočen anebo kupovat hry, tak jak byly naprogramovány? Jakým právem mě jako zákazníka a občana omezují? Nebo i dospělému je potřeba vše cenzurovat? To je pěkný precedens:)
Nedejbože když taková cenzurujcí skupina s takovými možnostmi nemá nad sebou kontrolu.
14875
Ano, ano, proto je Německo jedna ze zemí kde se sdílí nejvíce (filmy, hry, hudba) *:)*. Člověk si to vždycky sežene, ale je to takové jiné, když ti ve tvém státě není nabízen přístup k originálu. Kdybych to bral s pohledu Němce, tak bych byl na jednu stranu spokojený, že se přehnané násilí občas vystřihne apod., aby mé děti nekoukali na každou zrůdnost, ale na druhou stranu jakým právem mě omezují jako dospělého občana a znemožňují mi v kinech vidět film tak jak je natočen anebo kupovat hry, tak jak byly naprogramovány? Jakým právem mě jako zákazníka a občana omezují? Nebo i dospělému je potřeba vše cenzurovat? To je pěkný precedens:) Nedejbože když taková cenzurujcí skupina s takovými možnostmi nemá nad sebou kontrolu.
sohaj
0 0
reagovat
Všichni s tím ale nadělají...Vždycky si ti dotyční najdou způsob, jak ten film vidět.
14874
Všichni s tím ale nadělají...Vždycky si ti dotyční najdou způsob, jak ten film vidět.
0 0
reagovat
imf: Diky za vyborny clanek, dostal jsem informace a jeste jsem se pobavil :)

Fluke: To je kvalitni nazor :):+
14873
imf: Diky za vyborny clanek, dostal jsem informace a jeste jsem se pobavil *:)* Fluke: To je kvalitni nazor *:)**:+*
0 0
reagovat

lubo

Pravdu díž moudrý lubo;)
14872
Pravdu díž moudrý lubo*;)*
lubo
0 0
reagovat

rcorp

Skinny Puppy je jedna z mých nejoblíbenějších skupin 8)
14871
Skinny Puppy je jedna z mých nejoblíbenějších skupin *8)*
rcorp
0 0
reagovat
Výtečný článek. Připomnělo mi to jak jsem v 16ti nebo 17ti šel na Black Hawk Down. :)
14870
Výtečný článek. Připomnělo mi to jak jsem v 16ti nebo 17ti šel na Black Hawk Down. *:)*
0 0
reagovat
Vybornej clanek, naprosto souhlasim. MPAA jsou fakt uplny magoři :).. Hlavně jejich šéf Valenti (jeho prohlášení jsou výborný... např. tzv. Valenti's law - "If people want to see your movie, no rating wil hurt you and if people don't want to see your movie, no rating will help you . Ratings have nothing to do with Box Office"... To mě dost pobavilo.. Když tavovou blbost řekne jejich šéf, tak to mluví za vše... No asi nejvíc v ratingach mě štve těžkej nepoměr násilí vs. erotika. V Americe má skoro každej zbraň, maj nejvíc úmrtí střenou zbraní, ale když někdo jenom naznačí "sexuální obtěžování", tak by ho hned dali do chládku.. Njn, náboženství (ještě, že žiju v nejvic ateistický zemi :) ).. Atd atd..... Btw. videli jste tohle: This Film Is Not Yet Rated ?
14869
Vybornej clanek, naprosto souhlasim. MPAA jsou fakt uplny magoři :).. Hlavně jejich šéf Valenti (jeho prohlášení jsou výborný... např. tzv. Valenti's law - "If people want to see your movie, no rating wil hurt you and if people don't want to see your movie, no rating will help you . Ratings have nothing to do with Box Office"... To mě dost pobavilo.. Když tavovou blbost řekne jejich šéf, tak to mluví za vše... No asi nejvíc v ratingach mě štve těžkej nepoměr násilí vs. erotika. V Americe má skoro každej zbraň, maj nejvíc úmrtí střenou zbraní, ale když někdo jenom naznačí "sexuální obtěžování", tak by ho hned dali do chládku.. Njn, náboženství (ještě, že žiju v nejvic ateistický zemi :) ).. Atd atd..... Btw. videli jste tohle: This Film Is Not Yet Rated ?
0 0
reagovat
U nás se na přístupnost naštěstí opravdu nehraje ;)... Televize pouštějí "ostřejší" filmy po desátý a někdo rozhodne, jestli tomu dá od 12, nebo od 15... A stejně je to každýmu šumák, teda nevím jak v multikině (naštěstí už mám věk od 18 dááávno za sebou ;), ale v malých kinech na to vůbec nehrajou... Na Hannibala jsem byl, když mi ještě nebylo 15 a ticho po pěšině, ticketbába byla ráda, že prodala další lístek ;):D
14868
U nás se na přístupnost naštěstí opravdu nehraje ;)... Televize pouštějí "ostřejší" filmy po desátý a někdo rozhodne, jestli tomu dá od 12, nebo od 15... A stejně je to každýmu šumák, teda nevím jak v multikině (naštěstí už mám věk od 18 dááávno za sebou ;), ale v malých kinech na to vůbec nehrajou... Na Hannibala jsem byl, když mi ještě nebylo 15 a ticho po pěšině, ticketbába byla ráda, že prodala další lístek ;):D
0 0
reagovat

lubo

jo s tou 300 jsem byl sokovany:o
14867
jo s tou 300 jsem byl sokovany*:o*
lubo
0 0
reagovat
Sakra moje ikona vypadá eRkově. A sakra já řekl sakra....:D
14866
Sakra moje ikona vypadá eRkově. A sakra já řekl sakra....*:D*
0 0
reagovat
heh pekne a zajimave cteni imfe:+ jinak MPAA to je hruza...dalo by se ji nazvat nejakou sektou, která se boji i sebemensiho pohorseni a tak nejaci stari paprdove sedici v kresle prideluji pekne ratingy...vetsina traileru posledniho roku jsou sama eRka, malokdy se vidi pg-13...G uz snad ani neexistuje a PG dostava kazdy druhy animak...tak co to je? o co se oni snazi? nejlepsi kdyz mate film, ktery dostane pg-13 a pokracovani vyfasne eRko..tak chudaci 14ti leti musi domu s prazdnou....nejdebilnejsi rating meli naprikllad uzasnakovi PG nebo harry potter 4 PG-13...nechapu, ceho chteli MPAAboys dosahnout...stejne by na to sel kazdy maly kluk a holka i kdyby to bylo treba R...a jejich maminky pak muzou sepisovat vyhruzne dopisy, co jste to dali do detskeho filmu.......achjo fuck with it...to mi pripomina nevite nekdo neco o filmu This film is not yet Rated v CR?? i kdyz je to trochu starsi zalezitost
14865
heh pekne a zajimave cteni imfe*:+* jinak MPAA to je hruza...dalo by se ji nazvat nejakou sektou, která se boji i sebemensiho pohorseni a tak nejaci stari paprdove sedici v kresle prideluji pekne ratingy...vetsina traileru posledniho roku jsou sama eRka, malokdy se vidi pg-13...G uz snad ani neexistuje a PG dostava kazdy druhy animak...tak co to je? o co se oni snazi? nejlepsi kdyz mate film, ktery dostane pg-13 a pokracovani vyfasne eRko..tak chudaci 14ti leti musi domu s prazdnou....nejdebilnejsi rating meli naprikllad uzasnakovi PG nebo harry potter 4 PG-13...nechapu, ceho chteli MPAAboys dosahnout...stejne by na to sel kazdy maly kluk a holka i kdyby to bylo treba R...a jejich maminky pak muzou sepisovat vyhruzne dopisy, co jste to dali do detskeho filmu.......achjo fuck with it...to mi pripomina nevite nekdo neco o filmu This film is not yet Rated v CR?? i kdyz je to trochu starsi zalezitost
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se