Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #752 o Suicide Squad a Madam Web

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Sydney Sweeney

Je mladší, mám radši blondýnky a hlavně hrála v pro mě lepších věcech :+ The White Lotus i Sharp Objects má svoje kvality a ona tam ty mrchy hrála dobře 8)
893699
Je mladší, mám radši blondýnky a hlavně hrála v pro mě lepších věcech *:+* The White Lotus i Sharp Objects má svoje kvality a ona tam ty mrchy hrála dobře *8)*
Sydney Sweeney
1 0
reagovat

Sydney Sweeney

Herecky, povahou i vzhledem
893693
Herecky, povahou i vzhledem
Sydney Sweeney
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Ja doufam, ze dokoukavat nic nebudes MZ live by ztratilo minimalne polovinu ze sve zabavnosti i kdyz uz to kolikrat mirne zavani kybersikanou a bossingem ;)

Tvuj prispevek ohledne tomu, ze tomu nesla naproti je strasne naivni. Socky celebrit jsou primarne o tom pritahnout pozornost, ukazat svuj super zivot a vybudovat si takove mnozstvi followers, aby se to dalo monetarizovat. S verejnym profilem jdes proste s kuzi na trh a kdyz se ti to nelibi, tak si udelej soukromy profil pro par kamosu, kde jste na sebe vsichni hodni. Neschvaluju zadnou sikanu to je samozrejme uplne mimo, ale racionalni komentare, ktery rikaji, ze to u ni bylo zbytecny jsou naprosto ok. 

Ne ze bych tohle tema chtel rozvadet, ale znam se s par lidma co v tomhle odvetvi aktivne podnikaji a plastika nebo botox opravdu neni nedosazitelna vec (vetsina jednoduchych zakroku se da sehnat do ceny noveho iPhonu samozrejme rozptyl se pak lisi podle toho jakou dostanes dalsi peci) a ano tyhle naprosto nesmyslny upravy celebrit jsou uvadeny jako motivace dost casto a tam uz to je pak jen o osobni odpovednosti doktora, aby jim rekl, ze ve dvaceti fakt neni nutny provadet takhle radikalni upravy (a ne kazdy ma zajem to resit). 
893691
Ja doufam, ze dokoukavat nic nebudes MZ live by ztratilo minimalne polovinu ze sve zabavnosti i kdyz uz to kolikrat mirne zavani kybersikanou a bossingem *;)* Tvuj prispevek ohledne tomu, ze tomu nesla naproti je strasne naivni. Socky celebrit jsou primarne o tom pritahnout pozornost, ukazat svuj super zivot a vybudovat si takove mnozstvi followers, aby se to dalo monetarizovat. S verejnym profilem jdes proste s kuzi na trh a kdyz se ti to nelibi, tak si udelej soukromy profil pro par kamosu, kde jste na sebe vsichni hodni. Neschvaluju zadnou sikanu to je samozrejme uplne mimo, ale racionalni komentare, ktery rikaji, ze to u ni bylo zbytecny jsou naprosto ok.  Ne ze bych tohle tema chtel rozvadet, ale znam se s par lidma co v tomhle odvetvi aktivne podnikaji a plastika nebo botox opravdu neni nedosazitelna vec (vetsina jednoduchych zakroku se da sehnat do ceny noveho iPhonu samozrejme rozptyl se pak lisi podle toho jakou dostanes dalsi peci) a ano tyhle naprosto nesmyslny upravy celebrit jsou uvadeny jako motivace dost casto a tam uz to je pak jen o osobni odpovednosti doktora, aby jim rekl, ze ve dvaceti fakt neni nutny provadet takhle radikalni upravy (a ne kazdy ma zajem to resit). 
893680
17 0
reagovat

Dakota

líbí se mi víc a je přirozenější.
893690
líbí se mi víc a je přirozenější.
Dakota
1 0
reagovat

Dakota

subjektivne hezci.
893686
subjektivne hezci.
Dakota
1 0
reagovat
reaguje na: BlackAdder
To si napsal neštastně.
893685
To si napsal neštastně.
893684
4 0
reagovat
Já teda nikam na její sítě nepřispíval, ale když to vidím, tak můžu jen říct:  je to hnus, velebnosti. Vždyť byla krásná od přirození...
893684
Já teda nikam na její sítě nepřispíval, ale když to vidím, tak můžu jen říct:  je to hnus, velebnosti. Vždyť byla krásná od přirození...
14 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Šla kritice naproti? Jakože někde vyzívala ostatní, aby ji kritizovali za to, jak vypadá? 

Znova opakuji, nikdo z nás neví, co se jí v životě děje, čím si prochází. A neřeším tady nějaký debatování nad tím, jestli jsou plastiky špatné, nebo ne, stejně tak tohle nezačalo před 10 dny s Megyn Kelly, Moriarty to prostě snášela konstantně už delší dobu. To byly tisíce komentářů, často vyloženě odporných. Fakt tohle někomu přijde ok? :) Kor ještě navíc potom, co si dotyčná smaže sociální sítě, protože už toho bylo moc?

A že nastavuje špatný příklad děckám? Tahle poloznámá herečka z The Boys? Já bych jen rád připomněl místním boomerům, že existuje Twitch a TikTok, kde se jedou daleko horší trendy. Nehledě na to, že si plastiku většina lidí nemůže dovolit. To je teda fakt argument -> zaslouží si, aby se do ní kopalo, protože nějakým neznámým dětem může být špatným vzorem (mimochodem hraje v tom megaznámým seriálu postavu, která je doslova opak špatného vzoru, ale who cares...).

Kdyby se lidi radši starali sami o sebe, bylo by všem líp. Což platí i pro moje resty. Neboj, já můžu v klidu dělat obojí.
893680
Šla kritice naproti? Jakože někde vyzívala ostatní, aby ji kritizovali za to, jak vypadá?  Znova opakuji, nikdo z nás neví, co se jí v životě děje, čím si prochází. A neřeším tady nějaký debatování nad tím, jestli jsou plastiky špatné, nebo ne, stejně tak tohle nezačalo před 10 dny s Megyn Kelly, Moriarty to prostě snášela konstantně už delší dobu. To byly tisíce komentářů, často vyloženě odporných. Fakt tohle někomu přijde ok? *:)* Kor ještě navíc potom, co si dotyčná smaže sociální sítě, protože už toho bylo moc? A že nastavuje špatný příklad děckám? Tahle poloznámá herečka z The Boys? Já bych jen rád připomněl místním boomerům, že existuje Twitch a TikTok, kde se jedou daleko horší trendy. Nehledě na to, že si plastiku většina lidí nemůže dovolit. To je teda fakt argument -> zaslouží si, aby se do ní kopalo, protože nějakým neznámým dětem může být špatným vzorem (mimochodem hraje v tom megaznámým seriálu postavu, která je doslova opak špatného vzoru, ale who cares...). Kdyby se lidi radši starali sami o sebe, bylo by všem líp. Což platí i pro moje resty. Neboj, já můžu v klidu dělat obojí.
893674
6 -12
reagovat
Krásná duelová otázka, jen co je pravda. :D Vlastně vám ten výběr nezávidím. :)) To je podobné dilema, jako kdybych já měl na výběr mezi Jacobem Elordim a Barrym Keoghanem. :))
893679
Krásná duelová otázka, jen co je pravda. *:D* Vlastně vám ten výběr nezávidím. *:))* To je podobné dilema, jako kdybych já měl na výběr mezi Jacobem Elordim a Barrym Keoghanem. *:))*
2 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Nevím no, viděl jsem včerejší epizodu SNL a podle mě může být ještě pár let v klidu.
893678
Nevím no, viděl jsem včerejší epizodu SNL a podle mě může být ještě pár let v klidu.
893659
0 0
reagovat

Dakota

Pusťte si novou Suspirii a její taneční kreace, které dělala z 90% opravdu ona.
Sydney ma sice jiné předností, ale rozhodně ne herecké. Navíc má na mě moc bitch face.

Jinak diskuze na téma svet vs Moriarty tady probíhá už potřetí a já snad jen dodám, že do toho šla sama a dobrovolně a teď se s následky musí poprat. Nevím jestli očekávala pochvalu, ale snad každý normálně uvažující člověk vidí, že nechala hromadu peněz za to, aby vypadala hůř. Nejhorší na tom je, že to udělala v průběhu natáčení jednoho z nejpopulárnějších seriálu současnosti, tak je velmi jednoduché si toho markantniho rozdilu všimnou. 
893677
Pusťte si novou Suspirii a její taneční kreace, které dělala z 90% opravdu ona. Sydney ma sice jiné předností, ale rozhodně ne herecké. Navíc má na mě moc bitch face. Jinak diskuze na téma svet vs Moriarty tady probíhá už potřetí a já snad jen dodám, že do toho šla sama a dobrovolně a teď se s následky musí poprat. Nevím jestli očekávala pochvalu, ale snad každý normálně uvažující člověk vidí, že nechala hromadu peněz za to, aby vypadala hůř. Nejhorší na tom je, že to udělala v průběhu natáčení jednoho z nejpopulárnějších seriálu současnosti, tak je velmi jednoduché si toho markantniho rozdilu všimnou. 
Dakota
4 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: do_Od
Nikdo tady neschvaluje nějakou šikanu. Problém je, že tím co se sebou provedla, dává negativní příklad dalším ženám a dívkám, které žádné
podobné úpravy nepotřebují. 
893675
Nikdo tady neschvaluje nějakou šikanu. Problém je, že tím co se sebou provedla, dává negativní příklad dalším ženám a dívkám, které žádné podobné úpravy nepotřebují. 
893670
9 -2
reagovat
Lidi se obecne na netu chovaji jako dobytek. Obecne jsem za to, aby jakykoli nick byl vazany na ID a veskery toxicky chovani se trestalo dle paragrafu a je to problem, ktery se do budoucna kvuli deep fake, hoaxum a AI bude muset urgentne resit.

Nicmene Moriarty sla kritice naproti ty jeji upravy jsou evidentni. Samozrejme nejake sproste nadavky nejsou ok, ale racionalni kritika, ze takhle rozsahle upravy ve 28 fakt nejsou ok je za me uplne v pohode.

do_odovi doporucuju dokoukat Schindleruv seznam a asi dalsich 200 klasik a nepoustet se do socialne kritickych flamu ;)
893674
Lidi se obecne na netu chovaji jako dobytek. Obecne jsem za to, aby jakykoli nick byl vazany na ID a veskery toxicky chovani se trestalo dle paragrafu a je to problem, ktery se do budoucna kvuli deep fake, hoaxum a AI bude muset urgentne resit. Nicmene Moriarty sla kritice naproti ty jeji upravy jsou evidentni. Samozrejme nejake sproste nadavky nejsou ok, ale racionalni kritika, ze takhle rozsahle upravy ve 28 fakt nejsou ok je za me uplne v pohode. do_odovi doporucuju dokoukat Schindleruv seznam a asi dalsich 200 klasik a nepoustet se do socialne kritickych flamu ;)
8 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
:D:D Nekolik mesicu? Pokud YT nelze, tak to video Kelly je deset dni stary. A Moriarty jen byla zminena jako ukazka toho kam se dnes posunulo vnimani co je "krasne" a ze by si mlade zeny z toho nemely brat priklad. Tez tam byla zminena Bezosova partnerka, ale ta uz se neresi, protoze kolem sebe neudelala halo na sockach. No, klasika. ?)?)

A jsou ty socky celkove a nazory tam 1) fakt tak dulezity a 2) nejak vyrazne jiny nez v offline svete?
893672
*:D**:D* Nekolik mesicu? Pokud YT nelze, tak to video Kelly je deset dni stary. A Moriarty jen byla zminena jako ukazka toho kam se dnes posunulo vnimani co je "krasne" a ze by si mlade zeny z toho nemely brat priklad. Tez tam byla zminena Bezosova partnerka, ale ta uz se neresi, protoze kolem sebe neudelala halo na sockach. No, klasika. *?)**?)* A jsou ty socky celkove a nazory tam 1) fakt tak dulezity a 2) nejak vyrazne jiny nez v offline svete?
893670
5 -6
reagovat
Podívejte, mě nepřekvapuje, že se tu konkrétní lidé ozývají. Jestli vám přijde v pořádku, že herečka o které víte prd byla konstantně několik měsíců předmětem šikany, protože nějak vypadá, budiž. Za mě je to ubohost a dál se o tom nemám potřebu s pár randos na internetu bavit. ?)

Jestli by se každopádně nemělo něco normalizovat, tak je to názor, že si na sociálních sítích může každý vylévat svoje toxický sračky jak se mu zlíbí. Slušnost a empatie, zkuste si o tom něco přečíst.
893670
Podívejte, mě nepřekvapuje, že se tu konkrétní lidé ozývají. Jestli vám přijde v pořádku, že herečka o které víte prd byla konstantně několik měsíců předmětem šikany, protože nějak vypadá, budiž. Za mě je to ubohost a dál se o tom nemám potřebu s pár randos na internetu bavit. *?)* Jestli by se každopádně nemělo něco normalizovat, tak je to názor, že si na sociálních sítích může každý vylévat svoje toxický sračky jak se mu zlíbí. Slušnost a empatie, zkuste si o tom něco přečíst.
7 -14
reagují: DarkSith, The Joker
reagovat
reaguje na: do_Od
Co je to za nesmyslnou argumentaci? Na instagram dává fotky proto že chce reakce od lidí, od toho celý ten instagram je - a teď když začala být ta reakce na to co dělá negativní, tak začne brečet že je to celé jejich chyba. To že si vypla instagram je její problém a její fail, ne těch lidí co jí dávají negativní reakci.

A tím spíš je ta upřímná reakce zasloužená když je známá herečka a z té pozice role model pro ostatní lidi.

Kdyby byla co k čemu a bylo na tom co říká něco pravdy tak místo útěku, kvůli tomu že nedostává tu chválu ve kterou doufala, podpoří své řeči o tom že je to jen divná fotka se silným makeupem naopak přidáním dalších jiných fotek kterými podpoří své tvrzení že to nejsou plastiky a že tak normálně nevypadá.
893668
Co je to za nesmyslnou argumentaci? Na instagram dává fotky proto že chce reakce od lidí, od toho celý ten instagram je - a teď když začala být ta reakce na to co dělá negativní, tak začne brečet že je to celé jejich chyba. To že si vypla instagram je její problém a její fail, ne těch lidí co jí dávají negativní reakci. A tím spíš je ta upřímná reakce zasloužená když je známá herečka a z té pozice role model pro ostatní lidi. Kdyby byla co k čemu a bylo na tom co říká něco pravdy tak místo útěku, kvůli tomu že nedostává tu chválu ve kterou doufala, podpoří své řeči o tom že je to jen divná fotka se silným makeupem naopak přidáním dalších jiných fotek kterými podpoří své tvrzení že to nejsou plastiky a že tak normálně nevypadá.
893662
14 -3
reagovat

Dakota Johnson

Tmavovlásky jsem měl vždycky raději. A herecky je podle mě relativně v pohodě. Sydney Sweeney je mi upřímně nesympatická. 

do_Od: Erin Moriarty si sama dobrovolně nechala zohyzdit obličej. A je v pořádku se proti tomuto děsivému trendu vymezit, protože před tím se jednalo o normální hezkou holku. Teď z ní jde popravdě spíše strach.  
893667
Tmavovlásky jsem měl vždycky raději. A herecky je podle mě relativně v pohodě. Sydney Sweeney je mi upřímně nesympatická.  [url=https://www.moviezone.cz/clanek/46377-vikendovy-vyplach-752-o-suicide-squad-a-madame-web/diskuze#comment_893656]do_Od[/url]: Erin Moriarty si sama dobrovolně nechala zohyzdit obličej. A je v pořádku se proti tomuto děsivému trendu vymezit, protože před tím se jednalo o normální hezkou holku. Teď z ní jde popravdě spíše strach.  
Dakota Johnson
10 -4
reagovat
heh co? jaký hezký věci, jaký hrdinové:D
Tak ses veřejné známá osobnost co je aktivní na sockach tak dostavas jak pochvalu tak i hate...Vo tom ta fame byla vzdycky přece, že to není jen to příjemný..a zvlášť když si komplet predelas xicht do barbiny lol..
Plus ten vzhled neřeší jen borci ale i další insta cuchty..takze uplne mimo tohle pláč 
893666
heh co? jaký hezký věci, jaký hrdinové*:D* Tak ses veřejné známá osobnost co je aktivní na sockach tak dostavas jak pochvalu tak i hate...Vo tom ta fame byla vzdycky přece, že to není jen to příjemný..a zvlášť když si komplet predelas xicht do barbiny lol.. Plus ten vzhled neřeší jen borci ale i další insta cuchty..takze uplne mimo tohle pláč 
10 -3
reagovat
Důvod proč nemůžeme mít hezké věci, je že nejspíš choděj na plastiky se slovy "udělejte ze mě standartní random instagram čubku".
893664
Důvod proč nemůžeme mít hezké věci, je že nejspíš choděj na plastiky se slovy "udělejte ze mě standartní random instagram čubku".
11 -2
reagovat

Sydney Sweeney

Těžké vybrat, ale tak nakonec ... :)
893663
Těžké vybrat, ale tak nakonec ... *:)*
Sydney Sweeney
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se