Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #752 o Suicide Squad a Madam Web


ikona
do_Od
austin butlerdakota johnsonerin moriartysuicide squadsydney sweeneyvíkendový výplach
Která herečka si smazala účty na sociálních sítích a kdo se málem objevil v druhém Top Gunu místo Milese Tellera? 

Prostě výplach

Casting týdne

Austin Butler teď nějakou dobu bude hrát ve všem. Už před Elvisem z něj byla vycházející hvězda, ten ale celý proces ještě urychlil, takže nás čeká pár let, kdy zkrátka bude Butler v hromadě filmových a seriálových projektů (jako třeba teď čerstvě Vládcové nebes, v létě Motorkáři a kdo ví, jestli z něj nakonec nebude i Human Torch v F4). No a tenhle týden jsme se dozvěděli, že si Butler málem zahrál i ve druhém Top Gunu. Nakonec se tvůrcům včetně Cruise zdál tehdy moc mladý, takže sáhli po Tellerovi, zatímco Butler dostal šanci u Tarantina v Tenkrát v Hollywoodu. Do kokpitu letadla se ale eventuálně podíval, takže vše dopadlo, jak mělo.

 

Live-action herní trailer týdne

Suicide Squad: Kill the Justice League jde do prodeje už tenhle týden a soudě dle prvních reakcí od lidí, co hru již hráli, a taky faktu, že Warneři nikomu neposlali kódy k recenzování, to asi nebude zrovna adept na hru roku. Solidní zábava na pár hodin by z toho však pro fanoušky žánru looter shooter her být mohla. Na základě následujícího hraného traileru bych si to ale nejspíš neřekl aneb tady marketing mohl rozhodně udělat víc.

Odchod týdne

Erin Moriarty je sympatická mladá herečka, kterou lidi znají z The Boys. Objevila se ale i v první řadě Temného případu, Gibsonově dobrém béčku Ve jménu krve, nebo v Jessice Jones. Teď si každopádně herečka smazala sociální sítě, protože už jednoduše neunesla ten nápor nenávistných a pitomých poznámek mířených na její vzhled. Jedna známá konzervativní novinářka ji dokonce bez důkazů osočila z toho, že to přehání s plastikami, což jak Moriarty naznačila, by nemohlo být dál od pravdy. Každopádně má těchhle keců po krk a místo sdílení fotek z placu Boys a interakcí s fanoušky hodlá radši svoji energii věnovat jiným věcem. Takže gratuluju všem, kteří si tyhle poznámky taktéž neodpustili – tohle je přesně důvod, proč nemůžeme mít hezké věci.

 

Pitch meeting týdne

Nový Pitch Meeting se tentokrát zabýval tím, jak nejspíš došlo ke vzniku seriálu Echo. No a jako obvykle se tvůrcům podařilo udeřit hřebíček na hlavičku hned v několika příkladech.

Roast týdne

Dakota Johnson se čerstvě objevila v posledním SNL, aby si zahrála v pár skečích a zároveň zpropagovala svůj nový film Madam Web (který už se snad ani neprodává jinak než přes to, že v něm hrají Johnson a Sydney Sweeney, a že jsou obě hot, což…kupodivu začíná alespoň na mě konečně fungovat). No a jak dokazuje tohle nové Please Don’t Destroy video, Dakota si ráda udělá občas legraci i sama ze sebe. Ať žije nepo-mír.

Re-release týdne

Pár dní před premiérou druhé Duny se do IMAXu vrátí Tenet, což má zaprvé lidi namlsat na písečné sci-fi orgie, zadruhé tím Warneři zkouší narovnat vztahy s Nolanem, a zatřetí Tenet byl taková první post-covidová vlaštovka, která v kinech šíleně propadla. Nějaký ten dolar navíc tak studiu rozhodně vadit nebude, a jelikož Nolan čerstvě bojuje o Oscara, možná na tenhle svůj mindfuck přiláká pár lidí, kteří jej doteď neviděli. Nový trailer každopádně připomíná hlavně fakt, že studio dodnes nepochopilo, jak tomuhle snímku dělat marketing. Přes rap to totiž podle mě fakt není.

Rozhovor týdne

No a když už byla řeč o Dakotě Johnson a Madam Web, samozřejmě sem nemůžu nepřiložit taky nový díl Hot Ones se Sydney Sweeney, která navzdory všem očekáváním s křidélky smrti bojovala daleko statečněji, než byste asi čekali. Sympatická to mladá dáma.

Snaha týdne

Paramount by sice mohl v klidu dotovat jenom Sheridana a nejspíš by měl dost seriálů pro svoji streamovací službu, že by nemusel řešit nic dalšího. Ale z nějakého důvodu se tamní hlavouni rozhodli i pro adaptaci herního hitu Halo, která minimálně při první sérii nedopadla vůbec dobře. Přesto dostal seriál druhou řadu, vyměnil se showrunner a zjevně se nyní vše více přiblížilo atmosféře původních her. Bude to stačit na nápravu dojmů a získání diváků zpátky? Kdo ví, tenhle nový trailer ale rozhodně působí dost slibně, takže já se snad i začínám opatrně těšit.

Druhý rozhovor týdne

No a u diskuzí s herci ještě zůstaneme. Na kanálu Vanity Fair totiž vyšlo krátké video, kde hlavní hvězdy a režisér Zabijáků rozkvetlého měsíce mluví o svých zkušenostech a o tom, jak vlastně dávali tenhle stěžejní kus americké historie dohromady. Vskutku zajímavé povídání.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, komu byste svěřili nový díl Vřískotu. Těch jmen bylo hodně, ale nejčastěji se opakoval Drew Goddard. Což by mi asi nevadilo, protože tenhle chlap si rozhodně zaslouží víc práce a hlavně víc očí.

Dneska asi nemám sílu vymýšlet nic moc originálního, takže se vrátíme k původní myšlence záložky Bitvy v našem fóru, a zeptám se zcela jednoduše. Dakota Johnson, nebo Sydney Sweeney? Jméno herečky dejte do předmětu a v textu můžete napsat, jaká kritéria jste ve vašem rozhodování brali v potaz. Ideálně, když se budete držet hereckých kvalit, ale kecat vám do toho nebudu.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (49)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace