Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Rebel Moon Zacka Snydera

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
Je to síce teraz strašne trendy debata, ale ja som zo Snydera vcelku smutný. Mal som ho za vizuálne založeného človeka, ktorý mi predá tie cool momenty bez ohladu na stupidu deja. 

Toto je ako z príručky začínajúceho filmára bez rozpočtu. Zohnal si pekných ľudí a dal im ako tak pekné kostýmy, ale buď obšlahnuté alebo súčasné sexy trendy, a ten zvyšok asi fakt kreslila AI. Ale nezaplatili su ju, tak len v demo móde. Ja sa hanbím aj za neho. Snyder je bez zdrojového materiálu úplne stratený a z nejakého dovodu nezohnal kreatívnych ľudí. Alebo zohnal, ale presadil si niečo svoje. V každom prípade ten výsledok je proste zlý. 

Ale súhlasím s tebou, že to hodnotenie je blbosť za mňa by všetky tieto filmy mali mať 3-4/10.
890849
Je to síce teraz strašne trendy debata, ale ja som zo Snydera vcelku smutný. Mal som ho za vizuálne založeného človeka, ktorý mi predá tie cool momenty bez ohladu na stupidu deja.  Toto je ako z príručky začínajúceho filmára bez rozpočtu. Zohnal si pekných ľudí a dal im ako tak pekné kostýmy, ale buď obšlahnuté alebo súčasné sexy trendy, a ten zvyšok asi fakt kreslila AI. Ale nezaplatili su ju, tak len v demo móde. Ja sa hanbím aj za neho. Snyder je bez zdrojového materiálu úplne stratený a z nejakého dovodu nezohnal kreatívnych ľudí. Alebo zohnal, ale presadil si niečo svoje. V každom prípade ten výsledok je proste zlý.  Ale súhlasím s tebou, že to hodnotenie je blbosť za mňa by všetky tieto filmy mali mať 3-4/10.
890843
1 0
reagovat
reaguje na: Castio
Hele ne. Co od toho čekáš, nebo co ti tvrdil marketing neřeším. Ale tvrdíš, že jsi čekal víc od filmu na Netflixu, než o filmech v kině s nesrovnatelně vyšším marketingem.
Já souhlasím s tím, že ten film moc nefunguje. 6* je možná moc, ale určitě se nehádám o jedné či dvou hvězdičkách, jako spíš právě o tvém 2/10 zcela zaslouženě...
Tenhle v celku zbytečný film naprosto zapadá mezi ty tuny sraček, co se tlačí do kin (Ant Man 3, Thor 4, Gozdilla vs Kong - Wrestling match with a dropkick, Shazam, Black Adam, Blue Beetle atd.) a má i světlé stránky. Takže s "zbytek jsou průměrné výplachy na sobotní dopoledne, kdežto toto by měli zakázat přehrávat" mi fakt přijde divné.

Cival
> "Ani si nedokážu vybavit scénu nebo moment nebo hlášku, která někomu bude připadat opravdu cool nebo jako špičkové hollywoodské řemeslo."
Taky netvrdím, že je to špičkové hollywoodské řemeslo. Tvrdím, že je to stejná sračka jako kupa jiných, které typicky dostávají "průměrné" hodnocení.

The Joker
> "Tady tohle, Thor a Ant-Man jsou u me stejny 1-2/10 dno."
Ano, tohle mi třeba přijde naprosto fér. Vadí mi spíš stavět tohle někam jinam než tyhle "nepovedené blockbustery".
890843
Hele ne. Co od toho čekáš, nebo co ti tvrdil marketing neřeším. Ale tvrdíš, že jsi čekal víc od filmu na Netflixu, než o filmech v kině s nesrovnatelně vyšším marketingem. Já souhlasím s tím, že ten film moc nefunguje. 6* je možná moc, ale určitě se nehádám o jedné či dvou hvězdičkách, jako spíš právě o tvém 2/10 zcela zaslouženě... Tenhle v celku zbytečný film naprosto zapadá mezi ty tuny sraček, co se tlačí do kin (Ant Man 3, Thor 4, Gozdilla vs Kong - Wrestling match with a dropkick, Shazam, Black Adam, Blue Beetle atd.) a má i světlé stránky. Takže s "zbytek jsou průměrné výplachy na sobotní dopoledne, kdežto toto by měli zakázat přehrávat" mi fakt přijde divné. [b]Cival[/b] > [i]"Ani si nedokážu vybavit scénu nebo moment nebo hlášku, která někomu bude připadat opravdu cool nebo jako špičkové hollywoodské řemeslo."[/i] Taky netvrdím, že je to špičkové hollywoodské řemeslo. Tvrdím, že je to stejná sračka jako kupa jiných, které typicky dostávají "průměrné" hodnocení. [b]The Joker[/b] [i]> "Tady tohle, Thor a Ant-Man jsou u me stejny 1-2/10 dno."[/i] Ano, tohle mi třeba přijde naprosto fér. Vadí mi spíš stavět tohle někam jinam než tyhle "nepovedené blockbustery".
890837
4 -2
reagují: Gonzi, Cival, Will
reagovat
reaguje na: Castio
To jsi řekl přesně. Ani si nedokážu vybavit scénu nebo moment nebo hlášku, která někomu bude připadat opravdu cool nebo jako špičkové hollywoodské řemeslo. Nevybavim si interakci postav, která by mě alespoň na chvíli vtáhla do toho světa, jenž je mimochodem úplně halabala vystavěnej a debilní, jak série random výjevů z Midjourney. Je to jen totální zoufalství a režisér s jiným jménem, by po tomhle skončil. Okamžitě a navždy. Protože i mdlej John Carter nebo nejslabší SW9 jsou proti tomuhle ošklivýmu, suchýmu a nezáživnýmu vejškrabku docela rozjeté vize s prvky rollercoasteru :)
890838
To jsi řekl přesně. Ani si nedokážu vybavit scénu nebo moment nebo hlášku, která někomu bude připadat opravdu cool nebo jako špičkové hollywoodské řemeslo. Nevybavim si interakci postav, která by mě alespoň na chvíli vtáhla do toho světa, jenž je mimochodem úplně halabala vystavěnej a debilní, jak série random výjevů z Midjourney. Je to jen totální zoufalství a režisér s jiným jménem, by po tomhle skončil. Okamžitě a navždy. Protože i mdlej John Carter nebo nejslabší SW9 jsou proti tomuhle ošklivýmu, suchýmu a nezáživnýmu vejškrabku docela rozjeté vize s prvky rollercoasteru :)
890837
10 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jako "bezkontextový hate" mi to teda rozhodně nepřipadá. Všechny ty hodnocení, které zmiňuješ celkem přesně odrážejí kvality daných filmů. Godzilla vs. Kong je rychle utíkající koukatelné béčko (6/10 úplně v pohodě). Thor 4 je docela svižná, ale neskutečně hnusná marvelovka plná infantilního humoru (uznávám, že 6/10 je moc). Ant-man 3 je přiznaná blbost, u které se nikdo moc nesnažil (takže 5/10 férové).

Naproti tomu Rebel Moon je prezentován jako velkolepá sci-fi podívaná a neuvěřitelně nabušený úvod nového perfektně vybudovaného vesmíru. Přitom je to nabubřelý a přeplácaný spatlanec rádoby cool momentů zabalený do hnusného vizuálu plného nedodělaných efektů, nepřehledné akce, nulového příběhu a mdlých postav. Reálně se tam prostě nemáš čeho chytit. Není to zábavné ani přiznaně pitomé. Nemá to fajn akci, lokace, hudbu, ani hlášky. Polovina těch herců tam nemá co hrát. Vidět to v kině, tak se asi zabiju. Doma je to na štěstí "jen" na poblití. (2/10 zcela zaslouženě i kdyby to natočil kdokoliv). 
890837
Jako "bezkontextový hate" mi to teda rozhodně nepřipadá. Všechny ty hodnocení, které zmiňuješ celkem přesně odrážejí kvality daných filmů. Godzilla vs. Kong je rychle utíkající koukatelné béčko (6/10 úplně v pohodě). Thor 4 je docela svižná, ale neskutečně hnusná marvelovka plná infantilního humoru (uznávám, že 6/10 je moc). Ant-man 3 je přiznaná blbost, u které se nikdo moc nesnažil (takže 5/10 férové). Naproti tomu Rebel Moon je prezentován jako velkolepá sci-fi podívaná a neuvěřitelně nabušený úvod nového perfektně vybudovaného vesmíru. Přitom je to nabubřelý a přeplácaný spatlanec rádoby cool momentů zabalený do hnusného vizuálu plného nedodělaných efektů, nepřehledné akce, nulového příběhu a mdlých postav. Reálně se tam prostě nemáš čeho chytit. Není to zábavné ani přiznaně pitomé. Nemá to fajn akci, lokace, hudbu, ani hlášky. Polovina těch herců tam nemá co hrát. Vidět to v kině, tak se asi zabiju. Doma je to na štěstí "jen" na poblití. (2/10 zcela zaslouženě i kdyby to natočil kdokoliv). 
890826
3 -1
reagují: Gonzi, Cival
reagovat
Rebel Moon je v současném sestřihu "v pohodě blbina" na 6/10, lepší film než poslední Star Wars nebo všechny jeho DC filmy po Man of Steel. Doufal jsem že to bude jako právě první čtvrthodina MoS (zdaleka nejlepší část filmu) roztažená na celovečerní délku, no to se mu až tak moc nepovedlo. Rko tomu chybí velmi, pořádné finále taky, na to si musíme počkat do dalšího filmu a to je dost zlo. Rozšíření současného střihu... teoreticky to může zlepšit, ale není to zásadní. Střih je mezi scénami občas až moc ostrý, ale masivní zkratky při představování postav nejsou velký problém.

Víc se rozepíšu snad později až bude čas, teď na mě nedočkavě mrská ocasem kapr, každopádně je zajímavé si porovnat tohle a další známou sci-fi parafrázi na Sedm Statečných snažící se kopírovat Star Wars - Battle Beyond the Stars od Rogera Cormana.
890836
Rebel Moon je v současném sestřihu "v pohodě blbina" na 6/10, lepší film než poslední Star Wars nebo všechny jeho DC filmy po Man of Steel. Doufal jsem že to bude jako právě první čtvrthodina MoS (zdaleka nejlepší část filmu) roztažená na celovečerní délku, no to se mu až tak moc nepovedlo. Rko tomu chybí velmi, pořádné finále taky, na to si musíme počkat do dalšího filmu a to je dost zlo. Rozšíření současného střihu... teoreticky to může zlepšit, ale není to zásadní. Střih je mezi scénami občas až moc ostrý, ale masivní zkratky při představování postav nejsou velký problém. Víc se rozepíšu snad později až bude čas, teď na mě nedočkavě mrská ocasem kapr, každopádně je zajímavé si porovnat tohle a další známou sci-fi parafrázi na Sedm Statečných snažící se kopírovat Star Wars - Battle Beyond the Stars od Rogera Cormana.
1 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Kdyz pominu, ze je to hnusny jak hovno a polovina veci vypada jako ten nejlinejsi greenscren, tak me na tom šokovala hlavně ta nudnost. Ani elementární scény tam nefungujou, postavy jsou necharismatický a Snyder je není schopen zábavně provést ani už stokrát natočenýma scénama typu "bába přijde do baru a vykydlí místního drzouna" nebo "cool ženska s dvěma mečema si podá mimozemskou odulu". Je to natočený až hrozivě slabě, s naprosto nesoudným a uncool nasazováním zpomalovaček mimo rytmus a cit pro to, co opravdu vypadá kulervoucně.

Že tomu dáš 6 z 10, když to ani v tý béčkový rovině nefunguje (zaostává to o dva levely i za ne moc zábavným posledním Riddickem) je pomatení smyslů a jen proto, že jsou Vánoce tě neutopim v míse bramborovýho salátu, aby si už dál na tomto světě netrpěl :) Prostě tohle je echtovní sračka, zvlášť když to nevzniklo za milion dolarů z HitHitu, ale jako popcornový tahák Netflixu za 200 mega.

Snyder je parodie sebe sama a i jako dojič krav by svět prospěl víc.
890835
Kdyz pominu, ze je to hnusny jak hovno a polovina veci vypada jako ten nejlinejsi greenscren, tak me na tom šokovala hlavně ta nudnost. Ani elementární scény tam nefungujou, postavy jsou necharismatický a Snyder je není schopen zábavně provést ani už stokrát natočenýma scénama typu "bába přijde do baru a vykydlí místního drzouna" nebo "cool ženska s dvěma mečema si podá mimozemskou odulu". Je to natočený až hrozivě slabě, s naprosto nesoudným a uncool nasazováním zpomalovaček mimo rytmus a cit pro to, co opravdu vypadá kulervoucně. Že tomu dáš 6 z 10, když to ani v tý béčkový rovině nefunguje (zaostává to o dva levely i za ne moc zábavným posledním Riddickem) je pomatení smyslů a jen proto, že jsou Vánoce tě neutopim v míse bramborovýho salátu, aby si už dál na tomto světě netrpěl :) Prostě tohle je echtovní sračka, zvlášť když to nevzniklo za milion dolarů z HitHitu, ale jako popcornový tahák Netflixu za 200 mega. Snyder je parodie sebe sama a i jako dojič krav by svět prospěl víc.
890826
16 0
reagovat
reaguje na: Arbiter
Čím si tohle proboha hraje na umění? Vždyť je to čisté záměrné béčko, plné zkratek, hláškujících postav jejich jedinou motivací je vypadat cool, a ultrakýčovitým záporákem který mezi genocidami souloží s chobotnící :D
890834
Čím si tohle proboha hraje na umění? Vždyť je to čisté záměrné béčko, plné zkratek, hláškujících postav jejich jedinou motivací je vypadat cool, a ultrakýčovitým záporákem který mezi genocidami souloží s chobotnící *:D*
890831
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ciste za sebe... GvK ma lepsi cast, stopaz, CGI a vizualne i akci je napaditejsi a koukatelnejsi. Tady tohle, Thor a Ant-Man jsou u me stejny 1-2/10 dno. Nejostudnejsi na nich je, ze jsou pod nimi podepsani dospeli lide a ne deti. Jsou to ruzny strany jedny mince. Klidne bych k nim pridal i sequeloveho Shazama, Blue Beetlea, Black Adam tez neni o moc lepsi... Je toho proste moc a "palec dolu" zaslouzi vsechny tyhle sragory. :))
890833
Ciste za sebe... GvK ma lepsi cast, stopaz, CGI a vizualne i akci je napaditejsi a koukatelnejsi. Tady tohle, Thor a Ant-Man jsou u me stejny 1-2/10 dno. Nejostudnejsi na nich je, ze jsou pod nimi podepsani dospeli lide a ne deti. Jsou to ruzny strany jedny mince. Klidne bych k nim pridal i sequeloveho Shazama, Blue Beetlea, Black Adam tez neni o moc lepsi... Je toho proste moc a "palec dolu" zaslouzi vsechny tyhle sragory. :))
890826
1 -1
reagovat
reaguje na: Maverick
Moonfall je přiznaně debilní, tohle si hraje na umění.
890831
Moonfall je přiznaně debilní, tohle si hraje na umění.
890828
4 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: duro
Teď jsi mě trochu znejistěl - on někdy v životě byl něco jiného? A to s tím že k Andersonovi žádný velký hate necítím, točí občas šlichtu a občas zábavné béčka, a jeho první filmy jsou regulérně kultovky. 
890829
Teď jsi mě trochu znejistěl - on někdy v životě byl něco jiného? A to s tím že k Andersonovi žádný velký hate necítím, točí občas šlichtu a občas zábavné béčka, a jeho první filmy jsou regulérně kultovky. 
890802
1 0
reagovat
Je väčšie peklo Rebel moon alebo Moonfall? 
890828
Je väčšie peklo Rebel moon alebo Moonfall? 
0 0
reagují: Arbiter
reagovat
reaguje na: Gonzi
LOL, když vidím těch -10 u svého komentu tak logicky musím... přitvrdit :D
Já u toho plácal úle. Opravdu jsem neměl velká očekávání a přišlo mi to koukatelné, sem tam eye candy záběry a tak (např. když borec naskakuje na Grypha je hezký záběr a zpomalení umožňuje si jej vychutnat, cokoli si o tom jinak myslíte).
Kdybych na to šel do kina (ne, nešel bych), tak bych byl slušně nasrán, ale v rámci "zabije mi to večer" Netflix produkce je to v pohodě.
Nevím čím to je výrazně horší než například taková Godzilla vs Kong, které dával Hlad v recenzi 6/10, kdežto tady je "je (Snyder) jako filmař v naprostém hajzlu".
Stejně tak takový Thor 4 (6/10), Ant Man 3(5/10) a plno dalších podobně "kvalitních" blockbusterů, co šlo do kina za plnou sazbu... Opravdu v tomhle kontextu Rebel Moon zaslouží "2/10"? Jako vážně?

Nikomu tady netvrdím, že je to jakkoli kvalitní film, ale co se tady předvádí je bezkontextový hate "z principu", asi že všichni takhle kolem vánoc čekali Second Coming of Jesus a ono to je jen nablýskané televizní fantasy béčko.
890826
LOL, když vidím těch -10 u svého komentu tak logicky musím... přitvrdit *:D* Já u toho plácal úle. Opravdu jsem neměl velká očekávání a přišlo mi to koukatelné, sem tam eye candy záběry a tak (např. když borec naskakuje na Grypha je hezký záběr a zpomalení umožňuje si jej vychutnat, cokoli si o tom jinak myslíte). Kdybych na to šel do kina (ne, nešel bych), tak bych byl slušně nasrán, ale v rámci "zabije mi to večer" Netflix produkce je to v pohodě. Nevím čím to je výrazně horší než například taková Godzilla vs Kong, které dával Hlad v recenzi 6/10, kdežto tady je [i]"je (Snyder) jako filmař v naprostém hajzlu"[/i]. Stejně tak takový Thor 4 (6/10), Ant Man 3(5/10) a plno dalších podobně "kvalitních" blockbusterů, co šlo do kina za plnou sazbu... Opravdu v tomhle kontextu Rebel Moon zaslouží "2/10"? Jako vážně? Nikomu tady netvrdím, že je to jakkoli kvalitní film, ale co se tady předvádí je bezkontextový hate "z principu", asi že všichni takhle kolem vánoc čekali Second Coming of Jesus a ono to je jen nablýskané televizní fantasy béčko.
890791
7 -6
reagují: Castio, Cival, The Joker
reagovat
P.S.: najväčšou záhadou tohto vesmíru je, kde v tej dedine majú barber shop a crossfit gym? Možno to bola tá budova ktorú obsadili vojaci.
890819
P.S.: najväčšou záhadou tohto vesmíru je, kde v tej dedine majú barber shop a crossfit gym? Možno to bola tá budova ktorú obsadili vojaci.
4 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ktorý ale tiež má tchechnically predlohu. Ale je výborný. 

Môžeme si robiť prdel z 300, že by to bez slo-mo malo polovičnú stopáž ale tam sú aspoň tie eye candy zábery akcie. 

Tuná je slo-mo záber na chlapa ktorý už skoro dopadol na zem, zatiaľ čo hrdinka s useknutou hlavou mláti niekoho tretieho, skoro celého, mimo záber. The fuck? To sa tam omylom zo strižne dostal nepodarený záber?

No nič, dal som tomu cca 30 minút a nijak ma to nemotivovalo pokračovať. A pozeral som to na tablete, bez pocitu že o niečo vizuálne prichádzam. V kine to muselo byť peklíčko.
890818
Ktorý ale tiež má tchechnically predlohu. Ale je výborný.  Môžeme si robiť prdel z 300, že by to bez slo-mo malo polovičnú stopáž ale tam sú aspoň tie eye candy zábery akcie.  Tuná je slo-mo záber na chlapa ktorý už skoro dopadol na zem, zatiaľ čo hrdinka s useknutou hlavou mláti niekoho tretieho, skoro celého, mimo záber. The fuck? To sa tam omylom zo strižne dostal nepodarený záber? No nič, dal som tomu cca 30 minút a nijak ma to nemotivovalo pokračovať. A pozeral som to na tablete, bez pocitu že o niečo vizuálne prichádzam. V kine to muselo byť peklíčko.
890816
0 0
reagovat
reaguje na: Human Traffic
Úsvit mrtvých byl cool 8)
890816
Úsvit mrtvých byl cool *8)*
890810
4 0
reagují: Will
reagovat
Kto teda reziroval tuto verziu, ked musi Zack chystat uplne prekopany DC? 
890815
Kto teda reziroval tuto verziu, ked musi Zack chystat uplne prekopany DC? 
1 0
reagovat
reaguje na: kytaro
Koukat se na tenhle film je asi jako koukat se na to, že ti někdo vojíždí babičku. Je to pomalý, vizuálně odpudivý a nedokážu si představit, že být to o dvě hodiny lepší s větším množstvím krve, tak to bude o něco lepší. K ničemu lepšímu tvůj post asi nepřispěje.

Všem ostatním se omlouvám a přeju pěkné Vánoce.
890811
Koukat se na tenhle film je asi jako koukat se na to, že ti někdo vojíždí babičku. Je to pomalý, vizuálně odpudivý a nedokážu si představit, že být to o dvě hodiny lepší s větším množstvím krve, tak to bude o něco lepší. K ničemu lepšímu tvůj post asi nepřispěje. Všem ostatním se omlouvám a přeju pěkné Vánoce.
890809
3 0
reagovat
reaguje na: RudyWanKenobi
U Watchmenů a 300 mel předlohu, které se držel okénko po okénku. Dej mu ale volnost a zplácá nějakou kravinu.
890810
U Watchmenů a 300 mel předlohu, které se držel okénko po okénku. Dej mu ale volnost a zplácá nějakou kravinu.
890804
14 0
reagují: Kostěj
reagovat
Jasně. Není to žádnej majstrštyk, ale dát Thorovi LJH dvě hvězdy a Rebel Moon jen jednu. Příteli, tobě musel Snyder vojet babičku, že jseš na něj tak nakrklej.
890809
Jasně. Není to žádnej majstrštyk, ale dát Thorovi LJH dvě hvězdy a Rebel Moon jen jednu. Příteli, tobě musel Snyder vojet babičku, že jseš na něj tak nakrklej.
2 -12
reagují: Arbiter
reagovat
reaguje na: duro
A vis jak si nam daval pred pul rokem na fb kouř, co si dovolujeme nad nim lamentovat, vycitat mu ze misto jednoho kvalitniho cutu dela ctyru ruzny dementni DC verze a celkove se hrozit z kvality jeho poslednich pocinu? :D Jako omluvu muzes ve svem pristim bestselleru pojmenovat nejakou bajo postavu podle nekoho z redakce a smazem to ;)
890806
A vis jak si nam daval pred pul rokem na fb kouř, co si dovolujeme nad nim lamentovat, vycitat mu ze misto jednoho kvalitniho cutu dela ctyru ruzny dementni DC verze a celkove se hrozit z kvality jeho poslednich pocinu? *:D* Jako omluvu muzes ve svem pristim bestselleru pojmenovat nejakou bajo postavu podle nekoho z redakce a smazem to ;)
890802
20 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se