Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejlepší filmy roku 2022

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Tohle byl prostě slabý rok. Úplně nahoru bych musel dát Mavericka a Avatar, ale že bych z nich skákal do oblak, to se říct nedá.

Zbytek žebříčku bych musel vyplnit filmy jako The Northman, The Batman nebo Bullet Train, které sice byly fajn, ale do podobných řebříčků se mi je moc dávat nechce.

Na druhou stranu, pořád jsem toho dost neviděl — Trojúhelník, Everything..., Elvise... Ale i tak bych měl problém vymyslet celou desítku.
852387
Tohle byl prostě slabý rok. Úplně nahoru bych musel dát [i]Mavericka[/i] a [i]Avatar[/i], ale že bych z nich skákal do oblak, to se říct nedá. Zbytek žebříčku bych musel vyplnit filmy jako [i]The Northman[/i], [i]The Batman[/i] nebo [i]Bullet Train[/i], které sice byly fajn, ale do podobných řebříčků se mi je moc dávat nechce. Na druhou stranu, pořád jsem toho dost neviděl — [i]Trojúhelník[/i], [i]Everything[/i]..., [i]Elvise[/i]... Ale i tak bych měl problém vymyslet celou desítku.
2 -1
reagovat
reaguje na: Demonic8
My děláme žebříčky podle CZ premiéry, takže já bych ti Ennia schválil :)
852385
My děláme žebříčky podle CZ premiéry, takže já bych ti Ennia schválil :)
852380
2 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: Esgalnor
teším sa, ako dostane Aftersun väčšiu pozornosť u nás. v zahraničí je to easily jeden z top filmov a debutov roka. mňa osobne ten film až tak nestrhol, ale tie kvality tam vidím a som rád, že aj tu sa niekto našiel, kto to spomenul. everything a banger. inak pecky.
852382
teším sa, ako dostane Aftersun väčšiu pozornosť u nás. v zahraničí je to easily jeden z top filmov a debutov roka. mňa osobne ten film až tak nestrhol, ale tie kvality tam vidím a som rád, že aj tu sa niekto našiel, kto to spomenul. everything a banger. inak pecky.
852371
1 -1
reagovat
Já ještě chtěl dát na první místo Ennia, který byl u nás až v tomhle roce, ale vedený je pro rok 2021.  Tak je tam holt Elvis :) 
852380
Já ještě chtěl dát na první místo Ennia, který byl u nás až v tomhle roce, ale vedený je pro rok 2021.  Tak je tam holt Elvis :) 
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
1. Aftersun!
2. Everything, Everywhere, All At Once
3. BANGER.

Podobny zebricky si delam az nekdy v breznu, dost mi toho chybi (Fabelmanovi, Banshees of Inisherin, Whale, Babylon), ale s touhle top trojkou podle me uz nic nezamava. A Aftersun jako nejen film roku ale taky dost mozna nejlepsi debut z posledni dekadu u me rozhodne zustane.

Velmi me potesilo pak i Prey, Erupce lasky, Top Gun a Trinact zivotu i novej Vriskot. Naopak velebeny Trojuhelnik smutku me dost zklamal (ale to asi jindy). Guilty pleasure asi Princezna zakleta v case 2 :D

Nicmene all hail Aftersun a usilovne manifestuju nejaky nominace na Oscara.
852371
1. Aftersun! 2. Everything, Everywhere, All At Once 3. BANGER. Podobny zebricky si delam az nekdy v breznu, dost mi toho chybi (Fabelmanovi, Banshees of Inisherin, Whale, Babylon), ale s touhle top trojkou podle me uz nic nezamava. A Aftersun jako nejen film roku ale taky dost mozna nejlepsi debut z posledni dekadu u me rozhodne zustane. Velmi me potesilo pak i Prey, Erupce lasky, Top Gun a Trinact zivotu i novej Vriskot. Naopak velebeny Trojuhelnik smutku me dost zklamal (ale to asi jindy). Guilty pleasure asi Princezna zakleta v case 2 :D Nicmene all hail Aftersun a usilovne manifestuju nejaky nominace na Oscara.
2 -2
reagují: Muel
reagovat
D_letův filmový a seriálový rok 2022

TOP filmy bez určení pořadí

Everything Everywhere All at Once (USA 2022)
Flux Gourmet (Velká Británie 2022)
France (Francie 2022)
Le Petit Nicolas: Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux ? (Francie 2022)
Mrak (Srbsko 2022)
Nope (USA 2022)
The Batman (USA 2022)
The Northman (USA 2022)
Triangle of Sadness (Švédsko 2022)
Yin ru Chen Yan (Čína 2022)

Nevešlo se:  Broadway, Coupez !, El Buen Patrón, Elvis, Hellraiser, Pahanhautoja.

Česká zmínka:  Il Boemo, Princezna zakletá v čase 2, Promlčeno.

Nejhorší zklamání roku:  Crimes of the Future, Im Westen nichts Neues, Occhiali neri, Odnaždy v pustyně, Prey, Rubikon, Scream 5, The Black
Phone, Three Thousand Years of Longing, Top Gun: Maverick.

GP roku: 
RRR.

TOP seriály bez určení pořadí

All of Us Are Dead
Better Call Saul 6
Delhi Crime 2
Euphoria 2
House of the Dragon
Severance
Star Trek: Strange New Worlds
The Boys 3
The Orville 4
Westworld 4

Nevešlo se:  Andor, Babylon Berlín 4, His Dark Materials 3, Kleo, The Sandman, We Own This City.

Česká zmínka:  Devadesátky, Iveta, Podezření, Případy 1. oddělení 3.

Nejhorší zklamání roku:  Fear the Walking Dead 7, Rings of Power, Station Eleven, Tales of the Walking Dead, Tokio Vice, Wednesday, 1883, 1899.

:+
852366
D_letův filmový a seriálový rok 2022 [b]TOP filmy bez určení pořadí[/b] Everything Everywhere All at Once (USA 2022) Flux Gourmet (Velká Británie 2022) France (Francie 2022) Le Petit Nicolas: Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux ? (Francie 2022) Mrak (Srbsko 2022) Nope (USA 2022) The Batman (USA 2022) The Northman (USA 2022) Triangle of Sadness (Švédsko 2022) Yin ru Chen Yan (Čína 2022) [b]Nevešlo se:[/b]  Broadway, Coupez !, El Buen Patrón, Elvis, Hellraiser, Pahanhautoja. [b]Česká zmínka:  [/b]Il Boemo, Princezna zakletá v čase 2, Promlčeno. [b]Nejhorší zklamání roku:  [/b]Crimes of the Future, Im Westen nichts Neues, Occhiali neri, Odnaždy v pustyně, Prey, Rubikon, Scream 5, The Black Phone, Three Thousand Years of Longing, Top Gun: Maverick. [b] GP roku:  [/b]RRR. [b]TOP seriály bez určení pořadí [/b] All of Us Are Dead Better Call Saul 6 Delhi Crime 2 Euphoria 2 House of the Dragon Severance Star Trek: Strange New Worlds The Boys 3 The Orville 4 Westworld 4 [b]Nevešlo se:[/b]  Andor, Babylon Berlín 4, His Dark Materials 3, Kleo, The Sandman, We Own This City. [b]Česká zmínka[/b]:  Devadesátky, Iveta, Podezření, Případy 1. oddělení 3. [b]Nejhorší zklamání roku:  [/b]Fear the Walking Dead 7, Rings of Power, Station Eleven, Tales of the Walking Dead, Tokio Vice, Wednesday, 1883, 1899. *:+*
2 -3
reagovat
Pro mě taky není Seveřan mezi nejlepšími filmy roku 2022. Chvílemi děj nedává smysl. Pokud bych měl doporučit něco +- současného o nájezdech seveřanů - tak seriál Poslední království podle knížní serie Bernarda Cornwella.     
852363
Pro mě taky není Seveřan mezi nejlepšími filmy roku 2022. Chvílemi děj nedává smysl. Pokud bych měl doporučit něco +- současného o nájezdech seveřanů - tak seriál Poslední království podle knížní serie Bernarda Cornwella.     
3 -3
reagovat
Elvis a Severan jsou hrozne sracky. Elvise jsem nedokoukal. Severan je klisovita sebestredna kase, ktera mi az fyzicky znechutila veskere filmove videni zivota severskych narodu. 
852362
Elvis a Severan jsou hrozne sracky. Elvise jsem nedokoukal. Severan je klisovita sebestredna kase, ktera mi az fyzicky znechutila veskere filmove videni zivota severskych narodu. 
2 -6
reagovat
letos slabsi rok.
Top gun totalne zaslouzene.
Severan bohuzel nenaplnil ocekavani. Vsechno, vsude, najednou moc dlouhy a nakonec unavny. A glorifikaci Trojuhelniku smutku uz vubec nerozumim, to byla extremni nuda (a komedie?? kde?).
852358
letos slabsi rok. Top gun totalne zaslouzene. Severan bohuzel nenaplnil ocekavani. Vsechno, vsude, najednou moc dlouhy a nakonec unavny. A glorifikaci Trojuhelniku smutku uz vubec nerozumim, to byla extremni nuda (a komedie?? kde?).
7 -2
reagovat
Všechna čest Rimsymu, že se opovážil nejít s davem a nezařadit Top Gun do top ten :+
852357
Všechna čest Rimsymu, že se opovážil nejít s davem a nezařadit Top Gun do top ten *:+*
7 -5
reagovat
Tenhle rok jsem spíš koukal na starší věci, takže TOP 10 nedám, protože ne vše co jsem letošního viděl tam pro mě patří. Ani to nebudu řadit:

Resurrection
Prey
The Northman
Men
The Batman, ten už s odřenýma ušima

Vlastně se dá říct, že samé dost divné filmy :D

Ano, nic dalšího tam nemám. Co mě trochu vyděsilo, jak rozdílně vnímám TG:M.
852350
Tenhle rok jsem spíš koukal na starší věci, takže TOP 10 nedám, protože ne vše co jsem letošního viděl tam pro mě patří. Ani to nebudu řadit: Resurrection Prey The Northman Men The Batman, ten už s odřenýma ušima Vlastně se dá říct, že samé dost divné filmy *:D* Ano, nic dalšího tam nemám. Co mě trochu vyděsilo, jak rozdílně vnímám TG:M.
1 -2
reagovat
852347
1. [url=https://www.csfd.cz/film/785609-elvis/]Elvis[/url]  2. [url=https://www.csfd.cz/film/864414-apollo-10-1-2-dite-kosmickeho-veku/]Apollo 10 1/2: Dítě kosmického věku[/url]  3. [url=https://www.csfd.cz/film/791008-severan/]Seveřan[/url]  4. [url=https://www.csfd.cz/film/1170295-moonage-daydream/]Moonage Daydream[/url]  5. [url=https://www.csfd.cz/film/933670-bullet-train/]Bullet Train[/url] 6. [url=https://www.csfd.cz/film/1126398-silena-noc/]Šílená noc[/url] 7. [url=https://www.csfd.cz/film/1061911-predator-korist/]Predátor: Kořist[/url]  8. [url=https://www.csfd.cz/film/323329-the-batman/]The Batman[/url]  9. [url=https://www.csfd.cz/film/865902-vsechno-vsude-najednou/]Všechno, všude, najednou[/url] 10. [url=https://www.csfd.cz/film/985277-wendell-a-wild/]Wendell a Wild [/url]*8)*
2 0
reagovat
za mňa tento rok práveže dosť slabý. Možno aj rovnako slabý ako minulé dva, ktoré zasiahol covid naplno. 

4 najlepšie filmy sú Top Gun: Maverick, Drive My Car, The Northman a potom jeden, ktorý tu celá redakcia opomenula. Až na Hlada, ktorý to má v kolonke filmov, kt. chce vidieť :D
A síce hovorím o vynikajúcom Nezanechať stopy. 

Potom si topku zaslúžia ešte Thirteen Lives, Good Luck to You, Leo Grande, Boiling Point, Linklaterovo Apollo, Scream, Prey a Glass Onion.

Hustle, Bullet Train, Day Shift, The Outfit, Barbarian, Luckiest Girl Alive, Moonshot, Kingsman tiež dosť dobré.
Z hororu ešte The Sadness, X a Fresh.  Z animákov Luck a Lightyear.
Vypichol by som ešte indie Ali & Ava a Emergency. 

Fabelmans dobré, ale na jedno pozretie, rovnako tak Batman. Zmienku si zaslúžia podarené Causeway, Holy Spider, Violent Night, Death on the Nile, Athena, Metal Lords. 

Na druhú stranu mi Trojuholník smútku opäť dokázal, že Ostlund nie je dobrým režisérom. Hype je mimo. Je to o úroveň lepšie a zovretejšie ako Štvorec, ale stále to stačilo iba na 3* na csfd. 

A propos, sklamania tohto roka sa pohybujú od miernych (Ambulance, Argentina, 1985, Unbearable Weight of Massive Talent, 3000 Years of Longing, She Said, Black Phone) cez stredné (Gray Man, Last Seen Alive, Blonde, Nope, Im Westen nichts Neues) až po totálne faily (Amsterdam, Emancipation, Spiderhead).

Filmy, kt. chcem dobehnúť: RRR, Everything, Everywhere..., The Menu, Avatar 2, Najhorší človek na svete, Párty Hárder, Decision to Leave, Krásné bytosti... a určite som na niektoré zabudol.

Banger nikdy neuvidím (tématicky úplne mimo mňa), Elvis a Moonage Daydream detto (obaja interpreti úplne mimo mňa)

Zo seriálov si tento rok korunu uzurpovali The Boys, House of the Dragon, Black Bird a Wednesday. Na krk im dýchal Barry.
852346
za mňa tento rok práveže dosť slabý. Možno aj rovnako slabý ako minulé dva, ktoré zasiahol covid naplno.  4 najlepšie filmy sú Top Gun: Maverick, Drive My Car, The Northman a potom jeden, ktorý tu celá redakcia opomenula. Až na Hlada, ktorý to má v kolonke filmov, kt. chce vidieť :D A síce hovorím o vynikajúcom Nezanechať stopy.  Potom si topku zaslúžia ešte Thirteen Lives, Good Luck to You, Leo Grande, Boiling Point, Linklaterovo Apollo, Scream, Prey a Glass Onion. Hustle, Bullet Train, Day Shift, The Outfit, Barbarian, Luckiest Girl Alive, Moonshot, Kingsman tiež dosť dobré. Z hororu ešte The Sadness, X a Fresh.  Z animákov Luck a Lightyear. Vypichol by som ešte indie Ali & Ava a Emergency.  Fabelmans dobré, ale na jedno pozretie, rovnako tak Batman. Zmienku si zaslúžia podarené Causeway, Holy Spider, Violent Night, Death on the Nile, Athena, Metal Lords.  Na druhú stranu mi Trojuholník smútku opäť dokázal, že Ostlund nie je dobrým režisérom. Hype je mimo. Je to o úroveň lepšie a zovretejšie ako Štvorec, ale stále to stačilo iba na 3* na csfd.  A propos, sklamania tohto roka sa pohybujú od miernych (Ambulance, Argentina, 1985, Unbearable Weight of Massive Talent, 3000 Years of Longing, She Said, Black Phone) cez stredné (Gray Man, Last Seen Alive, Blonde, Nope, Im Westen nichts Neues) až po totálne faily (Amsterdam, Emancipation, Spiderhead). Filmy, kt. chcem dobehnúť: RRR, Everything, Everywhere..., The Menu, Avatar 2, Najhorší človek na svete, Párty Hárder, Decision to Leave, Krásné bytosti... a určite som na niektoré zabudol. Banger nikdy neuvidím (tématicky úplne mimo mňa), Elvis a Moonage Daydream detto (obaja interpreti úplne mimo mňa) Zo seriálov si tento rok korunu uzurpovali The Boys, House of the Dragon, Black Bird a Wednesday. Na krk im dýchal Barry.
2 -3
reagovat
Pro mě je nejlepším filmem roku 2022 z toho, co jsem viděl Rakeťák.
852345
Pro mě je nejlepším filmem roku 2022 z toho, co jsem viděl Rakeťák.
1 -4
reagovat
1. Top Gun: Maverick
2. Bullet train
3. Predátor: Evoluce
4. Seveřan
5. Nejhorší člověk na světě
6. Batman
7. Dr. Strange v mnohovesmíru šílenství 
8. Kingsman: první mise
9. Princezna
10. Hustle

Na Mavericka jsem ani neměl v plánu jít, ale je to pecka. Největší zklamání je zdaleka nový Thor
852344
1. Top Gun: Maverick 2. Bullet train 3. Predátor: Evoluce 4. Seveřan 5. Nejhorší člověk na světě 6. Batman 7. Dr. Strange v mnohovesmíru šílenství  8. Kingsman: první mise 9. Princezna 10. Hustle Na Mavericka jsem ani neměl v plánu jít, ale je to pecka. Největší zklamání je zdaleka nový Thor
4 0
reagovat
reaguje na: mates44
Tak ten Strange je tam jen díky tomu že nabídka letošních filmu byla hodně slabá!:+:D
852331
Tak ten Strange je tam jen díky tomu že nabídka letošních filmu byla hodně slabá!*:+**:D*
852330
3 -4
reagovat
reaguje na: rush
Jo "Batman je moc dlouhej", ale máš tam dlouhýho a sračkoidního Doctora Strange. Okay bruh:D:D:D

Jinak Maverick absolutně vládne. Absolutně. Myslel jsem, že tenhle rok bude patřit Batmanovi, ale Maverick celou sezónu přejel nadzvukovou rychlostí. Cruise, Kosinski take a fucking bow:+
852330
Jo "Batman je moc dlouhej", ale máš tam dlouhýho a sračkoidního Doctora Strange. Okay bruh*:D**:D**:D* Jinak Maverick absolutně vládne. Absolutně. Myslel jsem, že tenhle rok bude patřit Batmanovi, ale Maverick celou sezónu přejel nadzvukovou rychlostí. Cruise, Kosinski take a fucking bow*:+*
852327
4 -2
reagují: rush
reagovat
Ještě potřebuji pár filmů dohnat, ale jinak bude můj žebříček velmi podobný redakci :+
Navíc bych vypíchl hlavně Bullet Train, nejzábavnější akční komedie za hodně dlouhou dobu. 
852328
Ještě potřebuji pár filmů dohnat, ale jinak bude můj žebříček velmi podobný redakci *:+* Navíc bych vypíchl hlavně Bullet Train, nejzábavnější akční komedie za hodně dlouhou dobu. 
4 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Batman si zasloužil být kratší o cca 50 minut, ta nudná vata uprostřed byla utrpení, no a minimálně o hodinu by zasloužil zkrátit i Avatar cesta vody ! Ta nudná ubijejici prostřední část byla hrůza!
852327
Batman si zasloužil být kratší o cca 50 minut, ta nudná vata uprostřed byla utrpení, no a minimálně o hodinu by zasloužil zkrátit i Avatar cesta vody ! Ta nudná ubijejici prostřední část byla hrůza!
852310
2 -7
reagují: mates44
reagovat
1. Predator: Kořist 
2. Apollo 10/2: Dítě kosmického věku
3. Na Nože: Union Glass 
4. Barbar
5. Třináct životů 
6. Doctor Strange v Multivesmiru šílenství 
7. Pinocchio Guillerma del Tora
8. Fabelmanovi
9. Bullet Train 
10. Top Hun: Maverick 
Nevešlo se : The Batman
Nejzábavnější film: Bullet Train
Filmy, které jsem neviděl a štve me to: Seveřan
Nejlepší český film: Českou odpadní produkci nesleduji !
Největší  zklamání: Avatar cesta vody 

Jinak to letos, co se týče kvality filmu byla velká bída, když  se mi tam vešel i Maverick a Doctor Strange!
852324
1. Predator: Kořist  2. Apollo 10/2: Dítě kosmického věku 3. Na Nože: Union Glass  4. Barbar 5. Třináct životů  6. Doctor Strange v Multivesmiru šílenství  7. Pinocchio Guillerma del Tora 8. Fabelmanovi 9. Bullet Train  10. Top Hun: Maverick  Nevešlo se : The Batman Nejzábavnější film: Bullet Train Filmy, které jsem neviděl a štve me to: Seveřan Nejlepší český film: Českou odpadní produkci nesleduji ! Největší  zklamání: Avatar cesta vody  Jinak to letos, co se týče kvality filmu byla velká bída, když  se mi tam vešel i Maverick a Doctor Strange!
2 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se