Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fanouškovský zájem o SnyderCut zřejmě nebyl tak skutečný, jak se původně zdálo

příspěvky 21 - 35 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Tadyhle už imho ani nejde o Snydera, ale pouze prachprostý damage control WarnerMedia, kteří se snaží pád své filmy hodit na někoho jiného. A Snyder a jeho "kult" jsou dobří obětní beránci.
Faktem ale je, jak i DO_OD v článku podotýká. Snyder si teď může dělat pomalu co chce, kdežto "WarnerMedia" zanikli. Co to samo o sobě o situaci vypovídá?
834450
Tadyhle už imho ani nejde o Snydera, ale pouze prachprostý damage control WarnerMedia, kteří se snaží pád své filmy hodit na někoho jiného. A Snyder a jeho "kult" jsou dobří obětní beránci. Faktem ale je, jak i DO_OD v článku podotýká. Snyder si teď může dělat pomalu co chce, kdežto "WarnerMedia" zanikli. Co to samo o sobě o situaci vypovídá?
834447
3 -6
reagovat
Jak moc piclej virgino nekdo musi byt, aby naskocil na kult zrovna Zacka Snydera? Lidstvo fakt neprestava udivovat. :o:o
834447
Jak moc piclej virgino nekdo musi byt, aby naskocil na kult zrovna Zacka Snydera? Lidstvo fakt neprestava udivovat. *:o**:o*
11 -2
reagují: Napůl
reagovat
reaguje na: mates44
Na nosičích to vyšlo předtím. Digitálně to vychází nyní. A ano, ten článek od Rolling Stone, není nic jiného než prachprostá očerňovačka, která má právě od digitálního vydání filmu odvést pozornost. Ostatně proč jinak by to vydali zrovna v ten samý den. Na twitteru jim to lidi už také rozthali na kusy a někdo dokonce vyšťoural, že Rolling Stone na svém twitter účtu mají těch falešných followerů dokonce 24%, takže tolik k celkovému obrázku relevantnosti.
Tak jako tak, informace čerpané od "WarnerMedia" jsou už stejně irelevatní poslouchat, když společnost samotná už neexistuje a velmi dobře víme proč. Hru "já nic já muzikant, to ten druhý" už jim vážně nemůže baštit nikdo, kdo celou situaci alespoň trochu sledoval.
834442
Na nosičích to vyšlo předtím. Digitálně to vychází nyní. A ano, ten článek od Rolling Stone, není nic jiného než prachprostá očerňovačka, která má právě od digitálního vydání filmu odvést pozornost. Ostatně proč jinak by to vydali zrovna v ten samý den. Na twitteru jim to lidi už také rozthali na kusy a někdo dokonce vyšťoural, že Rolling Stone na svém twitter účtu mají těch falešných followerů dokonce 24%, takže tolik k celkovému obrázku relevantnosti. Tak jako tak, informace čerpané od "WarnerMedia" jsou už stejně irelevatní poslouchat, když společnost samotná už neexistuje a velmi dobře víme proč. Hru "já nic já muzikant, to ten druhý" už jim vážně nemůže baštit nikdo, kdo celou situaci alespoň trochu sledoval.
834441
3 -6
reagovat
Jak jinak. Propaganda fašistickýho Warner bros. a Snyder jako mučedník co stvořil masterpiece a oni mu nepřáli úspěch. Mám pocit, že něco podobnýho jsem tu už četl.
Jinak digitálně to vyšlo už v premiéře, ted to vychází na "pevných nosičích".  Or Am I wrong?
Každopádně mám pro Tebe otázku, natočil podle Tebe Bůh Snyder nějakej špatnej film?:D
834441
Jak jinak. Propaganda fašistickýho Warner bros. a Snyder jako mučedník co stvořil masterpiece a oni mu nepřáli úspěch. Mám pocit, že něco podobnýho jsem tu už četl. Jinak digitálně to vyšlo už v premiéře, ted to vychází na "pevných nosičích".  Or Am I wrong? Každopádně mám pro Tebe otázku, natočil podle Tebe Bůh Snyder nějakej špatnej film?*:D*
4 -4
reagují: Napůl
reagovat
Zaujímavé. Dnes som písal pod recenziou na Tři tisíce let touhy písal, že o komplikovanom natáčaní a vzniku Fury Road vyšla tento rok kniha. WB a DC to asi nikdy nedovolia, ale podobná kniha alebo dokument o vzniku Justice League by IMO tiež mohla stáť za to. 

Toto čo sa píše v článku už znie dosť vyhrotene...

Stále mi napriek petíciám a pod. príde zázrak, že WB/DC dali Snyderovi 70 mil. na to, aby si dokončil svoju verziu niečoho čo komerčne skončilo hlboko v červených číslach. 
834440
Zaujímavé. Dnes som písal pod recenziou na Tři tisíce let touhy písal, že o komplikovanom natáčaní a vzniku Fury Road vyšla tento rok kniha. WB a DC to asi nikdy nedovolia, ale podobná kniha alebo dokument o vzniku Justice League by IMO tiež mohla stáť za to.  Toto čo sa píše v článku už znie dosť vyhrotene... Stále mi napriek petíciám a pod. príde zázrak, že WB/DC dali Snyderovi 70 mil. na to, aby si dokončil svoju verziu niečoho čo komerčne skončilo hlboko v červených číslach. 
9 0
reagovat
reaguje na: Fatush
Ono jako dostat na předělání 70mega $ a mít na to x let času probrat se různejma fórama, přečíst si co vše tam bylo špatně… by bylo pak hodně smutný, kdyby ten film nebyl lepší…. každopádně on z bezbarvého a bezchutného guláše udělal podobný bezchutný guláš a přidal tam jen trošku chemického koření z pytlíku (nebo klidně obráceně, ta černobílá verze se taky nedala sledovat)
834438
Ono jako dostat na předělání 70mega $ a mít na to x let času probrat se různejma fórama, přečíst si co vše tam bylo špatně… by bylo pak hodně smutný, kdyby ten film nebyl lepší…. každopádně on z bezbarvého a bezchutného guláše udělal podobný bezchutný guláš a přidal tam jen trošku chemického koření z pytlíku (nebo klidně obráceně, ta černobílá verze se taky nedala sledovat)
834430
7 -3
reagovat
Tohle bude pro Martase horší než ban :D
834437
Tohle bude pro Martase horší než ban *:D*
16 0
reagovat
Aj mne príde snydercut lepší oproti wheadonovej verzii. Lenže keby sa zostrihala do kina, tak niektoré veci dostanú rovnaký priestor ako u wheadona. Prekreslenie cyborga a jeho osobnosti by nedostal toľko priestoru a tak isto ani Flash. A obe postavy si vďaka cutu výrazne polepšili. Cyborg mi konečne prišiel ako normálna postava, ktorá uvažuje a rozmýšľa, zatiaľ čo Flash bol aj vtipný ale prirodzeným spôsobom nie ako v MCU s tlačením na pílu. 

Ale snyder si mohol odpustiť nekonečne spomaľovačky, zbytočné postavy viď. Martian a podobne. Keby to orezal tak ten film má úplne iný feeling.
834436
Aj mne príde snydercut lepší oproti wheadonovej verzii. Lenže keby sa zostrihala do kina, tak niektoré veci dostanú rovnaký priestor ako u wheadona. Prekreslenie cyborga a jeho osobnosti by nedostal toľko priestoru a tak isto ani Flash. A obe postavy si vďaka cutu výrazne polepšili. Cyborg mi konečne prišiel ako normálna postava, ktorá uvažuje a rozmýšľa, zatiaľ čo Flash bol aj vtipný ale prirodzeným spôsobom nie ako v MCU s tlačením na pílu.  Ale snyder si mohol odpustiť nekonečne spomaľovačky, zbytočné postavy viď. Martian a podobne. Keby to orezal tak ten film má úplne iný feeling.
11 -3
reagovat
Ja vzdycky vedel, ze Snyder zabrani prodeji Twitteru Elonu Muskovi
834435
Ja vzdycky vedel, ze Snyder zabrani prodeji Twitteru Elonu Muskovi
10 0
reagovat
Snyder je 50+ lety narcis a man-child, ale ty strasne organicke kampane, brand-building apod. jede spousta celebs, sportovcu atd. tezky roky, kdy jim treba profily vedou firmy a maji za ukol je prezentovat vselijak vtipne, jako regular joes a proste tak, aby je fandove brali za "jednoho z nas".

Jediny co me na tom prekvapuje jsou % tech fejk uctu, botu apod. Twitter jsem smaznul nekdy '18/19 a uz tehda mi prislo, ze jich musi byt aspon 30%. :o:o
834434
Snyder je 50+ lety narcis a man-child, ale ty strasne organicke kampane, brand-building apod. jede spousta celebs, sportovcu atd. tezky roky, kdy jim treba profily vedou firmy a maji za ukol je prezentovat vselijak vtipne, jako regular joes a proste tak, aby je fandove brali za "jednoho z nas". Jediny co me na tom prekvapuje jsou % tech fejk uctu, botu apod. Twitter jsem smaznul nekdy '18/19 a uz tehda mi prislo, ze jich musi byt aspon 30%. *:o**:o*
7 0
reagovat

Teorie

 nějakej geek ve stylu Kevina Smithe z Die Hard 4 tohle cely spunktoval :D

A nebo fakt žijeme v Matrici :D:D:D:D:D
834433
 nějakej geek ve stylu Kevina Smithe z Die Hard 4 tohle cely spunktoval *:D* A nebo fakt žijeme v Matrici *:D**:D**:D**:D**:D*
Teorie
3 0
reagovat
Jsem rád, že Snydercut vyšel. Aspoň už všude neotravují ti “fanoušci” (jakýkoli následný hnutí už zdaleka nemá takový prostor) a mohli všichni vidět to, co většina už dávno věděla. Že zázrak se nekonal a Snyder žádnej genius není.
834432
Jsem rád, že Snydercut vyšel. Aspoň už všude neotravují ti “fanoušci” (jakýkoli následný hnutí už zdaleka nemá takový prostor) a mohli všichni vidět to, co většina už dávno věděla. Že zázrak se nekonal a Snyder žádnej genius není.
20 -2
reagovat
Ať to bylo jakkoliv tak Snyder Cut je stokrát lepší než ta blbost od Whedona. 
834430
Ať to bylo jakkoliv tak Snyder Cut je stokrát lepší než ta blbost od Whedona. 
16 -7
reagují: machy
reagovat
Tuhle zprávu jste sem ani neměli dávat, to tady zase bude flame...
834429
Tuhle zprávu jste sem ani neměli dávat, to tady zase bude flame...
3 -8
reagovat
Zajimavá story. Každopádně kdyby ve WB nechtěli tak ikdyby ta kampan byla sebevětši tak ten film nikdy nedovolí vydat. Ale pro HBO Max větši reklama nemohla být než dodělaní a exkluzivní vydaní toho filmu. A to že si nad touhle verzi nechtěl do toho nechT kecat se mu nedivim, taky bych to tak udělal. Navic on odmítnul honorář a film dodělal zadarmo. 

A to že chtěl odstranit Berg a Johnse s titulků se nedivim. Vy byste chtěli mít někoho takovýho podepsanýho na vašem filmu, na filmu u kterýho vám ty lidi věčně házeli klacky pod nohy a nepřičinili se na tom filmu ani za nic ? Ja teda ne. :+
834428
Zajimavá story. Každopádně kdyby ve WB nechtěli tak ikdyby ta kampan byla sebevětši tak ten film nikdy nedovolí vydat. Ale pro HBO Max větši reklama nemohla být než dodělaní a exkluzivní vydaní toho filmu. A to že si nad touhle verzi nechtěl do toho nechT kecat se mu nedivim, taky bych to tak udělal. Navic on odmítnul honorář a film dodělal zadarmo.  A to že chtěl odstranit Berg a Johnse s titulků se nedivim. Vy byste chtěli mít někoho takovýho podepsanýho na vašem filmu, na filmu u kterýho vám ty lidi věčně házeli klacky pod nohy a nepřičinili se na tom filmu ani za nic ? Ja teda ne. *:+*
12 -5
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se