Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars spin-offy mají utrum

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
První půlka Force Awakens je imho pořád boží. A to říkám jako člověk co Abramse fakt nemá rád, a platilo to už před Star Wars. Tam parádně představí nové postavy kterým jde okamžitě fandit, nové světy, nastřelí příběh s Rey, i ten návrat Hana s Chewiem je zvládnutý dobře... a podělávat se to až někde u Starkiller base kdy začne být zjevné jak moc velká kopie New Hope to je. A jak je tohle remakování debilní nápad (ať už s ním přišel Abrams, KK, nebo Iger, to je jedno) potvrzoval každý další díl - nejmíň právě dvojka, protože Johnson to chtěl rozumně nasměrovat úplně jinam (Kylo mohl být po dvojce fakt super záporák, škoda že jím nezůstal).

Solo... je řekl bych s odstupem času dost fajn, ale prostě neustojí to srovnání s Hanem Solem. On by ten herec byl jinak v pohodě, a jeho dobrodružství taky, ale Ford fakt není (Emilia Clark v pohodě není, ta hrát jednoduše neumí)
809004
První půlka Force Awakens je imho pořád boží. A to říkám jako člověk co Abramse fakt nemá rád, a platilo to už před Star Wars. Tam parádně představí nové postavy kterým jde okamžitě fandit, nové světy, nastřelí příběh s Rey, i ten návrat Hana s Chewiem je zvládnutý dobře... a podělávat se to až někde u Starkiller base kdy začne být zjevné jak moc velká kopie New Hope to je. A jak je tohle remakování debilní nápad (ať už s ním přišel Abrams, KK, nebo Iger, to je jedno) potvrzoval každý další díl - nejmíň právě dvojka, protože Johnson to chtěl rozumně nasměrovat úplně jinam (Kylo mohl být po dvojce fakt super záporák, škoda že jím nezůstal). Solo... je řekl bych s odstupem času dost fajn, ale prostě neustojí to srovnání s Hanem Solem. On by ten herec byl jinak v pohodě, a jeho dobrodružství taky, ale Ford fakt není (Emilia Clark v pohodě není, ta hrát jednoduše neumí)
808999
7 -1
reagují: hanak_v_exilu
reagovat
reaguje na: HAL
nj,,, trilogia o narazani sa lodi v hyperpriestore a poletovani vo vesmire bez skafandru v spanku ... nie dakujem nech skusi fantasy
809003
nj,,, trilogia o narazani sa lodi v hyperpriestore a poletovani vo vesmire bez skafandru v spanku ... nie dakujem nech skusi fantasy
808934
4 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Precital som si reakciu Do Od a neni moc co dodat. Je ppravda, ze vela nas tu bolo nadsenych s TFA. Ja som bol 4x v kine. Vychvaloval som tu film a branil Kylo Rena. Je to a) efekt nostalgie spolu s SW po dlhej dobe,  ale aj stare zname, ze casto ked sa velmi tesis prevladne nadsenie a nad failmy usilovne zatvaras oci, a aj ked zacinas cim dalej tym viac vnimat do oci bijuce chyby a nezmysly, stale sam seba presviedcas, ze su bezvyznamne a ze celok funguje. Prichytis sa, ze si v podstate pustas iba Jakku a potom stretnutie s Lukom. V hlave ti hra genialna Rey's theme a ked sa Luke otoci, stoja ti chlpy na rukach. To vydrzalo dva roky, kym Rian sedmicku proste stopol. Z filmu, ktory medzitym spadol z 9/10 na 6/10 sa stala slepa ulicka, ktora nikam nevedie, zbytocny film, tak ako nepredajne blucko, ktore mi lezi kdesi hore na policke, aby mi nepripominalo moje ruzove okuliare. Preco bysom  koli 2 scenam mal este niekedy stratit 2 hodiny svojho zivota, ked viem, ze pribeh nikam nevedie?
Niekto tu vyzdvihoval Rianovu nesputanost. Nic proti nej. Ale carte blanche pre druhy diel trilogie v sebe nesie aj zodpovednost, v skutocnosti to neznamena rob si co chces a ignoruj predosly diel. Znamena to rob si co chces,  ale bud v uzkom kontakte a spolupraci s reziserom predchadzajuceho dielu, aby konecny vysledok bol homogenny a prirodzene nadvazoval na zabehnuty pribeh a postavy. A Rian to pochopil tak, ze je kazdemu u prdele, co natoci a ci to bude mat nieco spolocne s TFA. Samozrejme JJ a KK ho v tom svojim pristupom len utvrdili, ze takto sa to robi. Rian uprednostnil svoje ego pred kontinuitou a bomboval tym celu trilogiu.  JJ pak bomboval Riana a cely Lucasfilm je odvtedy pre mnohych banda sasov.
Za takychto okolnosti natacane serialy so zapletkami (a to som pouzil mozno az prilis sofistikovany vyraz) , proti ktorym su jednotlive diely Clone Wars majstrovske diela, su divakmi ospevovane tak, akoby pred DT nikdy neboly. 
Tie napady so Starou republikou, s trilogiou stovky rokov dopredu, to je vsetko pekne, ale co Lucasfilm predviedol za 8 rokov? Vsetko reciklaty, stare veci. Nic nove. Za tie roky neprisli s nicim novym. Preco?  Lebo vymysliet nieco nove je tazke.  Lucas to dokazal. Oni za 8 rokov nie, so vsetkymi peniazmi a dostupnymi talentami sa motame v kruhu.
809002
Precital som si reakciu Do Od a neni moc co dodat. Je ppravda, ze vela nas tu bolo nadsenych s TFA. Ja som bol 4x v kine. Vychvaloval som tu film a branil Kylo Rena. Je to a) efekt nostalgie spolu s SW po dlhej dobe,  ale aj stare zname, ze casto ked sa velmi tesis prevladne nadsenie a nad failmy usilovne zatvaras oci, a aj ked zacinas cim dalej tym viac vnimat do oci bijuce chyby a nezmysly, stale sam seba presviedcas, ze su bezvyznamne a ze celok funguje. Prichytis sa, ze si v podstate pustas iba Jakku a potom stretnutie s Lukom. V hlave ti hra genialna Rey's theme a ked sa Luke otoci, stoja ti chlpy na rukach. To vydrzalo dva roky, kym Rian sedmicku proste stopol. Z filmu, ktory medzitym spadol z 9/10 na 6/10 sa stala slepa ulicka, ktora nikam nevedie, zbytocny film, tak ako nepredajne blucko, ktore mi lezi kdesi hore na policke, aby mi nepripominalo moje ruzove okuliare. Preco bysom  koli 2 scenam mal este niekedy stratit 2 hodiny svojho zivota, ked viem, ze pribeh nikam nevedie? Niekto tu vyzdvihoval Rianovu nesputanost. Nic proti nej. Ale carte blanche pre druhy diel trilogie v sebe nesie aj zodpovednost, v skutocnosti to neznamena rob si co chces a ignoruj predosly diel. Znamena to rob si co chces,  ale bud v uzkom kontakte a spolupraci s reziserom predchadzajuceho dielu, aby konecny vysledok bol homogenny a prirodzene nadvazoval na zabehnuty pribeh a postavy. A Rian to pochopil tak, ze je kazdemu u prdele, co natoci a ci to bude mat nieco spolocne s TFA. Samozrejme JJ a KK ho v tom svojim pristupom len utvrdili, ze takto sa to robi. Rian uprednostnil svoje ego pred kontinuitou a bomboval tym celu trilogiu.  JJ pak bomboval Riana a cely Lucasfilm je odvtedy pre mnohych banda sasov. Za takychto okolnosti natacane serialy so zapletkami (a to som pouzil mozno az prilis sofistikovany vyraz) , proti ktorym su jednotlive diely Clone Wars majstrovske diela, su divakmi ospevovane tak, akoby pred DT nikdy neboly.  Tie napady so Starou republikou, s trilogiou stovky rokov dopredu, to je vsetko pekne, ale co Lucasfilm predviedol za 8 rokov? Vsetko reciklaty, stare veci. Nic nove. Za tie roky neprisli s nicim novym. Preco?  Lebo vymysliet nieco nove je tazke.  Lucas to dokazal. Oni za 8 rokov nie, so vsetkymi peniazmi a dostupnymi talentami sa motame v kruhu.
808994
12 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Nostalgie. Nic víc to nebylo. Byl jsem na Force Awakens pětkrát v kině. A pokaždé jsem si ten návrat SW užíval. To nic nemění na tom, že ten film nestárne dobře, protože jakmile nostalgie opadla, tak začalo být krásně vidět, jaká zoufalá a neobjevná sázka na jistotu to od Abramse byla. Další díly to pak ještě víc potápí, osmička - protože s tím nemá de facto nic společného, a devítka, protože to je ještě marnější snaha splácat všechno dohromady. Johnson z toho paradoxně vychází nejlíp, protože aspoň zkoušel něco jiného. Bez hlavy a paty ta trilogie ale brutálně pohořela a fakt to tomu univerzu strašně ublížilo.

Souhlasím s těmi názory pode mnou, že nejlíp z nových filmů od Disney vychází Rogue One. Solo už bohužel not so much. Příliš brzo po kontroverzní osmičce, navíc necharizmatické dřevo v hlavní roli. 

Co se seriálů týče, nejsem vůbec nadšenej z toho co předvádí Filoni a Favreau v Mandalorianovi. Fan service ok, ale tam to fakt volalo po daleko ambicióznějším komplexnějším budování světa a postav, tohle co dostáváme jsou narychlo upečené a natočené epizodické díly, které spíš než epické příběhy ze Star Wars univerza připomínají zápletky z Hvězdné brány - a to fakt není kompliment. Navíc to místy vypadá dost hnusně (viz. Ahsoka nebo ten ohavnej de-ageing Hamilla ve finále druhé řady). Návrat Boba Fett je cool, opět strašnej fan service bez jakékoli přidané hodnoty, ale aspoň je to do jisté míry cool, ten poslední trailer mě ale opět utvrdil v tom, že to bude prostě Mandalorian 2.5, aby si Pascal mohl odskočit natočit The Last of Us. Snad ten Obi-Wan leccos zachrání a v budoucnu dost věřím Feigemu i Waititimu, pokud teda oba nevycouvají kvůli creative differences. To ale nic nemění na tom, že říct dnes nahlas, jak moc miluju Star Wars, s sebou nese v posledních letech takovou smutnou pachuť.
808999
Nostalgie. Nic víc to nebylo. Byl jsem na Force Awakens pětkrát v kině. A pokaždé jsem si ten návrat SW užíval. To nic nemění na tom, že ten film nestárne dobře, protože jakmile nostalgie opadla, tak začalo být krásně vidět, jaká zoufalá a neobjevná sázka na jistotu to od Abramse byla. Další díly to pak ještě víc potápí, osmička - protože s tím nemá de facto nic společného, a devítka, protože to je ještě marnější snaha splácat všechno dohromady. Johnson z toho paradoxně vychází nejlíp, protože aspoň zkoušel něco jiného. Bez hlavy a paty ta trilogie ale brutálně pohořela a fakt to tomu univerzu strašně ublížilo. Souhlasím s těmi názory pode mnou, že nejlíp z nových filmů od Disney vychází Rogue One. Solo už bohužel not so much. Příliš brzo po kontroverzní osmičce, navíc necharizmatické dřevo v hlavní roli.  Co se seriálů týče, nejsem vůbec nadšenej z toho co předvádí Filoni a Favreau v Mandalorianovi. Fan service ok, ale tam to fakt volalo po daleko ambicióznějším komplexnějším budování světa a postav, tohle co dostáváme jsou narychlo upečené a natočené epizodické díly, které spíš než epické příběhy ze Star Wars univerza připomínají zápletky z Hvězdné brány - a to fakt není kompliment. Navíc to místy vypadá dost hnusně (viz. Ahsoka nebo ten ohavnej de-ageing Hamilla ve finále druhé řady). Návrat Boba Fett je cool, opět strašnej fan service bez jakékoli přidané hodnoty, ale aspoň je to do jisté míry cool, ten poslední trailer mě ale opět utvrdil v tom, že to bude prostě Mandalorian 2.5, aby si Pascal mohl odskočit natočit The Last of Us. Snad ten Obi-Wan leccos zachrání a v budoucnu dost věřím Feigemu i Waititimu, pokud teda oba nevycouvají kvůli creative differences. To ale nic nemění na tom, že říct dnes nahlas, jak moc miluju Star Wars, s sebou nese v posledních letech takovou smutnou pachuť.
808994
8 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Fixer
Já bych to po ní jako velký fanda Star Wars vzal a jsem si skoro jist, že by to dopadlo lépe než ten ten bordel, který po sobě zatím zanechala. Kdyby to bylo na mě, přestal bych se konečně točit v kruhu nostalgického dojení původní trilogie a vydal bych se úplně jiným směrem. Nejlépe do daleké budoucnosti odehrávající se stovky let od poslední trilogie. Dokonce jsem si před nějakou dobou pro zábavu sepsal vlastní "stručný" popis děje, ale je to moc dlouhé, takže to sem dávat nebudu. :D 
808997
Já bych to po ní jako velký fanda Star Wars vzal a jsem si skoro jist, že by to dopadlo lépe než ten ten bordel, který po sobě zatím zanechala. Kdyby to bylo na mě, přestal bych se konečně točit v kruhu nostalgického dojení původní trilogie a vydal bych se úplně jiným směrem. Nejlépe do daleké budoucnosti odehrávající se stovky let od poslední trilogie. Dokonce jsem si před nějakou dobou pro zábavu sepsal vlastní "stručný" popis děje, ale je to moc dlouhé, takže to sem dávat nebudu. *:D* 
808927
4 0
reagovat
Ale no. Ja si ešte teraz celkom čerstvo pamätám jak ste tu po premiére epizody 7 poväčšinu spievali ódy na to aké to bolo skvelé a teraz jej zrazu neviete prísť na meno. Nejak rýchlo ste zabudli či? Pamätám si to pretože ja som bol práve jeden z tých čo tu sedmičku celkom kritizovali. Inak celkom súhlasím s tým názorom že Rogue One je z nových Disney SW to najlepšie čo sme dostali ak sa teda nepočíta Mandalorian ako seriál a kľudne by som si podobný spin-off v podobnom duchu dal znova, škoda že po Solovi sa na tie spin-offy Disney úplne vyprdol. Nejak mi to nejde do hlavy. Taký moloch akým je Disney predsa nemôže odradiť neúspech jedného projektu, hlavne ak to je projekt akým bol Solo kde už od počiatku boli problémy s produkciou. Na to by sa mohlo myslím trošku prihliadať. Marvel sa predsa tiež nebál a dodnes nebojí nejakých menších neúspechov a idú si stále svoje bez toho že by sa niečo menilo. V tomto by sa mohli v Lucasfilme inšpirovať. Predstavte si že by si v marvele po Ironmanovi 2, Thorovi a Capitánovi povedali ok nejde to tak ako sme chceli tak to stopneme. Na to v akých sračkách Solo spočiatku bol dopadol ešte celkom dobre.

Inak ako prvé by som sa určite zbavil K. Kennedy. Ak to doteraz nebola schopná dať nejak dokopy a každé jej rozhodnutie je jeden veľký omyl tak sa dá asi ťažko očakávať že sa to v budúcnosti len tak zázračne zmení. Raz ju aj tak budú musieť poslať do dôchodku, takže čím skôr tým lepšie. Nemá na to byť nový Feige to už predsa všetkým dokázala tak na čo sa trápiť. A v druhom rade by som sa na ich mieste čo najskôr zameral na Starú Republiku alebo tú ich novú High Republik a skúsil vytvoriť niečo tam. Ja viem že väčšina fanúšikov chce stále stretávať vo filmoch a seriáloch staré známe postavy ako Obi Vana, Boba Fetta, Ahsoku, Luka a podobne ale dokola sa točiť len okolo tohto už sto krát prevareného obdobia je proste nezmysel. Treba jednoducho vytvoriť nové obľúbené postavy ktoré nebudú mať žiadnu spojitosť so starými a bude dobre. Nemôžu sa predsa všetky filmy stále vracať k Hanovi Solovi a rodine Skywalkerovcov, k postavám ktoré sú tu s nami už desaťročia, pretože v takom prípade nemá SW žiadnu budúcnosť. Potom jedine celé SW nanovo zremakovať ale to by fanúšikovia asi vyskočili z kože.
808994
Ale no. Ja si ešte teraz celkom čerstvo pamätám jak ste tu po premiére epizody 7 poväčšinu spievali ódy na to aké to bolo skvelé a teraz jej zrazu neviete prísť na meno. Nejak rýchlo ste zabudli či? Pamätám si to pretože ja som bol práve jeden z tých čo tu sedmičku celkom kritizovali. Inak celkom súhlasím s tým názorom že Rogue One je z nových Disney SW to najlepšie čo sme dostali ak sa teda nepočíta Mandalorian ako seriál a kľudne by som si podobný spin-off v podobnom duchu dal znova, škoda že po Solovi sa na tie spin-offy Disney úplne vyprdol. Nejak mi to nejde do hlavy. Taký moloch akým je Disney predsa nemôže odradiť neúspech jedného projektu, hlavne ak to je projekt akým bol Solo kde už od počiatku boli problémy s produkciou. Na to by sa mohlo myslím trošku prihliadať. Marvel sa predsa tiež nebál a dodnes nebojí nejakých menších neúspechov a idú si stále svoje bez toho že by sa niečo menilo. V tomto by sa mohli v Lucasfilme inšpirovať. Predstavte si že by si v marvele po Ironmanovi 2, Thorovi a Capitánovi povedali ok nejde to tak ako sme chceli tak to stopneme. Na to v akých sračkách Solo spočiatku bol dopadol ešte celkom dobre. Inak ako prvé by som sa určite zbavil K. Kennedy. Ak to doteraz nebola schopná dať nejak dokopy a každé jej rozhodnutie je jeden veľký omyl tak sa dá asi ťažko očakávať že sa to v budúcnosti len tak zázračne zmení. Raz ju aj tak budú musieť poslať do dôchodku, takže čím skôr tým lepšie. Nemá na to byť nový Feige to už predsa všetkým dokázala tak na čo sa trápiť. A v druhom rade by som sa na ich mieste čo najskôr zameral na Starú Republiku alebo tú ich novú High Republik a skúsil vytvoriť niečo tam. Ja viem že väčšina fanúšikov chce stále stretávať vo filmoch a seriáloch staré známe postavy ako Obi Vana, Boba Fetta, Ahsoku, Luka a podobne ale dokola sa točiť len okolo tohto už sto krát prevareného obdobia je proste nezmysel. Treba jednoducho vytvoriť nové obľúbené postavy ktoré nebudú mať žiadnu spojitosť so starými a bude dobre. Nemôžu sa predsa všetky filmy stále vracať k Hanovi Solovi a rodine Skywalkerovcov, k postavám ktoré sú tu s nami už desaťročia, pretože v takom prípade nemá SW žiadnu budúcnosť. Potom jedine celé SW nanovo zremakovať ale to by fanúšikovia asi vyskočili z kože.
7 0
reagují: mecano, do_Od
reagovat
Nic naplat, nejlepším novodobým filmem je Rogue One, který měl být původně jenom takový bonus. A značku vlastně musí aktuálně zachraňovat televizní produkce. Zato hlavní trilogie žalostně selhala a naštvala úplně všechny. :D
808990
Nic naplat, nejlepším novodobým filmem je Rogue One, který měl být původně jenom takový bonus. A značku vlastně musí aktuálně zachraňovat televizní produkce. Zato hlavní trilogie žalostně selhala a naštvala úplně všechny. *:D*
10 -1
reagovat
Odporucam vsetkym recenzie poslednej trilogie od RedLetterMedia :D
808981
Odporucam vsetkym recenzie poslednej trilogie od RedLetterMedia *:D*
2 -1
reagovat
To je dost cudne ked dali johnsonovi maximalnu volnost pri jeho last Jedi a hoci to nebolo podla mojho gusta, bola to jeho vizia. Radsej by som sa pozeral na niekoho original nez na filmy ktore idu podla urciteho normu(MCU) alebo este horsie, podla predstav officu.

Modlim sa aby LF prebrali Favreau s Filonim, aspon to nebude recyklacia
808978
To je dost cudne ked dali johnsonovi maximalnu volnost pri jeho last Jedi a hoci to nebolo podla mojho gusta, bola to jeho vizia. Radsej by som sa pozeral na niekoho original nez na filmy ktore idu podla urciteho normu(MCU) alebo este horsie, podla predstav officu. Modlim sa aby LF prebrali Favreau s Filonim, aspon to nebude recyklacia
3 0
reagovat
Toho co se zrušilo není žádná škoda. Ale pořád nechápu proč nezkusí natočit nějaký menší film s talentovaným režisérem. Nemusela by tam být žádná z hlavních ani vedlejších postav, nemuselo by se to točit kolem známých událostí. Kdyby šli stylem "cloverfield", jen o hvězdičku a půl výš v kvalitě, tak bych byl úplně spokojený. 
808957
Toho co se zrušilo není žádná škoda. Ale pořád nechápu proč nezkusí natočit nějaký menší film s talentovaným režisérem. Nemusela by tam být žádná z hlavních ani vedlejších postav, nemuselo by se to točit kolem známých událostí. Kdyby šli stylem "cloverfield", jen o hvězdičku a půl výš v kvalitě, tak bych byl úplně spokojený. 
8 0
reagovat
Ani jeden z tých spinoffov mi chýbať nebude, možno trochu RJ trilógia by mala potenciál pokiaľ by bola na míle vzdialená časovo a ideálne aj priestorovo tomu čo už v rámci SW filmového univerza vzniklo. Kým tam je tá **** KK tak radšej ani nech noví filmy nevznikajú, lebo to dobre nemôže dopadnúť, už Mandoverse v podstate iba hrá na nostalgiu a snaží celkom zjavne vyplniť tie diery čo zanechala sequel trilógia, je to tri krát preveranený čajový odvar, jedine čo môže ak otak ma ešte milo prekvapiť je miniséria s Obiwanom a seriál o Ahsoke, kde snáď konečne vytiahnu aspoň Thrawna ale aj tak to asi bude trpieť tým istým, čím všetky Fillonovky, rozťahanosťou a primitívnou zápletkou fillerových epizód, čo je zrovna v prípade Thrawna veľká škoda.
808949
Ani jeden z tých spinoffov mi chýbať nebude, možno trochu RJ trilógia by mala potenciál pokiaľ by bola na míle vzdialená časovo a ideálne aj priestorovo tomu čo už v rámci SW filmového univerza vzniklo. Kým tam je tá **** KK tak radšej ani nech noví filmy nevznikajú, lebo to dobre nemôže dopadnúť, už Mandoverse v podstate iba hrá na nostalgiu a snaží celkom zjavne vyplniť tie diery čo zanechala sequel trilógia, je to tri krát preveranený čajový odvar, jedine čo môže ak otak ma ešte milo prekvapiť je miniséria s Obiwanom a seriál o Ahsoke, kde snáď konečne vytiahnu aspoň Thrawna ale aj tak to asi bude trpieť tým istým, čím všetky Fillonovky, rozťahanosťou a primitívnou zápletkou fillerových epizód, čo je zrovna v prípade Thrawna veľká škoda.
6 -1
reagovat
Všechno špatně, ale vážně všechno :( I ten Rian. Originalitu mu neubírám, ale je to jeho film, kde vznikl nefunkční vztah Finn a Rose a z něho plynoucí příběhové šílenosti... to on úplně znásilnil Luka Skywalkera... a to, že ten jeho film, je z celé série to nejlepší je strašně smutný! Absolutně nic z toho co se plánuje není a nikdy nebylo zajímavé? Rogue one? To neznělo zajímavě už v době oznámení.. a přesto je to nakonec asi nejlepší film co Disney dodal... Alespoň se pokusili zmínit sílu a člověka co o ní něco ví... sice byl slepý, a nebyl Jedi...  to je tak strašně smutný... Film o Hanu Solovi? Koho to kdy zajímalo?!!!! Patty Jenkins je neschopný patlal, jak ji vůbec mohli oslovit?! Nedávno nás měla asi nadchnout účast Haydena Christensena... To je jakoby si sedli, a řekli... vyjmenujte to nejhorší a nejméně zajímavé na Star Wars a s velkou pompou to ohlaste fanouškům.. Absolutně nechápu, že padlo tolik let a peněz na úplně nejhorší možné scénáře a nápady... Pokud je to skutečně z hlavy K. Kenedy... tak je opravdu naprosto tupý parazitický vřed, který vyrostl na zádech Stevena Spielberga a nikdo si nevšiml, že vůbec neví co dělá, když má rozhodovat sama. Ale já tomu nerozumím, nevím co všechno má nebo nemá ta ženská za sebou, ale ta paseka kterou vytvořila s SW je do nebe volající.
808948
Všechno špatně, ale vážně všechno :( I ten Rian. Originalitu mu neubírám, ale je to jeho film, kde vznikl nefunkční vztah Finn a Rose a z něho plynoucí příběhové šílenosti... to on úplně znásilnil Luka Skywalkera... a to, že ten jeho film, je z celé série to nejlepší je strašně smutný! Absolutně nic z toho co se plánuje není a nikdy nebylo zajímavé? Rogue one? To neznělo zajímavě už v době oznámení.. a přesto je to nakonec asi nejlepší film co Disney dodal... Alespoň se pokusili zmínit sílu a člověka co o ní něco ví... sice byl slepý, a nebyl Jedi...  to je tak strašně smutný... Film o Hanu Solovi? Koho to kdy zajímalo?!!!! Patty Jenkins je neschopný patlal, jak ji vůbec mohli oslovit?! Nedávno nás měla asi nadchnout účast Haydena Christensena... To je jakoby si sedli, a řekli... vyjmenujte to nejhorší a nejméně zajímavé na Star Wars a s velkou pompou to ohlaste fanouškům.. Absolutně nechápu, že padlo tolik let a peněz na úplně nejhorší možné scénáře a nápady... Pokud je to skutečně z hlavy K. Kenedy... tak je opravdu naprosto tupý parazitický vřed, který vyrostl na zádech Stevena Spielberga a nikdo si nevšiml, že vůbec neví co dělá, když má rozhodovat sama. Ale já tomu nerozumím, nevím co všechno má nebo nemá ta ženská za sebou, ale ta paseka kterou vytvořila s SW je do nebe volající.
12 -2
reagovat
reaguje na: Cernobog
Pokud vím, tak "problémová" v očích komunistů byla už předtím, než ji Disney najal, aby natočila marvelovku. Tím pádem tak nějak nedává smysl, aby ji SW projekt Disney odebral zrovna z toho důvodu, že soudruzi velice pravděpodobně zakáží jeho uvedení v Číně. To by ji logicky nesvěřil ani Eternals. 
808947
Pokud vím, tak "problémová" v očích komunistů byla už předtím, než ji Disney najal, aby natočila marvelovku. Tím pádem tak nějak nedává smysl, aby ji SW projekt Disney odebral zrovna z toho důvodu, že soudruzi velice pravděpodobně zakáží jeho uvedení v Číně. To by ji logicky nesvěřil ani Eternals. 
808943
1 -1
reagovat
Ve chvili, kdy Patty oznamili zacatkem roku, jsem prohlasil "nez se KK prestane libit scenar". Nechapu, ze tam nikomu neni trapne z toho, kolik projektu s velkym humbukem ohlasili a kolik jich nakonec skrecovali. Neni to nahoda a je to predevsim fail prezidentky LF. Ta driv, nez udela velkohube prohlaseni, by si mela sednout s kandidatem, probrat co a jak, ujasnit si, ze se jejich pohled shoduje, a teprve pak to vytroubit do sveta. Pokud je vsechny vyhodila, jeji chyba, ze si neudelala domaci ukoly a neproklepla si je. Pokud ji ukazali prst oni, opet jeji chyba, ze si je dobre neproverila. Vim, ze tu ma KK zastance, jak genialni producentka to je, a po TLJ tu nebylo ani zdaleka tolik negativnich komentaru jako dnes, ale za me co je sefka LF nepredvedla nic. Kdyz zmackala spolu s Bobem a JJ Lucase do kose s tim, ze oni si to umi lip, tam to slo do kopru. Rozhodnuti, ze GL nepotrebuji ani jako konzultanta je stejne, jako myslet si, ze udelat trilogii bez jakehokoli planovani je dobry napad. Dosud nikdo z angazovanych neukazal, ze rozumi Star Wars. Vsichni si mysli, ze rozpohybovat par nostalgickych obrazku staci. Tim myslim i Mandaloriana. Tam nejsou ani hluboke postavy, ani hluboke pribehy.  Disney porad nevi,  co si s tou znackou pocit. Ze se snazi protlacit par svych sojovych myslenek, to se deje vsude, to neni uplne na triku KK. Ceka nas spravedlivy Boba Fett, protoze fanousci maj radi jeho helmu, takze nemuze byt zlym lovcem odmen. Ceka nas epicky souboj Vader/ObiWan, protoze fanouskum se ten z epizody 3 libil, lhostejno, ze v kontextu E4 to nedava zadny smysl. Star Wars se nadlouho zakope v plytkych tv serialech na jedno prezvejknuti. A na zaver otazka i na redakci: skutecne si nekdo z vas myslel, ze Rian natoci svou trilogii?
808946
Ve chvili, kdy Patty oznamili zacatkem roku, jsem prohlasil "nez se KK prestane libit scenar". Nechapu, ze tam nikomu neni trapne z toho, kolik projektu s velkym humbukem ohlasili a kolik jich nakonec skrecovali. Neni to nahoda a je to predevsim fail prezidentky LF. Ta driv, nez udela velkohube prohlaseni, by si mela sednout s kandidatem, probrat co a jak, ujasnit si, ze se jejich pohled shoduje, a teprve pak to vytroubit do sveta. Pokud je vsechny vyhodila, jeji chyba, ze si neudelala domaci ukoly a neproklepla si je. Pokud ji ukazali prst oni, opet jeji chyba, ze si je dobre neproverila. Vim, ze tu ma KK zastance, jak genialni producentka to je, a po TLJ tu nebylo ani zdaleka tolik negativnich komentaru jako dnes, ale za me co je sefka LF nepredvedla nic. Kdyz zmackala spolu s Bobem a JJ Lucase do kose s tim, ze oni si to umi lip, tam to slo do kopru. Rozhodnuti, ze GL nepotrebuji ani jako konzultanta je stejne, jako myslet si, ze udelat trilogii bez jakehokoli planovani je dobry napad. Dosud nikdo z angazovanych neukazal, ze rozumi Star Wars. Vsichni si mysli, ze rozpohybovat par nostalgickych obrazku staci. Tim myslim i Mandaloriana. Tam nejsou ani hluboke postavy, ani hluboke pribehy.  Disney porad nevi,  co si s tou znackou pocit. Ze se snazi protlacit par svych sojovych myslenek, to se deje vsude, to neni uplne na triku KK. Ceka nas spravedlivy Boba Fett, protoze fanousci maj radi jeho helmu, takze nemuze byt zlym lovcem odmen. Ceka nas epicky souboj Vader/ObiWan, protoze fanouskum se ten z epizody 3 libil, lhostejno, ze v kontextu E4 to nedava zadny smysl. Star Wars se nadlouho zakope v plytkych tv serialech na jedno prezvejknuti. A na zaver otazka i na redakci: skutecne si nekdo z vas myslel, ze Rian natoci svou trilogii?
14 -3
reagují: calimero
reagovat
Celkom to sledujem aj na všelijakých SW fanovských kanáloch a všetko nasvedčuje tomu, že teta KK je proste rakovina Lucasfilmu a nedá sa s ňou rozumne spolupracovať.
808944
Celkom to sledujem aj na všelijakých SW fanovských kanáloch a všetko nasvedčuje tomu, že teta KK je proste rakovina Lucasfilmu a nedá sa s ňou rozumne spolupracovať.
15 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Napríklad Zhao SW nedostane len preto ze by to nemohli predat v Číne a ja by som jej to naopak koli tomu doprial.
808943
Napríklad Zhao SW nedostane len preto ze by to nemohli predat v Číne a ja by som jej to naopak koli tomu doprial.
808942
2 -2
reagují: Polux
reagovat
Wow, jaké to překvapení. Odložení premiéry na neurčito obvykle znamená damage control před zrušením celého projektu a samozřejmě se to stalo i tady.

Jen bylo potřeba si trochu počkat, než s tím Disney konečně vyjde na světlo:D. Protože projekty Johnsona (po dece, kterou dostal za TLJ)  i Benioffa s Weissem (po dece, kterou dostali za poslední sezónu GoT) byly mrtvé, už když je myšák oznámil a v případě Jenkins jen o něco málo později (po dece, kterou dostala za WW84).

Teď už si jen počkat na to, až oznámí nějaké další projekty, aby je následně opět odložili na neurčito a posléze úplně zrušili. This is the way (by Disney):D.
808942
Wow, jaké to překvapení. Odložení premiéry na neurčito obvykle znamená damage control před zrušením celého projektu a samozřejmě se to stalo i tady. Jen bylo potřeba si trochu počkat, než s tím Disney konečně vyjde na světlo*:D*. Protože projekty Johnsona (po dece, kterou dostal za TLJ)  i Benioffa s Weissem (po dece, kterou dostali za poslední sezónu GoT) byly mrtvé, už když je myšák oznámil a v případě Jenkins jen o něco málo později (po dece, kterou dostala za WW84). Teď už si jen počkat na to, až oznámí nějaké další projekty, aby je následně opět odložili na neurčito a posléze úplně zrušili. This is the way (by Disney)*:D*.
11 0
reagují: Cernobog
reagovat
Tak ja neviem, ale ked uz je to cele Disney a Marvel je tak uspesny, tak tipujem ze skor pojdu po reziseroch ktori im do toho nebudu moc kecat. Ale kedze TV to momentalne nevytrhava nicim inym nez trosku viac nostalgiou s praktickymi efektami a pomrkavanim na fandom zo vsetkych tak je to vlastne jedno. 
808941
Tak ja neviem, ale ked uz je to cele Disney a Marvel je tak uspesny, tak tipujem ze skor pojdu po reziseroch ktori im do toho nebudu moc kecat. Ale kedze TV to momentalne nevytrhava nicim inym nez trosku viac nostalgiou s praktickymi efektami a pomrkavanim na fandom zo vsetkych tak je to vlastne jedno. 
3 0
reagovat
Placu sul, to nemohu rict
808940
Placu sul, to nemohu rict
2 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
Natocil bych treba film o prvnim rytiri Jedi. Matrix ve svete SW.
808939
Natocil bych treba film o prvnim rytiri Jedi. Matrix ve svete SW.
808938
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se