Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál: Kam směřuje MCU?

příspěvky 21 - 30 Napsat příspěvek
Takový random speciály jsou moc příjemný. Díky! Tak až vyjde No Time to Die, mohl by teoreticky na oslavu konce Craigovy éry vzniknout nějakej povšechnej speciálek, srovnání Bondů a jejich ér - Dalton = špatný bondovky, ale dobrý akční filmy atd. Bylo by to fajn :)
796657
Takový random speciály jsou moc příjemný. Díky! Tak až vyjde No Time to Die, mohl by teoreticky na oslavu konce Craigovy éry vzniknout nějakej povšechnej speciálek, srovnání Bondů a jejich ér - Dalton = špatný bondovky, ale dobrý akční filmy atd. Bylo by to fajn :)
4 0
reagovat
Sorry kluci, ale bez urážky, tohle video je těžký fail.

Začít díl tím, že říkáte: "seriály maj 20 epizod a stačilo by 6", a pak natočit tohle... Přes hodinu čekám, že se něco dozvím a nakonec vlastně ani ne, nemluvě o tom, že by to šlo prolítnout v 15 minutách a obsah by byl stejný.

Ať mě nemáte za hejtera, tak práce si cením, z českých médií jste jediný web o filmech, který se dá číst.

PS: cením mistra, pobavil. 
796656
Sorry kluci, ale bez urážky, tohle video je těžký fail. Začít díl tím, že říkáte: "seriály maj 20 epizod a stačilo by 6", a pak natočit tohle... Přes hodinu čekám, že se něco dozvím a nakonec vlastně ani ne, nemluvě o tom, že by to šlo prolítnout v 15 minutách a obsah by byl stejný. Ať mě nemáte za hejtera, tak práce si cením, z českých médií jste jediný web o filmech, který se dá číst. PS: cením mistra, pobavil. 
2 -2
reagovat
reaguje na: kytaro
A není to... třeba... já nevím... tím, že teď skončil Loki a teď měla premiéru Black Widow a jsou to... no.... aktuální věci? A proto se o nich teď mluví? 

Jestli tě začínám srát, tak mě to mrzí, ale to je tak všechno, co s tím budeme dělat. Zdar. 
796655
A není to... třeba... já nevím... tím, že teď skončil Loki a teď měla premiéru Black Widow a jsou to... no.... aktuální věci? A proto se o nich teď mluví?  Jestli tě začínám srát, tak mě to mrzí, ale to je tak všechno, co s tím budeme dělat. Zdar. 
796654
6 0
reagují: kytaro
reagovat
Deset minut a stopka.Já vlastně proti Marvel nic nemám.Ale...diskuse filmfandů jsou k nezaplacení.Kam kouknu,naprostá většina má Marvel-u
plný zuby.Martaslj19 tady dostává kapky jako prase za Snydera a hošani
jsou tak nabušení,že dokážou do píky rozebrat MCU zepředu i
zezadu.Djůdova výprava do nitra Eternals je naprosto fantastiká,až to
zavání Edwardem z E.A. Poe....Možná by to do příště chtělo trošku ubrat
blbejch komentářů a dát prostor i třeba synkovi,co miluje Snydera,když
se to tady hemží Marvelem,až si člověk nevidí na péro.To MarvelZone
někdo nevymyslel jen tak,chlapáci.A melte si,co chcete. Třeba Bond má
historii jako prase,které Marvel nesahá ani po bradavici na patě,ale o
něčem rozsáhlejším o něm tady nezavadíš.Už mě začínáte srát,ale stále
držím pěsti.Zdar.
796654
Deset minut a stopka.Já vlastně proti Marvel nic nemám.Ale...diskuse filmfandů jsou k nezaplacení.Kam kouknu,naprostá většina má Marvel-u plný zuby.Martaslj19 tady dostává kapky jako prase za Snydera a hošani jsou tak nabušení,že dokážou do píky rozebrat MCU zepředu i zezadu.Djůdova výprava do nitra Eternals je naprosto fantastiká,až to zavání Edwardem z E.A. Poe....Možná by to do příště chtělo trošku ubrat blbejch komentářů a dát prostor i třeba synkovi,co miluje Snydera,když se to tady hemží Marvelem,až si člověk nevidí na péro.To MarvelZone někdo nevymyslel jen tak,chlapáci.A melte si,co chcete. Třeba Bond má historii jako prase,které Marvel nesahá ani po bradavici na patě,ale o něčem rozsáhlejším o něm tady nezavadíš.Už mě začínáte srát,ale stále držím pěsti.Zdar.
4 -10
reagují: ShadowKiller, Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: jackb
"jak ve videu zmiňujete, že Loki se odehrává v jiné realitě, tak to podle mě pravda není"

"Avengers mohli cestovat do jiných realit"

To je právě ono. Co z toho je pravda? Jsou teda jiný reality, nebo vlastně jenom jedna? :D A likvidujou časový bomby reality, anebo je jenom upravujou do původní správný podoby? V komentářích na Youtube se to snažím rozplést ještě jednou a mám pocit, že čím víc se v tom hrabu, tím je to horší :)
796653
"jak ve videu zmiňujete, že Loki se odehrává v jiné realitě, tak to podle mě pravda není" "Avengers mohli cestovat do jiných realit" To je právě ono. Co z toho je pravda? Jsou teda jiný reality, nebo vlastně jenom jedna? *:D* A likvidujou časový bomby reality, anebo je jenom upravujou do původní správný podoby? V komentářích na Youtube se to snažím rozplést ještě jednou a mám pocit, že čím víc se v tom hrabu, tím je to horší *:)*
796651
3 0
reagují: jackb
reagovat
Tak třeba bude někdy i DCZone.  Přeci jen je to krapet kvalitnější universum.

Je sranda, jak fanboyové řešej to i ono, i když to vlastně nedává smysl a pak hejtěj věci třeba u Tomorrow War 8)

Videjko jsem si samo pustil, protože ty yt videa jsou většinou fajn. Ale chyběl mi tam Cival, takže tentokráte trošku bez humoru :)
796652
Tak třeba bude někdy i DCZone.  Přeci jen je to krapet kvalitnější universum. Je sranda, jak fanboyové řešej to i ono, i když to vlastně nedává smysl a pak hejtěj věci třeba u Tomorrow War *8)* Videjko jsem si samo pustil, protože ty yt videa jsou většinou fajn. Ale chyběl mi tam Cival, takže tentokráte trošku bez humoru :)
2 -8
reagovat
Tedy možná se pletu, ale jak ve videu zmiňujete, že Loki se odehrává v jiné realitě, tak to podle mě pravda není. To že Loki zdrhnul s Teseractem začalo to větvení (tvorba paralelní reality) a tak ho do pár minut odchytli a těch pár minut vymazali (teda alespoň tam říkají, že TVA maže tyhle nechtěné reality). A tak se všechno vrátilo do normálo a Loki nikdy nezdrhnul a skončil v asgardském vězení (Thor: Temný svět). TVA podle mě chrání tu hlavní realitu MCU, kterou celou dobu sledujeme, takže kdyby se Loki dostal k těm jejich kapesním počítačům, tak klidně mohl skočit doprostřed Občanské války, ale jeho přítomnost by okamžitě začala nové větvení. Mám pocit, že v první díle dokonce říkají, že Avengers mohli cestovat do jiných realit, protože tak to prostě být muselo (a taky hlavně protože ty reality potom zase rušili tím, že Kameny vrátili zpět). Proto Sylvie tak dlouhou unikala, schovávala se tam, kde větvení nemohla způsobit. Naopak v posledním díle se evidentně Loki dostal do jiné reality a bude se teďka nějak dostávat zpět do té hlavní. 

Jinak i s filmama to v MCU funguje, že není potřeba všechno vidět, aby to člověk pochopil. Každý důležitější film má nějakou hloupou postavu, který to v rychlosti zopakují a víc to neřeší (v IW to byl Banner, kde mu vlastně převyprávěli celou Fázi 3, po několikáté jsme slyšeli historii Kamenů nekonečna atd.). Seriály budou fungovat stejně - hloupá postava, která bude potřebovat uvést do situace.

Jinak super video.
796651
Tedy možná se pletu, ale jak ve videu zmiňujete, že Loki se odehrává v jiné realitě, tak to podle mě pravda není. To že Loki zdrhnul s Teseractem začalo to větvení (tvorba paralelní reality) a tak ho do pár minut odchytli a těch pár minut vymazali (teda alespoň tam říkají, že TVA maže tyhle nechtěné reality). A tak se všechno vrátilo do normálo a Loki nikdy nezdrhnul a skončil v asgardském vězení (Thor: Temný svět). TVA podle mě chrání tu hlavní realitu MCU, kterou celou dobu sledujeme, takže kdyby se Loki dostal k těm jejich kapesním počítačům, tak klidně mohl skočit doprostřed Občanské války, ale jeho přítomnost by okamžitě začala nové větvení. Mám pocit, že v první díle dokonce říkají, že Avengers mohli cestovat do jiných realit, protože tak to prostě být muselo (a taky hlavně protože ty reality potom zase rušili tím, že Kameny vrátili zpět). Proto Sylvie tak dlouhou unikala, schovávala se tam, kde větvení nemohla způsobit. Naopak [spoiler]v posledním díle se evidentně Loki dostal do jiné reality a bude se teďka nějak dostávat zpět do té hlavní. [/spoiler] Jinak i s filmama to v MCU funguje, že není potřeba všechno vidět, aby to člověk pochopil. Každý důležitější film má nějakou hloupou postavu, který to v rychlosti zopakují a víc to neřeší (v IW to byl Banner, kde mu vlastně převyprávěli celou Fázi 3, po několikáté jsme slyšeli historii Kamenů nekonečna atd.). Seriály budou fungovat stejně - hloupá postava, která bude potřebovat uvést do situace. Jinak super video.
3 -1
reagují: KarelR
reagovat
Mne by sa celkom páčilo keby v tejto fáze Loki prebral úlohu Nicka Furyho a naprieč filmami, seriálmi a všetkým ostatným. Pripravoval hrdinov na finále.
796648
Mne by sa celkom páčilo keby v tejto fáze Loki prebral úlohu Nicka Furyho a naprieč filmami, seriálmi a všetkým ostatným. Pripravoval hrdinov na finále.
2 0
reagovat
Za to kompletní selhání se samozřejmě hluboce omlouvám, teď bych to asi postavil celý jinak... a stejně by to nikdo nepochopil :D Ale házím to na imfa, zabila nás ta zpátečka ke kamenům nekonečna!
796646
Za to kompletní selhání se samozřejmě hluboce omlouvám, teď bych to asi postavil celý jinak... a stejně by to nikdo nepochopil *:D* Ale házím to na imfa, zabila nás ta zpátečka ke kamenům nekonečna!
3 0
reagovat
Hlad je king!
796644
Hlad je king!
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se