Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Kam směřuje MCU?


ikona
Mr. Hlad
berlantiverseblack widowdisneykevin feigelokimarvelmcumoviezone livemoviezone live speciál
Marvelovský speciál plný informací a teorií, které vám zamotají hlavu.  

Máme tu další MovieZone Live Speciál, ovšem tentokrát trošku jiný. Ačkoliv už můžeme natáčet ve studiu, rozhodli jsme se potkat online, protože to pro nás bylo jednodušší, ale zase když už chce před kameru KarelR, člověk mu rád vyjde vstříc. Navíc měl co říct a natáčel z téměř profi studia, které nikdo z nás nemá. A i když jde o trošku improvizované video, myslíme, že dopadlo vcelku dobře. Vzhledem ke konci Lokiho a premiéře Black Widow jsme se podívali na to, co Marvel dělá s filmy a především se seriály a jaká by ho mohla čekat budoucnost. Jak moc důležité bude seriály nakoukávat, aby se člověk neztrácel v ději v kině? A dělá to Marvel dobře? A jak jsme přežili čekání na Black Widow? 

Všechno zjistíte v celkem nabušené hodině a čtvrt, která se v jistých momentech mění v geekgasmus, při němž je člověku hned jasné, proč je KarelR považovaný za největšího komiksového nerda v okolí Osové Bítýšky. Ale vysvětlit, jak funguje marvelovský multiverse a co vlastně znamenal konec Lokiho, stejně nezvládl. Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. MovieZone Live Speciál pak můžete ohodnotit i na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, můžete nám přispět na Patreonu, budeme rádi. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace