Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Magnusek vrací úder, v Bastardech 4 bude Van Damme

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Ať si každý točí co chce a s kým chce - díky za tu svobodu! :D Jeho filmy mě nezajímají, z Bastardů jsem viděl víceméně fragmenty, ale asi to svoje diváky má. V pořádku. Každý má šanci sehnat si prachy a natočit film. Zadlužit se kvůli tomu.  Atd. 
782918
Ať si každý točí co chce a s kým chce - díky za tu svobodu! *:D* Jeho filmy mě nezajímají, z Bastardů jsem viděl víceméně fragmenty, ale asi to svoje diváky má. V pořádku. Každý má šanci sehnat si prachy a natočit film. Zadlužit se kvůli tomu.  Atd. 
6 0
reagovat
Tohle není The Onion? Tohle nejsou Paralelní listy? Tohle není Satira s velkým S? WoW. Čas zhlédnout trilogii a připravit se na maso raso (!) nášup.
782916
Tohle není The Onion? Tohle nejsou Paralelní listy? Tohle není Satira s velkým S? WoW. Čas zhlédnout trilogii a připravit se na maso raso (!) nášup.
4 -2
reagovat
reaguje na: IjonT
Aby to v tom, nepochybuji, že oscarovém scénáři, nebylo nakonec naopak...8) 
782915
Aby to v tom, nepochybuji, že oscarovém scénáři, nebylo nakonec naopak...*8)* 
782902
1 -1
reagovat
reaguje na: vlad-im-ir
Mě zas přijde ubohý myslet si že víš kdo sleduje jeho filmy bez předsudků a kdo ne. Asi máš ve svym okolí zajímavý lidi, když se dokažou dívat na všechny jeho filmy a ještě říct že se zlepšuje. A že ti příde imponující jeho síla se prosadit na vzdory všem.:D Magnusi, si to ty?
782914
Mě zas přijde ubohý myslet si že víš kdo sleduje jeho filmy bez předsudků a kdo ne. Asi máš ve svym okolí zajímavý lidi, když se dokažou dívat na všechny jeho filmy a ještě říct že se zlepšuje. A že ti příde imponující jeho síla se prosadit na vzdory všem.*:D* Magnusi, si to ty?
782910
2 -5
reagovat
Zbytecny hate na Magnuska. Ac se s nim v tom co chce tocit a pro koho to dela absolutne mijim, tak me je zatracene sympaticke, ze si ten borec za svoje penize proste chce plnit svoje sny. 

Narozdil od ostatnich na svoje filmy nebere vubec zadny penize od statu, financuje si to vicemene sam, ma sebekritiku v tom postovanem rozhovoru nize sam priznal, ze kdyz zacal tocit bylo to jen o nadseni a o technice nevedel vubec nic. Postupne se i technicky zlepsuje i kdyz je to porad slabsi televizni produkce (i kdyz ti Kluci z hor to je uz celkem koukatelny film zametelny s polovinou cesky produkce). Ten hate me prijde uplne zbytecne vyostreny, toci si svoje filmy pro TV Barrandov a svoje divaky, nikde jsem nevidel, ze  by to prezentoval jako umeni. Navic je me sympaticke, ze si proste chce natocit filmy s temi svymi oblibenymi 70,80 stars a sebere svy prachy, oslovi je a natoci si to s nima. Ted to akorat posunul na vyssi level s Van Dammem.  

Uplne stejny kecy jako od_Do meli tehdejsi kritici na Ed Wooda nebo Tommyho Wiseaua. Pritom by se dalo argumentovat uplne stejne, ze on je stejne kvalitni filmovy publicista jako Magnusek filmar (mysleno tak, ze jako Magnusek dela jen bulvarek pro par fanousku na filmovem webu bez jakekoli hlubsi hodnoty). ;)
782913
Zbytecny hate na Magnuska. Ac se s nim v tom co chce tocit a pro koho to dela absolutne mijim, tak me je zatracene sympaticke, ze si ten borec za svoje penize proste chce plnit svoje sny.  Narozdil od ostatnich na svoje filmy nebere vubec zadny penize od statu, financuje si to vicemene sam, ma sebekritiku v tom postovanem rozhovoru nize sam priznal, ze kdyz zacal tocit bylo to jen o nadseni a o technice nevedel vubec nic. Postupne se i technicky zlepsuje i kdyz je to porad slabsi televizni produkce (i kdyz ti Kluci z hor to je uz celkem koukatelny film zametelny s polovinou cesky produkce). Ten hate me prijde uplne zbytecne vyostreny, toci si svoje filmy pro TV Barrandov a svoje divaky, nikde jsem nevidel, ze  by to prezentoval jako umeni. Navic je me sympaticke, ze si proste chce natocit filmy s temi svymi oblibenymi 70,80 stars a sebere svy prachy, oslovi je a natoci si to s nima. Ted to akorat posunul na vyssi level s Van Dammem.   Uplne stejny kecy jako od_Do meli tehdejsi kritici na Ed Wooda nebo Tommyho Wiseaua. Pritom by se dalo argumentovat uplne stejne, ze on je stejne kvalitni filmovy publicista jako Magnusek filmar (mysleno tak, ze jako Magnusek dela jen bulvarek pro par fanousku na filmovem webu bez jakekoli hlubsi hodnoty). *;)*
12 -5
reagovat
Pokud na konci bude (boss) fight Magnusek VS Van Damme, tak jsem už v životě viděl vše! Snaha pořádně oživit Bastardy se panu Magnuskovi upřít nedá. Klobouk dolů a chci to hned vidět i když možná budu krvácet z očí.
782912
Pokud na konci bude (boss) fight Magnusek VS Van Damme, tak jsem už v životě viděl vše! Snaha pořádně oživit Bastardy se panu Magnuskovi upřít nedá. Klobouk dolů a chci to hned vidět i když možná budu krvácet z očí.
4 -1
reagovat
Tak už vím, proč Magnusek zhubl tolik kilo. :D:D

Zatím to vypadá, že ČR začíná být odpadištěm nejen skutečného odpadu, ale i herců. Strach se svým Fraserem a Denise Richards může vyprávět. :D
782911
Tak už vím, proč Magnusek zhubl tolik kilo. *:D**:D* Zatím to vypadá, že ČR začíná být odpadištěm nejen skutečného odpadu, ale i herců. Strach se svým Fraserem a Denise Richards může vyprávět. *:D*
2 -3
reagovat
Tenhle hejting co tu někteří pánové předvádí je docela ubohý.
Osobně jsem od Magnuska nic neviděl a asi se to příliš nezmění ani do budoucna, jde to úplně mimo mne..
Ale jako osobnost mi přijde zajímavý, bez ohledu na ne-kvalitu jeho filmů, která se ale dle mnohých co jeho tvorbu opravdu bez předsudků sledují stále zlepšuje.. Na amatéra samouka, co si svojí pěšinku sám vyšlapává, mi jeho síla se opakovaně prosadit navzdory všem přijde v podstatě imponující.

Doporučuji tento rozhovor, minimálně po lidské stránce by si ten "odpad" z úst mnohých zdejších "mistrů" nezaslouží..;-)

Tomáš Magnusek zhubl neuvěřitelných 70 kilo: Byl jsem trapný, tvrdí
782910
Tenhle hejting co tu někteří pánové předvádí je docela ubohý. Osobně jsem od Magnuska nic neviděl a asi se to příliš nezmění ani do budoucna, jde to úplně mimo mne.. Ale jako osobnost mi přijde zajímavý, bez ohledu na ne-kvalitu jeho filmů, která se ale dle mnohých co jeho tvorbu opravdu bez předsudků sledují stále zlepšuje.. Na amatéra samouka, co si svojí pěšinku sám vyšlapává, mi jeho síla se opakovaně prosadit navzdory všem přijde v podstatě imponující. Doporučuji tento rozhovor, minimálně po lidské stránce by si ten "odpad" z úst mnohých zdejších "mistrů" nezaslouží..;-) [url=https://www.televizeseznam.cz/video/face-to-face/behem-karanteny-jsem-zhubnul-80-kg-bricho-jsem-mel-jak-zip-od-spacaku-priznal-reziser-magnusek-64124932][b]Tomáš Magnusek zhubl neuvěřitelných 70 kilo: Byl jsem trapný, tvrdí[/b][/url]
9 -4
reagují: The Joker, togusa-san, Olegg
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dík za střízlivý komentář..;-)
782909
Dík za střízlivý komentář..;-)
782904
4 -1
reagovat
reaguje na: Incitatus
filmy, které postrádají technologickou úroveň - casting na lásku, román pro pokročilé
782908
filmy, které postrádají technologickou úroveň - casting na lásku, r[url=https://www.csfd.cz/film/673325-roman-pro-pokrocile/]omán pro pokročilé[/url]
782906
2 0
reagovat
reaguje na: Incitatus
Napsal bych ti přesně, co tím bylo myšleno, ale musel bych být hodně sprostý. :)

Magnuskův problém spočívá v tom, že je moc hloupej na to, aby si uvědomil, že nemá ani špetku filmařského talentu. Když točí Troška sračku, tak si toho je plně vědom, ale v jeho očích to je přesně to, co jeho fanoušci mají rádi. Navíc zvládá řemeslo. Magnusek nezvládá řemeslo, neumí se obklopit schopnými lidmi, a jeho "scénáře" ocení snad jen ta sorta lidí, co považuje Volného za národního hrdinu. Že si to platí ze svého je dojemný, ale jen to podtrhuje fakt, že je to totální zoufalec.

A jestli nebyl Van Damme vyhaslou hvězdou doteď, tak po tomhle už je to bez debat.
782907
Napsal bych ti přesně, co tím bylo myšleno, ale musel bych být hodně sprostý. *:)* Magnuskův problém spočívá v tom, že je moc hloupej na to, aby si uvědomil, že nemá ani špetku filmařského talentu. Když točí Troška sračku, tak si toho je plně vědom, ale v jeho očích to je přesně to, co jeho fanoušci mají rádi. Navíc zvládá řemeslo. Magnusek nezvládá řemeslo, neumí se obklopit schopnými lidmi, a jeho "scénáře" ocení snad jen ta sorta lidí, co považuje Volného za národního hrdinu. Že si to platí ze svého je dojemný, ale jen to podtrhuje fakt, že je to totální zoufalec. A jestli nebyl Van Damme vyhaslou hvězdou doteď, tak po tomhle už je to bez debat.
782906
11 -9
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: Liznič
"Tyto filmy?"
782906
"Tyto filmy?"
782897
3 0
reagují: Liznič, do_Od
reagovat
Jsem jedinej, kdo se na to těší?
Jde jen o prdel, tak nevím proč to hrotíte, každý má jiný vkus a tohle bude legendární, jestli to není fake. Čekám že to nakonec fake bude.
782905
Jsem jedinej, kdo se na to těší? Jde jen o prdel, tak nevím proč to hrotíte, každý má jiný vkus a tohle bude legendární, jestli to není fake. Čekám že to nakonec fake bude.
5 -3
reagovat
Jenom bych rád připomněl, že Magnuskovi se většina jeho filmů narozdíl např. od Toulové zaplatí. A že se často sám zadlužil atd. atd. Takže je mi v tomto velmi sympatický, byť se s ním filmařsky míjím. 
782904
Jenom bych rád připomněl, že Magnuskovi se většina jeho filmů narozdíl např. od Toulové zaplatí. A že se často sám zadlužil atd. atd. Takže je mi v tomto velmi sympatický, byť se s ním filmařsky míjím. 
9 -1
reagují: vlad-im-ir
reagovat
A já myslel, že vyhaslé akční hvězdy u nas točí jen reklamy...
Třeba se mu tady zalíbí a natočí s Troškou Slunce, seno a pár kopaček.
782903
A já myslel, že vyhaslé akční hvězdy u nas točí jen reklamy... Třeba se mu tady zalíbí a natočí s Troškou Slunce, seno a pár kopaček.
5 -2
reagovat
Náhodou, kdo by nechtěl vidět, jak Van Damme otočkou ukopne Magnuskovi makovici...
782902
Náhodou, kdo by nechtěl vidět, jak Van Damme otočkou ukopne Magnuskovi makovici...
6 0
reagují: Bo X Be
reagovat
Na druhou stranu je to očividně fanda do filmů a teď si splnil sen, což nemůže říct většina z nás:D.

Mohl oslovit tolik béčkových i horších herců, oslovil nepochopitelně Van Damma, který do tohohle nezapadá nijak. Možná je to i na jeho poměry nejrychleji vydělaný honorář v jeho kariéře .
Už teď se vidím jak to vyhledávám na youtube apod. byť jsem nikdy neviděl a ani neuvidím déle jak 5minut čehokoliv co natočil Magunusek:)
782901
Na druhou stranu je to očividně fanda do filmů a teď si splnil sen, což nemůže říct většina z nás*:D*. Mohl oslovit tolik béčkových i horších herců, oslovil nepochopitelně Van Damma, který do tohohle nezapadá nijak. Možná je to i na jeho poměry nejrychleji vydělaný honorář v jeho kariéře . Už teď se vidím jak to vyhledávám na youtube apod. byť jsem nikdy neviděl a ani neuvidím déle jak 5minut čehokoliv co natočil Magunusek*:)*
1 -1
reagovat
Hnus, stejně jako je hnus napsat, že JCVD je "vyhaslá akční hvězda", přijde mi to takové bez respektu ke všemu co dokázal, Van Damme je kult a psát o něm takto, jen proto, že už má svůj věk a netočí filmy jako dřív ... co pak třeba Al Pacino a další, taky jsou to vyhaslé hvězdy?
782900
Hnus, stejně jako je hnus napsat, že JCVD je "vyhaslá akční hvězda", přijde mi to takové bez respektu ke všemu co dokázal, Van Damme je kult a psát o něm takto, jen proto, že už má svůj věk a netočí filmy jako dřív ... co pak třeba Al Pacino a další, taky jsou to vyhaslé hvězdy?
6 -10
reagovat
Sakra ale fight Van Damme vs Godla bych vlastně vidět chtěl...
782899
Sakra ale fight Van Damme vs Godla bych vlastně vidět chtěl...
2 0
reagovat
reaguje na: Liznič
Delas to dobre, vim jakej mivate v Boskovicich program, az to bude mozny rad prijedu :)
782898
Delas to dobre, vim jakej mivate v Boskovicich program, az to bude mozny rad prijedu :)
782897
1 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se