Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Magnusek vrací úder, v Bastardech 4 bude Van Damme


ikona
Spooner
bastardi 4Jean-Claude Van Dammetomáš magnusek
Tomáš Magnusek vytahuje herecké překvápko, z něhož je nám trochu smutno.  

Jestli existuje nějaká česká filmová série, u které jsem doufal, že už o ní nikdy neuslyšíme, tak to jsou Bastardi. Místy prakticky až amatérsky natočená trilogie, jejíž vyvrcholení bylo u nás svého času v recenzi právem označeno za rasistický mindfuck, není zrovna dílo, které by se mělo filmovému světu znovu připomínat. Své diváky (a posluchače Ortelu) si ovšem snímky našly a režisér Tomáš Magnusek si po letech řekl, že má k této látce pořád co říct. Natáčení čtvrtých Bastardů s podtitulem Reparát proto začíná přesně v těchto dnech, kde jinde než v Chánově. I když bychom tuto zprávu normálně ignorovali a radši dělali, že tento projekt neexistuje, Magnusek se nyní vytasil s překvapení, jenž bohužel přehlídnout nemůžeme. A coby akční fandové i trochu pláčeme.

Ano, v Bastardech 4 se totiž objeví také béčková legenda Jean-Claude Van Damme. Belgická mlátička si má pak ve snímku zahrát nájemného vraha, jehož si najme postava Jiřího Krampola k likvidaci hlavního hrdiny v podání právě Magnuska. Van Damme je pak podle Magnuska ze scénáře nadšen a za jeden natáčecí den údajně shrábne tři miliony korun. Obě strany už se prý dohodly a vyhaslá akční hvězda dorazí do Čech kvůli aktuálním opatřením nejdříve v květnu. Většina z nás se ale asi shodne na tom, že se jedná o tuzemský projekt, v němž herce neuvidíme zrovna rádi. A že Van Damme i přesto, že si z této své vlastnosti sám dělá v některých svých počinech srandu, bere už opravdu cokoliv. Na druhou stranu, potenciální bitka Van Damme vs. Magnusek by se mohla stát na kalbách pro jistou část diváků docela solidním kultem. Tak snad se dočkáme aspoň nějakého guilty pleasure momentu..

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace