Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 15 nejočekávanějších filmů, které letos zamíří na streamy

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

ZSJL

Snyder si moc nepomaha tim, ze doted veskera propagace stala na ukazkach, ktere a) prevazne pouzivaly zabery, ktere uz jsme videli, b) celkove byly naprosto nudne sestrihane a nicnerikajici, c) se z nejakeho duvodu snazily tvarit artove..... Kdo chce dneska cumet na 1.33 format? Cemu ma prospet to, ze nekdo nechte stahl saturaci na nulu?

Takze jedna vec je celkem opravneny hate na to, co se momentalne prezentuje a to, jak se nekteri lidi tvari, ze se blizi neco revolucniho... Snyderuv track record (at uz vseobecne nebo ciste v ramci DCU) nezarucuje fakt vubec nic.

Co ale nechapu – a tohle rikam z myslim si docela neutralni pozice – je mistni ignorovani nebo popirani veci, ktere rikal fakt snad kazdy, kdo se na tom filmu podilel, tj. ze v kinoverzi bylo naproste minimum Snyderova materialu. Snyder, DOP i herci vsichni otevrene rekli, ze jsme ze Snyder Cutu nevidel skoro vubec nic. 
Znamena to automaticky, ze to bude dobry film? Ne... Ale pokud mam necim podkladat svuj hate, tak snad argumentuju Snyderovou tvorbou a ne puvodni JL, ktera podle vsech zucastnenych byla temer ciste Whedonova sracka... ne?

Bezpredmetne debaty s fanboyi tu rozdmychavat nechci, takze se predem omlouvam, pokud by se neco melo rozjet, ale tohle mi na srdicku taky lezelo uz nejakou chvili. 

A znovu rikam, ze mi ten film je celkem ukradeny. Urcite se na nej podivam, ale sam se radim mezi lidi, kteri z BvS blahem urcite nesrali a tady cekam vpodstate to same. 
779112
Snyder si moc nepomaha tim, ze doted veskera propagace stala na ukazkach, ktere [b]a)[/b] prevazne pouzivaly zabery, ktere uz jsme videli, [b]b) [/b]celkove byly naprosto nudne sestrihane a nicnerikajici, [b]c) [/b]se z nejakeho duvodu snazily tvarit artove..... Kdo chce dneska cumet na 1.33 format? Cemu ma prospet to, ze nekdo nechte stahl saturaci na nulu? Takze jedna vec je celkem opravneny hate na to, co se momentalne prezentuje a to, jak se nekteri lidi tvari, ze se blizi neco revolucniho... Snyderuv track record (at uz vseobecne nebo ciste v ramci DCU) nezarucuje fakt vubec nic. Co ale nechapu – a tohle rikam z myslim si docela neutralni pozice – je mistni ignorovani nebo popirani veci, ktere rikal fakt snad kazdy, kdo se na tom filmu podilel, tj. ze v kinoverzi bylo naproste minimum Snyderova materialu. Snyder, DOP i herci vsichni otevrene rekli, ze jsme ze Snyder Cutu nevidel skoro vubec nic.  Znamena to automaticky, ze to bude dobry film? Ne... Ale pokud mam necim podkladat svuj hate, tak snad argumentuju [b]Snyderovou tvorbou[/b] a ne puvodni JL, ktera podle vsech zucastnenych byla temer ciste Whedonova sracka... ne? Bezpredmetne debaty s fanboyi tu rozdmychavat nechci, takze se predem omlouvam, pokud by se neco melo rozjet, ale tohle mi na srdicku taky lezelo uz nejakou chvili.  A znovu rikam, ze mi ten film je celkem ukradeny. Urcite se na nej podivam, ale sam se radim mezi lidi, kteri z BvS blahem urcite nesrali a tady cekam vpodstate to same. 
ZSJL
10 -1
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Giggsy
Promiň, ale tohle je absurdní. Neimplikuju, oznamuju. "Milovníci filmu", protože prostor;) "Přátelé", protože jsme všichni na jedné lodi. To druhé je paradox. Ohledně ZS jsem tu jen nastavoval zrcadlo (hlavně pomocí faktů), protože tu chybí tvůj zmíněný nadhled;) Extrém jako extrém. Jsi vtipnej:) 
779106
Promiň, ale tohle je absurdní. Neimplikuju, oznamuju. "Milovníci filmu", protože prostor;) "Přátelé", protože jsme všichni na jedné lodi. To druhé je paradox. Ohledně ZS jsem tu jen nastavoval zrcadlo (hlavně pomocí faktů), protože tu chybí tvůj zmíněný nadhled;) Extrém jako extrém. Jsi vtipnej:) 
779104
4 -6
reagují: CAPS_LOCK
reagovat

Mortal kombat

Sakra to je pro mě nepříjemná novinka...že hlavní postava bude nějaký MMA zápasník a ne Liu nebo Johnny :-...index natěšenosti klesá
779105
Sakra to je pro mě nepříjemná novinka...že hlavní postava bude nějaký MMA zápasník a ne Liu nebo Johnny *:-*...index natěšenosti klesá
Mortal kombat
7 -1
reagují: Sub-Zero
reagovat
reaguje na: kfk
Skutocnym milovnikom filmu nezavisi kvalita filmu od formatu, v akom je natoceny.
Ty nie si milovnik dobreho filmu, ale nekriticky zboznovatel Snydera bez ohladu na to, co a v akej umeleckej kvalite prave toci.
779104
Skutocnym milovnikom filmu nezavisi kvalita filmu od formatu, v akom je natoceny. Ty nie si milovnik dobreho filmu, ale nekriticky zboznovatel Snydera bez ohladu na to, co a v akej umeleckej kvalite prave toci.
779098
9 -2
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: imf
Líbilo se ti BvS v režisérské verzi? A ruku na srdce, Vašku, když ti Fabian Wagner sám řekne, že v té kinoverzi je cca 12 minut (zkreslených) z jejich původní práce, tak je přece logický, že se tam ten potenciál setsakra špatně rozpozná.

Ohledně samotné produkce a tvůrčích mantinelech řeč nebyla. To by bylo asi na dlouho. Spíš mě zajímalo, jestli byste něco konkrétně rádi viděli.
779099
Líbilo se ti BvS v režisérské verzi? A ruku na srdce, Vašku, když ti Fabian Wagner sám řekne, že v té kinoverzi je cca 12 minut (zkreslených) z jejich původní práce, tak je přece logický, že se tam ten potenciál setsakra špatně rozpozná. Ohledně samotné produkce a tvůrčích mantinelech řeč nebyla. To by bylo asi na dlouho. Spíš mě zajímalo, jestli byste něco konkrétně rádi viděli.
779086
7 -10
reagovat
Přátelé/Milovníci filmu, je hotovo :) 1.66:1 v celé své kráse.

P.S.: Tak možná 1.33:1 Pardon.
779098
Přátelé/Milovníci filmu, je [url=https://pbs.twimg.com/media/EtAXlSyXUA8H5Sb?format=jpg&name=large]hotovo[/url] :) 1.66:1 v celé své kráse. P.S.: Tak možná 1.33:1 Pardon.
5 -9
reagují: Giggsy
reagovat
Nejvíc se těšim na ZSJL . To čekání do 18 března bude nekonečný :D 

Jinak se hodne těšim na Godzilla vs Kong , The Suicide Squad a Space Jak který v seznamu není :+
779092
Nejvíc se těšim na ZSJL . To čekání do 18 března bude nekonečný *:D*  Jinak se hodne těšim na Godzilla vs Kong , The Suicide Squad a Space Jak který v seznamu není *:+*
4 -6
reagovat
Těším se na Snyder's cut, fakt hodně moc se na něj těším, už aby tu byl! Konečně to budeme mít za sebou!
779091
Těším se na Snyder's cut, fakt hodně moc se na něj těším, už aby tu byl! Konečně to budeme mít za sebou!
9 -2
reagovat
reaguje na: Slamak1
Sheridan, Eastwood, McKay, Russoovi, Kosinski.

A vlastně i druhej Snyder

Mohlo bejt hůř.
779090
Sheridan, Eastwood, McKay, Russoovi, Kosinski. A vlastně i druhej Snyder Mohlo bejt hůř.
779089
6 -1
reagovat
Nijak tam nevidím nic originálního... buď pokračování, nebo remaky atd. Úhyn. ?)
779089
Nijak tam nevidím nic originálního... buď pokračování, nebo remaky atd. Úhyn. *?)*
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: kfk
Tak já kousnu...
Hele, je o mě známo, že mám rád Man of Steel a vlastně většinu věcí od Snydera, který nejsou úplně mimo (jako Sucker Punch... tam hledá smysl skutečně jen sebemrskač). A miluju zákulisí výroby filmů, takže logicky ZSJL člověk sleduje a snaží se to všechno pochopit. Akorát v tomhle případě už to dávno přerostlo rozumný meze a je to pro mě spíš zpestření na cestě k finálnímu výsledku. Na ten se podívám, ale že bych se těšil, to se úplně říct nedá, protože původní JL považuju za hroznýho Frankensteina a ten potenciál v tom ani při nejotevřenější možný mysli nevidím. Ale možná tam je. Uvidíme... teď už jsem ale ve fázi, kdy chci vidět výsledek a všechno kolem je pro mě jenom šum v podobě agendy nejrůznějších osob. To už není to nakukování za oponu, to je kurník, ve kterém je příliš mnoho kohoutů...

Jinak režisérské sestřihy se podle mého přeceňují. Těch, co vyloženě zlepší původní dílo je jako šafránu, většina spíš dokazuje, že studiový dohled je času od času vyloženě žádoucí. Navíc ty příklady cos uvedl jsou takový docela okrajový, což hovoří samo za sebe. Snad jen ten Event Horizon je vyloženě smutná story... a možná právě ta absence happyendu je na ní nejzajímavější. Občas je lepší to "what if" v hlavě, než hmatatelný výsledek.
779086
Tak já kousnu... Hele, je o mě známo, že mám rád Man of Steel a vlastně většinu věcí od Snydera, který nejsou úplně mimo (jako Sucker Punch... tam hledá smysl skutečně jen sebemrskač). A miluju zákulisí výroby filmů, takže logicky ZSJL člověk sleduje a snaží se to všechno pochopit. Akorát v tomhle případě už to dávno přerostlo rozumný meze a je to pro mě spíš zpestření na cestě k finálnímu výsledku. Na ten se podívám, ale že bych se těšil, to se úplně říct nedá, protože původní JL považuju za hroznýho Frankensteina a ten potenciál v tom ani při nejotevřenější možný mysli nevidím. Ale možná tam je. Uvidíme... teď už jsem ale ve fázi, kdy chci vidět výsledek a všechno kolem je pro mě jenom šum v podobě agendy nejrůznějších osob. To už není to nakukování za oponu, to je kurník, ve kterém je příliš mnoho kohoutů... Jinak režisérské sestřihy se podle mého přeceňují. Těch, co vyloženě zlepší původní dílo je jako šafránu, většina spíš dokazuje, že studiový dohled je času od času vyloženě žádoucí. Navíc ty příklady cos uvedl jsou takový docela okrajový, což hovoří samo za sebe. Snad jen ten Event Horizon je vyloženě smutná story... a možná právě ta absence happyendu je na ní nejzajímavější. Občas je lepší to "what if" v hlavě, než hmatatelný výsledek.
779082
16 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: kfk
Ja si uprimne receno nedokazu predstavit ani to, ze dokoukam prvni hodinu, takze se k tomu vyjadrovat neplanuju. Ale zkusim to :) Ostatni to jiste properou horem spodem... a o plodnost diskuzi se nebojim vubec :)
779084
Ja si uprimne receno nedokazu predstavit ani to, ze dokoukam prvni hodinu, takze se k tomu vyjadrovat neplanuju. Ale zkusim to :) Ostatni to jiste properou horem spodem... a o plodnost diskuzi se nebojim vubec :)
779082
9 -1
reagovat
reaguje na: kfk
Ještě Event Horizon ... 
779083
Ještě Event Horizon ... 
779082
2 -6
reagovat
reaguje na: Cival
A ještě něco. Nepředpokládám, že budete ZSJL věnovat více prostoru, než bude nezbytné;) Mám tedy jednu prosbu. Mohli byste se každý z Vás krátce vyjádřit - třeba tady v diskuzi - k celé té kauze? Jak se na to, co "nejobjektivněji" díváte? Dospěle:) A které filmy/tvůrčí vize byste si přáli, aby dostaly podobnou šanci? Teď si vybavím jen The Keep, Dunu, Fantastic Four (od Tranka), The Day the Clown Cried, ...

Samozřejmě nemusí jen redakce ...
779082
A ještě něco. Nepředpokládám, že budete ZSJL věnovat více prostoru, než bude nezbytné;) Mám tedy jednu prosbu. Mohli byste se každý z Vás krátce vyjádřit - třeba tady v diskuzi - k celé té kauze? Jak se na to, co "nejobjektivněji" díváte? Dospěle:) A které filmy/tvůrčí vize byste si přáli, aby dostaly podobnou šanci? Teď si vybavím jen The Keep, Dunu, Fantastic Four (od Tranka), The Day the Clown Cried, ... Samozřejmě nemusí jen redakce ...
779081
3 -13
reagují: imf, Cival, kfk
reagovat
reaguje na: kfk
Možná Ondra, tomu jedinýmu se nezvedá dekl už u plakátu :D Ale podle mě by byl "nejobjektivnější" imf, ten vnímá Snyderovy vrcholy i pády...
779081
Možná Ondra, tomu jedinýmu se nezvedá dekl už u plakátu *:D* Ale podle mě by byl "nejobjektivnější" imf, ten vnímá Snyderovy vrcholy i pády...
779080
12 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Cival
To už je jen "přátelské" popíchnutí;) Tohle nebylo zrcadlo:)
Kdo bude psát recenzi? :D
779080
To už je jen "přátelské" popíchnutí;) Tohle nebylo zrcadlo:) Kdo bude psát recenzi? :D
779078
5 -8
reagují: Cival
reagovat
Shrnu to takhle:
na co se fakt těším:  jenom Duna,
blbosti od pohledu, které ale možná překvapí nějakou tou zábavností: Godzilla vs. Kong, Mortal Kombat, The Suicide Squad,
nemělo vůbec vzniknout, protože to bude děsnej trapas: Návrat do Ameriky 2, Matrix 4,
a pak ten zbytek, který může dopadnout jakkoliv, od kvalitních žánrových kousků až po filmový průjem, budu doufat v to první.
779079
Shrnu to takhle: [b]na co se fakt těším:  [/b]jenom Duna, [b]blbosti od pohledu, které ale možná překvapí nějakou tou zábavností: [/b]Godzilla vs. Kong, Mortal Kombat, The Suicide Squad, [b]nemělo vůbec vzniknout, protože to bude děsnej trapas: [/b]Návrat do Ameriky 2, Matrix 4, a pak ten [b]zbytek[/b], který může dopadnout jakkoliv, od kvalitních žánrových kousků až po filmový průjem, budu doufat v to první.
4 -4
reagovat
reaguje na: kfk
A ze ses s tou směsí pokleslých vlastností za rok nesmířil... :) Seš jak zaseklá deska mnohem víc než zde třeba Ted.
779078
A ze ses s tou směsí pokleslých vlastností za rok nesmířil... :) Seš jak zaseklá deska mnohem víc než zde třeba Ted.
779077
10 -3
reagují: kfk
reagovat

ZSJL

Já Vás prostě žeru, kluci:)

Ta změť pohrdání/jízlivosti, hořkosti a nevraživosti vůči Zacku Snyderovi a jeho Justice League je minimálně fascinující:D Připomnělo mi to citát o moci od Bell Hooks, ale taky něco jinýho;)

Ať bude Justice League jakákoliv, bude tu:) Byla to dlouhá cesta. Hodně z nás, kteří se tomuto hnutí věnovali, tomu nikdy nevěřili (už jsme si o tom mezi sebou povídali). Škoda, že se takhle nedá zachránit víc filmů a tvůrčích vizí. Ale i tohle je krásné (samozřejmě tomu napomohla i pandemie, což teď částečně přiznala vfx producentka Tamara Kent na svém Instagramu).

Vytáhni v hospodě: Někteří pacienti/klienti s PO mají potřebu zničit terapeuta jako dobrý objekt (kvůli své nevědomé identifikaci s primitivním a sadistickým objektem) a také zničit vše, co od něj přijali (kvůli své nevědomé závisti).(Otto Kernberg; americký psychoanalytik)
779077
Já Vás prostě žeru, kluci:) Ta změť pohrdání/jízlivosti, hořkosti a nevraživosti vůči Zacku Snyderovi a jeho Justice League je minimálně fascinující:D Připomnělo mi to citát o moci od Bell Hooks, ale taky něco jinýho;) Ať bude Justice League jakákoliv, bude tu:) Byla to dlouhá cesta. Hodně z nás, kteří se tomuto hnutí věnovali, tomu nikdy nevěřili (už jsme si o tom mezi sebou povídali). Škoda, že se takhle nedá zachránit víc filmů a tvůrčích vizí. Ale i tohle je krásné (samozřejmě tomu napomohla i pandemie, což teď částečně přiznala vfx producentka Tamara Kent na svém Instagramu). Vytáhni v hospodě: Někteří pacienti/klienti s PO mají potřebu zničit terapeuta jako dobrý objekt (kvůli své nevědomé identifikaci s primitivním a sadistickým objektem) a také zničit vše, co od něj přijali (kvůli své nevědomé závisti).(Otto Kernberg; americký psychoanalytik)
ZSJL
10 -16
reagují: Cival
reagovat
Obávám se, že ještě v tomto roce se nepodíváme do kina. Moc rád bych se mýlil.
779074
Obávám se, že ještě v tomto roce se nepodíváme do kina. Moc rád bych se mýlil.
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se