Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Warneři pohřbívají kina! Duna, Suicide Squad či nový Matrix míří na HBO Max

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
reaguje na: Kostěj
Ďakujem potešil si ma ;)
773113
Ďakujem potešil si ma *;)*
773112
3 -3
reagovat
reaguje na: FallenMaia
A tak když chceš, tak já ti tam to mínusko teda hodim. Neplánoval jsem to původně, ale když si o to říkáš...
773112
A tak když chceš, tak já ti tam to mínusko teda hodim. Neplánoval jsem to původně, ale když si o to říkáš...
773110
7 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
Je to smutné no, čo k tomu dodať, stojím na Tedovej strane. A čo je ešte smutnejšie tak sú niektoré tie komentáre od ľudí ktorí sa z tejto situácie tešia a dúfali v to už dávno, ach bože ľudia, ako môžete byť tak naivní? To vážne tu niekto verí že keď by filmy vychádzali čisto len na streamovacie služby ako je Netflix, Disney+ a podobne tak by sme sa mohli rok čo rok dočkať takej hromady filmov ako v časoch kín??? Nie to v žiadnom prípade. Akože nerád to hovorím ale bez kín môžeme zabudnúť na veľkofilmy ako Star Wars, Avatar, Pán Prsteňov, Avengers a podobne, ktoré sú proste veľmi nákladné a žiadna služba by sama o sebe takéto filmy neutiahla, to je nezmysel. Bez toho ohromného zárobku z kina to jednoducho nejde. Vážne si tu niekto myslí že napríklad také MCU by dosiahlo takého úspechu a dokázalo by sa tak rozrásť a potešiť kopu fanúšikov len čisto na streamoch? To je nereálne. Holt bohužiaľ prichádza doba seriálová, lebo to je to jediné čo sa teraz vyplatí točiť, seriál ako taký ak je dobrý si udrží a priláka divákov skôr ako jeden dvojhodinový film v hodnote 100 milionov za ktoré Netflix natočí 3 seriály. Stači sa pozrieť na Mandaloriana, čiže do takýchto projektov budú teraz filmové štúdiá sypať svoje prachy asi najviac a vlastne to už pomaly začína, v Marvelu ako keby to vedeli dopredu čo tento rok príde a naplánovali kopu seriálov na nadchádzajúce roky a vôbec by ma neprekvapilo keby niektoré z tých filmov čo ohlásili zrušili alebo z nich urobili minisériu, Star Wars sú na tom rovnako a postupne to príde všade.

Ešte ma napadlo že by to mohol celé zase raz zachrániť Cameron ak by bol Avatar 2 znova nejaká taká technologická revolúcia ako to bolo pri jednotke a priniesol by niečo nové čo by ľudí prilákalo prísť do toho kina lebo doma na telke by to jednoducho nemali, napr nejaké premakané 3D bez okuliarov alebo niečo také, To si myslím že by bol rozhodne úspech ale ktovie.

EDIT: A kludne mi sem naserte aj 30 mínusov, nič iné ani nečakám. Pravda je totižto na mojej strane a vy to dobre viete :-
773110
Je to smutné no, čo k tomu dodať, stojím na Tedovej strane. A čo je ešte smutnejšie tak sú niektoré tie komentáre od ľudí ktorí sa z tejto situácie tešia a dúfali v to už dávno, ach bože ľudia, ako môžete byť tak naivní? To vážne tu niekto verí že keď by filmy vychádzali čisto len na streamovacie služby ako je Netflix, Disney+ a podobne tak by sme sa mohli rok čo rok dočkať takej hromady filmov ako v časoch kín??? Nie to v žiadnom prípade. Akože nerád to hovorím ale bez kín môžeme zabudnúť na veľkofilmy ako Star Wars, Avatar, Pán Prsteňov, Avengers a podobne, ktoré sú proste veľmi nákladné a žiadna služba by sama o sebe takéto filmy neutiahla, to je nezmysel. Bez toho ohromného zárobku z kina to jednoducho nejde. Vážne si tu niekto myslí že napríklad také MCU by dosiahlo takého úspechu a dokázalo by sa tak rozrásť a potešiť kopu fanúšikov len čisto na streamoch? To je nereálne. Holt bohužiaľ prichádza doba seriálová, lebo to je to jediné čo sa teraz vyplatí točiť, seriál ako taký ak je dobrý si udrží a priláka divákov skôr ako jeden dvojhodinový film v hodnote 100 milionov za ktoré Netflix natočí 3 seriály. Stači sa pozrieť na Mandaloriana, čiže do takýchto projektov budú teraz filmové štúdiá sypať svoje prachy asi najviac a vlastne to už pomaly začína, v Marvelu ako keby to vedeli dopredu čo tento rok príde a naplánovali kopu seriálov na nadchádzajúce roky a vôbec by ma neprekvapilo keby niektoré z tých filmov čo ohlásili zrušili alebo z nich urobili minisériu, Star Wars sú na tom rovnako a postupne to príde všade. Ešte ma napadlo že by to mohol celé zase raz zachrániť Cameron ak by bol Avatar 2 znova nejaká taká technologická revolúcia ako to bolo pri jednotke a priniesol by niečo nové čo by ľudí prilákalo prísť do toho kina lebo doma na telke by to jednoducho nemali, napr nejaké premakané 3D bez okuliarov alebo niečo také, To si myslím že by bol rozhodne úspech ale ktovie. EDIT: A kludne mi sem naserte aj 30 mínusov, nič iné ani nečakám. Pravda je totižto na mojej strane a vy to dobre viete *:-*
11 -12
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A kolik z těch 40 miliard je studia? S bídou tak polovina ne?
773107
A kolik z těch 40 miliard je studia? S bídou tak polovina ne?
773098
1 -2
reagovat
reaguje na: HAL
A kolik je těhlech filmů za rok? 10? Ale zase by jsme mohly dostávat třeba levnější ale více autorské filmy.
773105
A kolik je těhlech filmů za rok? 10? Ale zase by jsme mohly dostávat třeba levnější ale více autorské filmy.
773091
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
To dává smysl, měsíční exkluzivita pro kina a pak honem na stream. Za 4 týdny se největším hitům zaplatí rozpočet a díky VOD se asi zmenší i náklady na reklamu, takže po měsíci černý čísla a pak šup zvyšovat předplatitele.
773104
To dává smysl, měsíční exkluzivita pro kina a pak honem na stream. Za 4 týdny se největším hitům zaplatí rozpočet a díky VOD se asi zmenší i náklady na reklamu, takže po měsíci černý čísla a pak šup zvyšovat předplatitele.
773101
3 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Zaze záleží co člověk bere jako kvalitní obsah. Jestli obří blockbustery tak těch možná bude méně (což si nemyslím), jinak to pořád bude o schopnostech toho tvůrčího týmu. Schopni tvůrci snad nezmizí (i když kdyby WB řeklo Nolanovi že jeho film půjde rovnou na VOD, tak je možný že se na to vykašle... Oh shit). A pro ně se ty kina stejně otevřou. 
773103
Zaze záleží co člověk bere jako kvalitní obsah. Jestli obří blockbustery tak těch možná bude méně (což si nemyslím), jinak to pořád bude o schopnostech toho tvůrčího týmu. Schopni tvůrci snad nezmizí (i když kdyby WB řeklo Nolanovi že jeho film půjde rovnou na VOD, tak je možný že se na to vykašle... Oh shit). A pro ně se ty kina stejně otevřou. 
773098
5 -1
reagovat
Je to uplne jednoducha matematika. kym dostanete napad, je hotovy scenar, najmete rezisera, hercov, lokacie (zazmluvnite termin na natacanie v komplexe) ubehne rok, samotna priprava na natacanie rok, postprodukcia a cakanie na termin kedy mate 'zahackovany' release date vo filmovom kalendari dalsi rok. hodnoty plus/minus zavisi od velkosti filmu.
tato masina funguje stale, roky pred nami a roky po nas. tak ako sa teraz momentalne filmy chystaju, sa aj natacaju, su v postprodukcii a su aj pripravene na release. no a kde bola tu bola zjavila sa korona. korona zastavila vsetko vyssie pomenovane. po par mesiacoch sa s roznymi opatreniami vratili vyssie spominane veci do 80% starych kolaji. jedina vec, ktora sa nevratila vobec je release filmov na velkom platne. Ludia nepojdu do kina a ti ktori pojdu su bohuzial v malom pocte na to, aby sa to vyplatilo 'kinarum ci studiam'.

Tu vznika problem, resp. 2 velke problemy o ktorom chcem hovorit:
1. - cisto prakticky je, ze ak nikto nebude davat filmy do kin, cely release kalendar 2020/2021 bude musiet cakat pokym budu kina a ludia pripravene - pre priklad dajme rok 2022. Dva roky filmov od x studii bude chciet ist co najrychlejsie do kin, az na seba cosi zarobia. Nastane chaos a bitka kto z koho kedy dva roky starych filmov budu superit NIE LEN MEDZI SEBOU ale aj filmami, ktore sa momentalne pripravuju, tocia a ich release date na 2022/2023 je znamy uz teraz. Takze co s tym>
2.vec je ekonomicka. Studio je len jedna entita, no filmy sa robia vacsinou v koprodukcii s dalsimi 'hracmi' touchstone, New Line Cinema, a milion dalsich. Vsetci tito hraci, bez vynimky pridu do banky a povedia: 'Pozicajte nam xx milionov, ideme tocit film'. Bankari im ich s radostou daju, samozrejme, s krasnymi urokmi na ktorych si oni budu chciet kupovat svoje jachty a tyzdennu zasobu koksu.
No a vy teda spravite scenar, najmete hercov, natocite film, pridate digitalne knirky v postpo a ste pripraveny splatit banke tazke miliony. A zrazu nemate ako, pretoze vase prijmy a distribucny model je v srackach. Chvilu mozete otalat, presuvat premieru (ahoj Tenet) a napokon to poslat do kin s nejakou medialnou masazou (zachranme kina) ale ked zarobite cca 350M na 200M+ filme do ktoreho ste museli naliat xxM za reklamu, ste v poriadnom minuse, nech vase PR posiela akekolvek spravy a Nolan sa moze aj posrat, ale cisla neoklame. 
Takze pre vsetky Black Widow, Duny a podobne si niekolko producentov, ktori to maju na starosti kazdy den zapne internet banking a ked sa pozeraju na to, kolko musia zaplatit mesacne na urokoch (a ze to su riadne palky) tri krat rozmysli, ci sa idu hrat na mesiasov a zachranovat kina, milovnikov artu a artistov a hovorit o kinozazitku, ale sa napit cisteho vina a priznat si, a kurva z niecoho tie pozicky zaplatit musime a ked vidia uspech Netflixu/Disney+ a ostatnych, tak si spocitaju ze 2+2 nie je pockame rok kym sa kina otvoria a divaci mozno vratia, ale vydaju sa na cestu, ktora im mozno nezaruci miliardu z kin, ale aspon vecer zaspia s pocitom, ze nedlzia desiatky milionov a mozno bude korporat happy s touto reklamou na HBO MAX alebo Universal + alebo whatever a nakoniec z toho budu este o par rokov tazit viac, ako stratia na tych par filmoch ktore v 2021 ozelia. To ze 2021 je pre kina stale mrtvy rok je jasne, ale vobec  by som sa necudoval keby sa vratime k 90dnovemu window od 2022 s vakcinou, alebo nejakym podobnym hybrid modelom ala Unversal pre vsetkych. Dobru noc!
773102
Je to uplne jednoducha matematika. kym dostanete napad, je hotovy scenar, najmete rezisera, hercov, lokacie (zazmluvnite termin na natacanie v komplexe) ubehne rok, samotna priprava na natacanie rok, postprodukcia a cakanie na termin kedy mate 'zahackovany' release date vo filmovom kalendari dalsi rok. hodnoty plus/minus zavisi od velkosti filmu. tato masina funguje stale, roky pred nami a roky po nas. tak ako sa teraz momentalne filmy chystaju, sa aj natacaju, su v postprodukcii a su aj pripravene na release. no a kde bola tu bola zjavila sa korona. korona zastavila vsetko vyssie pomenovane. po par mesiacoch sa s roznymi opatreniami vratili vyssie spominane veci do 80% starych kolaji. jedina vec, ktora sa nevratila vobec je release filmov na velkom platne. Ludia nepojdu do kina a ti ktori pojdu su bohuzial v malom pocte na to, aby sa to vyplatilo 'kinarum ci studiam'. Tu vznika problem, resp. 2 velke problemy o ktorom chcem hovorit: 1. - cisto prakticky je, ze ak nikto nebude davat filmy do kin, cely release kalendar 2020/2021 bude musiet cakat pokym budu kina a ludia pripravene - pre priklad dajme rok 2022. Dva roky filmov od x studii bude chciet ist co najrychlejsie do kin, az na seba cosi zarobia. Nastane chaos a bitka kto z koho kedy dva roky starych filmov budu superit NIE LEN MEDZI SEBOU ale aj filmami, ktore sa momentalne pripravuju, tocia a ich release date na 2022/2023 je znamy uz teraz. Takze co s tym> 2.vec je ekonomicka. Studio je len jedna entita, no filmy sa robia vacsinou v koprodukcii s dalsimi 'hracmi' touchstone, New Line Cinema, a milion dalsich. Vsetci tito hraci, bez vynimky pridu do banky a povedia: 'Pozicajte nam xx milionov, ideme tocit film'. Bankari im ich s radostou daju, samozrejme, s krasnymi urokmi na ktorych si oni budu chciet kupovat svoje jachty a tyzdennu zasobu koksu. No a vy teda spravite scenar, najmete hercov, natocite film, pridate digitalne knirky v postpo a ste pripraveny splatit banke tazke miliony. A zrazu nemate ako, pretoze vase prijmy a distribucny model je v srackach. Chvilu mozete otalat, presuvat premieru (ahoj Tenet) a napokon to poslat do kin s nejakou medialnou masazou (zachranme kina) ale ked zarobite cca 350M na 200M+ filme do ktoreho ste museli naliat xxM za reklamu, ste v poriadnom minuse, nech vase PR posiela akekolvek spravy a Nolan sa moze aj posrat, ale cisla neoklame.  Takze pre vsetky Black Widow, Duny a podobne si niekolko producentov, ktori to maju na starosti kazdy den zapne internet banking a ked sa pozeraju na to, kolko musia zaplatit mesacne na urokoch (a ze to su riadne palky) tri krat rozmysli, ci sa idu hrat na mesiasov a zachranovat kina, milovnikov artu a artistov a hovorit o kinozazitku, ale sa napit cisteho vina a priznat si, a kurva z niecoho tie pozicky zaplatit musime a ked vidia uspech Netflixu/Disney+ a ostatnych, tak si spocitaju ze 2+2 nie je pockame rok kym sa kina otvoria a divaci mozno vratia, ale vydaju sa na cestu, ktora im mozno nezaruci miliardu z kin, ale aspon vecer zaspia s pocitom, ze nedlzia desiatky milionov a mozno bude korporat happy s touto reklamou na HBO MAX alebo Universal + alebo whatever a nakoniec z toho budu este o par rokov tazit viac, ako stratia na tych par filmoch ktore v 2021 ozelia. To ze 2021 je pre kina stale mrtvy rok je jasne, ale vobec  by som sa necudoval keby sa vratime k 90dnovemu window od 2022 s vakcinou, alebo nejakym podobnym hybrid modelom ala Unversal pre vsetkych. Dobru noc!
14 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak ono jim stačí zmírnit na 2-3 týdny exklusive pro kina, a to pro jejich předplatitele moc zásadní rána nebude. Nebo zprovoznit přídavné poplatky za největší hity jako u Disneyho. Ostatně nedivil bych se kdyby za ten rok změnili i to co říkají teď o Duně a Matrixu, když letos se situace měnila každý druhý měsíc - třeba Covid magicky zmizí a bude zmizelej, a nebude třeba se na podzim bát nasazení do kin.

Však oni si to dobře spočítají, o nic jiného než co nejvíc vydělat jim nejde.
773101
Tak ono jim stačí zmírnit na 2-3 týdny exklusive pro kina, a to pro jejich předplatitele moc zásadní rána nebude. Nebo zprovoznit přídavné poplatky za největší hity jako u Disneyho. Ostatně nedivil bych se kdyby za ten rok změnili i to co říkají teď o Duně a Matrixu, když letos se situace měnila každý druhý měsíc - třeba Covid magicky zmizí a bude zmizelej, a nebude třeba se na podzim bát nasazení do kin. Však oni si to dobře spočítají, o nic jiného než co nejvíc vydělat jim nejde.
773099
6 -1
reagují: ColbySawyer
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jelikož už pár let brigádničím na pokladně v kině, tak bych takto negativní nebyl. Když si vezmu, jak se chodilo třeba na Palm Springs nebo Mulan v době, kdy se oboje dalo v klidu stáhnout, tak jsem mírný optimista. Lidi přijdou, v menším počtu samozřejmě, ale nevěřím v úplnou tragédii. Někdo si to stáhne a někdo půjde do kina, jako kinařů v USA mi je líto, ale my si velké plátno v klidu užijeme. Věřím tomu!
773100
Jelikož už pár let brigádničím na pokladně v kině, tak bych takto negativní nebyl. Když si vezmu, jak se chodilo třeba na Palm Springs nebo Mulan v době, kdy se oboje dalo v klidu stáhnout, tak jsem mírný optimista. Lidi přijdou, v menším počtu samozřejmě, ale nevěřím v úplnou tragédii. Někdo si to stáhne a někdo půjde do kina, jako kinařů v USA mi je líto, ale my si velké plátno v klidu užijeme. Věřím tomu!
773019
12 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Oficialne je to na rok, ale jsem zvedav, jak budou couvat z ty moznosti volby a jen 15 babek mesicne... Snad jen s nejakou vyjimkou typu Batman, dalsi Nolan, ale jinak by mel Max najednou nezalepitelnou diru.
773099
Oficialne je to na rok, ale jsem zvedav, jak budou couvat z ty moznosti volby a jen 15 babek mesicne... Snad jen s nejakou vyjimkou typu Batman, dalsi Nolan, ale jinak by mel Max najednou nezalepitelnou diru.
773095
1 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Sweat55
Pred par lety sosal kazdej...

Ok, na tom se shodneme.

Akorat tu vsichni tak nejak bohorovne predpokladaji, ze kvalitni obsah bude vznikat i nadale. No, nebude. Protoze tech 40 kinomiliard z celkovech 100 ty streamy fakt nenahradi. Nikdy.
773098
Pred par lety sosal kazdej... Ok, na tom se shodneme. Akorat tu vsichni tak nejak bohorovne predpokladaji, ze kvalitni obsah bude vznikat i nadale. No, nebude. Protoze tech 40 kinomiliard z celkovech 100 ty streamy fakt nenahradi. Nikdy.
773097
6 -2
reagují: fanik0, Sweat55
reagovat
Osekání kin by stejně do několik let přišlo, takhle se to akorát výrazně zrychlí. Mě překvapuje že to někteří nečekali, studia ty prachy někde nahrabat musí. 
Jinak co se pirateni týče, před pár lety sosal kazdej, teď maj zaplacenou nějakou službu a koukaj na tom. Je to pohodlnější a ceny jsou úplně na pohodu. Pokud se sem ty služby dostanou co nejdřív (disney, hbo max) tak studia moc tratit nebudou. 
Kino tu zůstane v nějaký menší míře, pokud budete chtít zajít do kina, tak budete moci si myslím bez potíží. Fakt bych to nějak černě neviděl. 
773097
Osekání kin by stejně do několik let přišlo, takhle se to akorát výrazně zrychlí. Mě překvapuje že to někteří nečekali, studia ty prachy někde nahrabat musí.  Jinak co se pirateni týče, před pár lety sosal kazdej, teď maj zaplacenou nějakou službu a koukaj na tom. Je to pohodlnější a ceny jsou úplně na pohodu. Pokud se sem ty služby dostanou co nejdřív (disney, hbo max) tak studia moc tratit nebudou.  Kino tu zůstane v nějaký menší míře, pokud budete chtít zajít do kina, tak budete moci si myslím bez potíží. Fakt bych to nějak černě neviděl. 
6 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: kyller
Tedka jsem si opravdu poctive 3x poctive precetl, co jsi nadsene "fuck yeah" napsal a zamyslel se nad tim, o cem si tak dluho snival.

Krasne sis zavpominal na to, jak jsi cestoval do blizkeho mesta do velkeho kina.

Lide tam zrali popcorn, ty ses nepostal. Nevim, jak jsi to myslel. Nesoudim te, dobre pro tebe. Co se druhe pulky toho odstavce tyce - no moc tomu nerozumim, ale treba mi to ty nebo nekdo jiny osvetli.

Co se priorit WB tyce - naprosty souhlas. Jsme pro ne mikroby :)
773096
Tedka jsem si opravdu poctive 3x poctive precetl, co jsi nadsene "fuck yeah" napsal a zamyslel se nad tim, o cem si tak dluho snival. Krasne sis zavpominal na to, jak jsi cestoval do blizkeho mesta do velkeho kina. Lide tam zrali popcorn, ty ses nepostal. Nevim, jak jsi to myslel. Nesoudim te, dobre pro tebe. Co se druhe pulky toho odstavce tyce - no moc tomu nerozumim, ale treba mi to ty nebo nekdo jiny osvetli. Co se priorit WB tyce - naprosty souhlas. Jsme pro ne mikroby :)
773089
5 -5
reagovat
Sice se tu řeší katastrofické scénáře, ale řekl bych trochu předčasně - s filmy na příští rok v podstatě nemají jinou šanci, nedovedu si představit že by si mohli dovolit další rok bez příjmů, a bez tohoto by na další odklady dojít muselo. Půlka z těch filmů má jít do kin už během pár měsíců.
Ale pokud vím neprohlásili že takhle to bude vypadat už provždy se vším, takže až se kina zase normálně otevřou, klidně může být zase všechno víc při starém, resp dojít k novým kompromisním dohodám s kinaři.

A teď z toho budou mít akorát masivní launch promo k HBO Max.
773095
Sice se tu řeší katastrofické scénáře, ale řekl bych trochu předčasně - s filmy na příští rok v podstatě nemají jinou šanci, nedovedu si představit že by si mohli dovolit další rok bez příjmů, a bez tohoto by na další odklady dojít muselo. Půlka z těch filmů má jít do kin už během pár měsíců. Ale pokud vím neprohlásili že takhle to bude vypadat už provždy se vším, takže až se kina zase normálně otevřou, klidně může být zase všechno víc při starém, resp dojít k novým kompromisním dohodám s kinaři. A teď z toho budou mít akorát masivní launch promo k HBO Max.
7 -1
reagují: The Joker
reagovat
Tak jsem si přečetl diskuzi a napadá mě jediná věc.

Doufám, že s příchodem HBO Max k nám přijde i nová aplikace míst Go, která je otřesná a důvod, proč HBO neplatím.
773094
Tak jsem si přečetl diskuzi a napadá mě jediná věc. Doufám, že s příchodem HBO Max k nám přijde i nová aplikace míst Go, která je otřesná a důvod, proč HBO neplatím.
6 -1
reagovat
Zeptám se na něco jiného. Můžu tedy zapomenout na to, že tyhle filmy někdy výjdou u nás na nosičích? Možná jsem staromódní, ale já si ty filmy rád kupuju a rád vím, že si je můžu pustit kdy já chci a hlavně mám na výběr z toho co já chci. Streamy mě nezajímají - ten jeden zajímavý film za měsíc mi nestojí za to to platit pravidelně a pořád mi chybí ten faktor to vlastnit (takovýho Irčana bych chtěl na BR, ale bohužel smůla). Předpokládám, že tohle odvětví vlastně tímhle krokem končí úplně.

A pokud ty filmy půjdou do kina, tak se mnou v tom kině můžou počítat.
773093
Zeptám se na něco jiného. Můžu tedy zapomenout na to, že tyhle filmy někdy výjdou u nás na nosičích? Možná jsem staromódní, ale já si ty filmy rád kupuju a rád vím, že si je můžu pustit kdy já chci a hlavně mám na výběr z toho co já chci. Streamy mě nezajímají - ten jeden zajímavý film za měsíc mi nestojí za to to platit pravidelně a pořád mi chybí ten faktor to vlastnit (takovýho Irčana bych chtěl na BR, ale bohužel smůla). Předpokládám, že tohle odvětví vlastně tímhle krokem končí úplně. A pokud ty filmy půjdou do kina, tak se mnou v tom kině můžou počítat.
3 0
reagují: martia
reagovat
reaguje na: fanik0
Jenze Columbia svuj stream nechysta, Paramount ma nejaky marny pokus venku uz dlouho, Fox patri Disneymu, Universal ma ta zkracena okna pro sve mensi filmy... Realne tam neni kdo. Spis muze dojit na prodej prave Columbie, Paramountu a MGM, diky jejich archivu.
773092
Jenze Columbia svuj stream nechysta, Paramount ma nejaky marny pokus venku uz dlouho, Fox patri Disneymu, Universal ma ta zkracena okna pro sve mensi filmy... Realne tam neni kdo. Spis muze dojit na prodej prave Columbie, Paramountu a MGM, diky jejich archivu.
773088
1 -1
reagovat
reaguje na: fanik0
Já bych na to úplně nesázel - velký a drahý film streamovací službě udělá dobrou reklamu při launchi, protože se o něm hodně mluví, ale kontinuálně tam lidi moc dobře neudrží - čtyři seriály po padesáti mega (a nebo čtyřicet telenovel a reality shows) se jim vyplatí daleko víc, než jeden velký film za 200. Na ten se divák podívá za dvě hodiny, a co pak?
773091
Já bych na to úplně nesázel - velký a drahý film streamovací službě udělá dobrou reklamu při launchi, protože se o něm hodně mluví, ale kontinuálně tam lidi moc dobře neudrží - čtyři seriály po padesáti mega (a nebo čtyřicet telenovel a reality shows) se jim vyplatí daleko víc, než jeden velký film za 200. Na ten se divák podívá za dvě hodiny, a co pak?
773088
8 -1
reagují: fanik0
reagovat
Celá situace mě nejvíc mrzí v přïpadě Toma Cruise - klučina letí do vesmíru natočit největší film kariéry, aby si ho děti mohly pouštět na mobilu v autobusu. 
773090
Celá situace mě nejvíc mrzí v přïpadě Toma Cruise - klučina letí do vesmíru natočit největší film kariéry, aby si ho děti mohly pouštět na mobilu v autobusu. 
8 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se