Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Přichází Kapitán Říp! Superhrdina v novém satirickém seriálu

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: Cival
myslel jsi  Ozymandias, ne?
753999
myslel jsi  Ozymandias, ne?
753980
8 -1
reagovat
reaguje na: Cival
Billie znám, ale vůbec netuším, kdo je Yzomandias. :D
753987
Billie znám, ale vůbec netuším, kdo je Yzomandias. *:D*
753980
6 0
reagovat
reaguje na: Cival
No jo je to tak, jsem mimo(ň). Vůbec netuším kdo je Yzomandias a Billie je předpokládám ta teenage zpěvačka, co nazpívala píseň k nové Bondovce. :) Mě fakt u Fatty prostě nenapadl ten Youtuber, to opravdu není můj rybníček. 
BTW Já si podle jména myslel, že FattyPillow je ženská, ale evidentně asi ne (to mi asi v reputaci znalce Utuberů moc nepřidá). :D
753986
No jo je to tak, jsem mimo(ň). Vůbec netuším kdo je Yzomandias a Billie je předpokládám ta teenage zpěvačka, co nazpívala píseň k nové Bondovce. *:)* Mě fakt u Fatty prostě nenapadl ten Youtuber, to opravdu není můj rybníček.  BTW Já si podle jména myslel, že FattyPillow je ženská, ale evidentně asi ne (to mi asi v reputaci znalce Utuberů moc nepřidá). *:D*
753980
8 -1
reagují: Salem
reagovat
reaguje na: Cival
Ted si nejsem jisty...je to dobre, nebo spatne? :)
753984
Ted si nejsem jisty...je to dobre, nebo spatne? :)
753980
6 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak to urcite taky... ale neznat je VUBEC mi pro homo internetus proste prijde jak neznat Yzomandiase a Billie 8)
753980
Tak to urcite taky... ale neznat je VUBEC mi pro homo internetus proste prijde jak neznat Yzomandiase a Billie *8)*
753979
4 -10
reagovat
reaguje na: Cival
Byla to ode mne podpásovka, protože se ti stalo to co spoustě lidí v marketingu a v médiích, prostě jsi s Youtuberama musel začít počítat. :)

Abych nebyl špatně pochopený projektu fandím už od doby co jsem o něm slyšel na kanálu StandyShow, to je taky youtuber mimochodem a dělá talkshow líp, než 99 % lidí v televizi. Což se nedá říct o FattyPillow, což je prostě etalon exhibujícího Youtube pičuse, který nic neumí až na exhibování a dostat prostor v TV, tak působí jako Jaromír Soukup. 
753979
Byla to ode mne podpásovka, protože se ti stalo to co spoustě lidí v marketingu a v médiích, prostě jsi s Youtuberama musel začít počítat. *:)* Abych nebyl špatně pochopený projektu fandím už od doby co jsem o něm slyšel na kanálu StandyShow, to je taky youtuber mimochodem a dělá talkshow líp, než 99 % lidí v televizi. Což se nedá říct o FattyPillow, což je prostě etalon exhibujícího Youtube pičuse, který nic neumí až na exhibování a dostat prostor v TV, tak působí jako Jaromír Soukup. 
753968
8 -1
reagují: Cival
reagovat
Zkusim to v nadeji, ze jde jenom o nepovedeny trailer, ale momentalne vse nasvedcuje tomu, ze ani ja nebudu cilovka. 
753970
Zkusim to v nadeji, ze jde jenom o nepovedeny trailer, ale momentalne vse nasvedcuje tomu, ze ani ja nebudu cilovka. 
13 -2
reagovat
Z traileru jsem vydrzel prvnich 40 sekund a ted mam pocit, ze potrebuju nejakou ritualni ocistu, nebo tak neco. -_-
No nic, asi je to lepsi, nez kdybyste okradali v metru starenky, nebo tak neco, tak at se dari.
753969
Z traileru jsem vydrzel prvnich 40 sekund a ted mam pocit, ze potrebuju nejakou ritualni ocistu, nebo tak neco. -_- No nic, asi je to lepsi, nez kdybyste okradali v metru starenky, nebo tak neco, tak at se dari.
14 -2
reagovat
To je 1) zčásti stylizace a nadsázka, 2) před pěti lety, 3) Fattyho jsem znal i tehdy myslim a GogoMana bohužel urcite :D:D
753968
To je 1) zčásti stylizace a nadsázka, 2) před pěti lety, 3) Fattyho jsem znal i tehdy myslim a GogoMana bohužel urcite *:D**:D*
4 -10
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Cival
OK boomer:)

1000 věcí, co mě serou: #915 YOUTUBEŘI

Posted: Duben 9th, 2015 Author: Curvekiller (Cival)

Na internetu se pohybuju dnes a denně, je mým rajónem i mou krví. Přesto jsem ještě donedávna netušil, že existuje něco jako YouTuber. Holt jsem jiná generace než ti dnešní mladí. Občas radši ani nechci vědět, co mezi nima frčí. Nejspíš bych na to civěl se stejným opovržením, jako se před deseti lety koukali na naše zájmy a náma cloumající fenomény tehdejší třicátníci – a odplivl si, zablekotal, že svět se v kravskou řiť obrací, a dál žil v přesvědčení, že zatímco naše dětství a dospívání bylo nej, teď je to ryzí zlo.
Takže když na mě vyskočilo slovo YouTuber, přišlo mi to stejně divný jako výrazy Facebooker, Seznamář, Googlil nebo Mimibazarník. Nonsens… a navrch kokotina. Jenže oni opravdu existujou! Jejich revírem jsou dětský pokojíky, temný sklepení, pařanský doupata i nevábný kutlochy, jež nikdy nepoznají vůni ženy. Jejich živinou je poptávka po dementních humorech a publikem mladý duše, který nehltaly Eso, Magion ani Receptář, ale rovnou se jich zmocnil YouTube a sociální sítě.
Mňo, a v týhle bažině se rodí stovky, ba tisíce videí. Stal se z toho v zásadě obrovskej byznys, takže se odtud rekrutuje i nová elita národa. Šmarjá, dyť voni jsou slavnější než Jitka Zelenková s bratrama Nedvědovejma dohromady! Ať už se povrchně vykecávaj o hrách, napodobujou svý zahraniční vzory, pokouší se o vtípky, z nichž by jednomu slezly nehty na nohou, anebo kutěj různý zoufalý pranky, omladina na ně kliká a kliká a kliká a my, co máme stáří nad 30 a IQ aspoň nad 102,3 bodu, tak se chytáme za hlavu a říkáme si, safra, to je úpadek, kdyby to tak viděli Sovák s Menšíkem a panWerichem, ty by mrdlo.
Fakt u většiny z nich nedávám víc jak minutu. Pak se musím jít uklidnit. I civění do výlevky v dřezu na mě působí příjemněji a intelektuálně mě víc stimuluje, než tahle virtuální křeč. To se stává. Ale víte, co je na tom nejsmutnější? Že to dělaj kluci chytrý a šikovný, většinou ty nejschopnější, best and brightest svý generace. Jenomže ví, že aby byl úspěch, musí být pitvořeníčko a šaškec před kamerou – asi jako když třeba Lou Fanánek Hagen svý básnický střevo věnoval diskotékovejm Šmoulům.
Smutnej příběh. Můj synovec se mnou asi nebude souhlasit, pro něj to budou hrdinové… ale když vidím třeba libovolný video místního krále YouTuberů, slovutnýho GoGomana, jehož odebírá víc lidí, než kolik čumí na Události, okamžitě mě zadusí pocit, že se naše civilizace prokopala zas o pár desítek mil blíž k peklu.

Zdroj
753967
OK boomer*:)* 1000 věcí, co mě serou: #915 YOUTUBEŘI [b]Posted: [/b]Duben 9th, 2015 [b]Author: [/b]Curvekiller (Cival) Na internetu se pohybuju dnes a denně, je mým rajónem i mou krví. Přesto jsem ještě donedávna netušil, že existuje něco jako YouTuber. Holt jsem jiná generace než ti dnešní mladí. Občas radši ani nechci vědět, co mezi nima frčí. Nejspíš bych na to civěl se stejným opovržením, jako se před deseti lety koukali na naše zájmy a náma cloumající fenomény tehdejší třicátníci – a odplivl si, zablekotal, že svět se v kravskou řiť obrací, a dál žil v přesvědčení, že zatímco naše dětství a dospívání bylo nej, teď je to ryzí zlo. Takže když na mě vyskočilo slovo YouTuber, přišlo mi to stejně divný jako výrazy Facebooker, Seznamář, Googlil nebo Mimibazarník. Nonsens… a navrch kokotina. Jenže oni opravdu existujou! Jejich revírem jsou dětský pokojíky, temný sklepení, pařanský doupata i nevábný kutlochy, jež nikdy nepoznají vůni ženy. Jejich živinou je poptávka po dementních humorech a publikem mladý duše, který nehltaly Eso, Magion ani Receptář, ale rovnou se jich zmocnil YouTube a sociální sítě. Mňo, a v týhle bažině se rodí stovky, ba tisíce videí. Stal se z toho v zásadě obrovskej byznys, takže se odtud rekrutuje i nová elita národa. Šmarjá, dyť voni jsou slavnější než Jitka Zelenková s bratrama Nedvědovejma dohromady! Ať už se povrchně vykecávaj o hrách, napodobujou svý zahraniční vzory, pokouší se o vtípky, z nichž by jednomu slezly nehty na nohou, anebo kutěj různý zoufalý pranky, omladina na ně kliká a kliká a kliká a my, co máme stáří nad 30 a IQ aspoň nad 102,3 bodu, tak se chytáme za hlavu a říkáme si, safra, to je úpadek, kdyby to tak viděli Sovák s Menšíkem a panWerichem, ty by mrdlo. Fakt u většiny z nich nedávám víc jak minutu. Pak se musím jít uklidnit. I civění do výlevky v dřezu na mě působí příjemněji a intelektuálně mě víc stimuluje, než tahle virtuální křeč. To se stává. Ale víte, co je na tom nejsmutnější? Že to dělaj kluci chytrý a šikovný, většinou ty nejschopnější, best and brightest svý generace. Jenomže ví, že aby byl úspěch, musí být pitvořeníčko a šaškec před kamerou – asi jako když třeba Lou Fanánek Hagen svý básnický střevo věnoval diskotékovejm Šmoulům. Smutnej příběh. Můj synovec se mnou asi nebude souhlasit, pro něj to budou hrdinové… ale když vidím třeba libovolný video místního krále YouTuberů, slovutnýho GoGomana, jehož odebírá víc lidí, než kolik čumí na Události, okamžitě mě zadusí pocit, že se naše civilizace prokopala zas o pár desítek mil blíž k peklu. [url=http://www.1000vecicomeserou.cz/915-youtuberi/]Zdroj[/url]
753961
24 -1
reagovat
reaguje na: Cival
Já mám pocit že jeho největší sláva byla před lety, a od té doby jsem na něj stihl úspěšně zapomenout, už fakt dlouho jsem o něm neslyšel, takže jen ze slova "Fatty" mi taky nedošlo o koho jde.

Každopádně youtuberismus je tady už tak dlouho, že jeho ignorování imho není otázka generační (s ohledem na to že se tu na MZ baví lidi ve věku blízkém těm nejslavnějším youtuberům, generace padesátníků je samozřejmě povědomím pořád jinde), ale spíš otázka jiného vkusu. Ani na toho Karla Šípa se v éře televize nedívali úplně všichni.
753966
Já mám pocit že jeho největší sláva byla před lety, a od té doby jsem na něj stihl úspěšně zapomenout, už fakt dlouho jsem o něm neslyšel, takže jen ze slova "Fatty" mi taky nedošlo o koho jde. Každopádně youtuberismus je tady už tak dlouho, že jeho ignorování imho není otázka generační (s ohledem na to že se tu na MZ baví lidi ve věku blízkém těm nejslavnějším youtuberům, generace padesátníků je samozřejmě povědomím pořád jinde), ale spíš otázka jiného vkusu. Ani na toho Karla Šípa se v éře televize nedívali úplně všichni.
753961
13 -1
reagovat
reaguje na: Koudy_Man
Ja jsem v pohode. Jen mi hejt a okazala ignorace vsech youtuberou prijdou na urovni generace Karla Šípa ;) takova boomerovina.
753961
Ja jsem v pohode. Jen mi hejt a okazala ignorace vsech youtuberou prijdou na urovni generace Karla Šípa ;) takova boomerovina.
753959
4 -10
reagují: AndyKaufman, HAL
reagovat
reaguje na: Cival
Není nic jednodušího než ty mínusy z duskuzí odstranit a nechat jen palce hore. :D Beztak to tady jen dělá emoce a diskuzi to nepomáhá. Sice to možná zvedá prokliky, ale pak je zas alibismus, když si na to někdo z redakce "stěžuje". ;)
P.S. Já třeba zásadně minusy nedávám, přijde mi to jaksi divné.
753959
Není nic jednodušího než ty mínusy z duskuzí odstranit a nechat jen palce hore. *:D* Beztak to tady jen dělá emoce a diskuzi to nepomáhá. Sice to možná zvedá prokliky, ale pak je zas alibismus, když si na to někdo z redakce "stěžuje". *;)* P.S. Já třeba zásadně minusy nedávám, přijde mi to jaksi divné.
753936
6 -2
reagují: Cival
reagovat
To se mi zdálo,nebo má Luděk Obi-Wanův plášť (a ví o tom vůbec :D) ?
753956
To se mi zdálo,nebo má Luděk Obi-Wanův plášť (a ví o tom vůbec *:D*) ?
3 -1
reagovat
Tak on to napsal Woody a já že ten humor level Žít Brno z toho tak trčí, škoda.
753955
Tak on to napsal Woody a já že ten humor level Žít Brno z toho tak trčí, škoda.
3 -1
reagovat
Za nápad a za snahu :+ Snad se to povedlo a budeme se bavit. ;)
753953
Za nápad a za snahu *:+* Snad se to povedlo a budeme se bavit. *;)*
1 0
reagovat
reaguje na: Cival
Třeba proto, že reaguje agresivně, jako fanynka hysterka které sáhneš na idol.
753951
Třeba proto, že reaguje agresivně, jako fanynka hysterka které sáhneš na idol.
753936
4 -2
reagovat
Civalův humor mám moc rád. Škoda jen té streamovací platformy, ale třeba se překonám...:)
753950
Civalův humor mám moc rád. Škoda jen té streamovací platformy, ale třeba se překonám...:)
1 -2
reagovat
reaguje na: Karbunkule
Přesně. :+
753949
Přesně. *:+*
753945
1 -1
reagovat
tak na tohle uz sem asi vazne starej .. :(
good luck redakci :+ ..
 
753947
tak na tohle uz sem asi vazne starej .. :( good luck redakci *:+* ..  
8 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se